Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Ned071

#69076 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Ned071 »

Velkoski wrote: Po zadnjim informacijama šefu ne valja Krle, al' zato dovodimo ovog propalog talenta. :roll:
Sad kad je Simeunovic nas hocel' Krle opet potonut' kao kad je Leon dosao pa ga morali iz tri lavora zaljevat da se dohaviza :D
Logovan

#69077 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Velkoski wrote: Po zadnjim informacijama šefu ne valja Krle, al' zato dovodimo ovog propalog talenta. :roll:
Misliš ti mu ne valjaš? :D

Biće da Ješić traži brže igrače, a Krste to baš i nije, iako je jedan od boljih naših igrača. Volio bih da produži ugovor i da ode tek na ljeto.
al-em wrote:Ne moze ovaj simeunovic biti losiji od okica.
Ne valja poređenje. Okića pogrešno koristimo, frajer je napadač, a ne krilo.
north

#69078 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by north »

jeza u ledja wrote:Palo mi na pamet. Amer Bekic je razvaljivao u Zrinjskom par sezona i onda ga na polusezoni klupirase i on presjedio manje vise citavo proljece. (nije bas ovako ko Simeunovic). A bio im glavni napadac.
Onda na ljeto dosao kod nas.
Ne valja poređenje....Bekića je Zrinjski preselio na tribine ISKLJUČIVO iz razloga jer nije želio novi ugovor, htio je da ide, ovoga je trener prekrižio jer jednostavno ne računa na njega..Nešto ko Ješić Tatomirovića ako već poredimo...A nama ostaje da se nadamo i tješimo da je samo iz razloga jer ga taj isti trener ne voli kako i ovaj dečko sam tvrdi, a da je u stvari extra pojačanje :oops:
jeza u ledja

#69079 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by jeza u ledja »

pa eno sad procitah na infu da tvrde da je bas to u pitanju, da nije htio produziti ugovor.

mislim, nerealno je jelde da najbolji igrac od prije godinu-dvije ove godine ne dobije ni minut na terenu, a da nije bio povrijedjen.

tatko i puzigaca su prekrizeni pred kraj polusezone.
ovo mene vise podsjeca na tomislava tomica i njegovu suspenziju kod kona.
north

#69080 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by north »

jeza u ledja wrote:pa eno sad procitah na infu da tvrde da je bas to u pitanju, da nije htio produziti ugovor.

mislim, nerealno je jelde da najbolji igrac od prije godinu-dvije ove godine ne dobije ni minut na terenu, a da nije bio povrijedjen.

tatko i puzigaca su prekrizeni pred kraj polusezone.
ovo mene vise podsjeca na tomislava tomica i njegovu suspenziju kod kona.
Onom istu infu, gdje je prije par sezona se pisalo "Dobro došao Kučukoviću ili dobro došao Vukčeviću ili Stevanoviću ko ono već bijaše" :D ? Ako ćemo već o logici, logičnije je da mali kaže da je razlog što nije igrao to što nije htio novi ugovor ako je to već istina, ko što je Bekić sam priznao, i da želi da se oproba u većem klubu :D , a ne da ga trener ne voli i da mu nije jasno zbog čega :roll:

Ali dobro, previše se raspisah o ovome, moja zadnja na ovu temu, vjerujem da smaram :run:
jeza u ledja

#69081 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by jeza u ledja »

ma dobro vidjecemo sta ce bit od njega
Ned071

#69082 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Ned071 »

selimagic namjerno dovodi ovakve igrace. dvojbene. da imamo o cemu naprdjivat do februara 8) :lol:
ZonFon

#69083 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by ZonFon »

Ocekujem veliku borbu Purica i Simeunovica za poziciju desnog krila :D
Maharadza

#69084 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Maharadza »

Velkoski wrote:
Sarajevski-Seljak wrote:@Nort @Velkoski

Niko nije rekao da je ovo mega pojacanje, da je on taj koji ce donjeti prevagu u borbi za titulu. Doveden je valjda sa nekim razlogom, ne znam jel na zelju Jesica, vidjecemo.

Bar vas dvojica ste realni, nemojte skakati pred rudu, mozda Deni iznenadi, sabura :thumbup:
Ne mogu da ne skačem, meni je ovo cirkus od dovođenja igrača, jbg.

Po zadnjim informacijama šefu ne valja Krle, al' zato dovodimo ovog propalog talenta. :roll:
A Krle je baš u posljednje vrijeme svojim (ne)zalaganjem dokazao koliko želi da ostane u FKS... :roll:

Da se razumijemo, ovaj Deni jeste "upitnik" samo neki po meni opet prerano ocjenjuju uspješnost prelaznog roka a isti nije ni počeo kako treba... :run:
Last edited by Maharadza on 14/12/2015 22:35, edited 1 time in total.
nKrkan

#69085 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by nKrkan »

Krle more u Tursku u paketu sa Purićem , Okićem , Radovcem..i josh nekim ...

Dovodimo igrače iz šampionske sezone Zrinjskog , Bekić pa ovaj.
Logovan

#69086 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Raskinuo se ugovor sa Ostrakovicem.

Nastavlja se cistka.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#69087 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Jos 5-6 raskida, prodaja, i to je Oto.

Fina ce ovo ekipica ostat'. Pojacana, naravno :thumbup:
nKrkan

#69088 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by nKrkan »

Tjeraj josh onog s duplom osmicom , Okića i Purića i onog što uzima platu , a za godinu dana dao samo jedan gol Drini .
Reglan

#69089 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Reglan »

U poredjenju s ekipom koja je osvojila kup i s ekipom koja je osvojila ligu sadasnja ekipa je 50% slabija. Nemojte biti slijepi ko anamo oni.
nKrkan

#69090 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by nKrkan »

Te ekipe je Cimirot sam dizao za jedno 30%.
Mnogi su vjerojatno zaboravili kada smo upisali posljednji prvenstveni poraz u Mostaru, što ne čudi kada se isti dogodio u proljeće 2013. godine kada je bolji bio Čelik (0:2). Nakon toga smo nanizali 41 utakmicu bez poraza
Inače evo još jedan Kandahar - Mostar (samo za ligu )
wickerman

#69091 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by wickerman »

nikad veci optimizam za titulom na -6 i jos otvaranje proljetne sezone protiv direktnog konkurenta za titulu. Raskidaju se ugovori sa kim se god stigne, dovode rezerve iz "slabijih" ekipa.
This is madness :D
ZonFon

#69092 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by ZonFon »

Ponasate se isto kao da za vikend pocinje proljetni dio a ne za 2,5 mjeseca.
Sarajevski-Seljak

#69093 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Sarajevski-Seljak »

Reglan wrote:U poredjenju s ekipom koja je osvojila kup i s ekipom koja je osvojila ligu sadasnja ekipa je 50% slabija. Nemojte biti slijepi ko anamo oni.

i to u procentima Cimirot -35%, i Stojcev -15%.
Logovan

#69094 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

ZonFon wrote:Ponasate se isto kao da za vikend pocinje proljetni dio a ne za 2,5 mjeseca.
Baš vala. Gledaj plakanja na forumima, Bože sačuvaj.

Kaže @wickerman, dovode rezerve iz "slabijih" ekipa. :lol: Isto k'o da smo ih sedmoricu doveli i svih sedam će biti u prvih 11. :-)
Sarajevski-Seljak

#69095 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Sarajevski-Seljak »

Logovan wrote:
ZonFon wrote:Ponasate se isto kao da za vikend pocinje proljetni dio a ne za 2,5 mjeseca.

Kaže @wickerman, dovode rezerve iz "slabijih" ekipa. :lol: Isto k'o da smo ih sedmoricu doveli i svih sedam će biti u prvih 11. :-)

Volio bi da Deni razvali, i da ga za 1-2 prodamo za neku cifru, prvo zbog kluba, pa onda zbog ovih hejtera koji jedva cekaju da pljunu.
north

#69096 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by north »

Reglan wrote:U poredjenju s ekipom koja je osvojila kup i s ekipom koja je osvojila ligu sadasnja ekipa je 50% slabija. Nemojte biti slijepi ko anamo oni.
Možda malo manje, ali stoji da smo poprilično slabiji....Delač, Stojčev, Cimirot....ranije Jajalo, pa i toliko osporavani Bilbija....svi bi danas bili u prvih 11 i ogromna pojačanja...i po meni je to problem, koji teško samo sebi priznajemo nego smo ubijeđeni da nismo ništa slabiji..... umjesto iz sezone u sezonu da dižeš ljestvicu i imaš jači tim jer ne vidim razloga zašto to nije realno, mi se doveli u situaciju da smo znatno slabiji :-)

Ima se prilika sada na zimu popraviti stvari, samo pitanje je hoće li i u kolikoj mjeri...
topnic

#69097 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by topnic »

Sarajevski-Seljak wrote:
Logovan wrote:

Volio bi da Deni razvali, i da ga za 1-2 prodamo za neku cifru, prvo zbog kluba, pa onda zbog ovih hejtera koji jedva cekaju da pljunu.
I jos da ga zabije srinjskom :run:
Tomahawk11
Globalni moderator

#69098 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Tomahawk11 »

Nista, Jesic priprema ekipu po svom, rijesava se igraca koji mu ne trebaju, dovodi one koji su po njegovom cejfu.....
Vidjecemo na proljece na sta ce to liciti kad krene.
Ono sto je sigurno, nece biti prostora za pricu drugi mu dovodio igrace, kako ce on praviti tim kad mu fali ovaj, fali onaj.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#69099 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Velkoski »

Image
Ned071

#69100 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Ned071 »

Krste sto nisi na aerodromu?
Locked