Dobar je Deni, uz pravo vodjenje i dobru spremu moze bit siguran u nekih 18 igraca.
Sretno Deni, da Bog da se popisao skepticima po glavi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Bosna ASA je to pokušala. Svima je poznato kako je to završilo.1946--1987 wrote:Tako je R2D2, mnogi bi da se dovode igraci po 200.000 eura i vise plate da se potpisuju ugovori pa onda za 5 godina da nam to dodje glave.Samoodrzivost, pokupit sta valja iz lige a ja mislim da Deni valja.Uostalom eto vam Bekica obojica i Rustem.Prvi sam ih ja osporavao....
Kako javlja portal TuttoNapoli vodstvo kluba iz Napolia željelo bi dovesti dvojicu perspektivnih igrača. Na meti se našao krilni igrač Zrinjskog Deni Simeunović te 18-godišnji Cipranin Leandros Lillis, a zanimljivi su Napoliju koji je već kontaktirao njihove zastupnike.
... za njegove usluge bio zainteresiran ukrajinski Metalurg koji je u klub poslao i službenu ponudu.
Zrinjski je odbio ponudu što se već ovoga ljeta pokazalo kao pravi potez jer mnogo već interes za usluge Simeunovića iskazali su njemački Wolfsburg i portugalski Nacional.
U nekim medijima danas se pojavila vijest da Deni Simeunović u zimskom prijelaznom roku napušta Zrinjski i odlazi u njemački Werder.
da on hoce bit dobar ko dulja, cimi i dzemo svojevremeno, bio bi odlicno pojacanje.Pitar_na_motoru wrote:Bio je dulja "zanimljiv" i Gladbachu
Civa, cini mi se, Dortmundu.
Bio je Dzemo i u Leverkusenu.... i tako
U četvrtak.sarajevo999999 wrote:Kad planirate iz samoodrživosti preći u respektabilan Europski klub?
Ne mogu da ne skačem, meni je ovo cirkus od dovođenja igrača, jbg.Sarajevski-Seljak wrote:@Nort @Velkoski
Niko nije rekao da je ovo mega pojacanje, da je on taj koji ce donjeti prevagu u borbi za titulu. Doveden je valjda sa nekim razlogom, ne znam jel na zelju Jesica, vidjecemo.
Bar vas dvojica ste realni, nemojte skakati pred rudu, mozda Deni iznenadi, sabura
R2D2_SA wrote:Ne kontam cemu takav negativan stav prema Simeunoviću, momak dolazi za dzaba, 23 godine ima i igra desno krilo koje mi nemamo! Bez potrebe se pravi neka usporedba sa Krstom, a bas nikakve veze poziciono nemaju. Mi nemamo klasicno desno krilo, treba nam brz igrac sa dobrim centarsutom. Dulja lijevo, Deni desnoBy the way igrao je sa Am. Bekićem već, vjerovatno ga je on i preporučio a i privukao da igra za nas.
Ovdje se neki ponašaju kao da imamo milione za dovođenje igrača a opet kao da imamo marku u džepu. Opustite se. Svakoga treba pustiti da se pokaže. Tek je u januaru prelazni, ko zna ko još dolazi, da li će ovaj i biti za prvog tima ili tek rezerva za poziciju, tek i pripreme dolaze pa neka se svi bore za svoju poziciju i svoju guzicu, pa tako i Krle među njima.
Znaci, uskoro mijenjas nikVelkoski wrote: Po zadnjim informacijama šefu ne valja Krle, al' zato dovodimo ovog propalog talenta.