Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
MTV wrote:Jedno malo glupo pitanje. Radi li vama rtv forum?! Na FB napisase da je ponovo online a meni na Teletu 2 pise da ne radi kad ga otvorim.
Radi, ocisti cache iz browsera i trebalo bi radit.
Pokusao sam i nece. Ka'e
Web lokacija ne moze se dohvatiti.
IP adresa posluzitelja hosta rtvforum.net nije pronadjena
Kad je bio forum offline otvarao mi je sada nece. Ma ko ga sisa
Hvala za odgovor
MTV wrote:Jedno malo glupo pitanje. Radi li vama rtv forum?! Na FB napisase da je ponovo online a meni na Teletu 2 pise da ne radi kad ga otvorim.
Radi, ocisti cache iz browsera i trebalo bi radit.
Pokusao sam i nece. Ka'e
Web lokacija ne moze se dohvatiti.
IP adresa posluzitelja hosta rtvforum.net nije pronadjena
Kad je bio forum offline otvarao mi je sada nece. Ma ko ga sisa
Hvala za odgovor
ma puko ti teletabis taj tvoj, vrni se dje imade bhtelekom i vidces, sve radi
dowydyenya wrote:Telemach uradite napokon nesto vise sa cl modulima , bar da mogu gledati par dana unazad kanale ili da se smanje pretplate zbog opcije koju imam a ne mogu da koristim.Napominjem ne zelim reciver.
@dowydyenya,
Trenutno, navedene opcije nisu podržane na Cam Modulu. Ukoliko nastanu izmjene, bit ćete obaviješteni.
Naravno, samo nam jos potvrdite da ste isli u nabavu 1.3 Cam Modula a ne onih famoznih 1.4 jerbo bi mogla glava da vas zaboli od njiha, posto su tek 5 godina na trzistu i jos su vam suvise moderni za nas seljake.
@Telemah ja laik pa ne znam da nisu podrzane , zato sam Vam i postavio pitanje kada mislite sta uraditi po tom pitanju. Sta mi nudite u zamjenu sto imam opcije koje ne mogu koristiti. Traze ljudi smanjenje pretplate sto se zatamnjuju kanali, e pa dajte i nama nesto zauzvrat sto ne mozemo koristiti opcije koje placamo.
Zbog cega Vam je bolji pretplatnik koji ima reciver i isti moj paket bas me to zanima da mi malo pojasnite. Hvala
[/quote]@Telemah ja laik pa ne znam da nisu podrzane , zato sam Vam i postavio pitanje kada mislite sta uraditi po tom pitanju. Sta mi nudite u zamjenu sto imam opcije koje ne mogu koristiti. Traze ljudi smanjenje pretplate sto se zatamnjuju kanali, e pa dajte i nama nesto zauzvrat sto ne mozemo koristiti opcije koje placamo.
Zbog cega Vam je bolji pretplatnik koji ima reciver i isti moj paket bas me to zanima da mi malo pojasnite. Hvala[/quote]
@dowydyenya,
Zamjena opreme se vrši besplatno kako biste mogli koristiti dodatne opcije. karakteristike opreme možete pogledati na: https://telemach.ba/Televizija/TV-Oprema
posto im je bila nestasica modula, odradili su, ako su uopste, narudjbu za iste... e sad, 99,99% sam siguran da su narucili opet 1.3 module koje su i dosad tusili. Hoce li i kad ce, vjerovatno za jedno 10g, narucivati ove 1.4 Bog zna. Vjerovatno cekaju da him dobro padne cijena i dovoljno zastare na trzistu pa da nam hi pocnu tusit kao eto paze nas jer smo mi to trazili
Telemach wrote:
@dowydyenya,
Zamjena opreme se vrši besplatno kako biste mogli koristiti dodatne opcije. karakteristike opreme možete pogledati na: https://telemach.ba/Televizija/TV-Oprema
Telemach, nismo djeca, nemoj vise tako sa nama matere ti
@Telemah ja laik pa ne znam da nisu podrzane , zato sam Vam i postavio pitanje kada mislite sta uraditi po tom pitanju. Sta mi nudite u zamjenu sto imam opcije koje ne mogu koristiti. Traze ljudi smanjenje pretplate sto se zatamnjuju kanali, e pa dajte i nama nesto zauzvrat sto ne mozemo koristiti opcije koje placamo.
Zbog cega Vam je bolji pretplatnik koji ima reciver i isti moj paket bas me to zanima da mi malo pojasnite. Hvala[/quote]
@dowydyenya,
Zamjena opreme se vrši besplatno kako biste mogli koristiti dodatne opcije. karakteristike opreme možete pogledati na: https://telemach.ba/Televizija/TV-Oprema[/quote]
Ja fino napisao ne zelim reciver a ti mi ga opet iz kornera uvaljujes ,svaka cast na razumjevanju postova koje citate.
semirsar wrote:
da je korner, iz gol auta ga uvaljuju
Mislim da u Telemachu CAM Modul mozes dobiti samo na vlastiti zahtjev jer inace PDS2 i PDS3 resivere automatski donose ako se ne izjasnis koje uredjaje zelis.
semirsar wrote:
Mislim da u Telemachu CAM Modul mozes dobiti samo na vlastiti zahtjev jer inace PDS2 i PDS3 resivere automatski donose ako se ne izjasnis koje uredjaje zelis.
Jesam trazio sam ga , dodatno platio i zamjenu ,koristim ga kako se pojavio , pitao sam samo misle li ga unaprijediti , pune su mi donje mostre divlji kanala i ostali zajebancija.
semirsar wrote:
dowydyenya wrote:
Jesam trazio sam ga , koristim ga kako se pojavio , pitao sam samo misle li ga unaprijediti , pune su mi donje mostre divlji kanala i ostali zajebancija.
Nemoj se ljutiti ali tako sam i mislio, jer kad su spajali usluge mojim komsijama, rodbini.. uvijek su donosili PDS2 i PDS3 resivere, vecinom PDS2 jer je modem u blizini pa ga spoje na Port4 zbog dodatnih usluga, a module su davali iskljucivo na zahtjev korisnika.
dowydyenya wrote:
Jesam trazio sam ga , koristim ga kako se pojavio , pitao sam samo misle li ga unaprijediti , pune su mi donje mostre divlji kanala i ostali zajebancija.
Nemoj se ljutiti ali tako sam i mislio, jer kad su spajali usluge mojim komsijama, rodbini.. uvijek su donosili PDS2 i PDS3 resivere, vecinom PDS2 jer je modem u blizini pa ga spoje na Port4 zbog dodatnih usluga, a module su davali iskljucivo na zahtjev korisnika.
Ne ljutim se ja na tebe benq nego me oni iziritiraju svojim odgovorima , fol citaju post fino navedem ne zelim reciver onda mi ko levatu nekom nude reciver ma shit.
dowydyenya wrote:
Ne ljutim se ja na tebe benq nego me oni iziritiraju svojim odgovorima , fol citaju post fino navedem ne zelim reciver onda mi ko levatu nekom nude reciver ma shit.
Znam drug ali sta ces, kad nema, nema.. nude ti besplatnu zamjenu. Da uvedu 1.4 module ja bih prvi zamijenio resivere za njih
dowydyenya wrote:
Poenta je u tome sto postoje moduli koji rade kao i receiveri, ali t-mach ih ne zeli naruciti, sto li Boze.
Benq wrote:
semirsar wrote:
Sorry drug, al' nije to tema
Znam, ali je vezano za post kolege forumasa u vezi dodatnih usluga na modulu. Eh kad bi bilo tih 1.4 modula bilo bi super
Ti bas poceo kao i ovaj @Telemach sto ne cita niti razmislja o tome sto je procitao... vergla li vergla jedno te isto.
Ah vidim da ni ti ne citas mene i forumasa @dowydyenya
Nista, over and out sto bi rekli
ma citam ja vas, samo ste zabrzali a meni mrsko edit; radit
uglavnom, na prvu si poceo kao @t-mach pa onda malo okreno pricu, nebitno, mi znamo sta zelimo a oni su pametniji od nas i znaju da nam to ne treba. Na to se sve svede na kraju, vise puta ponovljeno i stvarno se cudim kako nam to vise ne udje u glavurde, glup smo narod, sta 's.
Benq wrote:
Znam, ali je vezano za post kolege forumasa u vezi dodatnih usluga na modulu. Eh kad bi bilo tih 1.4 modula bilo bi super
A koji je problem da se nabave naka napisu i izjasne se fino da znamo na cemu smo a ne vamo mi puca generisane poruke bit cete obavjesteni.
Vjerovatno, a nisam struĆnjak, pored 1.4 modula treba odgovarajuca oprema, citaj trosak, da bi se preko tih modula mogao sadrzaj vracati unazad gledat videoteka itd.
A osobe iza TM nicka su samo tu da pomognu oko nekih stvari (prikljucak, problem ovo ono) i nemaju nikakav dodir sa tehnickim sektorom ili kako se vec to zove.
Benq wrote:
A koji je problem da se nabave naka napisu i izjasne se fino da znamo na cemu smo a ne vamo mi puca generisane poruke bit cete obavjesteni.
Vjerovatno, a nisam struĆnjak, pored 1.4 modula treba odgovarajuca oprema, citaj trosak, da bi se preko tih modula mogao sadrzaj vracati unazad gledat videoteka itd.
A osobe iza TM nicka su samo tu da pomognu oko nekih stvari (prikljucak, problem ovo ono) i nemaju nikakav dodir sa tehnickim sektorom ili kako se vec to zove.
Pa neka se jednom sjete da kontaktiraju tehnicko sektor , ovo pitanje je previse puta postavljeno.
MTV wrote:
Naravno, niko to ne spori, ali ako ne znas odgovor samo presutis i preskocis pitanje. Davanje onako generisanih da ne kazem glupih odgovora vrijedja inteligenciju svakog normalnog ko postavi jasno pitanje. stvarno, k'o da smo djeca.