Code: Select all
Dodik: Ako je Drina granica, popit ćemo jeCode: Select all
Dodik: Ako je Drina granica, popit ćemo jekonacno brat zbori kako trebaXXS wrote:OK, kad je popijete, razicicemo se u miru. Nista prije toga.Code: Select all
Dodik: Ako je Drina granica, popit ćemo je
Nemoj ti biti siguran da nisubingov buraz wrote:Jebo ih voda,baja to ne pije od trećeg osnovne,da su kakve brlje nasuli da se to eksira,gledaoci svakako ne bi skontali razliku

offtopic: nisam ja bas sigurna da je ovo oridjidji clanak, naime ovo je savremeni srpski jezik, a godina 1892.Tomahawk11 wrote:Nemoj ti biti siguran da nisubingov buraz wrote:Jebo ih voda,baja to ne pije od trećeg osnovne,da su kakve brlje nasuli da se to eksira,gledaoci svakako ne bi skontali razliku![]()
Nego, ja ne znam šta se proziva PreCjednika, te reko RS nije država (pu, pu, gluho bilo), te nekakav genocid, te ovo, te ono....sve je to pod uticajem zapadnih agenata i njihovih halucinogenih droga
![]()
Evo, nekad se i Teslu smatralo budalom, a vidi danas, ponos nacije![]()
Eto vidiš, moguće onda da je fejk i ono što je ko fol PreCjednik rekao, ko će mu ga znati.wewa wrote: offtopic: nisam ja bas sigurna da je ovo oridjidji clanak, naime ovo je savremeni srpski jezik, a godina 1892.
a ne, tu ga prosti puk ni dobro razuMEo. on je hotio kasti da RS istina nije drzava, ona je vise od drzave. ona je VASELJENA! a on centar iste!Tomahawk11 wrote:Eto vidiš, moguće onda da je fejk i ono što je ko fol PreCjednik rekao, ko će mu ga znati.wewa wrote: offtopic: nisam ja bas sigurna da je ovo oridjidji clanak, naime ovo je savremeni srpski jezik, a godina 1892.
I ja čisto sumnjam da bi PreCjednik, čak i pod uticajem teških droga, agde, baklave, hurmašica, mogao reći da RS nije država.
Razmisli da budeš savjetnica PreCjedniku, mada je red podug, ali vidjećemo može li šta prljavi preko redawewa wrote: a ne, tu ga prosti puk ni dobro razuMEo. on je hotio kasti da RS istina nije drzava, ona je vise od drzave. ona je VASELJENA! a on centar iste!
bolje neka nerotkinja, zbog radi obostrane koristiTomahawk11 wrote:Razmisli da budeš savjetnica PreCjedniku, mada je red podug, ali vidjećemo može li šta prljavi preko redawewa wrote: a ne, tu ga prosti puk ni dobro razuMEo. on je hotio kasti da RS istina nije drzava, ona je vise od drzave. ona je VASELJENA! a on centar iste!
Uh, tu ti je red do iza Brčkogwewa wrote: bolje neka nerotkinja, zbog radi obostrane koristi
pa...sve to oko Brckog sto stoji u redu....mogu udomiti...greota je da se nerotkinje smrznu pa precedniku sjebu kvotu....Tomahawk11 wrote:Uh, tu ti je red do iza Brčkogwewa wrote: bolje neka nerotkinja, zbog radi obostrane koristi
pici wrote:
idemooooo
@zamoljavam)))@
Ovo nije ni za prvi razred osnovne skole
Parada ponosa je potpuno uspjela!bh.tornjak wrote:
PS. za kad je zakazana parada ponosa....kad izlijecu postari