Milorad Dodik ALL ABOUT
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#69001 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
vrhovni komandante nije nikoga zamoljavao, neg su njega nato bezdusHnici zamoljeli...
- bh.tornjak
#69002 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
kretali bi se mi...al nismo jos nista jeli....Leverage wrote:Raširite se, obucite debele zimske jakne i obavezno se krećite.
imal´ dje kakav nareznjak....
- Leverage
#69003 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Već vam se istanjilo ono što ste dobili ispod šatora u septembru?
To vam je bilo za dvije godine.

To vam je bilo za dvije godine.
-
archi_a
#69004 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
@ 155_mm
iskreno, boli me k. za secesionistima. Imam energije, a i posao takav da imam vremena na pretek, a mobilni internet neograničen. Neki bi rekli da sam se "upecao", ja bih to nazvao: dnevna doza šege sa jadnicima! Kažu ljudi da kada se nešto podrazumjeva, kada je nešto fakt, onda nemaš potrebu 3000 puta na dan to da tvrdiš, galameći, predstavljajući to kao takvo na pres konferencijama, pjeneći. Nemaš potrebu da kroz sanu donosiš priručnik kako treba da se izgovaraju određene rečenice, gdje da ubacuješ "tzv", a šta da naglašavaš! To je meni smiješno. Dan u kojem neko zapjeni, repetira obrve i slavodobitno nešto počne tumačiti 5 sati, i na kraju dana mu se javi oponent i hladno gospodski sa dva tri člana zakona i jednom dvije presude međunarodnog suda zatvori usta i postavi ga gdje mu je mjesto.... NEPROCJENJIVO. To se desilo hiljadu puta na relaciji pi si, fBiH i državni nivo. Da strane ambasade, EU i NATO ne spominjem. Na kraju krajeva, ja državu imam, zove se Bosna i Hercegovina. Onakvi imaju "državu", al u slikovnici. 
- pici
#69005 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
sutra ima da idu Čvarci ko ludi...

-
155_mm
#69006 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
archi svaka cast.
i ja se pitam kako im ne dosadi godinama nas uvjeravati kako je ovo sto njihov glavni cirkusant milorad radi veoma opasno i da bi morali na to reagovati. a milorad kao glavni komadant OS BiH nije htio moljakati OS da dodju.

i ja se pitam kako im ne dosadi godinama nas uvjeravati kako je ovo sto njihov glavni cirkusant milorad radi veoma opasno i da bi morali na to reagovati. a milorad kao glavni komadant OS BiH nije htio moljakati OS da dodju.
-
155_mm
#69007 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ovaj jedan gusla kako ta granica na drini nije nista i kako milorad ispija rakijuu na granici.
svi mi znamo da ta danasnja granica na drini nije kao sto bi bila da 92. nisu protjerali i pobili vecinsko bosnjacko stanovnistvo od zvornika do foce.
ali je ipak granica kakva takva. u svakom slucaju daje za pravo nekim buducim dobrim bosnjanima da dronovima sprze svaki tenk koji bi pokusao da predje sa istocne obale na zapadnu.
svi mi znamo da ta danasnja granica na drini nije kao sto bi bila da 92. nisu protjerali i pobili vecinsko bosnjacko stanovnistvo od zvornika do foce.
ali je ipak granica kakva takva. u svakom slucaju daje za pravo nekim buducim dobrim bosnjanima da dronovima sprze svaki tenk koji bi pokusao da predje sa istocne obale na zapadnu.
- spreca
#69008 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
epa nece moci takopici wrote:sutra ima da idu Čvarci ko ludi...
- spreca
#69009 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

jest Milokrade drzava...al u mom kurcu
- bh.tornjak
#69010 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
155_mm wrote:archi svaka cast.
kome bre svaka cast...????
izdajniku @archi....a...???
njemu se to moze reci tek kad obavi svetu duznost....i zagine za domovinu u Dusicinom zagrljaju...
- MarshalDodik
#69011 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Granicari ce na bratoljub mostu spustiti rapu i zaustavit srbijanske tenkice koji odvec turiraju s one strane Drine i cekaju pogodan trenutak.155_mm wrote:ovaj jedan gusla kako ta granica na drini nije nista i kako milorad ispija rakijuu na granici.
Dronovi sa poligona iz Bilece i sa Manjace ce prvi uzletiti i pomoci ljutim granicarima. Vrhovni komandant ce licno predvodit odbrambene akcije a trubaci iz rep. srp puka ce da mu na uvce svira pobjednicku intermeco himnu.
-
archi_a
#69012 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Mike Pompeo pozvao Predsjedništvo BiH da usvoji Nacionalni godišnji program za NATO

Ma ko te ebe MajkI! Naš ti koji je dan sutra?!? Jest da je i u "zakonu o praznicima" entiteta pi si, sutra obični radni dan, pa moraju "posebnim odlukama" nalagati preduzećima da sutra ne otvaraju poslovne prostore.... Zbog toga i državni službenici u institucijama države Bosne i Hercegovine, a koji su tražili da sutra ne rade, imat će problem da dokažu da su ispunili uvjet za slobodan dan, jer u entitetskom zakonu pi si-ja je sutra radni dan!
Oduzeli ste nam vojsku, hoćete da nam razvlastite policiju!!!!
Al nema veze, i JopE, ko te ebe MajkI!
Last edited by archi_a on 08/01/2019 19:55, edited 1 time in total.
- bunk
#69013 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Kazem ja NATO se ponudio za zracnu podrsku za sutra.
Nadletice sa f18 koji puta
Nadletice sa f18 koji puta
- pici
#69014 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

ma jeBo nato... sutra ima da se najedem ko za citavu godinu
- mayab
#69015 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Milorade, je l’ tako da ja mogu da vodim Banjaluku zatvorenih očiju? Možeš, Igore, možeš!

-
Tara the River
#69016 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
archi_a wrote:@ 155_mmiskreno, boli me k. za secesionistima. Imam energije, a i posao takav da imam vremena na pretek, a mobilni internet neograničen. Neki bi rekli da sam se "upecao", ja bih to nazvao: dnevna doza šege sa jadnicima! Kažu ljudi da kada se nešto podrazumjeva, kada je nešto fakt, onda nemaš potrebu 3000 puta na dan to da tvrdiš, galameći, predstavljajući to kao takvo na pres konferencijama, pjeneći. Nemaš potrebu da kroz sanu donosiš priručnik kako treba da se izgovaraju određene rečenice, gdje da ubacuješ "tzv", a šta da naglašavaš! To je meni smiješno. Dan u kojem neko zapjeni, repetira obrve i slavodobitno nešto počne tumačiti 5 sati, i na kraju dana mu se javi oponent i hladno gospodski sa dva tri člana zakona i jednom dvije presude međunarodnog suda zatvori usta i postavi ga gdje mu je mjesto.... NEPROCJENJIVO. To se desilo hiljadu puta na relaciji pi si, fBiH i državni nivo. Da strane ambasade, EU i NATO ne spominjem. Na kraju krajeva, ja državu imam, zove se Bosna i Hercegovina. Onakvi imaju "državu", al u slikovnici.
Mada se ne slazem da se 100% treba uzdati u OSBiH ukoliko bi se nesto dogodilo. Mislim da bi svi koji smo ovdje i koji smo odlucili ovdje ostati trebali iz predostroznosti posjedovati bar neki vid odbrane (oruzja). Ako nista 9.januar sluzi kao podsjetnik za to.
- problemnatravunu
#69017 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Tara the River wrote:archi_a wrote:@ 155_mmiskreno, boli me k. za secesionistima. Imam energije, a i posao takav da imam vremena na pretek, a mobilni internet neograničen. Neki bi rekli da sam se "upecao", ja bih to nazvao: dnevna doza šege sa jadnicima! Kažu ljudi da kada se nešto podrazumjeva, kada je nešto fakt, onda nemaš potrebu 3000 puta na dan to da tvrdiš, galameći, predstavljajući to kao takvo na pres konferencijama, pjeneći. Nemaš potrebu da kroz sanu donosiš priručnik kako treba da se izgovaraju određene rečenice, gdje da ubacuješ "tzv", a šta da naglašavaš! To je meni smiješno. Dan u kojem neko zapjeni, repetira obrve i slavodobitno nešto počne tumačiti 5 sati, i na kraju dana mu se javi oponent i hladno gospodski sa dva tri člana zakona i jednom dvije presude međunarodnog suda zatvori usta i postavi ga gdje mu je mjesto.... NEPROCJENJIVO. To se desilo hiljadu puta na relaciji pi si, fBiH i državni nivo. Da strane ambasade, EU i NATO ne spominjem. Na kraju krajeva, ja državu imam, zove se Bosna i Hercegovina. Onakvi imaju "državu", al u slikovnici.
![]()
Mada se ne slazem da se 100% treba uzdati u OSBiH ukoliko bi se nesto dogodilo. Mislim da bi svi koji smo ovdje i koji smo odlucili ovdje ostati trebali iz predostroznosti posjedovati bar neki vid odbrane (oruzja). Ako nista 9.januar sluzi kao podsjetnik za to.

- kmirsad
#69018 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Kontam veje snijeg... da ona policija iz defilea... umjesto bajoneta metne lopate za snijeg... a transporteri plugove i posipače za so... žao mi jadnog konja... on bi morao zapišavat pistu ureom...treba mi nočas dat pive... Jelen pive... da napuni rezervoar...
-
archi_a
#69019 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
@ Tara the river, od samog početka, kada sam pokrenuo topic o OS BIH, javljali su se forumaši da me ubijede, da nam poruče kako od OS BiH nema ništa, kako će se to sve raspasti u slučaju napada. Nikada, ali nikada sve srbe, sve hrvate ili bošnjake nisam svrstavao u isti koš. Nikada nisam ljude razvrstavao po vjeri, po imenu.... Gledam čovjeka po prezentiranim ubjeđenjima, po dobroti i njegovim djelima i tako se i postavljam, i ovdje i u stvarnom životu. Ja nemam problem sa kinezima, sa eskimima, englezima, hrvatima, srbima.... Imam problem sa siledžijama i idiJotima. Nisam dao ni na srbe u OS BiH, tumačeći da vjerujem da nije moguće da bi svi bili izdajnici države BiH. I dalje sam ubijeđen u to, mada se svako malo pojave "bolidi" poput one dvojice u Bileći koji pokažu suprotno. Ja i dalje tvrdim da ih ima poštenih i da bi svoje dužnosti i zakletvu koju su dali ispoštovali čojski i ljudski. Dokaz tome je i film koji će se sutra prikazati a koji govori o ljudima, srbima, borcima koji su branili Bosnu i Hercegovinu.
"Dragi moji borci, ja sam major Mihajlo Petrović, Srbin, Beograđanin, oficir bivše JNA. Moj djed borio se na Solunskom frontu protiv austro-ugarskih fašista, moj otac borio se protiv njemačkih, ustaških i četničkih fašista, izgleda da je došlo vrijeme da se i ja borim protiv ovih bradonja s brda. Njih će biti i više i bolje naoružanih, ali ne bojte se – junak umire samo jednom, a kukavica hiljadu puta.", o" Prvoj slavnoj-pravoslavnoj", u njenom sastavu je bilo gotovo 300 bosanskih Srba, 31 je poginuo, pet njih je odlikovano ratnim priznanjem "Zlatni ljiljan", o Čedi Domuzu borcu sa Igmana i Trnova, Predrag Vukosav, dobitnik "Zlatnog ljiljana", pet puta je ranjavan – tri puta u borbama sa srpskim snagama, a dva puta sa snagama HVO-a, film je i o Goranu, Nenadu, Radenku i ostalim herojima bosanskog otpora.
Zato nemam pravo, i da hoću, da sam protiv svih srba. Mrzim separatiste, rušioce ove zemlje, pa da su mi rod rođeni!!
Nastavljali su likovi, pogotovo miloradovi, da ruše temu i da "dokažu" da nisam u pravu i da su OS BiH osuđene na propast. Onda sam im okrenuo priču i pokušao objasniti da i onih 4500-5000 bošnjaka je sasvim dovoljno i puno više i organizovanije od 92 god. i dalje ne izuzimajući srbe, hrvate i ostale vojnike OS BiH iz računice, u slučaju potrebe, jer sam ubijeđen da ne bi bilo kako "separatisti u pokušaju" tvrde. Fakti su jednostavni... Tvrdim da u svakom trenutku, i dok pišem ovo, u Bosni i Hercegovini egzistira (rekao sam 10.000) a približnije između 13 i 14.000 bošnjaka pod oružjem, kroz sve sigurnosne i oružane formacije i da Bosnu i Hercegovinu ima ko braniti. A "separatisti" neka razmišljaju kako nije tako. Živjeli.
"Dragi moji borci, ja sam major Mihajlo Petrović, Srbin, Beograđanin, oficir bivše JNA. Moj djed borio se na Solunskom frontu protiv austro-ugarskih fašista, moj otac borio se protiv njemačkih, ustaških i četničkih fašista, izgleda da je došlo vrijeme da se i ja borim protiv ovih bradonja s brda. Njih će biti i više i bolje naoružanih, ali ne bojte se – junak umire samo jednom, a kukavica hiljadu puta.", o" Prvoj slavnoj-pravoslavnoj", u njenom sastavu je bilo gotovo 300 bosanskih Srba, 31 je poginuo, pet njih je odlikovano ratnim priznanjem "Zlatni ljiljan", o Čedi Domuzu borcu sa Igmana i Trnova, Predrag Vukosav, dobitnik "Zlatnog ljiljana", pet puta je ranjavan – tri puta u borbama sa srpskim snagama, a dva puta sa snagama HVO-a, film je i o Goranu, Nenadu, Radenku i ostalim herojima bosanskog otpora.
Zato nemam pravo, i da hoću, da sam protiv svih srba. Mrzim separatiste, rušioce ove zemlje, pa da su mi rod rođeni!!
Nastavljali su likovi, pogotovo miloradovi, da ruše temu i da "dokažu" da nisam u pravu i da su OS BiH osuđene na propast. Onda sam im okrenuo priču i pokušao objasniti da i onih 4500-5000 bošnjaka je sasvim dovoljno i puno više i organizovanije od 92 god. i dalje ne izuzimajući srbe, hrvate i ostale vojnike OS BiH iz računice, u slučaju potrebe, jer sam ubijeđen da ne bi bilo kako "separatisti u pokušaju" tvrde. Fakti su jednostavni... Tvrdim da u svakom trenutku, i dok pišem ovo, u Bosni i Hercegovini egzistira (rekao sam 10.000) a približnije između 13 i 14.000 bošnjaka pod oružjem, kroz sve sigurnosne i oružane formacije i da Bosnu i Hercegovinu ima ko braniti. A "separatisti" neka razmišljaju kako nije tako. Živjeli.
-
tabloid
#69021 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pretucena savjetnica Milorada Dodika:

- escobar__
#69022 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Jedino odvratnije od verbalnih dijareja Vrhovnog Vođe i glavnog u travojeda jesu mediji iz Federacije (među kojim svakako prednjači Klix) koji se maksimalno trude pratiti svaki korak nekog travojeda iz manje bh. administrativne jedinice (posebno Vrhovnog Vođe), te koji će sutra bukvalno potrošit cijeli dan na piskaranje o događajima u ex-šeher Banja Luci i još jednom balu vampira tamo.
Prosto ogavno.
Prosto ogavno.
-
tabloid
#69023 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Banjalucki aerodrom danas:

Kako javlja RTRS,povodm dana srpske na aerodrom je stiglo preko 50.000 putnika.

Kako javlja RTRS,povodm dana srpske na aerodrom je stiglo preko 50.000 putnika.
- Leverage
#69024 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ima tu britanskih špijuna, treba bit' vrlo oprezan.
Đej Đevad?
Đej Đevad?
- Maraschino
#69025 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Mene stra' za sutra.