Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- muha_sa
- desni
#6902 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kaže lik ove motordžije to treba pobit sve

-
punosvega
#6903 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ono kad te pretekne samo da bi odmah skrenuo.
-
punosvega
#6904 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
nije da me nervira ali...

-
punosvega
#6905 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
A ove bez tablica samonavodecim tomahavkom treba iskljucivati iz saobracaja
- O'zone
- Globalni moderator
#6906 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nerviraju me konji i kobile koji djecu u vozilima ne smještaju u sjedalice.
Evo samo jutros gledam majmuna koji je klinju od cca 3 godine stavio na prednje suvozačko sjedište mali drži ruksačić u krilu i kompletan je skupljenih nogu stao u sjedište, mrva jbte, nit je vezan niti sjedalice uopšte ima u vozilu, život mi se zgadi. Dva semafora dalje drugi majmun troje djece na zadnjem sjedištu uzrasta od 4 do nekih 7 godina, niti jedno vezano. Prije par dana ispred Penny-a u Velešićima hanuma vozi curicu od možda 4 godine isto na prednjem sjedištu.....
I ne daj Bože naleti budala i sastavi u njihovo vozilo i imaš ili smrtno stradale ili doživotne invalide....Onda su svi krivi, država, policija, društvo, proizvođač automobila, Bog......
Evo samo jutros gledam majmuna koji je klinju od cca 3 godine stavio na prednje suvozačko sjedište mali drži ruksačić u krilu i kompletan je skupljenih nogu stao u sjedište, mrva jbte, nit je vezan niti sjedalice uopšte ima u vozilu, život mi se zgadi. Dva semafora dalje drugi majmun troje djece na zadnjem sjedištu uzrasta od 4 do nekih 7 godina, niti jedno vezano. Prije par dana ispred Penny-a u Velešićima hanuma vozi curicu od možda 4 godine isto na prednjem sjedištu.....
I ne daj Bože naleti budala i sastavi u njihovo vozilo i imaš ili smrtno stradale ili doživotne invalide....Onda su svi krivi, država, policija, društvo, proizvođač automobila, Bog......
-
The BEN10
#6907 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Neki dan sam vidio policajca kako na zadnjem sjedištu vozi dijete koji nije svezano. Kud ćeš dalje jarane!O'zone wrote:Nerviraju me konji i kobile koji djecu u vozilima ne smještaju u sjedalice.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6908 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Uvali se sa pumpe magare sa g3 karavanom, naravno, grobina zesca, krenuli uzbrdo, osta ja u oblaku crnog dima
Gepek svezan kanaFom, signalizacija radi-ne radi....ali ide nekako, kotrlja se.
Doduse, najvise me nanerviralo ovo ko da se vozim iza dimnjaka visoke peci
- kloniran
#6909 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
mene ta auta 20+ godina ne cude nista, cude me ova 2000+ godiste, golf 2 se postidi kad pojedini dodaju gas, posebno francuzi i englezi 
- supercali
#6910 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ovo signalizacija radi ne radi je zmigavacTomahawk11 wrote:Uvali se sa pumpe magare sa g3 karavanom, naravno, grobina zesca, krenuli uzbrdo, osta ja u oblaku crnog dima![]()
![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6911 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Sto je najgore - nije. Karikirao sam. Pozadi pola radi pola ne radi, a nisu zmigavci u pitanju.supercali wrote:Ovo signalizacija radi ne radi je zmigavacTomahawk11 wrote:Uvali se sa pumpe magare sa g3 karavanom, naravno, grobina zesca, krenuli uzbrdo, osta ja u oblaku crnog dima![]()
![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6912 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Neki dan Jaguar na Skenderiji ostavi citavu trolejbusku u crnom dimukloniran wrote:mene ta auta 20+ godina ne cude nista, cude me ova 2000+ godiste, golf 2 se postidi kad pojedini dodaju gas, posebno francuzi i englezi
Nije sigurno stariji od 2000. godine.
- supercali
#6913 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ma znam bolan malo te zezamTomahawk11 wrote:Sto je najgore - nije. Karikirao sam. Pozadi pola radi pola ne radi, a nisu zmigavci u pitanju.supercali wrote:Ovo signalizacija radi ne radi je zmigavacTomahawk11 wrote:Uvali se sa pumpe magare sa g3 karavanom, naravno, grobina zesca, krenuli uzbrdo, osta ja u oblaku crnog dima![]()
![]()
- problemnatravunu
#6914 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jebiga, i Jaguar treba održavanje i zamjene potrošnih i rezervnih dijelova, ne samo "francuzi"Tomahawk11 wrote:Neki dan Jaguar na Skenderiji ostavi citavu trolejbusku u crnom dimukloniran wrote:mene ta auta 20+ godina ne cude nista, cude me ova 2000+ godiste, golf 2 se postidi kad pojedini dodaju gas, posebno francuzi i englezi
Nije sigurno stariji od 2000. godine.
-
ocammog
#6915 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Mene kod nasih vozaca najvise nervira prekomjerna upotreba sirene....a jos vise me nervira sto nase vlasti ne uvedu konacno zakon kojim se kaznjava svaka prekomjerna upotreba sirene....
-
Leon16v
- Vozim: Staro željezo
#6916 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Neko je dobro rekao na forumu, kad ti svirne, fino sva cetiri, stanes, otvori haubu i izadji 
- MOSALJOZE
#6917 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Zavisi kada i gdje.
Postoje semafori koji tek što se upale,već valja stati.I onda se nadje neka spodoba,koja tipka po telefonu,glanca nokte,sta ja znam šta već radi i ona prodje,a ti ostade na crvenom,tad bi joj na uho svirao
Ako pretičem,a vidim da nema namjeru da se pomjeri malo u desno,onda svirnem.
Ako se ne znam ni ja kojom logikom,rikvercom uključuje na glavnu cestu,i tada obavezno sviram.
Ćuke bježe od sirene.
Ako je u pitanju neka velika krivina,a dan je ponekad i tu svirnem.
Pa čovječe koliko ja volim svirat...
Postoje semafori koji tek što se upale,već valja stati.I onda se nadje neka spodoba,koja tipka po telefonu,glanca nokte,sta ja znam šta već radi i ona prodje,a ti ostade na crvenom,tad bi joj na uho svirao
Ako se ne znam ni ja kojom logikom,rikvercom uključuje na glavnu cestu,i tada obavezno sviram.
Ćuke bježe od sirene.
- Laertes
#6918 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Dje si ba muzičar.MOSALJOZE wrote:Zavisi kada i gdje.
Postoje semafori koji tek što se upale,već valja stati.I onda se nadje neka spodoba,koja tipka po telefonu,glanca nokte,sta ja znam šta već radi i ona prodje,a ti ostade na crvenom,tad bi joj na uho svirao![]()
Ćuke bježe od sirene.
- relax11
#6919 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Al su mi najaci oni kad nesto krenu svirati, onda stanes uporedno s njim ne smije da te pogleda
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6920 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Treba poceti kaznjavati i za presporu voznju. Ima raje koja vozi strogo 40 tamo gdje je ogranicenje 60. Pa nisu svi izasli da se provozaju, neko zuri na posao ili ima nekih drugih obaveza
A nemas ga gdje proci.
A nemas ga gdje proci.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#6921 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Sto ne krenes na vrijemeTomahawk11 wrote:Treba poceti kaznjavati i za presporu voznju. Ima raje koja vozi strogo 40 tamo gdje je ogranicenje 60. Pa nisu svi izasli da se provozaju, neko zuri na posao ili ima nekih drugih obaveza![]()
A nemas ga gdje proci.
- Optimist
#6922 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Tako jucer jedan deda od Alipasina do Ilidze, lijeva traka i 40 na sat. Ja sve mislio guzva dok nije dosao na mene red da ga zaobidjem.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6923 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jedino da krecem svaki put ko da cu na aerodrom, ono dva sata ranije_BataZiv_0809 wrote:Sto ne krenes na vrijemeTomahawk11 wrote:Treba poceti kaznjavati i za presporu voznju. Ima raje koja vozi strogo 40 tamo gdje je ogranicenje 60. Pa nisu svi izasli da se provozaju, neko zuri na posao ili ima nekih drugih obaveza![]()
A nemas ga gdje proci.![]()
![]()
Neki dan sam se bas bio nasiljio, ne mogu proci, a gusla li gusla....kad sam docekao priliku (vise traka), kontam da mi je vidjeti jeko debil....kad neka djevojka....kod nje 40 orilo gorilo
-
mahalas505
#6924 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Sto jos nisi svirnoTomahawk11 wrote:Jedino da krecem svaki put ko da cu na aerodrom, ono dva sata ranije_BataZiv_0809 wrote:Sto ne krenes na vrijemeTomahawk11 wrote:Treba poceti kaznjavati i za presporu voznju. Ima raje koja vozi strogo 40 tamo gdje je ogranicenje 60. Pa nisu svi izasli da se provozaju, neko zuri na posao ili ima nekih drugih obaveza![]()
A nemas ga gdje proci.![]()
![]()
![]()
Neki dan sam se bas bio nasiljio, ne mogu proci, a gusla li gusla....kad sam docekao priliku (vise traka), kontam da mi je vidjeti jeko debil....kad neka djevojka....kod nje 40 orilo gorilo
- kabal1337
#6925 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kreni ranije i nemoj kasnitTomahawk11 wrote:Treba poceti kaznjavati i za presporu voznju. Ima raje koja vozi strogo 40 tamo gdje je ogranicenje 60. Pa nisu svi izasli da se provozaju, neko zuri na posao ili ima nekih drugih obaveza![]()
A nemas ga gdje proci.