Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Naser je prije predavao i u Ekonomskoj i vazda se za njim vukle neke neprimjerene price, da voli dodirnut ucenice, da ima neumjesne komentare itd...ne znam..
u gimnaziji je vazda bilo cudnih situacija...cistacica preko noci postade sekretarica itd al haj, bilo je lijepo bez obzira na profesore koji u normalnim drzavama ne bi smjeli ni pric skolama a kamoli predavat...
ExNihilo wrote:Jebote, ako išta možeš zanimljivim učiniti, to je fizika. Dževdana je uspjevala i od teorije relativnosti napraviti uspavanku i smor. Monoton glas kao da je na samrti. Bolje da pusti na času Sagana i povuče se u ćošak.
ExNihilo wrote:Dunja je bolovala od istog sindroma kao i većina profesora: zapamti te u ranoj fazi kao dvičara, odlikaša ili neku drugu kategoriju. Ne može se, potom, odmaknuti od vlastite percepcije, neovisno od toga koliko (ne)znaš.
Not My Idea wrote:Naser je prije predavao i u Ekonomskoj i vazda se za njim vukle neke neprimjerene price, da voli dodirnut ucenice, da ima neumjesne komentare itd...ne znam..
u gimnaziji je vazda bilo cudnih situacija...cistacica preko noci postade sekretarica itd al haj, bilo je lijepo bez obzira na profesore koji u normalnim drzavama ne bi smjeli ni pric skolama a kamoli predavat...
Bas me zanima kako bih posmatrao te ljude danasnjim ocima i sa danasnjim iskustvom. Onako kao ucenik, gledao sam ih sve sa manje vise strahopostovanja. Cuj cistacica postala sekretarica. I to prvi put cujem. Znam da su Menso i pedadoginja bili muz i zena. Toliko o mom poznavanju tih prica
Za Nasera stoji da ponekad tesko sakriva niske porive, ali da ga se sjecam po nekim neumjesnim situacijama, vala i ne sjecam. Sto ne znaci da ih nije bilo.
Za mog vakta u gimnaziji, frka je bila sa mojim razrednikom-Sedicem, da je navodno jednu ucenicu neprimjereno dodirivao. Mada ko iole zna doticnu, komplet prica je blago receno neubjedljiva.
Not My Idea wrote:Naser je prije predavao i u Ekonomskoj i vazda se za njim vukle neke neprimjerene price, da voli dodirnut ucenice, da ima neumjesne komentare itd...ne znam..
Bas me zanima kako bih posmatrao te ljude danasnjim ocima i sa danasnjim iskustvom. Onako kao ucenik, gledao sam ih sve sa manje vise strahopostovanja. Cuj cistacica postala sekretarica. I to prvi put cujem. Znam da su Menso i pedadoginja bili muz i zena. Toliko o mom poznavanju tih prica
Za Nasera stoji da ponekad tesko sakriva niske porive, ali da ga se sjecam po nekim neumjesnim situacijama, vala i ne sjecam. Sto ne znaci da ih nije bilo.
Za mog vakta u gimnaziji, frka je bila sa mojim razrednikom-Sedicem, da je navodno jednu ucenicu neprimjereno dodirivao. Mada ko iole zna doticnu, komplet prica je blago receno neubjedljiva.
Not My Idea wrote:
Ona se nije poslije toga promijenila, ona skoro pa nikad nije ni bila normalna. Nije dzaba bomba bila tu zbog nje. Kad je krenula predavat, ostala je trudna s ucenikom i tako dobila S.
Od tada je stvorila taj gard, vjerovatno i psihicki popustila pod pritiskom..krajnji rezultat-teski kompleksi, zloba i ogorcenost.
meknalti kaze da mu je bila razredna od 2006 pa nadalje i da je bila dobra...prosto ne mogu zamislit nju kao normalnu osobu. ako jest, garant je udarilo nesto u glavu. voz mozda...
Hmmm ovo prvi put čujem fakat.
Sjećam se kad sam upisao gimnaziju da su mi svi govorili da se prebacim iz razreda jer je ona mahnita, to mi je čak predlagala i 10 god starija sestra koja je isto završila gimnaziju ali eto nije mi se dalo, naslušao sam se svakakvih priča o njoj i stvarno sam se iznenadio koliko je bila normalna osoba. Jest bila malo stroga i čudna ali stvarno poštena prema svima, niko nije imao poseban tretman, apsolutno svi tretirani isto, čak je znala dosta puta izaći u susret zbog nekih sitnica i gluposti, roditelji su je isto hvalili.
Ni ja nisam cuo za tu pricu za stjepovicku, mada mescini da sam znao neku pricu o razvodu i te gluposti koje su se prepricavale..
Ja sam primjetio da se upravo tada promijenila jer mi je predavala i prije i poslije i razlika je bila bas drasticna..
Za Nasera su uvijek te price kruzile, al ne znam da je ikada iko imao ista konkretno.. Znam da je i danas mnogim djevojkama mrzak zbog neprimjerenih komentara..
@Bata - obje zgrade su se tako zvale, a pojma nemam zasto.. ostalo je obilježje "kod monaka".. a meni je najlakse "kod policije"
veliki_ah wrote:Ni ja nisam cuo za tu pricu za stjepovicku, mada mescini da sam znao neku pricu o razvodu i te gluposti koje su se prepricavale..
Ja sam primjetio da se upravo tada promijenila jer mi je predavala i prije i poslije i razlika je bila bas drasticna..
Za Nasera su uvijek te price kruzile, al ne znam da je ikada iko imao ista konkretno.. Znam da je i danas mnogim djevojkama mrzak zbog neprimjerenih komentara..
@Bata - obje zgrade su se tako zvale, a pojma nemam zasto.. ostalo je obilježje "kod monaka".. a meni je najlakse "kod policije"
Tako se zvao projekat izgradnje, a bile namjenjene su prosvjetnim i zdravstvenim radnicima.
veliki_ah wrote:Ni ja nisam cuo za tu pricu za stjepovicku, mada mescini da sam znao neku pricu o razvodu i te gluposti koje su se prepricavale..
Tako se zvao projekat izgradnje, a bile namjenjene su prosvjetnim i zdravstvenim radnicima.
veliki_ah wrote:
znači, zato tu ima mnogo profesora i doktora..
Ispocetka su stanari bili stoprocentno medicinski i prosvjetni kadar, jer im se rjesavalo nerijeseno stambeno pitanje. Mada je, po naski bilo malverzacija, pa je tako jedan ugledni profesor dobio trosoban stan iako mu je porodicna kuca ni 100 metara zracne linije od zgrade
Dobro je vidim i neke sto su u zadnje vrijeme okupirali teretanu. Vjerovatno ih vise nece biti Nisu mi smetali dok su po jedan dolazili ali kad su poceli u coporima dolaziti da Bog sacuva
veliki_ah wrote:
Ispocetka su stanari bili stoprocentno medicinski i prosvjetni kadar, jer im se rjesavalo nerijeseno stambeno pitanje. Mada je, po naski bilo malverzacija, pa je tako jedan ugledni profesor dobio trosoban stan iako mu je porodicna kuca ni 100 metara zracne linije od zgrade
Mojen tako mozda mu je supruga dobila taj stan a zar niste u istom ulazu?
veliki_ah wrote:
A da su bas svi bili nerijesen nisu, Bato sine nisu. Neke je samo mrzilo krecit stari stan,
@Kosava, mali sam bio kad su se ti stanovi dobijali, tako da se ne sjecam malverzacija. Za pomenutog sam cuo, mada on to i nije puno skrivao i na kraju se preselio u tu kucu, a stan prodao
Sto se tice Monaka, kad dodjes iz Cemerike, mozemo tu fuzniti, nebitno je li lijevo ili desno
veliki_ah wrote:
Koliko je samo stakala stradalo u tom ulazu od lopte