ali, ima sasvim drugačiji sistem. internacionalna je._BataZiv_0809 wrote:I arena je privatna Kato.KatarinaKosaca wrote: Na provatnoj tv da.. nemaš drugog izvora prihoda... Drugačije traži od onih kojima zakonski moraš plaćati pretplatu, od privatne tv , ne možeš. Košta link, koštaju prava, koštaju ljudi, struja, od čega platiti?
FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#6901 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#6902 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa okej, ali je primjer profesionalnosti. Tacno sam poceo bolje kontati fudbalsku taktiku i postavke uz one komentatore. Poslije njih Marijan i sudjuka stvarno djeluju zastrasujuce.KatarinaKosaca wrote:
ali, ima sasvim drugačiji sistem. internacionalna je.
Ali eto i ja sam u privatnom binzisu i znam kako je.
Osim toga vjerovatno je veci broj ljudi kojima je Marijan sega, od nas koji ga se jezimo.
- karanana
#6903 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
arena je regionalna i svaki kablovski/iptv operater plati x KM po korisniku areni. siguran sam da je je arenina racunica vec tu dobra. onda imas jake sponzore iz citave regije tipa bh telecoma, t-coma, jacih kladionica i to je to. nece se na areni reklamirati ni skafa niti bilo koji drugi slican granap iz regije. na zalost, face je limitiran na mali prostor, malu gledanost, mali budzet pa je sponzor kao skafa koja ce istresti 5-10 hiljada na sponzorstvo prenosa tekme, itekako bitan. i ako je cijena prenosa spominjanje karanana detrdzenta 15 puta, to cu prihvatiti.
istina je da je marjan posljednjih nekoliko prenosa vise govorio o nekim drugim stvarima a manje o taktici ili prikazu igre, ali ni tada se ne moze reci da je tanji u tom dijelu ni od jednog komentatora sa arene ili sk-a koji su btw meni super. a da ne govorimo o njegovom poznavanju igre vs. baho. eto ako nije dovoljno gledati njegovih zadnjih 5-6 godina, vrati se na njegovu karijeru u sk-u pa vidi to.
istina je da je marjan posljednjih nekoliko prenosa vise govorio o nekim drugim stvarima a manje o taktici ili prikazu igre, ali ni tada se ne moze reci da je tanji u tom dijelu ni od jednog komentatora sa arene ili sk-a koji su btw meni super. a da ne govorimo o njegovom poznavanju igre vs. baho. eto ako nije dovoljno gledati njegovih zadnjih 5-6 godina, vrati se na njegovu karijeru u sk-u pa vidi to.
- sunceKOtepsija
#6904 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ne iskljucuje baho marijana, niti barijan mahu, zasto se trazi od gledaoca da se opredjeljuje? kad marijan ozdravi aBd (a i ranije ukoliko se bude osjecao sposobnim) neka komentiraju zajedno, zasto da ne, jedna lijepa ideja zasto ne
- MOSALJOZE
#6905 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Mozda nije trenutak,ali prije mozda pola godine Baho je kritikovao Marijana(mislim da se moze naci na YT)Veceras je bio solidan,ali se vidi da nije u formi.Pita se zasto je produzeno p.p 3 minute(bila pauza)Damir,Samir itd..
-
sarajevo999999
#6906 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Baho je najjaci sportski komentator u BiH od rata, istina nije ni imao konkurencije. Njegovi komentari kosarkaskih utakmica reprezentacije, bosne, fudbalske reprezentacije su za pamcenje. Marjan nit je duhovit nit ima slifa za komentarisanje. Nema ni znanje, tako da je samo iritantan. Sjeca li se iko KAKVU RUKU IMA TAJ COVJEEK 
-
dezurni_ucenik
#6907 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Znaci nekom je normalno sasvim da sportski komentator zmari suhomesnate proizvode, reklamira restorane, pozdravlja tog i tog. Ja sam mislio da je to rezervisano za medije tipa radio Kalman, al eto ispade danas da je opce prihvaceno slusati takve stvari tokom fudbalskog prenosa. Jebo taktiku, de ti nama reci koju o Mehinom restoranu u Becu. 
- Klavikula
#6908 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
realno, Spaho je dvije klase iznad Bahe, al Baho je sad fensi smensi, a ostali su logicno k. od ovce.
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#6909 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pišete o svemu ali nepišete o najbitnijoj stvari.
FACE je obezbijedio prenose nogometnih utakmica , naši ljudi su uživali gledajući i to je najvažnije.
FACE je obezbijedio prenose nogometnih utakmica , naši ljudi su uživali gledajući i to je najvažnije.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#6910 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Sve okej karanana, ali znas staru narodnu-pokrij se koliki ti je jorgan.karanana wrote:arena je regionalna i svaki kablovski/iptv operater plati x KM po korisniku areni. siguran sam da je je arenina racunica vec tu dobra. onda imas jake sponzore iz citave regije tipa bh telecoma, t-coma, jacih kladionica i to je to. nece se na areni reklamirati ni skafa niti bilo koji drugi slican granap iz regije. na zalost, face je limitiran na mali prostor, malu gledanost, mali budzet pa je sponzor kao skafa koja ce istresti 5-10 hiljada na sponzorstvo prenosa tekme, itekako bitan. i ako je cijena prenosa spominjanje karanana detrdzenta 15 puta, to cu prihvatiti.
Senči preko noci hoce da napravi pandan Novoj tv, a ne ide to tako. Kad se samo sjetim kako je na dnevniku uzivo nudio BHT da skupa rade Mundijal. Mislim
U svakom slucaju, posto smo pricali o komentatorima, Marijan ima svoju harizmu i prepoznatljivost i sasvim mi je jasno sto se mnogima svidja. I meni je bio zakletva ispocetka, samo sto mu autogram nisam trazio 2009 u Portugalu
Ali vremenom stvarno skontas da te bombarduje milionom nepotrebnih i pocesto mahalskih informacija i krene umarati. To je moje misljenje i licni utisak.
- irac300
#6911 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nije on bio takav prije, pogotovu dok je bio na Sport Klubu. Tada ga je raja i zgotivila. Mnogo, mnogo profesionalnije je prijenose radio. Nažalost, lik je pokazao da nije osoba koja drži do principa, tj. da drži jedan kurs, čim je došao ovamo, pogotovu kod Senada, uklopio se u taj teferički način prijenosa utakmica._BataZiv_0809 wrote:Sve okej karanana, ali znas staru narodnu-pokrij se koliki ti je jorgan.karanana wrote:arena je regionalna i svaki kablovski/iptv operater plati x KM po korisniku areni. siguran sam da je je arenina racunica vec tu dobra. onda imas jake sponzore iz citave regije tipa bh telecoma, t-coma, jacih kladionica i to je to. nece se na areni reklamirati ni skafa niti bilo koji drugi slican granap iz regije. na zalost, face je limitiran na mali prostor, malu gledanost, mali budzet pa je sponzor kao skafa koja ce istresti 5-10 hiljada na sponzorstvo prenosa tekme, itekako bitan. i ako je cijena prenosa spominjanje karanana detrdzenta 15 puta, to cu prihvatiti.
Senči preko noci hoce da napravi pandan Novoj tv, a ne ide to tako. Kad se samo sjetim kako je na dnevniku uzivo nudio BHT da skupa rade Mundijal. Mislim![]()
U svakom slucaju, posto smo pricali o komentatorima, Marijan ima svoju harizmu i prepoznatljivost i sasvim mi je jasno sto se mnogima svidja. I meni je bio zakletva ispocetka, samo sto mu autogram nisam trazio 2009 u Portugalu![]()
Ali vremenom stvarno skontas da te bombarduje milionom nepotrebnih i pocesto mahalskih informacija i krene umarati. To je moje misljenje i licni utisak.
P.S.
Sabina, vrati Karleušu na avatar, umalo ne skontah da si to ti.
- Banksy
#6912 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Tačno. Svoj prepoznatljiv i simpatičan stil prilagodio je i ugurao u gabarite mindersko-mahalske komunikacije svojstvene ovoj televiziji i tako sam sebe iskarikirao do krajnjih granica, postavši nepodnošljiv vjerovatno i samom sebi ...dezurni_ucenik wrote:Znaci nekom je normalno sasvim da sportski komentator zmari suhomesnate proizvode, reklamira restorane, pozdravlja tog i tog. Ja sam mislio da je to rezervisano za medije tipa radio Kalman, al eto ispade danas da je opce prihvaceno slusati takve stvari tokom fudbalskog prenosa. Jebo taktiku, de ti nama reci koju o Mehinom restoranu u Becu.
-
Foxx
#6913 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Kakva je ovo turska serija na FACE-u trenutno? Cini mi se da je o nasem ratu.
- karanana
#6914 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
uhvatise mladju i rashu dok su kovali plan u svojoj vuchijoj jazbini ali koliko sam upratio proslu epizodu ih zamijenise za par nekakvih nana. doduse nisam vidio jesu li i njih zamijenili. i ne vrati se aida. konto sam da ce ona mlada zelena beretka obasuti rafal tamo po njima na drugoj strani mosta.
jest malo cudno i simplicirano, ali kad skontas da su to napravili nekakvi turci, i ovo je dobro jer bolje nemamo, mada ja nemam strpljenja gledati jer kad se sve skonta opet je ovo jedna sporo odvijajuca sapunica. jedna scena pola epizode.
jest malo cudno i simplicirano, ali kad skontas da su to napravili nekakvi turci, i ovo je dobro jer bolje nemamo, mada ja nemam strpljenja gledati jer kad se sve skonta opet je ovo jedna sporo odvijajuca sapunica. jedna scena pola epizode.
-
Ripicipi
#6915 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ima li FACE TV na analognoj anteni?
-
StupskaBitanga
#6916 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
nemaRipicipi wrote:Ima li FACE TV na analognoj anteni?
-
Ripicipi
#6917 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Hvala, kont'o gledati Sarajevo na vikendici, ali izgleda nista od togaStupskaBitanga wrote:nemaRipicipi wrote:Ima li FACE TV na analognoj anteni?
-
wolfie
#6918 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Kakva je ovo neprofesionalna uvodna emisija iz kafica dok tresti muzika?
-
al-em
#6919 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Svaka cast fejs tv.
- Šveđanin
#6920 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Godi mi ova opustenost FaceTV, rijetko se ovo gdje moze vidjeti..
Stavili novinare u kafic, iza ljudi piju, jedu, ovi upalili kamere i tu napravili emisiju..
Stavili novinare u kafic, iza ljudi piju, jedu, ovi upalili kamere i tu napravili emisiju..
-
dezurni_ucenik
#6921 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Evo krenula su pusenja kurceva. "Hvala dugogodisnjem prijatelju Senadu..."
- luckylaka
#6922 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Hvala FaceTv,Hvala FaceTv,Hvala FaceTv
a sad Standard ABD
- MisterNo1
#6923 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
jel face tv dobio prava i na taj duel?
-
Srebrni
#6924 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Dobiti prava ne može. Može ih kupiti. I zato mnogi koji se žale na komentatore itd. trebali bi biti zahvalni što imaju priliku gledati HD sliku umjesto što gledaju neki usrani stream u kom ne razaznaješ šta je šta. A ako BAŠ BAŠ ne možeš slušati, smanji i uživaj. Ima ljudi koji vole Bahu. Ima onih koji vole Marjana, ako niste u toj grupi, a vi ili nemojte gledati utakmicu ili smanjite ton. Ili u najgorem slučaju zamolite javni servis da otkupi prava na utakmice, ali ćete gledati isti kvalitet slike kao na streamu, ali bez štopanja ( valjda ).
- luckylaka
#6925 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Kakav bolan javni servis .Servis koji polako ali sigurno tone .Nije ni FaceTv nista extra ali se bar potrude da nam fudbal ponude.Neka prenosi ko god hoce samo da gledam iz Lijeza.Srebrni wrote:Dobiti prava ne može. Može ih kupiti. I zato mnogi koji se žale na komentatore itd. trebali bi biti zahvalni što imaju priliku gledati HD sliku umjesto što gledaju neki usrani stream u kom ne razaznaješ šta je šta. A ako BAŠ BAŠ ne možeš slušati, smanji i uživaj. Ima ljudi koji vole Bahu. Ima onih koji vole Marjana, ako niste u toj grupi, a vi ili nemojte gledati utakmicu ili smanjite ton. Ili u najgorem slučaju zamolite javni servis da otkupi prava na utakmice, ali ćete gledati isti kvalitet slike kao na streamu, ali bez štopanja ( valjda ).