Nerviro si se kad se Seve kresala na brodu?Stari wrote:Eih nervoze , nervoze ...ja sam na ovaj internet sajt prvi put stigao kad isti bio jos haman u osnivanju...a sve u vezi i tada jedne ovakve utakmice ...tad je to bilo BiH : Danske (1:1) ....i proveo sam ovdje kao clan evo skoro deceniju ...nisam napredovao do moderatorskog cina ... jednom sam bio banovan (na 7 dana) ...prezivio sam sve velike dogadjaje kad su pucali serveri od preopterecenja... Dzenazu A. Izetbegovica , Severinu u potpalublju , pojavu piramida u Visokom .... i naravno nekolicinu vrlo zeznutih utakmica ....
Nervoze je uvijek bilo ... veceras nije nikakav izuzetak.
BiH - Portugal/Portugal - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Chuckie
#6901 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
-
semso_bonaparte
- ReD aka Socijalista
#6903 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Lisabon sad

-
Chuckie
#6904 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Turci stativa. 
-
Chuckie
#6906 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Rodila ih majka, taman za udaje.skenderija04 wrote:
- Radar71
#6907 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Welcome to BiH: jedna država, 2 entiteta, 3 predsjednika, 10 kantona, 14 vlada, 183 ministarstva, 85 političkih partija, 50 boračkih udruženja, 13 sindikata, 2 policije, 3 akademije nauka, 2 penziona fonda, 3 obrazovna sistema, 3 telekoma, 3 elektroprivrede, 550 000 nezaposlenih, 630 000 penzionera, 450 000 raseljenih, 75% siromašnih, 65 000 državnih uposlenika, neutvrđen broj lopova i 11 ZMAJEVA....
- Radar71
#6908 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Chuckie wrote:Nerviro si se kad se Seve kresala na brodu?Stari wrote:Eih nervoze , nervoze ...ja sam na ovaj internet sajt prvi put stigao kad isti bio jos haman u osnivanju...a sve u vezi i tada jedne ovakve utakmice ...tad je to bilo BiH : Danske (1:1) ....i proveo sam ovdje kao clan evo skoro deceniju ...nisam napredovao do moderatorskog cina ... jednom sam bio banovan (na 7 dana) ...prezivio sam sve velike dogadjaje kad su pucali serveri od preopterecenja... Dzenazu A. Izetbegovica , Severinu u potpalublju , pojavu piramida u Visokom .... i naravno nekolicinu vrlo zeznutih utakmica ....
- ReD aka Socijalista
#6909 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
nervrao se zato sto on nije...ovajRadar71 wrote:Chuckie wrote:Nerviro si se kad se Seve kresala na brodu?Stari wrote:Eih nervoze , nervoze ...ja sam na ovaj internet sajt prvi put stigao kad isti bio jos haman u osnivanju...a sve u vezi i tada jedne ovakve utakmice ...tad je to bilo BiH : Danske (1:1) ....i proveo sam ovdje kao clan evo skoro deceniju ...nisam napredovao do moderatorskog cina ... jednom sam bio banovan (na 7 dana) ...prezivio sam sve velike dogadjaje kad su pucali serveri od preopterecenja... Dzenazu A. Izetbegovica , Severinu u potpalublju , pojavu piramida u Visokom .... i naravno nekolicinu vrlo zeznutih utakmica ....
Nervoze je uvijek bilo ... veceras nije nikakav izuzetak.![]()
![]()
-
PR-player
#6910 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
a sto se stalno govori 11 zmajeva i po medijima i svugdje? Pa sta je s klupom?
- Mali_Vuk
#6911 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Sretno nam večeras bilo, svima zajedno
I molim vas, kako god da na kraju završi utakmica, nemojte pljuvati po našim momcima!! Et, preklinjem vas
Hajmo Bosno!!

I molim vas, kako god da na kraju završi utakmica, nemojte pljuvati po našim momcima!! Et, preklinjem vas
Hajmo Bosno!!
-
Himera
#6912 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
HAJMO BIH
Inače za svu raju ovde u Sloveniji na Šport TV 1direktni prenos utakmice a nadam se da če biti dobrih linkova..
- leki hz
#6913 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
AkoBogda nadam se iskreno jer smo stvarno to zaslužiliRIZVA wrote:Bice dobro abd
-
Stari
#6914 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Bio sam valjda jedini koji u toj frci uopste nije znao o kome se radi ... a stari XP i poneki NT4 aparati i serveri su doslovce klecali pod telekomunikacijskim saobracajem u tim casovima ...bilo je napeto i neopsivo ... vi tad ocito niste bili tuChuckie wrote:Nerviro si se kad se Seve kresala na brodu?Stari wrote:Eih nervoze , nervoze ...ja sam na ovaj internet sajt prvi put stigao kad isti bio jos haman u osnivanju...a sve u vezi i tada jedne ovakve utakmice ...tad je to bilo BiH : Danske (1:1) ....i proveo sam ovdje kao clan evo skoro deceniju ...nisam napredovao do moderatorskog cina ... jednom sam bio banovan (na 7 dana) ...prezivio sam sve velike dogadjaje kad su pucali serveri od preopterecenja... Dzenazu A. Izetbegovica , Severinu u potpalublju , pojavu piramida u Visokom .... i naravno nekolicinu vrlo zeznutih utakmica ....
- ReD aka Socijalista
-
redred
#6916 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Imali ko dobre linkove za utakmicu?
Molim!
Molim!
- Sasvim_Obican
#6917 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ne znam... Da je dobro što pada kiša - nije ! Strah me onih Ronaldovih bolesnih šuteva i loše procjene našeg Asmira...
Gledam na FTV-u onu euforiju i pitam se - eto Bog dao tim Njemcima, Francuzima, Špancima, Portugalcima.. sve. Dao im dobru državu, pare, standarde i na to sve - dao im ogromne sportske uspjehe (da, da znam da jedno povlači drugo ). Mi, nažalost nemamo nijedno od toga. I zato te molim Bože da nam večeras daš samo jedno - malo sreće !
Gledam na FTV-u onu euforiju i pitam se - eto Bog dao tim Njemcima, Francuzima, Špancima, Portugalcima.. sve. Dao im dobru državu, pare, standarde i na to sve - dao im ogromne sportske uspjehe (da, da znam da jedno povlači drugo ). Mi, nažalost nemamo nijedno od toga. I zato te molim Bože da nam večeras daš samo jedno - malo sreće !
- DOBOJLIJA
#6918 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Sasvim_Obican wrote:Ne znam... Da je dobro što pada kiša - nije ! Strah me onih Ronaldovih bolesnih šuteva i loše procjene našeg Asmira...![]()
Imali smo sve prije 92
- Sasvim_Obican
#6919 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ne bih znao..DOBOJLIJA wrote:Sasvim_Obican wrote:Ne znam... Da je dobro što pada kiša - nije ! Strah me onih Ronaldovih bolesnih šuteva i loše procjene našeg Asmira...![]()
Imali smo sve prije 92
-
redred
#6920 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ma daj! Portugal je totalno ekonomski pukla. Uviejk bila a sada pogotovo. Isto ko gracka.Sasvim_Obican wrote:Ne znam... Da je dobro što pada kiša - nije ! Strah me onih Ronaldovih bolesnih šuteva i loše procjene našeg Asmira...![]()
- ellec
#6921 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ne provaljuj se ziv bio, pravit klupsku atmosferu od drzavne je jedna glupost, dolaze normalni, porodicni ljudi da gledaju nece oni skakat i urlat 90 min. BHF je nastao samo radi para, udruzenje, clanarina, majice, salovi, (po principu klupskih udruzenja) ode sve u dzep jos kad ih vidis na stadionu ko kakvi vanzemaljci.chsk wrote:Odužilo se ovo u pm.. Pa brže sam doček'o one dvije utakmice prije dvije godine + protiv Francuza![]()
Ma ja ba, tako ti je to. Bolje je šutit 80 min utakmice i zapjevat ukupno 10tak min Bosnom behar probeharao i Bosna je šampion nego čitavih 90 minuta.ellec wrote:Btw. ova skupina BHF, stvarno se provaljuje izdvajanjem, pa nije klupski fudbal, sramota je kad ih vidim izdvojene nesto navijaju sami za sebe.
Naš mentalitetNek' ih ostali prate, a ne 2x Bosna je šampion, 2x Volim te Bosno, 2x Bosnom behar probeharao i onda jest košpice.
Last edited by ellec on 15/11/2011 20:21, edited 1 time in total.
- Sasvim_Obican
#6922 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
"U Portugalu će biti 3000 naših navijača" by : Avdo Avdić 
-
redred
#6923 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Vidite atmosfere...
Ovo nema niko u evropi osim englezi mozda.
- Radar71
#6924 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
http://myp2p.pe/redred wrote:Imali ko dobre linkove za utakmicu?
Molim!
-
5 0 5