Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply

Da li ste za posebnu temu o računarskim konfiguracijama za igre?

da
245
44%
ne
30
5%
od*ebi Chmoljo, naporan si
283
51%

Total votes: 558

Šveđanin

#6901 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Šveđanin »

Herr Flick wrote:
Šveđanin wrote:
Da, ali ko donosi više para?
Dobro to,al opet ne izbacit igru na PC-u,pa nemamo svi konzolu
Jel oni igru rade zato što PC korisnika ima duplo više, ili zbog profita? To se zove kapitalizam, sve ti je plus minus, koga briga što PC korisnika ima više ako ovi drugi donose više para.

Mada mislim da će sigurno oni izbaciti i igru za PC, s tim što naravno konzole imaju prioritet..
Dactyl

#6902 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Dactyl »

Igra li ko Payday 2 pa da se invite-ujemo u steam-u, traže se iskusni pljačkaši :evil:

Image
Bosnian Dragon1

#6903 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Bosnian Dragon1 »

Herr Flick wrote:Najveca glupost je igricu prvo izbaciti za konzole..Pa vise je korisnika PC-a nego PS3 I XBOX-a zajedno,jao koji glupani ne mogu da vjerujem
tacno tako, jos je ocajna grafika na PS3, kako bi to na PC dobro bilo
Averus

#6904 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Averus »

Herr Flick wrote:Najveca glupost je igricu prvo izbaciti za konzole..Pa vise je korisnika PC-a nego PS3 I XBOX-a zajedno,jao koji glupani ne mogu da vjerujem
Hoce ljudi prvo da zarade na konzolama... Da izdaju odmah za PC, broj primjeraka kupljenih za konnzole bi se prepolovio.
Ako vec rade kvalitetne igre, naravno da i zasluzuju da zarade.
Uzmes jos u obzir da veliki broj PC korisnika ni ne kupi igru nego je piratizira, pa ces skontati zasto Rockstar hoce da zapravo nesto i zaradi od nje. Puno je manje konzolasa koji igraju pirate nego kompjuterasa.

Nisam GTA fan, ali podrzavam ovaj potez.
stefag40

#6905 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by stefag40 »

NenjiA wrote:
Hoce ljudi prvo da zarade na konzolama... Da izdaju odmah za PC, broj primjeraka kupljenih za konnzole bi se prepolovio.
Uzmes jos u obzir da veliki broj PC korisnika ni ne kupi igru nego je piratizira, pa ces skontati zasto Rockstar hoce da zapravo nesto i zaradi od nje. Puno je manje konzolasa koji igraju pirate nego kompjuterasa.

Slazem se! Nije ni R* Lud Da Pusti Igru na PC prije konzola.Zarade nebi dobili ni mrvicu a ulozili su 266 Miliona u igru...
Bosnian Dragon1

#6906 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

NenjiA wrote:

sve je to super hoce vise da zarade.....ja ne razumijem samo kako nego moze uzivati igrajuci ovakce igre na konzoli, razumijem driving games i ovde kad vozis u GTA auto sve ekstra na dzojstik, ali kad pucas kako neko moze igrati na dzojstik, pa samo dok nanisanis treba 20 sekundi, pa onda kretanje je bezveze itd... kako to moze bit uzivanje u igri
Eborg

#6907 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Eborg »

Meni ovakav tip igara više leži na gamepadu/konzoli nego na tastaturi i mišu/PC-u. Sve je to individualno, uostalom nišanjenje je uglavnom auto-lock (što se može isključiti).
Bosnian Dragon1

#6908 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

moze li se PS3 i Xbox igrati na monitoru od racunara da ga prikljucim, ili moram kupovati LCD
arnes_king

#6909 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by arnes_king »

Bosnian Dragon1 wrote:
Probaj igru pa onda govori kako je ocajna :)

I ne moras mi govoriti kako ce na PC biti bolja, to se podrazumijeva, PS3 je ipak star 6+ godina, ali zato ide PS4 :D
Bosnian Dragon1

#6910 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

arnes_king wrote:
Bosnian Dragon1 wrote:
Probaj igru pa onda govori kako je ocajna :)

I ne moras mi govoriti kako ce na PC biti bolja, to se podrazumijeva, PS3 je ipak star 6+ godina, ali zato ide PS4 :D
ista stvar i sa ps4 ne moze prismrdit PC-u
Šveđanin

#6911 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Šveđanin »

Što se tiče nišana na PS3 to samo izgleda da je teže nego na PC..

Brzo se naviknete na to i bude isto kao i sa mišem..

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4
Averus

#6912 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Averus »

Prije nego što se počnete opet prepucavati jel' bolji PC ili konzole, mala pauza:

Image

Image

Image

Ne da policija :D
Image

Image

Eto, cak i ja koji nisam GTA fan (poslednji sam igrao Vice City i to je jedini koji sam prekucao) razmisljam da zbavim ovo cudo jer izgleda prelijepo :D

EDIT:

Da li neko voli Ajkule?
http://www.dailymotion.com/video/x14otj ... videogames

:D
Hedg

#6913 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Hedg »

@ NenjiA, GTA V će biti strašna igra! Igrao sam GTA IV i oduševljen sam njom bio, jedino što su ukinuli neke odlične mogućnosti kao što je kupovina auta, vlastite garaže, mijenjanje izgleda i toga, ali je ostalo sve okej bilo. Koliko vidim, to sve su vratili GTA V, pa će biti super igrati.

Ima li iko kakvu informaciju koja će konfiguracija (za PC - jer vjerujem da će biti, kao i svake godine) biti potrebna za ovu igru?
Herr Flick

#6914 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Herr Flick »

Hedg wrote:@ NenjiA, GTA V će biti strašna igra! Igrao sam GTA IV i oduševljen sam njom bio, jedino što su ukinuli neke odlične mogućnosti kao što je kupovina auta, vlastite garaže, mijenjanje izgleda i toga, ali je ostalo sve okej bilo. Koliko vidim, to sve su vratili GTA V, pa će biti super igrati.

Ima li iko kakvu informaciju koja će konfiguracija (za PC - jer vjerujem da će biti, kao i svake godine) biti potrebna za ovu igru?

http://www.game-debate.com/games/index. ... 20Auto%20V
Hedg

#6915 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Hedg »

Daj Bože da bude ovako... Onda bi mi nekako mogla ova igra na računar. Samo mi ovo nešto nije sigurno.
BadBoy

#6916 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by BadBoy »

Jarane kad kupiš ovaj GTA V ne treba ti više ni jedna druga igra, imaš unutra vožnju, bicikla, trke, avione, plivanje, helikoptere, pucanje, krađe, priču, istraživanje, ma 124 ostale pod igre :D
Hedg

#6917 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Hedg »

Kad će kakav torrent za PES 14 (za PC)? :D
Layne

#6918 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Layne »

19.09.2013.
Bosnian Dragon1

#6919 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

BadBoy wrote:Jarane kad kupiš ovaj GTA V ne treba ti više ni jedna druga igra, imaš unutra vožnju, bicikla, trke, avione, plivanje, helikoptere, pucanje, krađe, priču, istraživanje, ma 124 ostale pod igre :D
mi sto nemamo konzole mozemo samo po youtube gledat GTA
Hedg

#6920 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Hedg »

Haha. :lol:

Duša me boli kad vidim kakva je igra i kad vidim da ovi sa konzolama uživaju igrajući GTA V. :?
del_boj

#6921 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by del_boj »

Hedg wrote:Haha. :lol:

Duša me boli kad vidim kakva je igra i kad vidim da ovi sa konzolama uživaju igrajući GTA V. :?
Kupi i ti konzolu, pa uživaj.
Hedg

#6922 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Hedg »

Nisu svi milioneri ko Trotteri. Al' bit ćemo jednog dana i mi.
del_boj

#6923 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by del_boj »

Ne moraš biti milioner da bi kupio konzolu, dovoljno je da prodaš PC.
Hedg

#6924 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Hedg »

Nisam skroz u tom ''gejmerskom fazonu'', a od konzole nemaš ništa osim tog igranja. Ionako bih na toj konzoli igrao samo GTA V i to ne baš često. Računar je ipak svestraniji i možeš ubiti više muha jednim udarcem - dobrim računarom.

I ovaj sadašnji mi je sasvim solidan, tako da ću vjerovatno tu igru moći pokrenuti, bar na low.

A i na auto se misli. Valja to sve stići i držati pod kontrolom.
arnes_king

#6925 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by arnes_king »

Ma ljudi sta je ovo, bio sam stvarno nalozen do kraja za GTA V zbog trailera i svih prica o igri ali sam mislio da kada izadje nece biti bas tako kako je izgledalo u trailerima i screenovima.... jednostavno ne mogu vjerovat da od grafike pa nadalje sve je bas tako i mogu solidno reci da bas bas dugo godina nisam bolju igru igrao :D

A sto je vise igram sve mi zaraznija jbt popadat cu ispite xD neda mi da spavam :D
Post Reply