Bjezi ba, ne podsjecaj me na to.Baltazar_khan wrote:dagoja
FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Logovan
#6901 Re: FK Sarajevo - Europa League
-
Mr Hiccup
#6902 Re: FK Sarajevo - Europa League
prag k'o prag je kiks bio jer se ono nije smjelo bez spavanja odradit i svi su se napatili najstrasnije.
al' eto, ucimo na greskama.
al' eto, ucimo na greskama.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#6903 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ma Prag smo se i mogli setuckati k'o po Ferhadiji
. Drugo je Atina, dobro si ti napisao. I to treba uzeti u obzir, k'o jako bitnu stavku.
P.s koliko je aviolet za Atinu? Megalomanski, znam, al' eto.
- Butmiran
#6904 Re: FK Sarajevo - Europa League
Mislim da iz Sarajeva i nema direktan let za Atinu.
- Chisum
#6905 Re: FK Sarajevo - Europa League
Pokondirene Horde Zla...
Eno Libero i u granap ide avionom.
Eno Libero i u granap ide avionom.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#6906 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ma Prag mi je prisjeo, nije mi dobro bilo...zato ja. 
- Maharadza
#6907 Re: FK Sarajevo - Europa League
Pulsiranje dostiže vrhunac! 
- Chisum
#6908 Re: FK Sarajevo - Europa League
I meni isto pura prisjela kad sam bio klinac, pa mi doktor rek'o za dorucak samo kavijar, a na rostilj samo ugrozene vrste.
Patnja, sta ces.

Patnja, sta ces.

- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#6909 Re: FK Sarajevo - Europa League
Pa jemo li milioneri sa Koseva il nismo
Nego, vidi fotke sjevera jbt. Da se najezis
Ovako ce i protiv ovih Grka. Trebalo bi 
Nego, vidi fotke sjevera jbt. Da se najezis
- perscitus
#6910 Re: FK Sarajevo - Europa League
Evo nekih informacija vezano za njihove navijace. Zovu se Fentagin Club, naziv je porijeklom iz arapskog (palestinskog) jezika. Shodno tome, pretpostavljate da su HC anarhisti u svakom pogledu. Mozemo ocekivati zajednicko skandiranje za Palestinu
. Baza navijaca je u zapadnoj Atini, u Peristeru.
Oni koji imaju namjeru da idu tamo mimo organizovanog prevoza moraju biti oprezni. Morate znati da samo u Atini postoji oko 18 aktivnih navijackih skupina plus prodruznice nacionalista. Stoga budite oprezni, ne zbog toga sto ste iz Bosne vec zato sto ste navijaci. Jedino mozete imati problema zbog ovog prvog razloga sa Gate 7. Ali, ne vjerujem, jer koji cete ku_r_ac hodati po Pirejima. A da oni ganjaju vas po Atini bi bilo istovjetno da mali plavi prave ceke protivnickim grupama na Ciglanama, znaci NECE DA MOZE
. Ipak, oprez, sjetite se samo gostovanja Delija u Solunu prije par godina. Grci su majstori kukavickih napada, pa tako i tada su bile mete obicni turisti ili male grupe navijaca.

Oni koji imaju namjeru da idu tamo mimo organizovanog prevoza moraju biti oprezni. Morate znati da samo u Atini postoji oko 18 aktivnih navijackih skupina plus prodruznice nacionalista. Stoga budite oprezni, ne zbog toga sto ste iz Bosne vec zato sto ste navijaci. Jedino mozete imati problema zbog ovog prvog razloga sa Gate 7. Ali, ne vjerujem, jer koji cete ku_r_ac hodati po Pirejima. A da oni ganjaju vas po Atini bi bilo istovjetno da mali plavi prave ceke protivnickim grupama na Ciglanama, znaci NECE DA MOZE

- Pitarrr82
#6911 Re: FK Sarajevo - Europa League
-LIBERO- wrote:Ma kroz Prag smo se i mogli setuckati k'o po Ferhadiji. Drugo je Atina, dobro si ti napisao. I to treba uzeti u obzir, k'o jako bitnu stavku.
Gledao sam ja jos istu noc zbog problema s godisnjim, oko 300EUR
-
north
#6912 Re: FK Sarajevo - Europa League
http://sportsport.ba/bh_fudbal/ibrakovi ... ebi/136585
Iz ovoga mi se čini da Ibraković nije baš zadovoljan prikazanim..mi smo sretni zbog prolaza, ja prvi nisam za kritiku imajući to u vidu, ali opet s druge strane mislim da je dobro što jedan bitan čovjek u klubu diže ljestvicu još više, i hoće još jače i bolje...nije teško zaključiti na šta je mislio i na koga kada je spomenuo disciplinu u par navrata...možda se ovakvo rezonovanje neće Dženi svidjeti, ali treba težiti još boljem, jer činjenica je da je sinoć bilo dosta propuha i da bi vrlo vjerovatno ispali da je protivnik nekih 10-20%% bio bolji od onih delegata...mora ovo još bolje iako sam naravno prezadovoljan prolaskom i igrom u ofanzivnom smislu...sada treba poraditi na taktici u defanzivnom smislu jer smo tu jučer bili baš tanki...
Iz ovoga mi se čini da Ibraković nije baš zadovoljan prikazanim..mi smo sretni zbog prolaza, ja prvi nisam za kritiku imajući to u vidu, ali opet s druge strane mislim da je dobro što jedan bitan čovjek u klubu diže ljestvicu još više, i hoće još jače i bolje...nije teško zaključiti na šta je mislio i na koga kada je spomenuo disciplinu u par navrata...možda se ovakvo rezonovanje neće Dženi svidjeti, ali treba težiti još boljem, jer činjenica je da je sinoć bilo dosta propuha i da bi vrlo vjerovatno ispali da je protivnik nekih 10-20%% bio bolji od onih delegata...mora ovo još bolje iako sam naravno prezadovoljan prolaskom i igrom u ofanzivnom smislu...sada treba poraditi na taktici u defanzivnom smislu jer smo tu jučer bili baš tanki...
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#6913 Re: FK Sarajevo - Europa League
Haman sve što želite znati o Atromitosu na jednom mjestu:
http://sport033.com/predstavljamo-atrom ... etkolu-el/

http://sport033.com/predstavljamo-atrom ... etkolu-el/
-
sole2mio
#6914 Re: FK Sarajevo - Europa League
north wrote:http://sportsport.ba/bh_fudbal/ibrakovi ... ebi/136585
ovi grci su veliki plijen, tako da opet ono nada ostaje, sjetimo se samo da smo neke vece protivnike od nas izbacivali, sve sto se moze odradit treba probat na kosevu, tamo ce biti dosta teze, vidim ove je dusan bajevic nekad vodio
-
sole2mio
#6915 Re: FK Sarajevo - Europa League
hoce li moci igrati kalasi ?JOSEF K wrote:Vidi kouča: http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/se ... index.html
-
TOM SCHOLZ
#6916 Re: FK Sarajevo - Europa League
Mislim da svako ko dugo prati fudbal i nije zadovoljan igrom koliko rezultatom.Ako nas je Hadžićeva stativa(jednu je pogodio i na Koševu u prvoj utakmici(bilo je 1:1-Damir Hadžić strijelac) protiv Kluža prije nekoliko godina dijelila od nastupa u grupnoj fazi Europske lige,normalno je da je ta "ljestvica" podignuta u tom smislu.Klub je tada bio kudikamo u lošijoj finansijskoj i svakoj drugoj situaciji,a sada smo mnogo bolje organizovani i postali smo prvi klub u BiH i jedan od rijetkih u regionu koji je privatizovan tj.koji je dobio većinskog vlasnika.Što se tiče Dženana Uščuplića(mislim da bi dobio otkaz da nismo prošli),bilo bi super da bude prvi pomoćnik nekom pravo zajebanom trenerskom imenu na našoj klupi.Lijepo je kad neko ima dobar odnos sa igračima,ali mislim da je njegov autoritet upitan.Džemala Berberovića TREBA KAZNITI za onaj crveni karton koji je ekipu mogao koštati plasmana i gubitka velike sume novca.Bojana Puzigaću treba poslati na klupu i uraditi još par stvari koje 90% ljudi ovdje na forumu kaže.Idealno bi bilo da je trener i autoritet i jaran u isto vrijeme,ali to je danas samo Murinjo,Kosta i možda Klop.Zamolio bih poštovane kolege navijače da moju kritiku Dž.Uščuplića ne shvataju kao pljuvanje jer to mi nije namjera,tim prije što g.Uščuplića ne poznajem lično niti sa istim imam bilo kakav privatan ili profesionalan odnos.Cilj svake kritike,pa i ove moje fudbalske je pokušati ukazati na greške u nadi da će iste biti otklonjene sa ciljem još većeg napretka našeg najdražeg kluba.Emocije i jaranstva moramo ostaviti po strani jer su to stvari koje generalno prave NERED i takvo što ne postoji u civilizovanim zemljama u kojima se igra vrhunski fudbalnorth wrote:http://sportsport.ba/bh_fudbal/ibrakovi ... ebi/136585
- Dino777
#6917 Re: FK Sarajevo - Europa League
Hocesole2mio wrote:hoce li moci igrati kalasi ?JOSEF K wrote:Vidi kouča: http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/se ... index.html
-
tabija
#6919 Re: FK Sarajevo - Europa League
Za stepenicu više od 4 pretkola tj grupne faze ti treba ogromna doza srece plus jako kvalitetna ekipe za nase uslove.Ovo kazem jer je cinjenica da mi u skorije vrijeme necemo ulagati milione u igracki kadar.Dovodice se mladi,talentovani igraci i oni koji su za nase lige vrhunski a to nije dovoljno da se ko od sale moze reci idemo u grupnu fazu.I do play offa ti treba cudo a kamo li dalje.Sto se meni, a i vecine tice, mi smo ove godine posao u Europi napravili, dalje sta bude je super - premije, ako ispadnemo nikom nista okrecemo se ligi.TOM SCHOLZ wrote:Mislim da svako ko dugo prati fudbal i nije zadovoljan igrom koliko rezultatom.Ako nas je Hadžićeva stativa(jednu je pogodio i na Koševu u prvoj utakmici(bilo je 1:1-Damir Hadžić strijelac) protiv Kluža prije nekoliko godina dijelila od nastupa u grupnoj fazi Europske lige,normalno je da je ta "ljestvica" podignuta u tom smislu.Klub je tada bio kudikamo u lošijoj finansijskoj i svakoj drugoj situaciji,a sada smo mnogo bolje organizovani i postali smo prvi klub u BiH i jedan od rijetkih u regionu koji je privatizovan tj.koji je dobio većinskog vlasnika.Što se tiče Dženana Uščuplića(mislim da bi dobio otkaz da nismo prošli),bilo bi super da bude prvi pomoćnik nekom pravo zajebanom trenerskom imenu na našoj klupi.Lijepo je kad neko ima dobar odnos sa igračima,ali mislim da je njegov autoritet upitan.Džemala Berberovića TREBA KAZNITI za onaj crveni karton koji je ekipu mogao koštati plasmana i gubitka velike sume novca.Bojana Puzigaću treba poslati na klupu i uraditi još par stvari koje 90% ljudi ovdje na forumu kaže.Idealno bi bilo da je trener i autoritet i jaran u isto vrijeme,ali to je danas samo Murinjo,Kosta i možda Klop.Zamolio bih poštovane kolege navijače da moju kritiku Dž.Uščuplića ne shvataju kao pljuvanje jer to mi nije namjera,tim prije što g.Uščuplića ne poznajem lično niti sa istim imam bilo kakav privatan ili profesionalan odnos.Cilj svake kritike,pa i ove moje fudbalske je pokušati ukazati na greške u nadi da će iste biti otklonjene sa ciljem još većeg napretka našeg najdražeg kluba.Emocije i jaranstva moramo ostaviti po strani jer su to stvari koje generalno prave NERED i takvo što ne postoji u civilizovanim zemljama u kojima se igra vrhunski fudbalnorth wrote:http://sportsport.ba/bh_fudbal/ibrakovi ... ebi/136585
-
todd_smith
#6920 Re: FK Sarajevo - Europa League
Nuken wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vidi ga sto se kurci, dosao Tan ono bi odmah avionom-LIBERO- wrote:Ma Prag smo se i mogli setuckati k'o po Ferhadiji. Drugo je Atina, dobro si ti napisao. I to treba uzeti u obzir, k'o jako bitnu stavku.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#6921 Re: FK Sarajevo - Europa League
I to charter letovima. 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#6922 Re: FK Sarajevo - Europa League
Gospodo, velicanje lika i djela jednog jedinog i najveceg
Vincenta Tana, na ovu temu specijalizovano otvorenu u tu svrhu.
http://www.klix.ba/forum/vincent-tan-ve ... 2s500.html
De malo da se reaorganizujemo, da ne zatrpavamo ovu, sada jako aktuelnu, temu.
De malo da se reaorganizujemo, da ne zatrpavamo ovu, sada jako aktuelnu, temu.
- _Reds_
#6923 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ako bi kako prosli Grke bi li preuzeli njihov koeficijent i mozda bili nosiocu u play offu??
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#6924 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ne, a ne bi ni oni bili nosioci.
- KPNCTNJAH
#6925 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ne bi, jer je izvlacenje dan nakon uzvratne utakmice.