Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Locked
hercegovac_pravi

#6901 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by hercegovac_pravi »

Ode tema u helać zadnje nekolike stranice....može li se ikako vratiti na ozbiljnu diskusiju?

Šta je poguralo OHR da donese ovu odluku? :dance:
madner

#6902 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by madner »

hercegovac_pravi wrote:Ode tema u helać zadnje nekolike stranice....može li se ikako vratiti na ozbiljnu diskusiju?

BiH je glasala za napade na Libiju, SPDov covjek digao rucicu. :D
zemo_online

#6903 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by zemo_online »

prljavi Hare wrote:
test01 wrote:o cem ti? aljo branio da se ukine sds.to je cinjenica. ne bi se zacudio da me banuje zbog ovoga.

koje druge ciljeve ? sta moze opravdati neukidanje stranke kao sds?
Alija,Alija gdje ce ti dusa Alija? :lol:

znas kako. mene prije svega zanima vlastito dvoriste pa onda tudje,vlastite greske pa onda tudje.
sta sam ja mogao napravit da bude bolje,a ne traziti gresku kod komsije i tu opravdavati vlastiti neuspjeh.
Toto
Grijem se na: solarno
Vozim: EJ

#6904 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Toto »

hercegovac_pravi wrote:Ode tema u helać zadnje nekolike stranice....može li se ikako vratiti na ozbiljnu diskusiju?

Tadic. On se javio da pomogne.
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#6905 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by prljavi Hare »

test01 wrote:
prljavi Hare wrote:
test01 wrote:o cem ti? aljo branio da se ukine sds.to je cinjenica. ne bi se zacudio da me banuje zbog ovoga.

koje druge ciljeve ? sta moze opravdati neukidanje stranke kao sds?
Alija,Alija gdje ce ti dusa Alija? :lol:

znas kako. mene prije svega zanima vlastito dvoriste pa onda tudje,vlastite greske pa onda tudje.
sta sam ja mogao napravit da bude bolje,a ne traziti gresku kod komsije i tu opravdavati vlastiti neuspjeh.

Na isti nacin sam ti i ja razmisljao i znas sta uradim?Glasam za SDP! :D
hercegovac_pravi

#6906 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Toto wrote:

Tadic. On se javio da pomogne.
Ma ta će Borat...dosta mu i svog garibluka..ta će on pogurat..nu mu one sjede pače..
zemo_online

#6907 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by zemo_online »

a o čemu ti?......šbb kbb........ne može se stranka ukinuti, može se samo spriječiti antiustavno djelovanje[/quote]

zemo,ne poznajes stvari i zato se ne petljaj. ne mogu ti ja sve objasnit. citaj vise.
hercegovac_pravi

#6908 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

madner wrote:

Auu jebote, Zlaja majorizira i Savjet Bezbjednosti.., koja moć...od sada nema druge nego se pokloniti velikom vođi i samo glasat za njega...kad mu SB ništa nije mogo, šta onda Čović ima da očekuje.. :D

A sad ozbiljnije malo, nikako ne mogu da iščeprkam šta natjera OHR da ovako "iznenada i ničim izazvan" opali šamarčinu Čoviću i Dodiku? Meni izgleda da Evropa polako pušta Srbiju "niz vodu". Najbolje od svega je to što više nećemo biti taoci Kosovske politike. Dakle, burno i vruće ljeto je pred nama....malo roštilja, hladnu pivu i zavili se negdje u hladovinu...sad nek oni što su nam navlačili ludačku košulju istu raskroje i pocjepaju. Mi smo svoje odradili...
don vito

#6909 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by don vito »

Na Harisovoj TV1
ovako tuzna atmosfera nije vladala jos od noci 3. na 4. oktobra.
madner

#6910 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by madner »

hercegovac_pravi wrote:
madner wrote:

Auu jebote, Zlaja majorizira i Savjet Bezbjednosti.., koja moć...od sada nema druge nego se pokloniti velikom vođi i samo glasat za njega...kad mu SB ništa nije mogo, šta onda Čović ima da očekuje.. :D

A sad ozbiljnije malo, nikako ne mogu da iščeprkam šta natjera OHR da ovako "iznenada i ničim izazvan" opali šamarčinu Čoviću i Dodiku? Meni izgleda da Evropa polako pušta Srbiju "niz vodu". Najbolje od svega je to što više nećemo biti taoci Kosovske politike. Dakle, burno i vruće ljeto je pred nama....malo roštilja, hladnu pivu i zavili se negdje u hladovinu...sad nek oni što su nam navlačili ludačku košulju istu raskroje i pocjepaju. Mi smo svoje odradili...
Ozbiljno je glavna kocnica za ovo bila Njemacka, koja je svojim uticajem iznudila onaj kompromis 4/5. Nakon sto HDZovi nisu pristali, Njemci su se malo (malo vise) naljutili, pa su odlucili da sa mrkve predju na stap.

Sa druge strane ameri guraju SDP dugo, predizborna kampagna im je koncipirana u jednom thinktanku blizu US vlade itd...

a ova rucica je bitnija nego sto mislis :D
hajducka travica

#6911 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by hajducka travica »

prljavi Hare je napisao/la:Bice posljedica zbog ove Inckove odluke.Niko vise nece htjeti da kupuje dresove Sarajeva u Listici!! :lol: :lol: :lol:
za dresove manje vazno,ali ako nam udare ekonomski embargo,e, to je vec problem.
kiky

#6912 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by kiky »

ohr nije reagovao na adekvatan način bezbroj puta do sada ...
a trebao je ...
sad njihove intervencije izgledaju isto šamar na spavanju ...
vatra se gasi dok je iskra, a ne kad izbije plamena stihija ...
al et ...
tako je kako je ...
hajducka travica

#6913 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

don vito wrote:Na Harisovoj TV1
imal' kakve muzike da ih moze oraspoloziti.
hajducka travica

#6914 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

test01 wrote:
test01 wrote:
Gandalf wrote:HDZ je relikt mračne prošlosti - jedino mjesto gdje HDZ pripada je smetljište istorije - uostalom ta "stranka" za par mjeseci neće ni postojati.

trebalo je i sds ukinuti jer je sds uzrok svog zla u bih,pa ga ne ukidose zato sto aljo nije dao jer bi i sda mogla po istoj logici doci na red.
stranci htjeli ukinuti sds nakon rata.
toliko o dosljednosti bosnjacke politike.
od zla oca ,od gore matere.
madner

#6915 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by madner »

Dok je Havaza nema problema na tom frontu.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#6916 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by plain vanilla »

madner wrote:Dok je Havaza nema problema na tom frontu.
ote mi slova iz tastature :oops:
Gandalf

#6917 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Gandalf »

madner wrote:Dok je Havaza nema problema na tom frontu.
:mrgreen: havaz ide prvi :lol:
hajducka travica

#6918 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

hercegovac_pravi je napisao/la:
:thumbup: :thumbup: :thumbup:

Teze je Dodiku nego Covicu vjeruj mi.on je mislio da je najmocniji pa je obecao hrvatima treci,vidjeli ste kako Covic ponizno sa onim svojim malim okicama gleda u Dodika kao dijete u oca koji mu obecava da ce izudarati onog klipana sto mu je dao nekoliko cvoki u glavu.

obecanje blentama radovanje.
Last edited by hajducka travica on 28/03/2011 20:14, edited 1 time in total.
don vito

#6919 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by don vito »

hajducka travica wrote:
don vito wrote:Na Harisovoj TV1
imal' kakve muzike da ih moze oraspoloziti.
http://www.youtube.com/watch?v=yqaAh8tq ... re=related

:mrgreen:
zavrzlama

#6920 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by zavrzlama »

Šta je poguralo OHR da donese ovu odluku?
srbija i njena velikosrpska politika....

srbija je uvjerila evropu da joj je preca rusija i dodikovo gusenje BIH nego EU...

evropa samaranjem dodika i covica porucuje srbiji da ne uzimaju stabilnost i teritorijalni integritet BIH kao monetu u pregovorima sa Kosovom...

srbija vec zadnje dvije godine sa dodikom i covicem pravi ovaj scenario u BIH..

PS. mislim da se prije mene ove tematike dotakao@toto
Last edited by zavrzlama on 28/03/2011 20:17, edited 1 time in total.
iPod

#6921 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by iPod »

nosara wrote:
test01 wrote:zar vi smatrate da ce ovo proci tek tako,da nece doci do dogadjanja naroda,bojkota,blokada granice isl??

zar mislite da ce se odluke vlade provoditi na cijelom teritoriju federacije??
:lol:

Nadamo se da nece... Vrijeme je da se ta antidrzavna adezeovska govna razbucaju jednom zauvijek... :wink:
Podsjeti me plaho na insert iz Balkansog Špijuna :

" Ima nas Čvorovića da razbucamo ta svetska govna "

:D

Đuro i Ilija :D kakav tandem..... :thumbup: :bih:
ultima_palabra

#6922 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by ultima_palabra »

Pa objektivno je i strancima dosta da ih HDZ vuče za nos... a i CIK je prevršio svaku mjeru svojom pristranošću. Čak i ako uzmemo da će Ustavni sud donijeti pozitivnu odluku, opet bi HDZ lovio u mutnom pozivajući se na odluku CIK-a... ovako više nemaju kud ;-)
Mada očekujem da će napraviti posljednji pokušaj, sazvaće kantonalne skupštine pa pokušati kupiti delegate iz Livna i sa Elvirom na čelu krenuti u pohod... Livno će im biti Waterloo :-D
Gandalf

#6923 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Gandalf »

hajducka travica wrote:

Teze je Dodiku nego Covicu vjeruj mi.on je mislio da je najmocniji pa je obecao hrvatima treci,vidjeli ste kako Covic ponizno sa onim svojim malim okicama gleda u Dodika kao dijete u oca koji mu obecava da ce izudarati onog klipana sto mu je dao nekoliko cvoki u glavu.

Dodik sada konta "šta sada u mp3, nemam više hareta, nemam bože, dragana, a fahro koristan ko tange na Sibiru" :D
1gorstak

#6924 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by 1gorstak »

hajducka travica wrote:

Covic je ocekivao vise od mostarskog sastanka, trazio je od Dodika da se napravi nekakvu zajednicku inicijativu, a ovaj ga je hladno odbio. To je ono na sto se upozorava citavo vrijeme, velikosrpski faktor nije u poziciji da pomogne Covicu ni HDZ-u (o pobijenim i protjeranim Hrvatima manjeg entiteta da i ne govorimo). Zato oni koji su u HDZ-u a imaju dva grama mozga moraju natjerati Covica da se izvuce iz Dodikove postelje, a ako ne poslusa, da ga smjene. HDZ, ako zaista zeli dobro Hrvatima, mora za saveznika izabrati Sarajevo. Ako ne zbog morala ili sta vec, a ono bar zbog pragmaticnih razloga. Sarajevo je jednostavno jace od velikosrpskog faktora.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#6925 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by plain vanilla »

zagazaga wrote:kaže šutalo da je valentin imperator :shock:......on i Vegar u Mostaru

na rtrs-u studiju Dušanka i S.Popović :-) :-)
pa srbi su htjeli kraljevinu

aman, sve Him zelje Inzko ispunjava
Locked