Šta je poguralo OHR da donese ovu odluku?
Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
-
hercegovac_pravi
#6901 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ode tema u helać zadnje nekolike stranice....može li se ikako vratiti na ozbiljnu diskusiju?
- madner
#6902 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
BiH je glasala za napade na Libiju, SPDov covjek digao rucicu.hercegovac_pravi wrote:Ode tema u helać zadnje nekolike stranice....može li se ikako vratiti na ozbiljnu diskusiju?
-
zemo_online
#6903 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
prljavi Hare wrote:Alija,Alija gdje ce ti dusa Alija?test01 wrote:o cem ti? aljo branio da se ukine sds.to je cinjenica. ne bi se zacudio da me banuje zbog ovoga.
koje druge ciljeve ? sta moze opravdati neukidanje stranke kao sds?
znas kako. mene prije svega zanima vlastito dvoriste pa onda tudje,vlastite greske pa onda tudje.
sta sam ja mogao napravit da bude bolje,a ne traziti gresku kod komsije i tu opravdavati vlastiti neuspjeh.
- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
#6904 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Tadic. On se javio da pomogne.hercegovac_pravi wrote:Ode tema u helać zadnje nekolike stranice....može li se ikako vratiti na ozbiljnu diskusiju?
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#6905 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
test01 wrote:prljavi Hare wrote:Alija,Alija gdje ce ti dusa Alija?test01 wrote:o cem ti? aljo branio da se ukine sds.to je cinjenica. ne bi se zacudio da me banuje zbog ovoga.
koje druge ciljeve ? sta moze opravdati neukidanje stranke kao sds?
znas kako. mene prije svega zanima vlastito dvoriste pa onda tudje,vlastite greske pa onda tudje.
sta sam ja mogao napravit da bude bolje,a ne traziti gresku kod komsije i tu opravdavati vlastiti neuspjeh.
Na isti nacin sam ti i ja razmisljao i znas sta uradim?Glasam za SDP!
-
hercegovac_pravi
#6906 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ma ta će Borat...dosta mu i svog garibluka..ta će on pogurat..nu mu one sjede pače..Toto wrote:Tadic. On se javio da pomogne.hercegovac_pravi wrote:Ode tema u helać zadnje nekolike stranice....može li se ikako vratiti na ozbiljnu diskusiju?
-
zemo_online
#6907 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
a o čemu ti?......šbb kbb........ne može se stranka ukinuti, može se samo spriječiti antiustavno djelovanje[/quote]
zemo,ne poznajes stvari i zato se ne petljaj. ne mogu ti ja sve objasnit. citaj vise.
zemo,ne poznajes stvari i zato se ne petljaj. ne mogu ti ja sve objasnit. citaj vise.
-
hercegovac_pravi
#6908 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Auu jebote, Zlaja majorizira i Savjet Bezbjednosti.., koja moć...od sada nema druge nego se pokloniti velikom vođi i samo glasat za njega...kad mu SB ništa nije mogo, šta onda Čović ima da očekuje..madner wrote:BiH je glasala za napade na Libiju, SPDov covjek digao rucicu.hercegovac_pravi wrote:Ode tema u helać zadnje nekolike stranice....može li se ikako vratiti na ozbiljnu diskusiju?
A sad ozbiljnije malo, nikako ne mogu da iščeprkam šta natjera OHR da ovako "iznenada i ničim izazvan" opali šamarčinu Čoviću i Dodiku? Meni izgleda da Evropa polako pušta Srbiju "niz vodu". Najbolje od svega je to što više nećemo biti taoci Kosovske politike. Dakle, burno i vruće ljeto je pred nama....malo roštilja, hladnu pivu i zavili se negdje u hladovinu...sad nek oni što su nam navlačili ludačku košulju istu raskroje i pocjepaju. Mi smo svoje odradili...
- don vito
#6909 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Na Harisovoj TV1
ovako tuzna atmosfera nije vladala jos od noci 3. na 4. oktobra.
- madner
#6910 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ozbiljno je glavna kocnica za ovo bila Njemacka, koja je svojim uticajem iznudila onaj kompromis 4/5. Nakon sto HDZovi nisu pristali, Njemci su se malo (malo vise) naljutili, pa su odlucili da sa mrkve predju na stap.hercegovac_pravi wrote:Auu jebote, Zlaja majorizira i Savjet Bezbjednosti.., koja moć...od sada nema druge nego se pokloniti velikom vođi i samo glasat za njega...kad mu SB ništa nije mogo, šta onda Čović ima da očekuje..madner wrote:BiH je glasala za napade na Libiju, SPDov covjek digao rucicu.hercegovac_pravi wrote:Ode tema u helać zadnje nekolike stranice....može li se ikako vratiti na ozbiljnu diskusiju?
Šta je poguralo OHR da donese ovu odluku?![]()
A sad ozbiljnije malo, nikako ne mogu da iščeprkam šta natjera OHR da ovako "iznenada i ničim izazvan" opali šamarčinu Čoviću i Dodiku? Meni izgleda da Evropa polako pušta Srbiju "niz vodu". Najbolje od svega je to što više nećemo biti taoci Kosovske politike. Dakle, burno i vruće ljeto je pred nama....malo roštilja, hladnu pivu i zavili se negdje u hladovinu...sad nek oni što su nam navlačili ludačku košulju istu raskroje i pocjepaju. Mi smo svoje odradili...
Sa druge strane ameri guraju SDP dugo, predizborna kampagna im je koncipirana u jednom thinktanku blizu US vlade itd...
a ova rucica je bitnija nego sto mislis
-
hajducka travica
#6911 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
za dresove manje vazno,ali ako nam udare ekonomski embargo,e, to je vec problem.prljavi Hare je napisao/la:Bice posljedica zbog ove Inckove odluke.Niko vise nece htjeti da kupuje dresove Sarajeva u Listici!!![]()
![]()
- kiky
#6912 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
ohr nije reagovao na adekvatan način bezbroj puta do sada ...
a trebao je ...
sad njihove intervencije izgledaju isto šamar na spavanju ...
vatra se gasi dok je iskra, a ne kad izbije plamena stihija ...
al et ...
tako je kako je ...
a trebao je ...
sad njihove intervencije izgledaju isto šamar na spavanju ...
vatra se gasi dok je iskra, a ne kad izbije plamena stihija ...
al et ...
tako je kako je ...
-
hajducka travica
#6913 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
imal' kakve muzike da ih moze oraspoloziti.don vito wrote:Na Harisovoj TV1
-
hajducka travica
#6914 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
od zla oca ,od gore matere.test01 wrote:toliko o dosljednosti bosnjacke politike.test01 wrote:Gandalf wrote:HDZ je relikt mračne prošlosti - jedino mjesto gdje HDZ pripada je smetljište istorije - uostalom ta "stranka" za par mjeseci neće ni postojati.
trebalo je i sds ukinuti jer je sds uzrok svog zla u bih,pa ga ne ukidose zato sto aljo nije dao jer bi i sda mogla po istoj logici doci na red.
stranci htjeli ukinuti sds nakon rata.
- madner
#6915 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Dok je Havaza nema problema na tom frontu.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#6916 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
ote mi slova iz tastaturemadner wrote:Dok je Havaza nema problema na tom frontu.
- Gandalf
#6917 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
madner wrote:Dok je Havaza nema problema na tom frontu.
-
hajducka travica
#6918 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
hercegovac_pravi je napisao/la:
Teze je Dodiku nego Covicu vjeruj mi.on je mislio da je najmocniji pa je obecao hrvatima treci,vidjeli ste kako Covic ponizno sa onim svojim malim okicama gleda u Dodika kao dijete u oca koji mu obecava da ce izudarati onog klipana sto mu je dao nekoliko cvoki u glavu.
obecanje blentama radovanje.
Last edited by hajducka travica on 28/03/2011 20:14, edited 1 time in total.
- don vito
#6919 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
http://www.youtube.com/watch?v=yqaAh8tq ... re=relatedhajducka travica wrote:imal' kakve muzike da ih moze oraspoloziti.don vito wrote:Na Harisovoj TV1
-
zavrzlama
#6920 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
srbija i njena velikosrpska politika....Šta je poguralo OHR da donese ovu odluku?
srbija je uvjerila evropu da joj je preca rusija i dodikovo gusenje BIH nego EU...
evropa samaranjem dodika i covica porucuje srbiji da ne uzimaju stabilnost i teritorijalni integritet BIH kao monetu u pregovorima sa Kosovom...
srbija vec zadnje dvije godine sa dodikom i covicem pravi ovaj scenario u BIH..
PS. mislim da se prije mene ove tematike dotakao@toto
Last edited by zavrzlama on 28/03/2011 20:17, edited 1 time in total.
- iPod
#6921 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Podsjeti me plaho na insert iz Balkansog Špijuna :nosara wrote:test01 wrote:zar vi smatrate da ce ovo proci tek tako,da nece doci do dogadjanja naroda,bojkota,blokada granice isl??
zar mislite da ce se odluke vlade provoditi na cijelom teritoriju federacije??![]()
Nadamo se da nece... Vrijeme je da se ta antidrzavna adezeovska govna razbucaju jednom zauvijek...
" Ima nas Čvorovića da razbucamo ta svetska govna "
Đuro i Ilija
- ultima_palabra
#6922 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Pa objektivno je i strancima dosta da ih HDZ vuče za nos... a i CIK je prevršio svaku mjeru svojom pristranošću. Čak i ako uzmemo da će Ustavni sud donijeti pozitivnu odluku, opet bi HDZ lovio u mutnom pozivajući se na odluku CIK-a... ovako više nemaju kud
Mada očekujem da će napraviti posljednji pokušaj, sazvaće kantonalne skupštine pa pokušati kupiti delegate iz Livna i sa Elvirom na čelu krenuti u pohod... Livno će im biti Waterloo
Mada očekujem da će napraviti posljednji pokušaj, sazvaće kantonalne skupštine pa pokušati kupiti delegate iz Livna i sa Elvirom na čelu krenuti u pohod... Livno će im biti Waterloo
- Gandalf
#6923 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
hajducka travica wrote:hercegovac_pravi je napisao/la:
A sad ozbiljnije malo, nikako ne mogu da iščeprkam šta natjera OHR da ovako "iznenada i ničim izazvan" opali šamarčinu Čoviću i Dodiku? Meni izgleda da Evropa polako pušta Srbiju "niz vodu". Najbolje od svega je to što više nećemo biti taoci Kosovske politike. Dakle, burno i vruće ljeto je pred nama....malo roštilja, hladnu pivu i zavili se negdje u hladovinu...sad nek oni što su nam navlačili ludačku košulju istu raskroje i pocjepaju. Mi smo svoje odradili...![]()
![]()
![]()
Teze je Dodiku nego Covicu vjeruj mi.on je mislio da je najmocniji pa je obecao hrvatima treci,vidjeli ste kako Covic ponizno sa onim svojim malim okicama gleda u Dodika kao dijete u oca koji mu obecava da ce izudarati onog klipana sto mu je dao nekoliko cvoki u glavu.
Dodik sada konta "šta sada u mp3, nemam više hareta, nemam bože, dragana, a fahro koristan ko tange na Sibiru"
- 1gorstak
#6924 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Covic je ocekivao vise od mostarskog sastanka, trazio je od Dodika da se napravi nekakvu zajednicku inicijativu, a ovaj ga je hladno odbio. To je ono na sto se upozorava citavo vrijeme, velikosrpski faktor nije u poziciji da pomogne Covicu ni HDZ-u (o pobijenim i protjeranim Hrvatima manjeg entiteta da i ne govorimo). Zato oni koji su u HDZ-u a imaju dva grama mozga moraju natjerati Covica da se izvuce iz Dodikove postelje, a ako ne poslusa, da ga smjene. HDZ, ako zaista zeli dobro Hrvatima, mora za saveznika izabrati Sarajevo. Ako ne zbog morala ili sta vec, a ono bar zbog pragmaticnih razloga. Sarajevo je jednostavno jace od velikosrpskog faktora.hajducka travica wrote:hercegovac_pravi je napisao/la:
A sad ozbiljnije malo, nikako ne mogu da iščeprkam šta natjera OHR da ovako "iznenada i ničim izazvan" opali šamarčinu Čoviću i Dodiku? Meni izgleda da Evropa polako pušta Srbiju "niz vodu". Najbolje od svega je to što više nećemo biti taoci Kosovske politike. Dakle, burno i vruće ljeto je pred nama....malo roštilja, hladnu pivu i zavili se negdje u hladovinu...sad nek oni što su nam navlačili ludačku košulju istu raskroje i pocjepaju. Mi smo svoje odradili...![]()
![]()
![]()
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#6925 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
pa srbi su htjeli kraljevinuzagazaga wrote:kaže šutalo da je valentin imperator......on i Vegar u Mostaru
na rtrs-u studiju Dušanka i S.Popović![]()
aman, sve Him zelje Inzko ispunjava