Gdje u Sa......
- SugarCookie
#6901 Re: Gdje u Sa......
Gdje se nalazi Azerbejdžanska Ambasada u Sarajevu? Pročitah da je otvorena prije dvije godine; trebao bih u skorašnje vrijeme u Baku, stoga mi treba viza. Također bih volio znati da li imaju ovlaštenje za izdavanje viza ili moram u Beograd?
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#6902 Re: Gdje u Sa......
ja kupio prije 4-5 godina u OBI.u ili u Schachermayeru, nisam sad siguranChata87 wrote:Gdje bih mogao pronaci "pocket hole jig" u Sarajevu, za bušenje rupa u drvetu pod uglom? Nesto na ovaj fazon
- Irm@
#6903 Re: Gdje u Sa......
2 clicks with Google..nazoves ih u Sarajevu i postavis pitanje da li izdaju vizeSugarCookie wrote:Gdje se nalazi Azerbejdžanska Ambasada u Sarajevu? Pročitah da je otvorena prije dvije godine; trebao bih u skorašnje vrijeme u Baku, stoga mi treba viza. Također bih volio znati da li imaju ovlaštenje za izdavanje viza ili moram u Beograd?
http://www.embassypages.com/missions/embassy22860/
http://azerbaijan24.com/azerbaijan-visa-support.html
- strong69
#6904 Re: Gdje u Sa......
Ja sam prosle godine bio u Bakuu. Viza se izdaje u BG. Ali posalju odavde pasos tamo. Nisu imali ambasadu nego predstavništvo u Sarajevu. Ono je na Kovačićima u zgradi British Councile. Ne znam je li otvorena ambasada u zadnjih godinu dana.SugarCookie wrote:Gdje se nalazi Azerbejdžanska Ambasada u Sarajevu? Pročitah da je otvorena prije dvije godine; trebao bih u skorašnje vrijeme u Baku, stoga mi treba viza. Također bih volio znati da li imaju ovlaštenje za izdavanje viza ili moram u Beograd?
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
-
todd_smith
#6905 Re: Gdje u Sa......
Azerbejdžanska Ambasada u Sarajevu je bila iznad OHRa, sada su preselili na Stup. Tj stanica izmedju Stupa i Ilidze.
- SugarCookie
#6906 Re: Gdje u Sa......
@ irm@ Hvala, i ja sao našao tu prvu stranicu, ali nakon što mi se niko nije javio, sam ovdje pitao. Dugo mi je bilo čekati do ponedjeljka da vidim je li uopšte rade.
@ strong, Hvala, pretpostavljam da se slanje pasoša dodatno plaća? Da li te obavijeste kad stigne, ili ti kažu odmah kad da dođeš?
@todd; Hvala, već sam razmišljao kad ću do gore; uštedio si mi sat ili dva
@ strong, Hvala, pretpostavljam da se slanje pasoša dodatno plaća? Da li te obavijeste kad stigne, ili ti kažu odmah kad da dođeš?
@todd; Hvala, već sam razmišljao kad ću do gore; uštedio si mi sat ili dva
- strong69
#6907 Re: Gdje u Sa......
@ SugarCookie,
Zaista se ne sjecam dobro ali mislim da nista nisam placao. Sve se slalo iz Sarajeva u BG. Dobar provod u Bakuu
Zaista se ne sjecam dobro ali mislim da nista nisam placao. Sve se slalo iz Sarajeva u BG. Dobar provod u Bakuu
- SugarCookie
#6908 Re: Gdje u Sa......
Hvala na lijepim željama, ali studentski idem u Baku. Organizatori puta su nam striktno dali do znanja da posjeta nema turističkih elemenata, ali nadam se da nisu toliko rigorozni, te da će nas makar malo provest gradom.
-
pakica_
#6909 Re: Gdje u Sa......
ljudiii, gdje ima djecjih krevetaca i tako toga? ja sam totalno aut kad se radi o bebama, pa nemam pojma gdje se to trazi
i je li kretenski to pokloniti kao vjencani dar (ljudi vec cekaju bebu)
- WildRedRose
#6910 Re: Gdje u Sa......
meni je to super poklon... i nisu bas jeftini .. Ali npr odlican izbor je u BBI centru , tamo pored Pume ... a ima i na -1 Baby centar..pakica_ wrote:ljudiii, gdje ima djecjih krevetaca i tako toga? ja sam totalno aut kad se radi o bebama, pa nemam pojma gdje se to trazi![]()
- MOSALJOZE
#6911 Re: Gdje u Sa......
Sigurno da nije kretenski jer će im to dobro doći.Polovina će da kupi posteljinu i fildzane.Svaka čast za ideju,a za to prije brakapakica_ wrote:ljudiii, gdje ima djecjih krevetaca i tako toga? ja sam totalno aut kad se radi o bebama, pa nemam pojma gdje se to trazi![]()
-
Mr. Brightside
#6912 Re: Gdje u Sa......
zar to roditelji sami ne planiraju kupiti, ne mogu vjerovat da čekaju da im drugi zbave

-
pakica_
#6913 Re: Gdje u Sa......
e hvala, rajo
i ne cekaju da im drugi zbave, nego mi veceras rece ta jaranica koja se udaje da im je jos to ostalo da kupe (usla je u 6. mjesec, pa ne zure).. pa kontam, da joj ne donosim kojekakve gluposti tipa tostera i sl. jer vec to sve imaju obzirom da zive skupa, a ako im to treba, sto da ne
utalim se s jaranicom s kojom idem na svadbu i ne dodje me nesto aman puno keša
eh eto, i to sam onda rijesila, jos samo da skontam sta cu obuc

-
Gray
#6914 Re: Gdje u Sa......
Gdje u Sarajevu kupiti štitnike za fudbal, ali one koji imaju i zaštitu oko zgloba?
- de facto.
- Location: ...jer me more uvik spasi,život krade,more vrati,vrime prođe,al' stoje sati.Tu san dite,to me hrani.
#6915 Re: Gdje u Sa......
pakica_ wrote:e hvala, rajoi ne cekaju da im drugi zbave, nego mi veceras rece ta jaranica koja se udaje da im je jos to ostalo da kupe (usla je u 6. mjesec, pa ne zure).. pa kontam, da joj ne donosim kojekakve gluposti tipa tostera i sl. jer vec to sve imaju obzirom da zive skupa, a ako im to treba, sto da ne
![]()
-
safke
#6916 Re: Gdje u Sa......
ima tregera za kupiti? muških,po mogućnosti veći izbor
- Nisrin
#6917 Re: Gdje u Sa......
Samo se nadam da joj to ne nosis na svadbu, nego ces donijeti poslije hhh sala malapakica_ wrote:e hvala, rajoi ne cekaju da im drugi zbave, nego mi veceras rece ta jaranica koja se udaje da im je jos to ostalo da kupe (usla je u 6. mjesec, pa ne zure).. pa kontam, da joj ne donosim kojekakve gluposti tipa tostera i sl. jer vec to sve imaju obzirom da zive skupa, a ako im to treba, sto da ne
![]()
Ne trosi puno na cvijece, brzo istruhne, a niko se i ne sjeca koji je buket od koga...ima predivnih buketa po 5-10 KM na Ciglanama
Sto se tice soljica, dosta ljudi upravo soljice poklanja, ali je meni super kad kupe neke neobicnog dizajna, ima ih sad svugdje, on standardne su mi grozne i tacno covjek ne zna sta bi s njima, iako mi nije losa ideja niti pokloniti ih u kakav staracki dom ili nekim dedama i nanama
-
poop
#6918 Re: Gdje u Sa......
gdje ima kupit neku vrstu platna bijeloga. oko 4 metra.Hitno je ljudi 
- aribes
#6919 Re: Gdje u Sa......
Uzmi dva carsafa i rijesi belaj

- amiliana
#6920 Re: Gdje u Sa......
Pogledaj u JYSKU-upoop wrote:gdje ima kupit neku vrstu platna bijeloga. oko 4 metra.Hitno je ljudi
- Mračajski proto
#6921 Re: Gdje u Sa......
Gdje i zašto nigdje nema joksponzoruša u Sarajevu?
-
sha_ba
#6922 Re: Gdje u Sa......
mozda ne ides na prava mjesta?Sarajevo_Grad wrote:Gdje i zašto nigdje nema joksponzoruša u Sarajevu?
-
sha_ba
#6924 Re: Gdje u Sa......
na forumuSarajevo_Grad wrote:Đe ih ima?