mozda je navlakusha, da ga uhapse zbog navodnog namjestanjaEdin H. wrote:I kvalitetnih avioprevoznikazalizani wrote:
sigurno ce put Anzia zbog turistickih atrakcija i dobrih jela
BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- zalizani
#6901 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
-
zlajapravaraja
#6902 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ma mislim nakon poreza (ako ga u Rusiji fudbaleri uopste placaju)cindrlimindrli wrote:Kako bez poreza, pa nece mu natrpati punu vrecu para i da onda on sve to nabaci na prvi tamic do Visokog?zlajapravaraja wrote:Jedno je sigurno: Spaha ce za ovu polusezonu dobiti 3-4 miliona, tax-free
Carlos Et'o ima godisnju platu od 20 miliona, cime je najplaceniji na svijetu. Onaj Lass Diarra isto sigurno zaradjuje 10 miliona.
Nedavno su za Messija ponudili 250 miliona
- jeza u ledja
#6903 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Carlos Et'o? 
Uvalili su im laznog Eta!
-
zlajapravaraja
#6904 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
ahahahajeza u ledja wrote:Carlos Et'o?
Znam jednog iz Kameruna koji se zove Carlos, pa ga zovem Carlos Eto
Samuel, naravno
- Arteta
#6905 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Kinezi.jeza u ledja wrote:Carlos Et'o?
-
cindrlimindrli
#6906 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Jbg, kol`ko nam se krvi napio poceo se pricinjavati...Tevez.
- kokuz_sa
#6907 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
jebe ih samo sto su u Azijizlajapravaraja wrote:Anzhi je u medjuvremenu postao top klub u Evropi. Sramota je da vecina forumasa na ovoj temi zna malo ili nista o njima![]()
![]()
Nedavno su kupili Williana od Shakhtara za 40 mil. Eura, pa s lakocom izbacili Hannover iz ELTaj klub ne stima jer je gazda jedan od najbogatijih Rusa koji igracima za rodjendan kupuje Ferrarije (uz plate od po 10 mil. Eura), a kako su krenuli, bice ruski prvaci, a i u EL bi mogli do finala...
Sad je pitanje da li ce Spaha moci nastupati i u EL? Za Sevillu nije igrao evropske utakmice ove sezone...
Jedno je sigurno: Spaha ce za ovu polusezonu dobiti 3-4 miliona, tax-free
-
zlajapravaraja
#6908 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ne smatram ni ja Moskvu Evropomkokuz_sa wrote:jebe ih samo sto su u Azijizlajapravaraja wrote:Anzhi je u medjuvremenu postao top klub u Evropi. Sramota je da vecina forumasa na ovoj temi zna malo ili nista o njima![]()
![]()
Nedavno su kupili Williana od Shakhtara za 40 mil. Eura, pa s lakocom izbacili Hannover iz ELTaj klub ne stima jer je gazda jedan od najbogatijih Rusa koji igracima za rodjendan kupuje Ferrarije (uz plate od po 10 mil. Eura), a kako su krenuli, bice ruski prvaci, a i u EL bi mogli do finala...
Sad je pitanje da li ce Spaha moci nastupati i u EL? Za Sevillu nije igrao evropske utakmice ove sezone...
Jedno je sigurno: Spaha ce za ovu polusezonu dobiti 3-4 miliona, tax-free
Jebo Wikipediju...
-
zlajapravaraja
#6909 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Mensur Mujdza veceras prvi put na klupi nakon povrede
ali nije ulazio u igru.
Upravo ispadose iz kupa u Mainzu.
EDIT: Kurac ispadose - dadose gol u zadnjoj sekundi
2:2 
Upravo ispadose iz kupa u Mainzu.
EDIT: Kurac ispadose - dadose gol u zadnjoj sekundi
- BHF_Manijak
#6910 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Kakvom lahkocom, Hannover ih mrtvi ubio u revansu ko djecu. Dobro levati prosli, mogli su ispast nakon 3:1 lagane pobjede kuci. NE svidja mi se nikako, ali Spaha ce zaradit, jebe se njemu sto je Sevilla u ligi petice i sto ce igrati protiv Barce, Reala, Atletica itd.., daj lovu.
- jeza u ledja
#6911 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Tehnicki , Makhachkala je u Evropi, glavni grad republike Dagestan na obalama Kaspijskog Mora. 
-
zlajapravaraja
#6912 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Jel' tamo ono ratovanje?jeza u ledja wrote:Tehnicki , Makhachkala je u Evropi, glavni grad republike Dagestan na obalama Kaspijskog Mora.
- jeza u ledja
#6913 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ma ja valjda neki ta ta puc puc. Izgleda da ipak igraju neke utakmice dole.
Vlasnik im je neki Sulejman Kerimov. E sad ko je Kerim neam pojma.
Vlasnik im je neki Sulejman Kerimov. E sad ko je Kerim neam pojma.
- jeza u ledja
#6914 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Aha evo sad sam skonto, igraju ipak dole, ali treniraju i rade u Moskvi. 
PS: Sportski direktor - Roberto Karlos.

PS: Sportski direktor - Roberto Karlos.
-
ja71
#6915 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Evo na Wikipediji citam, Mahackala je glavni grad Dagestana u kojem su vecina muslimanijeza u ledja wrote:Tehnicki , Makhachkala je u Evropi, glavni grad republike Dagestan na obalama Kaspijskog Mora.
To vam nesto dodje kao Ruski Sandzak
-
Korisničkoime
#6916 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Tehnički smo i mi u Evropi ali....jeza u ledja wrote:Tehnicki , Makhachkala je u Evropi, glavni grad republike Dagestan na obalama Kaspijskog Mora.
Znam da su u Dagestanu izbori više vic nego izbori mislim da im je na prošlim izborima zvanično izašlo 90%, vjerski progoni muslimana, egzekucije politički nepodobnih, zatvaranje novinara i aktivista za ljudska prava i sl.
Uglavnom nije dobro da Spaha prelazi jbg. Španija je Španija liga 5 sve je ozbiljnije i na višem nivou.
EDIT Izgleda da su odlučili to sa većinskim stanovništvom da promjene.
-
udrch
#6917 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
dosad su iznajmljivali sportski centar od Saturna u Podmoskovlju, gdje je igrao Muratović..Saturn je bankrotirao..
međutim stadion i sportski kompleks im je završen, pa će utakmice sigurno igrati tamo, a da li će i trenirati nisam siguran..
ambicije su im da osvoje titulu..vlasnik im je ko brod pun..
Dagestan je inače dosta nestabilniji od Čečenije danas..
međutim stadion i sportski kompleks im je završen, pa će utakmice sigurno igrati tamo, a da li će i trenirati nisam siguran..
ambicije su im da osvoje titulu..vlasnik im je ko brod pun..
Dagestan je inače dosta nestabilniji od Čečenije danas..
- MOSALJOZE
#6918 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
E nije mi jasno negdje čitam da spaha ide na posudbu pola godine,a negdje da potpisuje na 2-3 godine 
-
frngla
#6919 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Jako loš potez, mada realno Spaha je na zalasku karijere i vjerovatno mu je cilj ovom posudbom da što više para namlati. Navodno je u pitanju posudba sa mogućnošću otkupa ugovora... Dobar je Anzhi klub, ali nije to to... Trenutno igrački mnogo kvalitetniji klub od Sevilla-e, ali Španija je Španija, a Rusija... Rusija jbg 
- shalla
#6920 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Jebemu majku, nikako ne mogu da se otmem dojmu da je Spaha jebeno griješio u odabiu klubova u svojoj karijeri...
Možda sam subjektivan ali stoper onakvog kalibra ne zaslužuje da su mu prethodni klubovi Zagreb, Shinnik, Torpedo, Lokomotiv, Montpellier i Sevilla. Haj Sevilla i donekle Montpellier su čak donekle i respektabilni klubovi ali daleko je to od njegovog nivoa. Opet kažem, možda sam subjektivan ali ne mogu da vjerujem da nije mogao igrati npr. u CSKA, PSG-u ili npr. u Tottenhamu ili sl...
Možda sam subjektivan ali stoper onakvog kalibra ne zaslužuje da su mu prethodni klubovi Zagreb, Shinnik, Torpedo, Lokomotiv, Montpellier i Sevilla. Haj Sevilla i donekle Montpellier su čak donekle i respektabilni klubovi ali daleko je to od njegovog nivoa. Opet kažem, možda sam subjektivan ali ne mogu da vjerujem da nije mogao igrati npr. u CSKA, PSG-u ili npr. u Tottenhamu ili sl...
- Arteta
#6921 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ma kakvi.ja71 wrote:Evo na Wikipediji citam, Mahackala je glavni grad Dagestana u kojem su vecina muslimanijeza u ledja wrote:Tehnicki , Makhachkala je u Evropi, glavni grad republike Dagestan na obalama Kaspijskog Mora.
To vam nesto dodje kao Ruski Sandzak
Dagestan je dosta etnicki izmijesan, to ti dodje mala Jugoslavija u Rusiji, samo sto su vecina muslimani.
Kerimov je Lezgin kojih u Makackali ima oko 10%.
Inace, cini mi se da je Dagestan velicine BiH i po povrsini ali skoro i po broju stanovnika.
- Logovan
#6922 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Mora Spaha obezbijediti sebe i porodicu, zafalilo para.
Meni će stvarno biti krivo ako ode kod onih levata.
Jest da je u pitanju posudba ali opet nekako glupo. U Sevilli dobro igra, jedan je od boljih igrača u klubu, plus je jedan od najboljih stopera u ligi.
Meni će stvarno biti krivo ako ode kod onih levata.
-
MightyMatch
#6923 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ako pase Eto-u sto nebi i Spahicu.Odlican potez Spahe
- BHF_Manijak
#6924 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
S tim sto je Eto'o otisao u Anzhi nakon sto je sve zivo u karijeri prosao i poosvajao, a Spaha je taman konacno u karijeri zaigrao za pravi klub i gdje je odavno trebao biti - liga petice. U tome je ta razlika.
Ali otisao je zbog love, nije njemu to strano. Mog'o je on davno odleprsati iz Lokomotive M. ali... €€€
Ali otisao je zbog love, nije njemu to strano. Mog'o je on davno odleprsati iz Lokomotive M. ali... €€€
- Muhamed Đakmić
#6925 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Kasno je došao na neki viši nivo, ako sam u pravu, sa nekih 26 godina u Lokomotivu.
Ovaj transfer po mom sudu dobar, osim sa finansijskog i sa aspekta karijere. Spahiću 32 godine, hoće da zaigra Ligu prvaka, sa Sevillom to sigurno neće uspjeti, a Anzhi iduće sezone igra Ligu prvaka, njegovo iskustvo će im dobro doći.
Ovaj transfer po mom sudu dobar, osim sa finansijskog i sa aspekta karijere. Spahiću 32 godine, hoće da zaigra Ligu prvaka, sa Sevillom to sigurno neće uspjeti, a Anzhi iduće sezone igra Ligu prvaka, njegovo iskustvo će im dobro doći.