Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Dialer

#6901 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Dialer »

Ako su se ajvili da nece doci Begovic i Ibricic, nije fer da budu kaznjeni a da Dzeko nebude..palac dole
zecko_kupuz

#6902 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by zecko_kupuz »

Pa da li vi pratite zbivanja ili ovako reda radi lupate k'o martin po diviziji?! Sve je ispisano što je trebalo biti ispisano, jasno je koga kakva kazna čeka...i zbog kojih razloga.
palermo

#6903 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by palermo »

Ja samo još jednom da naglasim, bit ću duboko razočaran ako Ibričić ne bude kažnjen, nakon ovog odlaska na prolavu Hajduka. jasno je poručio svim onim hiljadama naših ljudi u americi, ko vas jebe, vi meni niste važni.
Tarik19

#6904 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Tarik19 »

BaileyS wrote:Evo navodno ce i Nadarevic od pocetka igrati za svoj klub protiv Bursaspora :x

Ovo je vec preslo svaku mjeru, Begovic se dva puta za redom ne javi ni na telefon i otkazuje preko menadzera, Hajducko srce danas u Splitu na proslavi stogodisnjice Hajduka (na jednom pripreme nisu toliko bitne), Nadarevic se malte ne sprda sa reprezentacijom... nakon suspenzije vraca se u tim i javlja da je povrijedjen da bi za tri dana nastupao za svoj klub.

Ukoliko im ovo prodje platit cemo puno vecu cijenu nego da ih izbrise sa spiska protiv Rumunije. Mislim da je s njima puno vise stete nego koristi. Treba vrati Jahica, manje je zasro' nego ovi pobrojani.
Ovo me zaista cudi od strane Nadarevica. Lik oduvijek igra srcem za reprezentaciju i zaista mnogo voli ovu zemlju.
smoki_choko

#6905 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by smoki_choko »

Tarik19 wrote:
BaileyS wrote:Evo navodno ce i Nadarevic od pocetka igrati za svoj klub protiv Bursaspora :x

Ovo je vec preslo svaku mjeru, Begovic se dva puta za redom ne javi ni na telefon i otkazuje preko menadzera, Hajducko srce danas u Splitu na proslavi stogodisnjice Hajduka (na jednom pripreme nisu toliko bitne), Nadarevic se malte ne sprda sa reprezentacijom... nakon suspenzije vraca se u tim i javlja da je povrijedjen da bi za tri dana nastupao za svoj klub.

Ukoliko im ovo prodje platit cemo puno vecu cijenu nego da ih izbrise sa spiska protiv Rumunije. Mislim da je s njima puno vise stete nego koristi. Treba vrati Jahica, manje je zasro' nego ovi pobrojani.
Ovo me zaista cudi od strane Nadarevica. Lik oduvijek igra srcem za reprezentaciju i zaista mnogo voli ovu zemlju.
nadarevic nije mogao da izvadi vizu
Tarik19

#6906 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Tarik19 »

Ali u meduvremenu su pojedini mediji objavili informaciju da je on povrijeden.
internazionale

#6907 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by internazionale »

palermo wrote:Ja samo još jednom da naglasim, bit ću duboko razočaran ako Ibričić ne bude kažnjen, nakon ovog odlaska na prolavu Hajduka. jasno je poručio svim onim hiljadama naših ljudi u americi, ko vas jebe, vi meni niste važni.
ovo samo s noge na nogu nabiti
nadam se da pape neće dozvoliti da nam ovakvi i slični papčići cirkuzaju sa reprezentacijom
Baron_Samedi

#6908 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Baron_Samedi »

Susic je prerano izletio sa "necu ga zvati protiv Rumunije". Sta ako se povrijedi Hasagic, ili pocne primat bezvezne golove u Turskoj - a Begovic pocne briljirat? Da ne govorim o dugurocnom aspektu i eventualnom profitiranju od Asmira. (ono sto spominje @Edin H.)

I ako smatra da BegoviČu puca k. za reprezentacijom, kazna bi se sastojala u pozivu, pa ga preusmejrit do klupe. Ovako mu samo pravi medvjedju uslugu i skida obavezu s grbace.

Ibrcic je 5 play reprezetacije i svakako ga ne treba pozivat. Pritom je zivco, koji se ne bi lako pomirio sa klupom. Smatram da ce prije Susica zabolit glava od Ibre, vec od samozatajnog papuchara.
extraordinary

#6909 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by extraordinary »

Ibru je Ćiro očito naložio do te mjere da misli da je bolji od Misimovića i Pjanića skupa, a taj Ibro haman ništa nije pokazao otkad je reprezentativac.
Tarik19

#6910 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Tarik19 »

extraordinary wrote:Ibru je Ćiro očito naložio do te mjere da misli da je bolji od Misimovića i Pjanića skupa, a taj Ibro haman ništa nije pokazao otkad je reprezentativac.
Pokazao je nesto, zabio je par bitnih golova ali nikad mu igra u reprezentaciji nije bila onako dobra ko sto mu je bila u klubu.
extraordinary

#6911 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by extraordinary »

Tarik19 wrote:
extraordinary wrote:Ibru je Ćiro očito naložio do te mjere da misli da je bolji od Misimovića i Pjanića skupa, a taj Ibro haman ništa nije pokazao otkad je reprezentativac.
Pokazao je nesto, zabio je par bitnih golova ali nikad mu igra u reprezentaciji nije bila onako dobra ko sto mu je bila u klubu.
Dao jedan Armeniji i jedan Estoniji, ako se ja dobro sjećam. Ovaj protiv Armenije jeste bio bitan, jer je bio vodeći, ali protiv Estonije je bio sedmi gol u toj utakmici, kad su Estonci već prestali pružati i najmanji otpor. Njegova sveukupna igra je bila na nezadovoljavajujećem nivou, a i na dušu mu sto posto ide gol koji smo primili u Portugalu, jer nije zatvorio svog igrača.
veljaca

#6912 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by veljaca »

Pape ce to sve da poslozi ..... nadam se najbolje ....

:sax:
palermo

#6913 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by palermo »

extraordinary wrote: Dao jedan Armeniji i jedan Estoniji, ako se ja dobro sjećam. Ovaj protiv Armenije jeste bio bitan, jer je bio vodeći, ali protiv Estonije je bio sedmi gol u toj utakmici, kad su Estonci već prestali pružati i najmanji otpor. Njegova sveukupna igra je bila na nezadovoljavajujećem nivou, a i na dušu mu sto posto ide gol koji smo primili u Portugalu, jer nije zatvorio svog igrača.
Nije to meni uopšte bitno. Ja sam bio od onih kojima Ibričić nije smetao, i smatrao sam da ima mjesta u reprezentaciji (makar kao 12 igrač). Ali ovim potezom je on uspostavio prioritete, niko mu to ne može zabraniti, ali svaka odluka ima i svoje kozekvence. Prioritet su ti navijači hajduka, a ne one hiljade navijača reprezenatcije u Americi, e onda je moje pravo da ga smatram šuftom, i da ga ne želim vidjeti blizu reprezentacije. I rekao bih to je jednostavno njegov izbor , ne moj.
limeni

#6914 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by limeni »

Tarik19 wrote:

u hnl-u je bio dobar, ako si pratio utakmice hajduka u europe league mogao si uociti da je on previse spor i limitiran protiv jacih protivnika..zato je za repku igrao dobro protiv armenije,estonije i malo losije protiv turske,portugala...
Murat Sabanovic

#6915 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Murat Sabanovic »

limeni wrote:
Tarik19 wrote:

u hnl-u je bio dobar, ako si pratio utakmice hajduka u europe league mogao si uociti da je on previse spor i limitiran protiv jacih protivnika..zato je za repku igrao dobro protiv armenije,estonije i malo losije protiv turske,portugala...
ibru za 2-3 goine cemo gledati u BL!
burek_in_space

#6916 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by burek_in_space »

Ibro doletio iz Moskve na proslavu 100. objetnice 'Ajduka, istrchao na teren, dushu ispustio na njemu - Pape, tjeraj pakasha iz rerezentacije :!:
BaileyS

#6917 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BaileyS »

Ni ovaj nije nista bolji...

"Povrijeđeni" Nadarević igrao za svoj Eskisehirspor

Branič naše reprezentacije, Safet Nadarević odigrao je svih 90 minuta u dresu svog tima Eskisehirspora.

Ne bi tu ništa bilo čudno da Safet nije odbio putovati na američko tlo, a razlog odsustva opravdao ozlijedom. Iako je u takvim situacijama predviđen dolazak na pregled kod reprezentativnih liječnika, Nadarević se na takav dolazak nije odlučio.

Ipak, danas je u remiju svog Eskisehirspora sa Bursasporom (1:1) odigrao svih 90 minuta, a nama dao naslutiti da je namjerno izbjegao putovati u Atlantu.

Inače, u vodstvo su prvi došli gosti preko Ergicka u 22. minuti susreta, a izjednačio je Ozturk sa bijele tačke u 75. minuti susureta.

Podsjetimo, selektor Zmajeva Safet Sušić zbog namjernog odsustva Asmira Begovića, odlučio ga je se odreći, dok je Senijad Ibričić zaradio žuti karton. Kakav će biti Papetov stav na ovu našu konstataciju, još uvijek nije poznato.

sportin
pirmin

#6918 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by pirmin »

burek_in_space wrote:Ibro doletio iz Moskve na proslavu 100. objetnice 'Ajduka, istrchao na teren, dushu ispustio na njemu - Pape, tjeraj pakasha iz rerezentacije :!:
Burece, pazi na vokabular! :D :D

:P

Salim se i potpisujem.
Njegov stav je kristalno jasan. ;-)
studeni76

#6919 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by studeni76 »

Igrač kome su navijači Hajduka bitniji od navijača reprezentacije zemlje za koju nastupa i nezaslužuje da mu se ime spominje. Nema više šta da radi u reprezentaciji, postigao je cilj da se proda negdje. Haj sad nek razgazi.
shalla

#6920 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by shalla »

Ja samo ne kontam kako promijenismo pun qratz selektora ali ovo je prvi kojem se igrači ne odazivaju?!?
Kako li se ne smjedoše Ćiri ili ne znam, Miši Smajloviću neodazvati, eto samo to ne mogu da skontam...
Edin H.

#6921 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Edin H. »

studeni76 wrote:Igrač kome su navijači Hajduka bitniji od navijača reprezentacije zemlje za koju nastupa i nezaslužuje da mu se ime spominje. Nema više šta da radi u reprezentaciji, postigao je cilj da se proda negdje. Haj sad nek razgazi.
Torcida mu je dodjelila prestizno priznanje "hajducko srce" :oops:
samko1974

#6922 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by samko1974 »

shalla wrote:Ja samo ne kontam kako promijenismo pun qratz selektora ali ovo je prvi kojem se igrači ne odazivaju?!?
Kako li se ne smjedoše Ćiri ili ne znam, Miši Smajloviću neodazvati, eto samo to ne mogu da skontam...
Pa ako ces konkretno onda zato sto je Ibro igrao tada u hajduku pa mu je trebalo da nastupa za repku ne bi li se prodao negdje, asmir takodje trebao je imati nastupe za repku da bi se prodao u bolji klub iz Portsmutha a Nadarevic je ionako bio cirin sin jos dok je igrao u zagrebu mada je i tada za vrijeme Ciro bilo igraca koji zbog povrede nisu nastupali pa onda u svom timu nastupe kao npr Miske.Dakle nije to samo za vrijeme susica , ko je papak od covjeka to se kad tad pokaze.Mogli su svi glumiti dok su igrali u manje poznatim i slabijim klubovima al eto kad promjene ili odu u bolje, jace, poznatije vidimo sta se desava.Naderivc me najvise razocarao.Sjecas se Salihamidzica i njegovih otkaza ili "crvenih kartona".Jednostavno s tim trener nema veze to je samo pitanje kakav si covjek.
Bosanski_kralj

#6923 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Bosanski_kralj »

Ibrič će me je duboko razočarao i nadam se da će ga Sušić kazniti maksimalno.
libertyBiH

#6924 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by libertyBiH »

hehehheheh jeste se napalili na Begu,Nadara i Ibru za prijateljske tekme repke koje ljudi imaju pravo odbit ali mozete mlatit do zore oni ce ipak igrati kvalifikacije za repku a vi mozete palamudat po forumu dan noc....... :D ..... :bih: :bih:
luckylaka

#6925 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

libertyBiH wrote:hehehheheh jeste se napalili na Begu,Nadara i Ibru za prijateljske tekme repke koje ljudi imaju pravo odbit ali mozete mlatit do zore oni ce ipak igrati kvalifikacije za repku a vi mozete palamudat po forumu dan noc....... :D ..... :bih: :bih:
Prejaka ti doza.Ibra je od splicana dobio,,hajducko srce,,od bosanaca bi trebao dobiti ,,bosanski qrac,,Picka jedna.Ljudi su u Usa prelazili po 2000-3000 km. u jednom smjeru da bi podrzali i vidjeli nasu reprezentaciju a njemu tesko sjesti u avion 4-5 sati i pojaviti se tamo.Ma ne moze bolan.To se tako rodi papak i ostaje papak cijeli zivot .Valjda o njegovom kvalitetu govori i sam odlazak u rusiju.Da bog da te moje oci nikad vise ne vidjele u reprezentaciji.Al.Vratit ce se Lesy.
Locked