FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Deriguz
#6901 Re: FK Zeljeznicar
Pazite, ovo sto je rekao o sihnronizaciji, i jeste dijelom tacno....
Kad kop povede sve to traje krug dva dobro, i onda se raspadne... na stranama se prestaje navijati i onda padne intenzitet. Zato treba postavit jos dvije sipke na jug... dva covjeka... da to usaglase
Kad kop povede sve to traje krug dva dobro, i onda se raspadne... na stranama se prestaje navijati i onda padne intenzitet. Zato treba postavit jos dvije sipke na jug... dva covjeka... da to usaglase
- Magarece_godine
#6902 Re: FK Zeljeznicar
Cestitke Zelji za pobjedu ... Krenulo i Lazara
Karanana, slazem se u potpunosti. Brojka, koreografija, atmosfera za 10 .. Izvedba je mogla biti puno bolja (u pojedinim momentima i jeste ... ) Pjevati Dunavom brodovi plove da li se bar jedan zove Zeljo ........
Cestitke jos jednom ...
Karanana, slazem se u potpunosti. Brojka, koreografija, atmosfera za 10 .. Izvedba je mogla biti puno bolja (u pojedinim momentima i jeste ... ) Pjevati Dunavom brodovi plove da li se bar jedan zove Zeljo ........
Cestitke jos jednom ...
-
cpt.picard
#6903 Re: FK Zeljeznicar
karanana, mora tako biti. Tu je dosta navijaca koji nisu redovni. Mislim.. kazu bilo 15k, haj ti to sinhronizuj? Ne mozes forsirati neke navijacke pjesme koje ako grupa nije izvjezbala, ne moze pjevat a kamo li onako prepun Jug... Sve sto hocu reci jeste nije ova tekma mjerilo (mislim na pjesme).
- jufka developer
#6904 Re: FK Zeljeznicar
karanana wrote:pa dobro najlakse je to reci da sam pitar i da se krijem iza navijanja za velez a vamo ga spustam zelji. ali meni je drago da to kazes jer i kad pitarima nesto kazem tamo, zovu me prikrivenim manijakom. a ja sam iznijeo svoje vidjenje kako impresije o igri zelje a tako i o tribinama.
u pravu si da je na momente bilo nesinhronizovano pjevanje ali moras znati da je bilo navijaca koji odavno nisu bili na stadionu pa su ispadalil iz ritma, a i ponese ih euforija
hvala tebi na objektivnosti, ali je Grbavica veceras odlicno izgledala i zvucala, sta god ti rekao
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#6905 Re: FK Zeljeznicar
Evo sve cestitke od nekadasnjeg vatrenog navijaca. Ovo sto Zeljo trenutno radi je zaista lijepo za gledati a ova utakmica veceras je pokazala kako se moze odigrati odlicna utakmica pred krcatim stadionom,dvije prvoplasirane ekipe, bez ijednog incidenta sa 6!!!! golova. Jedna je cinjenica da prvenstvo nije nikada bilo jace, bar po meni, a ovo sto Amar izvlaci od dojucerasnjih anonimusa i igraca koji su se vukli po terenu je nevjerovatno.
Isto tako cinjenica je da se svaki navijac treba radovati svim srcem ovim zeljinim uspjesima ali kraj prvensta je jos daleko i po meni dolazi osim derbija najzajebanija utakmica protiv Slobode koja igra sve ali ne fudbal. Ako se prodje Sloboda utakmice sa Pitarima i Velezom ce biti utakmice za oko kao i ova veceras. Gledam ove slike punog stadiona i kontam kakv bi to bio predivan objekat kada bi se dogradio jos istok i zapad.
Bravo Zeljo, bravo navijaci ovo veceras je na Grbavici bila evropska utakmica!!!!!!!!
Isto tako cinjenica je da se svaki navijac treba radovati svim srcem ovim zeljinim uspjesima ali kraj prvensta je jos daleko i po meni dolazi osim derbija najzajebanija utakmica protiv Slobode koja igra sve ali ne fudbal. Ako se prodje Sloboda utakmice sa Pitarima i Velezom ce biti utakmice za oko kao i ova veceras. Gledam ove slike punog stadiona i kontam kakv bi to bio predivan objekat kada bi se dogradio jos istok i zapad.
Bravo Zeljo, bravo navijaci ovo veceras je na Grbavici bila evropska utakmica!!!!!!!!
- Pokerboy11
#6906 Re: FK Zeljeznicar
Post!!!!!!!! R E S P E K T!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hrasno38 wrote:Evo sve cestitke od nekadasnjeg vatrenog navijaca. Ovo sto Zeljo trenutno radi je zaista lijepo za gledati a ova utakmica veceras je pokazala kako se moze odigrati odlicna utakmica pred krcatim stadionom,dvije prvoplasirane ekipe, bez ijednog incidenta sa 6!!!! golova. Jedna je cinjenica da prvenstvo nije nikada bilo jace, bar po meni, a ovo sto Amar izvlaci od dojucerasnjih anonimusa i igraca koji su se vukli po terenu je nevjerovatno.
- heckler
#6907 Re: FK Zeljeznicar
Slaviti jos veceras a onda nazad na posao i samo se na Slobodu koncentrisati. Tekma po tekma, svaka sljedeca je najvaznija.
-
Sarajevo&Zeljo
#6909 Re: FK Zeljeznicar
Bravo Zeljo!!! Samo nastavite.... konacno oba tima u vrhu tabele.
-
jablue
#6910 Re: FK Zeljeznicar
Shalalalalalaaaa ZEEEELJEZNICAAAAAR 
- ultima_palabra
#6911 Re: FK Zeljeznicar
... I u životu svome ja ne želim ništa drugo

Najjača noć u zadnjih 5-6 godina
Igra za 10, Jug za 10 (mogu samo da nas mrze oni što nas ne vole
), rezultat za 9 (sjebo nas je sudija s onim slobodnjakom)
Borac bezveze ekipa, nisu napravili šanse iz igre.Sramota bi bilo da oni budu prvaci...
Svaka čast za igrače, kad su poveli ono navijanje na kraju, ono fakat još nisam doživio... prava su ekipa, kupili su podršku Juga do kraja života...
FORZA ŽELJO
Najjača noć u zadnjih 5-6 godina
Borac bezveze ekipa, nisu napravili šanse iz igre.Sramota bi bilo da oni budu prvaci...
Svaka čast za igrače, kad su poveli ono navijanje na kraju, ono fakat još nisam doživio... prava su ekipa, kupili su podršku Juga do kraja života...
FORZA ŽELJO
-
nikad_izvini
#6912 Re: FK Zeljeznicar
Malo se zalomilo
13 utakmica bez poraza
Čista pobjeda, razbili smo ih ko beba zvečku
Zavuče ga Kajkut na kraju mangupski
Odoh sad
13 utakmica bez poraza
Odoh sad
-
lit3ro
#6913 Re: FK Zeljeznicar
Poslusaj neko navijanje Manijaka s gostovanja, pa ces vidjeti imamol dobre pjesme il ne, imamol zhar i ritam il ne?? Nego je jednostavno nemoguce sav repertoar s gostovanja prenijeti na domace utakmice kad dodje 10 puta vise ljudi, i sve to da ti odjednom uspije tj. da svi odjednom nauce te nove pjesme...A smijesno je porediti jug s ostalim tribinama, kad je daleko najteza tribina za voditi navijanje...jednostavno je ogromna i ne moze se sve voditi idealno sa jednog mjesta...karanana wrote:dobra igra zelje, posebno u prvom poluvremenu. i pored toga sto je jug bio krcat sve do lokomotive na istoku i u donjem dijelu tribine, odmah iza ograde gdje skoro nikad nema navijaca, navijanje manijaka mi nikako ne sjedi. nemaju dobre pjesme. udarna im shalalalalala i ona kad golman izbija loptu. sve ostalo nema neki zhar ni trajanje ni ritam.
-
elSaik
#6914 Re: FK Zeljeznicar
BOgovski!Splinter wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Što se navijanja tiče... oni bi nas da uče navijanju... http://--- NO LINKS ---/clanak/70748161087 ... ajcitaniji
Smiješni!
-
DZONPI
#6915 Re: FK Zeljeznicar
Halo karanana stipu nas malo ziv bio.Idi navijaj za Velez i mani se nas i tvojih nekih satro vidjenja tekme.Ohladi zivota ti.O kakvim vi gostovanjima pricate.Halo uzeli smo Sirokog,Rudara koji nije kuci zijanio 3 godine.Nevidim sta je problem sa Slobodom,Velezom,komsinicama ili Leotarom.Halo nema vise sikiriki deremo guzove svima.Ja sam bio u pocetku mali skeptican ali ovo funkcionise,radi ko svicarski sat.
-
vanjki
#6916 Re: FK Zeljeznicar
i mene je nerviralo navijanje...tri pjesme se stalno ponavljaju...ali svaka cast momcim na odlicnoj igri..stvarno je vrijedilo otici na tekmu,osjecao sam se kao u Bundesligikaranana wrote:dobra igra zelje, posebno u prvom poluvremenu. i pored toga sto je jug bio krcat sve do lokomotive na istoku i u donjem dijelu tribine, odmah iza ograde gdje skoro nikad nema navijaca, navijanje manijaka mi nikako ne sjedi. nemaju dobre pjesme. udarna im shalalalalala i ona kad golman izbija loptu. sve ostalo nema neki zhar ni trajanje ni ritam.
- zimzelen
#6918 Re: FK Zeljeznicar
Kakva slika! Sve za Zelju-Zelju nizasta!!!riko-ga wrote:
-
donBeton
#6919 Re: FK Zeljeznicar
Je li se imaju gdje naći oficijelna pravila Premier Lige BiH u pdfu ili nešto? Tražio sam, ali ništa. Na većini stranica kladionica, u statistikama piše da se u slučaju jednakog broja bodova prvo gleda gol - razlika. 
-
defender46
#6920 Re: FK Zeljeznicar
IzvolidonBeton wrote:Je li se imaju gdje naći oficijelna pravila Premier Lige BiH u pdfu ili nešto? Tražio sam, ali ništa. Na većini stranica kladionica, u statistikama piše da se u slučaju jednakog broja bodova prvo gleda gol - razlika.
http://www.nfsbih.net/savez.aspx?id=pra
A sto se tice jednakog broja golova, u slucaju da 2 tima imaju isti broj bodova, tokom prvenstva se gleda gol razlika, kad se zavrsi prvenstvo za rapored se onda gleda medjusobni duel 2 tima i to na principu gol u gostima vrijedi dvostruko.
Primjer Borac - Željeznicar 2-0, Željeznicar - Borac 4-2, ukupno 4-4 Borac ide dalje zbog golova u gostima, naravno ovo sve u slucaju da budemo imali isti broj bodova na kraju, ali to se nece sigurno desiti
-
IlijaLadin
#6921 Re: FK Zeljeznicar
Član 43. Pravilnika o nogometnim/fudbalskim takmičenjima u BiH
"...
Izuzetno, ako je riječ o mjestu koje odlučuje o prvaku ili mjestu koje
povlači prelaz u viši ili niži stepen takmičenja, ili o mjestu koje osigurava učešće
u međunarodnim takmičenjima, kod jednakog broja bodova, plasman se
određuje na osnovu dodatne pomoćne tabele, na osnovu rezultata koje su u
međusobnim susretima ostvarili timovi sa jednakim brojem bodova.
..."
"...
Izuzetno, ako je riječ o mjestu koje odlučuje o prvaku ili mjestu koje
povlači prelaz u viši ili niži stepen takmičenja, ili o mjestu koje osigurava učešće
u međunarodnim takmičenjima, kod jednakog broja bodova, plasman se
određuje na osnovu dodatne pomoćne tabele, na osnovu rezultata koje su u
međusobnim susretima ostvarili timovi sa jednakim brojem bodova.
..."
-
donBeton
#6923 Re: FK Zeljeznicar
Hvala.
Šteta, ali ionako ćemo dobiti sve do kraja.
Šteta, ali ionako ćemo dobiti sve do kraja.
-
Patriota_TZ
#6924 Re: FK Zeljeznicar
Cestitke!
P.S.#ebo Brazilce

P.S.#ebo Brazilce