Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
strong69

#6901 Re: FK Sarajevo

Post by strong69 »

1946 wrote: S obzirom koja svota se duguje ovo je super. Da bi imao neke konstantnije uspjehe, a ne povremene bljeskove potrebna je stabilnost kluba. Sa 3 miliona u minusu i "navijačima" kao što si ti, koji pljuju po svakom pokušaju i ne možemo biti stabilni.
Ovakvih "navijaca" ima najvise jer nas je svega oko 1000 kupilo godisnje a od toga je vecina uzeta za sjevernu tribinu. Mislim da je za zapadnu tribinu uzeto svega 200 godisnjih.

I onda mislimo da mozemo da kenjamo i istresamo se kako hocemo. Ne podrzavam psovanje i vrijedanje igraca i kluba! Kritika OK, ali argumentovana.

A najveca mi je sega kad se pocnu javljati oni koji "svaku tekmu idu na gostovanja", imaju godisnju i donirali su novac da neki klinac koji to ne moze kupi kartu. Po ovim i ovakvim navijacima ima nas 10.000.

Zato, manje price, dupe dignite sa stolice i pomozite klubu kupovinom godisnje ili clanarinom.
north

#6902 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Ma dobro, ne treba pretjerivati sa psovkama i sl., ali da se može biti zadovoljan, ne može nikako. Nama lopta ulazi u gol poslije jedno 10 promašenih zicera :roll:

Donedavno se govorilo da treba jedan napadač, ja mislim da nam trebaju dva napadača, jer mi nemamo nijednog....

Mi jedino na strani možemo pobijediti ako zabijemo najmanje 2 gola, jer jedan sigurno primamo, a sa ovim napadačima dati dva gola na strani je nemoguća misija....

KaO što sam i ranije govorio pregurati nekako do zime, držati tu drugu poziciju, a na zimu jednostavno moraju doći nova imena ili mi Evrope ugledati nećemo.....
north

#6903 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Da se nadovežem na prethodni svoj post, na jednom drugom forumu, momak iz Gradačca kaže da smo bili puno bolji, i to malo ohrabruje, ali da je ono što j jahović fulio za rubriku vjerovali ili ne - u finišu utakmice glavom prazan gol sa dva metra :shock:

Dalje ne treba komentarisati.....
Baltazar_khan

#6904 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

Zabio gol sa 30 metara prošlo kolo, a sad ne može sa 2 metra... E moj Jaha :lol:
Omerovim_Koracima

#6905 Re: FK Sarajevo

Post by Omerovim_Koracima »

sta je sa fksinfom.regujem se i onda me izbaci.ne mogu da udjem nikako.jel do do mene idiota?
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#6906 Re: FK Sarajevo

Post by 1946 »

Omerovim_Koracima wrote:sta je sa fksinfom.regujem se i onda me izbaci.ne mogu da udjem nikako.jel do do mene idiota?
strong69 wrote:FKS Info radi, ocisti "cookies" u browseru...
Omerovim_Koracima

#6907 Re: FK Sarajevo

Post by Omerovim_Koracima »

1946 wrote:
Omerovim_Koracima wrote:sta je sa fksinfom.regujem se i onda me izbaci.ne mogu da udjem nikako.jel do do mene idiota?
strong69 wrote:FKS Info radi, ocisti "cookies" u browseru...
fala
nanda_

#6908 Re: FK Sarajevo

Post by nanda_ »

Malo je reci kako sam frustriran fakat nije dobor za zdravlje slusat radio prijenos ,onoliko sansi promasit :shock: :shock: :shock: djaba jednostavno do juce smo se smijali napadacu strumfova (popovic) ali izgleda da ih imamo i mi :oops: bojim se da ce nas za evropu ,titula je mislim vec izgubljena , skupo kostat jer gradacac,lukavica ,prijedor su jedan od boljih gostujucih terrena i ne iskoristit te ekipe da mlatnemo jer gdje se vadit protiv dobrih ekipa i jos uz klasicno domace sudjenje (banja luka.listica,mostar,tuzla ,zenica) a ovo nas sve ceka u 2 dijelu jednostavno toliko je bilo finih napadaca za nasu ligu i ni jednog dovest je za sada jedini kiks uprave :twisted:
A ovi sto psuju sve zivo igracima stvarno treba da se zapitaju jesu li oni uopste pravi navijaci il jednostavno dodju na tekmu i ovako preko foruma da svoje frustrcije izbacuje moraju shvatit da se klub i igraci podrzavaju i kad je dobro i kad je lose :roll:
lerdi

#6909 Re: FK Sarajevo

Post by lerdi »

nanda_ wrote:Malo je reci kako sam frustriran fakat nije dobor za zdravlje slusat radio prijenos ,onoliko sansi promasit :shock: :shock: :shock: djaba jednostavno do juce smo se smijali napadacu strumfova (popovic) ali izgleda da ih imamo i mi :oops: bojim se da ce nas za evropu ,titula je mislim vec izgubljena , skupo kostat jer gradacac,lukavica ,prijedor su jedan od boljih gostujucih terrena i ne iskoristit te ekipe da mlatnemo jer gdje se vadit protiv dobrih ekipa i jos uz klasicno domace sudjenje (banja luka.listica,mostar,tuzla ,zenica) a ovo nas sve ceka u 2 dijelu jednostavno toliko je bilo finih napadaca za nasu ligu i ni jednog dovest je za sada jedini kiks uprave :twisted:
A ovi sto psuju sve zivo igracima stvarno treba da se zapitaju jesu li oni uopste pravi navijaci il jednostavno dodju na tekmu i ovako preko foruma da svoje frustrcije izbacuje moraju shvatit da se klub i igraci podrzavaju i kad je dobro i kad je lose :roll:
Ovo već postaje zabrinjavajuće. Valjda sad neki shvate da jednostavno nije do sreće nego do znanja kojeg nemamo. Može ti sreća okrenuti leđa u jednoj, dvije utakmice, ali kad je nemaš u pet utakmica onda mislim da nije više ni do nje. Valjda oni koji trebaju shvate to na vakat, pa se šta i promjeni.

Morao sam se osvrnuti na boldirano. Ne vidim razlog što se ovo prebacuje upravi. Pa trener je taj koji je rekao da mu napadač ne treba, a rekli su da se neće treneru mješati u posao. Dakle isključiva odgovornost je na Varešanoviću, jer on je taj koji je trebao skontati da nemamo dovoljno kvalitete u napadu.
1946

#6910 Re: FK Sarajevo

Post by 1946 »

nanda_ wrote:titula je mislim vec izgubljena , skupo kostat jer gradacac,lukavica ,prijedor su jedan od boljih gostujucih terrena i ne iskoristit te ekipe da mlatnemo jer gdje se vadit protiv dobrih ekipa i jos uz klasicno domace sudjenje (banja luka.listica,mostar,tuzla ,zenica)
U Gradačcu do sada nismo ni jednom igrali ni neriješeno, a Zvijezda nikad nije bila jača, tako da ovo, gledajući "tradiciju", i nije toliki neuspjeh. Gledajući šanse na terenu jeste neuspjeh.
Imamo još 3 gostovanja do kraja polusezone, ove truhle što su prenosili na TV-u bi mogla dobiti naša juniorska ekipa, samo da ne sudi Golać, imamo gostovanje u Lištici koje će biti psihički tegobno i idemo u Vrapčiće kod raspadnutog Veleža. Pod tranzitom i u Vrapčićima očekujem po 3 boda, a iz Lištice šta god osim poraza. Ove tri kući ne bi trebale predstavljati problem.
samo_ovaj_put

#6911 Re: FK Sarajevo

Post by samo_ovaj_put »

1946 wrote:
nanda_ wrote:titula je mislim vec izgubljena , skupo kostat jer gradacac,lukavica ,prijedor su jedan od boljih gostujucih terrena i ne iskoristit te ekipe da mlatnemo jer gdje se vadit protiv dobrih ekipa i jos uz klasicno domace sudjenje (banja luka.listica,mostar,tuzla ,zenica)
U Gradačcu do sada nismo ni jednom igrali ni neriješeno, a Zvijezda nikad nije bila jača, tako da ovo, gledajući "tradiciju", i nije toliki neuspjeh. Gledajući šanse na terenu jeste neuspjeh.
Imamo još 3 gostovanja do kraja polusezone, ove truhle što su prenosili na TV-u bi mogla dobiti naša juniorska ekipa, samo da ne sudi Golać, imamo gostovanje u Lištici koje će biti psihički tegobno i idemo u Vrapčiće kod raspadnutog Veleža. Pod tranzitom i u Vrapčićima očekujem po 3 boda, a iz Lištice šta god osim poraza. Ove tri kući ne bi trebale predstavljati problem.
uz postenog sudiju(ne jakupovice,golace i vukasovice) mi na grbavici uzimamo tricu,uz tricu u golu reprezentativca
ali nam fali taj napadac to je cudo,ako su se toliko nafulali avdic i jahovic,pa daj onda camparu da igra,ne moze biti gori od ove dvojice
u vrapcicima i sirokom 3 boda su dosta,ali uz dosadasnje rezultate i protivnike u gostima,bod bi bio vrhunac
pa ce opet izjave biti,15 100% sansi,ovi se brane mi napadamo,nemamo srece
poserem ti se mirza na srecu
north

#6912 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Sarajevo je u okviru 9. kola Premijer lige podijelilo bodove sa Zvijezdom u Gradačcu, no rezultat je bio totalna suprotnost odnosu snaga na terenu.

S obzirom da je Sarajevo dominiralo na terenu u ovoj utakmici, šef stručnog štaba Bordo tima, Mirza Varešanović nije zadovoljan bodom iz ovog susreta.

"Odigrali smo sjajnih 90 minuta. Imali smo 15 stopostotnih šansi, samo smo jednu pretvorili u pogodak. Zbog toga ne mogu biti zadovoljan bodom u Gradačcu", rekao je Mirza Varešanović za SportSport.ba, te dodao:

"Sve je funkcionisalo sjajno od prstupa igri, borbenosti, igri na sredini terena, odbrani. Međutim, u napadu su moji igrači danas mašili ono što je teže promašiti nego zabiti. U drugom poluvremenu igrala se viktorija na jedan gol, imali smo osam "mrtvih" prilika, no nismo ih uspjeli realizovati. U fudbalu sam dugo godina kao igrač i trener, ali ovo nikad nisam doživio. Sreća nas je skroz napustila."

Da li je samo do sreće Mirza??? Rekoh da će ovo spomenuti :-)

Ako je sve tačno preneseno, kaže delegat da je u fudbalu dugo godina kao trener :shock:
c0d14c

#6913 Re: FK Sarajevo

Post by c0d14c »

Još jedno iživljavanje policije nad navijačima :x
Obuca9

#6914 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Image

Ni skočio nije, golmana ni na mapi, igrač dva metra iza leđa, to je ono što mogu vidjeti s ove slike, dakle primiš loptu na prsa, a onda biraš hoćeš li je u gol gurnuti lievom, desnom, koljenom, butinom, kitom, stomak ili se čak okrenuti pa je guzicom utrpati.
fole13

#6915 Re: FK Sarajevo

Post by fole13 »

c0d14c wrote:Još jedno iživljavanje policije nad navijačima :x

sto se tice desavanja na stadionu to je pod kontrolom, nema privedenih i na tome stanite. :!:
north

#6916 Re: FK Sarajevo

Post by north »

hz__semir wrote:Image

Ni skočio nije, golmana ni na mapi, igrač dva metra iza leđa, to je ono što mogu vidjeti s ove slike, dakle primiš loptu na prsa, a onda biraš hoćeš li je u gol gurnuti lievom, desnom, koljenom, butinom, kitom, stomak ili se čak okrenuti pa je guzicom utrpati.
Ovakva nošalantnost, amaterizam, debilizam, indisponiranost, neinteligentnost igrača, itd..zaslužuje u narednih 5 utakmica presjedanje na klupi, ne dati ni minutu prilike, da se malo nauči pameti :x

Na treningu ga samog ostaviti satima da puca na prazan gol sa deset metara, ne bi li pogodio, i tad vjerujem da bi bilo promašaja :-)
nanda_

#6917 Re: FK Sarajevo

Post by nanda_ »

za lerdi
Jel ti zaista mislis da su ovi igraci koji su dovedeni(iz crne gore) da su bas zelje MV ja licno bas nisam siguran al opet kazem zamjeram kao jedinu gresku uprave ,a MV ipak ima dosta gresaka al opet ga ne smatrama glavnim krivcem jer ovo sta promase jedino da i on udje u igru, a to je da od 5 -6 pojacanja da nije doveden nijedan napadac e to je greska ,svjestan sam ja da nema para i da je tesko al brate zar jedna sloboda ima vise, jedna zvijezda itd. nabrajam ove timove jer tu je ima par finih napadaca(smajlovic,dajic,tosunovic) a da ne govorim o nekim igracima iz borca koje smo mogli dovest al dobro oni su vise ponudili i to je to definitivno da je drugo vrijeme avdic enbi ni bio u ekipi a jahovic bi sjedio na klupi i zadnjih 10 minuta ovo ostalo je sve premija za njih :twisted:
Eldinn

#6918 Re: FK Sarajevo

Post by Eldinn »

Meni nece forum, izbrisem cookies i opet nece
1946

#6919 Re: FK Sarajevo

Post by 1946 »

nanda_ wrote:za lerdi
svjestan sam ja da nema para i da je tesko al brate zar jedna sloboda ima vise, jedna zvijezda itd. nabrajam ove timove jer tu je ima par finih napadaca(smajlovic,dajic,tosunovic)
Tražili ugovore na godinu, a fino se reklo da više nema ugovora na manje od 2 godine, jer se sve u klubu radi na duže staze. Takve ugovore su potpisali u klubovima u kojima trenutno nastupaju.
cigara

#6920 Re: FK Sarajevo

Post by cigara »

Jebi ga, Jaha je ovo trebo pogoditi...
Baltazar_khan

#6921 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

Ovakvi početnički potezi su nas koštali evo već 4 boda. Prvo ono u Prijedoru od strane Hamzića, sad Jahović. Svako bi rekao yebi ga desi se. Ali zbog toga mi smo sve dalji od titule. Evo i 2 mjesto smo izgubili radi ofirnih poteza. Iz kola u kolo pravimo neke greške koje nas koštaju bodova.

Od mene Blekić ima veliku podršku ali njegove izjave u medijima oko Varešanovića mi se ne sviđaju. Baš juče u avazu čitam kako kaže da je Mirza perspektivan trener koji još treba da uči, i da ima punu podršku uprave. Šta će nama trener koji se i dalje uči svom poslu? Zar ne bi trebali da imamo trenera koji je već imao uspjeha kao što je recimo Jović, ili Musemić? Da je Mirza kakav trener, on bi izričito tražio od uprave da mu dovedu još jednog napadača. Od raje sam čuo da je govorio kako je zadovoljan ovim igračkim kadrom jer imamo takve igrače da nam i ne trebaju napadači, da će oni zabijati golove. Pa Mirza dragi ne mogu vazda Arsenijević i Kojašević zabijati :roll:
Imamopobjednika

#6922 Re: FK Sarajevo

Post by Imamopobjednika »

....
fole13

#6923 Re: FK Sarajevo

Post by fole13 »

:sad: :sad: ostali bez brata hordasa .. pogin'o je jedan momak iz vogosce :( :(
strong69

#6924 Re: FK Sarajevo

Post by strong69 »

Eldinn wrote:Meni nece forum, izbrisem cookies i opet nece
Koji imas browser? Ako je Mozilla idi na Tools - Clear recent history - odaberi cookies i cache (za svaki slucaj) a pod opcijom time range to clear izaberi everything.
Baltazar_khan

#6925 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

fole13 wrote::sad: :sad: ostali bez brata hordasa .. pogin'o je jedan momak iz vogosce :( :(
nije valjda :(

jel ovo provjereno? nadam se da je dezinformacija
Locked