tvsabina wrote:
PINK BH nikada ne gledaš (ne dopada ti se) ali preporučuješ da se konzumiraju ostali proizvodi iste robne marke.
Ok , TI ćeš izbrisati loše programe , napravićeš selekciju i kao što pomenu forumaš iznad , ukoliko se nekom ne dopadaju programi izbrisaće sve i svesti se na programe državnih televizija. No , na kraju krajeva o ukusima se ne raspravlja.
Ali ostali proizvodi su puno kvalitetniji (za moj ukus). Ne znam jesi li gledala, ali ako jesi, možeš vidjeti da neki kanali ne zaostaju ništa za toliko tražim FOX Movies i sličnima. Stalno ima nešto za pogledati i apsolutno ne spada u kič (dobro, ima i loših filmova, ali to je druga stvar).
No ne pozdravljam ovaj potez iz HS-a jer neko NEĆE zatamniti ili izbrisati PINK-ove programe , toga će se dokopati djeca i u njihovom odrastanju PINK postaje dio subkulture , dio odrastanja , dio djetinjstva , PINK postaje dio njihovog identiteta, taj katastrofalni PINK koji je srozao sve što se srozati može masovnom produkcijom u svim muzičkim branšama (folk,pop) silnim reprizama i reallity glupostima. Ionako smo siromašni , para za obrazovanje nemamo i PINK dolazi kao šlag na tortu da mlade generacije koje ostanu u zemlji dokosurimo ničim.
A to je do roditelja te djece i to je skroz drugi problem. Osim toga, ima nešto i za djecu, tj. onaj Pink Kids.
Ukoliko neko ne želi da mu djeca gledaju Big Brothere, Farme, ili kako već, mora izbrisati jako veliki broj kanala, jer skoro svako to daje. No, ono što ovdje raduje je to da većina ovih kanala koji se uvode novim Pinkovima, nemaju nikakve veze sa reality programima i sličnim glupostima.
Da ne stoji PINK, nego FOX, Universal, AXN na pojedinim kanalima koji se uvode, vjerovatno ti ne bi bio problem, iako se o istom programu radi.
NBC daje Jerry Springera, pa neću radi toga sve drugo prestati gledati što oni daju.
Imao sam slično mišljenje na početku, tipa, koji će mi klinac još Pink kanala, ne gledam ni ovaj jedan, ali kada sam vidio šta nude, a onda i pogledao taj isti sadržaj, promijenio sam mišljenje i skoro svi korisnici su zadovoljni onim što nude.
Realno, ako su na PinkBiH dodali Movies, Film, Premium, Music (zabavna muzika), Kids, te Pink 2 (gdje su opet serije) i na kraju Pink 3, sumnjam da će baš nešto to pokvariti.