Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
- Qler
#6901 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Ja volim kod Želje, jebi ga, znam da ima boljih, ali meni pored jela, to je i neko sjećanje kad me stara ko malog tamo vodila, prvo u 9ku, a kasnije ovdje. Čisto subjektivno, meni najbolje.
- Porodice Foht
#6902 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
A gdje su dostavljaci kod Beska, nesto su otanjili na temi. 
- cyprus
#6903 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Kako nikad nisam vidio ovu temu prije
Hodžić najbolji, Zmaj u Hrasnom najveći odron...
Hodžić najbolji, Zmaj u Hrasnom najveći odron...
- Haris033
#6904 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Cevapi kod Beska odavno nisu kao što su bili..
Al zato, kombinacija bubrezi i brizla

Al zato, kombinacija bubrezi i brizla

-
Drug Saban
#6905 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Tuzlanski sa poljevom 
-
Mehemed
- Vozim: automobil
#6906 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Prije dva dana naručio od Beska i bili su pravo dobri, samo je jedan bio onako neukusan, ne znam kako se to zadesi da je 9 komada dobro a jedan loš...
Jednom su bili baš preslani, to je bilo katastrofa. Nikada nije isto, ne znaš na šta ćeš naletiti i kakve ćeš biti sreće.
Jednom su bili baš preslani, to je bilo katastrofa. Nikada nije isto, ne znaš na šta ćeš naletiti i kakve ćeš biti sreće.
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#6907 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
brao shabane
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#6908 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Ucini mi se, sa proljevom... 
- bitanga_sa_otesa
#6909 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
ma nije ti se ucinilo ,to je to
-
HelaS
-
Naslovnica
- duga puska
#6912 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Ja jucer kod Beska jeo i jesam li bas toliko sretan,ali meni uvijek isti i dobri. I sudzukice kad god jedem iste. Primijetio sam doduse kad ona jedna od starijih pece da uvijek lagano na res idu,ali do granice da cevap ne gubi ono svoje. Petica mi je isto ujednacena, ali sto sa lukom znaju usrati,drama. To sam i kod Mrkve (kod njih pljesku iskljucivo narucim sa kajmakom i lukom) primijetio. Mislim da se radi o tome sto masinski sjeckaju luk i sto cesto dugo stoji jer vecu kolicinu vjerovatno pripreme i bude gorak do nejestivosti. Hodzica nisam 100 godina probao,Zelje izbjegavam jer nisu po mom,Specijal rijetko ali solidan bude. Kastel dobar. Zmaj Hrasno nisam odavno jer mi je Besko favorit Novog Sarajeva. Stanica Zmaj imao ruznih iskustava. Zmaj A.P nisam probao,kaze vecina da su solidni. Venera mi uvijek odron bila,Ilidzanka odavno nisam. Braca ZmajOvi odron odrona. Jezero dobro,iznad prosjeka,Nune isto.Šeha prosjecan,Brajlovic kod Energoinvesta prosijek ili malo ispod,Brajlovic Sejo dobri.Dzenita bila odlicna,King jednom i nikad vise,nisu po mom.Po Mujanicima i Mostarlicima slabo idem,ali to kad sam jeo prosjek.Mehemed wrote: ↑30/11/2024 10:48 Prije dva dana naručio od Beska i bili su pravo dobri, samo je jedan bio onako neukusan, ne znam kako se to zadesi da je 9 komada dobro a jedan loš...
Van Sa Hari mozda najjaci, ali i oni cini mi se sad masinski rade cevape i malo mi nekad to sterilno bude,ali dobri su.
Uglavnom:
1. Besko
2. Petica
3. Nune
4. Jezero
5. Brajlovic
- parappa
- Grijem se na: struju
- Vozim: Lotus Esprit TurboSE
- Haris033
#6914 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Ne kontam??? Ta riža je luk.
Last edited by Haris033 on 30/11/2024 11:16, edited 1 time in total.
- cyprus
#6915 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Na stanici mi je OK... Nije baš top u gradu, ali nemam većih pritužbi... Ovaj u Hrasnom, ne znam u čemu je fazon, ali zadnja dva puta (jednom ove i jednom prošle godine) sam dobio ćevape na samoj granici jestivosti... Plus se načekao, ovaj zadnji put haman pola sata... Eh, može li bit da je samo moje iskustvo tako, evo ne znam...
- parappa
- Grijem se na: struju
- Vozim: Lotus Esprit TurboSE
#6916 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
cyprus wrote: ↑30/11/2024 11:16Na stanici mi je OK... Nije baš top u gradu, ali nemam većih pritužbi... Ovaj u Hrasnom, ne znam u čemu je fazon, ali zadnja dva puta (jednom ove i jednom prošle godine) sam dobio ćevape na samoj granici jestivosti... Plus se načekao, ovaj zadnji put haman pola sata... Eh, može li bit da je samo moje iskustvo tako, evo ne znam...
Ja sam znao i vraćati ćevape ako su izgorili ili slično... ne u Zmaju, van Sarajeva je bilo. Treba kulturno objasniti da imaš drugačija očekivanja...
-
Drug Saban
#6917 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Kod Fehre u Lasvi sa kajmakom 
- bitanga_sa_otesa
#6918 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
kod muje u donjem brabonjistu sa semfom
- cenecimoveocino
#6919 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Ne znam s cim razrijede kajmak, uglavnom prejako udari u glavu
- nepass1
#6920 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Ja kod hodzica nisam 15ak g jeo, najlosiji cevapi tad bili, subjektivno. I ljetos nigdje mjesta samo kod njega. Odavno bolji cevap nisam pojeoduga puska wrote: ↑30/11/2024 11:11Ja jucer kod Beska jeo i jesam li bas toliko sretan,ali meni uvijek isti i dobri. I sudzukice kad god jedem iste. Primijetio sam doduse kad ona jedna od starijih pece da uvijek lagano na res idu,ali do granice da cevap ne gubi ono svoje. Petica mi je isto ujednacena, ali sto sa lukom znaju usrati,drama. To sam i kod Mrkve (kod njih pljesku iskljucivo narucim sa kajmakom i lukom) primijetio. Mislim da se radi o tome sto masinski sjeckaju luk i sto cesto dugo stoji jer vecu kolicinu vjerovatno pripreme i bude gorak do nejestivosti. Hodzica nisam 100 godina probao,Zelje izbjegavam jer nisu po mom,Specijal rijetko ali solidan bude. Kastel dobar. Zmaj Hrasno nisam odavno jer mi je Besko favorit Novog Sarajeva. Stanica Zmaj imao ruznih iskustava. Zmaj A.P nisam probao,kaze vecina da su solidni. Venera mi uvijek odron bila,Ilidzanka odavno nisam. Braca ZmajOvi odron odrona. Jezero dobro,iznad prosjeka,Nune isto.Šeha prosjecan,Brajlovic kod Energoinvesta prosijek ili malo ispod,Brajlovic Sejo dobri.Dzenita bila odlicna,King jednom i nikad vise,nisu po mom.Po Mujanicima i Mostarlicima slabo idem,ali to kad sam jeo prosjek.Mehemed wrote: ↑30/11/2024 10:48 Prije dva dana naručio od Beska i bili su pravo dobri, samo je jedan bio onako neukusan, ne znam kako se to zadesi da je 9 komada dobro a jedan loš...
Van Sa Hari mozda najjaci, ali i oni cini mi se sad masinski rade cevape i malo mi nekad to sterilno bude,ali dobri su.
Uglavnom:
1. Besko
2. Petica
3. Nune
4. Jezero
5. Brajlovic
![]()
- nepass1
#6921 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
U ilijasu su sa senfom. Prvi put narucio donese senf i kecap u cevapima
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#6922 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Ima i limunada, da pojaca zelucanu kiselinu da bi svario cevape
- bitanga_sa_otesa
- bitanga_sa_otesa
#6924 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
kayu daje koka kola nai bolja yato
- tramvajtrojka
#6925 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
U zmaju na alipasinom cevapi nisu cemu al zato mali fileti za sest keka nema ih boljihduga puska wrote: ↑30/11/2024 11:11Ja jucer kod Beska jeo i jesam li bas toliko sretan,ali meni uvijek isti i dobri. I sudzukice kad god jedem iste. Primijetio sam doduse kad ona jedna od starijih pece da uvijek lagano na res idu,ali do granice da cevap ne gubi ono svoje. Petica mi je isto ujednacena, ali sto sa lukom znaju usrati,drama. To sam i kod Mrkve (kod njih pljesku iskljucivo narucim sa kajmakom i lukom) primijetio. Mislim da se radi o tome sto masinski sjeckaju luk i sto cesto dugo stoji jer vecu kolicinu vjerovatno pripreme i bude gorak do nejestivosti. Hodzica nisam 100 godina probao,Zelje izbjegavam jer nisu po mom,Specijal rijetko ali solidan bude. Kastel dobar. Zmaj Hrasno nisam odavno jer mi je Besko favorit Novog Sarajeva. Stanica Zmaj imao ruznih iskustava. Zmaj A.P nisam probao,kaze vecina da su solidni. Venera mi uvijek odron bila,Ilidzanka odavno nisam. Braca ZmajOvi odron odrona. Jezero dobro,iznad prosjeka,Nune isto.Šeha prosjecan,Brajlovic kod Energoinvesta prosijek ili malo ispod,Brajlovic Sejo dobri.Dzenita bila odlicna,King jednom i nikad vise,nisu po mom.Po Mujanicima i Mostarlicima slabo idem,ali to kad sam jeo prosjek.Mehemed wrote: ↑30/11/2024 10:48 Prije dva dana naručio od Beska i bili su pravo dobri, samo je jedan bio onako neukusan, ne znam kako se to zadesi da je 9 komada dobro a jedan loš...
Uglavnom:
1. Besko
2. Petica
3. Nune
4. Jezero
5. Brajlovic
![]()