Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- taxi_driver
#6902 Re: Real Madrid C.F.
ovakav real je bruka za fudbal.
- vicious
#6903 Re: Real Madrid C.F.
Nisam baš na ti sa španskim, šta ovaj drobi? Šta ovaj klip treba da nam pokaže što nismo već vidjeli do sada?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6904 Re: Real Madrid C.F.
Nemoj, ultima, tako, sve se gleda kroz prizmu Barcelone. Ako sudija osteti Barcelonu, to je uradio da bi se Real dokopao titule, ako osteti Real, e, onda je Barcelona ''zrtva'', mada je niko nije ni spomenuo. Prica se o greskama sudije na utakmici Villareal - Real Madrid, nisam nasao da je neko povezao Real, sudiju i Barcelonu, ali yok, ne moze tako, mora se malo izigravati zrtvaultima_palabra wrote:Ne znam ko je okrivio ili uopšte spomenuo Barcelonu... na drugoj temi su se spominjale neke zavjere, prebrojavali bodovi i krojila "prava" tabela LigeDistortion wrote:Ne znam kako sudije trebaju suditi da bi vi bili zadovoljni. Fino vas sudija pripazi da ne iskljuci Lassa, pa ne svira penal za Villareal i vama opet nije dovoljno.Na drugoj utakmici za Granadu se svira DVA penala na Camp Nou, ne svira se za Barcelonu dva ocigledna penala i opet ljudi nisu zadovoljni.
Ramos protiv Raya nasadi na lakat igraca za sta treba da dobije crveni i jedno 5 utakmica suspenzije, sudija ne svira ni faul i vi opet pricate o kradjama. Da ne spominjem kroz ovu sezonu koliko je stete naneseno Barceloni pa opet Guardiola ne cmizdri ko Murinjo i razni padobranci.
Al ovaj Guti je car, kako se javno ofira to je cudo![]()
Ispade Barcelona kriva za ono sinoc. Ne ne, fino se ponasat prema sudijama, nema prgavosti i provociranja, aplaudiranja sudijama i nece bit kartona. Dobro im je rek'o onaj Angel Lopez iz Villareala
"Like we say where I come from, they can go cry in the park. We were lucky that the referee had a lot of personality.
"I have known [referee Jose] Paradas and he has sent me off in the past for the same thing that Ozil did."Tog istog Ramosa je isti Diego Costa iz Raya kasnije nasadio laktom u lice, ali to niko ne spominje.
A ovog Angela još uvijek izgleda boli stativa na Bernabeu u koju je opalio koljenomEvo odoh u park da se isplačem
Kad fudbal predje pod kategoriju baleta, onda cemo gledati svaki prekrsaj, svaki kontakt i optuzivati. Ja cu do tada nastaviti da gledam fudbal koji sam navikao, kad je balet u pitanju, nemam nekih sklonosti prema tom ''sportu''.
Odoh i ja da se isplacem, a sve zbog stete koju Real nanosi ostalom postenom fudbalskom kolektivu.
- ultima_palabra
#6905 Re: Real Madrid C.F.
BTW, prepošteni sudija Paradas Romero je sudio utakmicu Osasuna-Barcelona.
-
5 0 5
#6906 Re: Real Madrid C.F.
mislim da je od ovoga pocelo.Tomahawk11 wrote: Nemoj, ultima, tako, sve se gleda kroz prizmu Barcelone. Ako sudija osteti Barcelonu, to je uradio da bi se Real dokopao titule, ako osteti Real, e, onda je Barcelona ''zrtva'', mada je niko nije ni spomenuo. Prica se o greskama sudije na utakmici Villareal - Real Madrid, nisam nasao da je neko povezao Real, sudiju i Barcelonu, ali yok, ne moze tako, mora se malo izigravati zrtva![]()
Kad fudbal predje pod kategoriju baleta, onda cemo gledati svaki prekrsaj, svaki kontakt i optuzivati. Ja cu do tada nastaviti da gledam fudbal koji sam navikao, kad je balet u pitanju, nemam nekih sklonosti prema tom ''sportu''.
Odoh i ja da se isplacem, a sve zbog stete koju Real nanosi ostalom postenom fudbalskom kolektivu.
a svi znamo cak sam i gledo slike sa sastanka rosella i predsjednika spanskog saveza prije oko 20 dana...nisu sigurno pricali o nasim borcima sto strajkuju
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6907 Re: Real Madrid C.F.
Ko je ovo napisao? Mrsko mi traziti, al' kakve to veze ima sve da su se sastali? Ovaj predsjednik kluba u spanskoj ligi, ovaj predsjednik spanskog saveza? Ne vidim u cemu je problem.505sCrtom wrote:mislim da je od ovoga pocelo.Tomahawk11 wrote: Nemoj, ultima, tako, sve se gleda kroz prizmu Barcelone. Ako sudija osteti Barcelonu, to je uradio da bi se Real dokopao titule, ako osteti Real, e, onda je Barcelona ''zrtva'', mada je niko nije ni spomenuo. Prica se o greskama sudije na utakmici Villareal - Real Madrid, nisam nasao da je neko povezao Real, sudiju i Barcelonu, ali yok, ne moze tako, mora se malo izigravati zrtva![]()
a svi znamo cak sam i gledo slike sa sastanka rosella i predsjednika spanskog saveza prije oko 20 dana...nisu sigurno pricali o nasim borcima sto strajkuju
-
5 0 5
#6908 Re: Real Madrid C.F.
to je bio dio moje male rasprave sinoc sa galaticosom na predhodnoj stranici. nebitno.
ja jos uvijek mislim, sta god da se desilo, trebali su izaci pognute glave, odrzati konferenciju i kasnije podnijeti prigovor savezu. ovako su sami sebe desetkovali za iducih, ko zna koliko utakmica. svojom su razmazenoscu doveli tim sa cvrstih 10 na klimavih 6 bodova.
volio bih kada bi mi neko nasao jednu utakmicu koju je mourinho izgubio a da za to nisu (za njega) bile krive sudije ili da nije kakva zavjera protiv njega, u najmanju ruku.
ja jos uvijek mislim, sta god da se desilo, trebali su izaci pognute glave, odrzati konferenciju i kasnije podnijeti prigovor savezu. ovako su sami sebe desetkovali za iducih, ko zna koliko utakmica. svojom su razmazenoscu doveli tim sa cvrstih 10 na klimavih 6 bodova.
volio bih kada bi mi neko nasao jednu utakmicu koju je mourinho izgubio a da za to nisu (za njega) bile krive sudije ili da nije kakva zavjera protiv njega, u najmanju ruku.
-
bosanska senzacija
#6909 Re: Real Madrid C.F.
I ode fudbal u kurac.solidsnake wrote:
Real je definitivno postao više fabrika za proizvodnju novca nego fudbalski klub.
- Charuga
- Globalni moderator
#6910 Re: Real Madrid C.F.
E cuj indirekt ...rashtiman wrote:http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /120323035
-
LSD
#6911 Re: Real Madrid C.F.
Si, siultima_palabra wrote:BTW, prepošteni sudija Paradas Romero je sudio utakmicu Osasuna-Barcelona.
Inace, mislim da se ovo ne dešava slucajno....mislim, ovolike sudijske greške u Primeri....to ne može biti puka slucajnost nikako...kad su uvidjeli koliko su Barcu pokrali ove godine, sad se sjetili da to rade i Realu - cisto da prvenstvo bude zanimljivije i marketinški isplativije.
- taxi_driver
#6912 Re: Real Madrid C.F.
bosanska senzacija wrote:I ode fudbal u kurac.solidsnake wrote:
Real je definitivno postao više fabrika za proizvodnju novca nego fudbalski klub.
kakva proizvodnja novca kad u minusu kao i barcelona. dobro je rekao onaj u CDU Njemacke, dok ih mi novcano pomazemo(misli na Spaniju) oni imaju dva kluba koji su u minusu i koji jos k tome basnoslovne sume novca daju igracima.
- ultima_palabra
#6913 Re: Real Madrid C.F.
Dvije utakmice za Pepea i Rui Fariu, jedna za Mourinha, Ozila i Lassa. Ramosu poništen jedan žuti karton i ima pravo nastupa protiv La Reala.
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#6914 Re: Real Madrid C.F.
to ko neki kompromisultima_palabra wrote:Dvije utakmice za Pepea i Rui Fariu, jedna za Mourinha, Ozila i Lassa. Ramosu poništen jedan žuti karton i ima pravo nastupa protiv La Reala.
cirkus liga, na rangu ovih naših pijačarskih
-
ma3
#6915 Re: Real Madrid C.F.
Pepe 2 utakmice, Mourinho 1 utakmica, Ozil 1 utakmica, Rui Faria 2 i Ramosu skinut crveni karton, igra protiv Sociedada kao i Ronaldo koji nije bio u raspravi.
- ultima_palabra
#6916 Re: Real Madrid C.F.
Baš tako.
Jel ko upratio ovog trolla, Eladio Parames, "glasnogovornik" Mourinha
http://twitter.com/#!/realeladio
Frajer se zajebava maksimalno, jebo te forum ikakav... valjda je stvarni lik, ili se Jose zajebava
Evo sad kaže da i je poništenje Ramosu dio zavjere, jer Sergio ostaje sa 4 žuta i sudija će mu dati peti u subotu kako ni on ni Pepe ne bi mogli igrati u Pamploni
Jel ko upratio ovog trolla, Eladio Parames, "glasnogovornik" Mourinha
http://twitter.com/#!/realeladio
Frajer se zajebava maksimalno, jebo te forum ikakav... valjda je stvarni lik, ili se Jose zajebava
Evo sad kaže da i je poništenje Ramosu dio zavjere, jer Sergio ostaje sa 4 žuta i sudija će mu dati peti u subotu kako ni on ni Pepe ne bi mogli igrati u Pamploni
- salihamidžić 20
-
ma3
#6919 Re: Real Madrid C.F.
Večeras sa klupe Real vodi Zinedine Zidane
- ruud
#6920 Re: Real Madrid C.F.
jel svijuti ?ma3 wrote:Večeras sa klupe Real vodi Zinedine Zidane
-
ma3
#6921 Re: Real Madrid C.F.
sad procitah na jednom forumu, ako oni lazu, lazem i ja...al vidjecemo...
- ultima_palabra
#6922 Re: Real Madrid C.F.
Niđe veze, kao da Mou nije bio isključen dosad... Karanka će voditi tim.
-
Static-X
#6923 Re: Real Madrid C.F.
Prije ili kasnije ljudi 
- ruud
#6924 Re: Real Madrid C.F.
meni bi baš zadovoljstvo bilo gledat Zizoua na kormilu Reala večeras
,
daj Bože, iako je realnije da će Karanka voditi, jer ipak je on pomoćni trener
daj Bože, iako je realnije da će Karanka voditi, jer ipak je on pomoćni trener
- salihamidžić 20
#6925 Re: Real Madrid C.F.