Obično je trošak zatvaranja 0.5 - 1% na ostatak glavnice.Edin H. wrote:
Zar nemaju penali ako ranije otplatis?
I otplaćuješ ostatak glavnice, kamata se izbija/oprašta.
Obično je trošak zatvaranja 0.5 - 1% na ostatak glavnice.Edin H. wrote:
Kako to? Ukinuto je to.Ja kad sam zatvarao stambene kredite nisam nista platioTomahawk11 wrote:Obično je trošak zatvaranja 0.5 - 1% na ostatak glavnice.Edin H. wrote:
I otplaćuješ ostatak glavnice, kamata se izbija/oprašta.
Samo zatvarao, nisi ništa novo uzimao?HAVANA wrote: Kako to? Ukinuto je to.Ja kad sam zatvarao stambene kredite nisam nista platio
sumirprimus wrote:citaju ljudi i kontaju 20 hilkjada 50 hiljada, onom auto na govor krece.jebote ko ne bi iso
a vamo mu zao za auto dat.Edin H. wrote:sumirprimus wrote:citaju ljudi i kontaju 20 hilkjada 50 hiljada, onom auto na govor krece.jebote ko ne bi iso
50 milja za tamburu.a nisi Jala Brat, a cak ni Buba Corelli
Jedan zatvorio skroz a drugi vratio ostatak a uzeo novi hipotekarni.I rekla mi je da to nema vise.Penala.Tomahawk11 wrote:Samo zatvarao, nisi ništa novo uzimao?HAVANA wrote: Kako to? Ukinuto je to.Ja kad sam zatvarao stambene kredite nisam nista platio
To je interna stvar. Ako hoće, mogu ukinuti, ali se obično naplaćuje, osim ako uzimaš, tj. prebijaš novim kreditom.
Ja stete sto nisam u macku piterinu.Edin H. wrote:sumirprimus wrote:citaju ljudi i kontaju 20 hilkjada 50 hiljada, onom auto na govor krece.jebote ko ne bi iso
Nisam cheerokija, jesam neku feliciu...jebat je, valjda je bila osigurana. Nije me niko nikad zvao.HAVANA wrote:Fudo jel to imas auto na puhanje? Kus ti to jadan ne bio.![]()
Da ti nisi iznajmio kad si dolazio iz amerike grand cherokee i pjan upo u kanal,izaso,ostavio ga i sjeo na avion.A nazvo i reko u kanalu je,poslacu para?
Vidi ovo.I da dam 50 milja za tog gibsona,za 15 godina moze samo 80 milja bit.A auto,pisaj ga,nidje ga.sumirprimus wrote:a vamo mu zao za auto dat.Edin H. wrote:sumirprimus wrote:citaju ljudi i kontaju 20 hilkjada 50 hiljada, onom auto na govor krece.jebote ko ne bi iso
Ođe u Beograd sve penaliEdin H. wrote:
Zato nemaHAVANA wrote:Jedan zatvorio skroz a drugi vratio ostatak a uzeo novi hipotekarni.I rekla mi je da to nema vise.Penala.Tomahawk11 wrote:Samo zatvarao, nisi ništa novo uzimao?HAVANA wrote: Kako to? Ukinuto je to.Ja kad sam zatvarao stambene kredite nisam nista platio
To je interna stvar. Ako hoće, mogu ukinuti, ali se obično naplaćuje, osim ako uzimaš, tj. prebijaš novim kreditom.
Ne može. Ne da mahala.Fudo387 wrote:Da zakljucimo, nek’ ide dje god ko hoce, kupuje sta hoce, jebe se s kim hoce...njegov zivot. Sam’ nek’ ga meni ne ugoni.
Kako god, najebo je, i tamo i ‘vamo.
Et’...sretno, i zBismiletom.
Ma jebo mahalu, ko se njom zamara taj je bas lud.Tomahawk11 wrote:Ne može. Ne da mahala.Fudo387 wrote:Da zakljucimo, nek’ ide dje god ko hoce, kupuje sta hoce, jebe se s kim hoce...njegov zivot. Sam’ nek’ ga meni ne ugoni.
Šta ti imaš ići gdje hoćeš i kupovati šta hoćeš? Ovo dalje da ne komentarišem.
Samo kažem da je tako.Fudo387 wrote:
Ma jebo mahalu, ko se njom zamara taj je bas lud.
Bas me boli qrac sta o meni misli tamo neka luda Nisveta sa sestog sprata, sto po vazdan cuci na balkonu, copa nos i melje kafu.
Dobra, prva liga.HAVANA wrote:Valja li nisveta sta?
mora se ic prat dupeta i tacka.Tomahawk11 wrote:Ne može. Ne da mahala.Fudo387 wrote:Da zakljucimo, nek’ ide dje god ko hoce, kupuje sta hoce, jebe se s kim hoce...njegov zivot. Sam’ nek’ ga meni ne ugoni.
Šta ti imaš ići gdje hoćeš i kupovati šta hoćeš? Ovo dalje da ne komentarišem.
Cudno, jer je BASF jedna od top 10 firmi u Njemackoj po uslovima i platama. Dalji rodjak mi tamo radi kao product inovator, ili manager za kvalitetu ,tako nekako. Ima platu preko 3500 eura netto, nema fakultet zavrsen, kupio vlastiti stan, vozi najnoviju E klasu, zena mu radi ako i kad joj je ceif, imaju dvoje djece. Doduse dugo zivi u Njemackoj, preko 25 godina, prakticno je Svabo sa rodjenjem u BIH.HAVANA wrote:Kakav minimalac 2000,jaran mi radi 18 godina na BASF-u 1900 eura izadje.Izolacija.
mirsek wrote:Cudno, jer je BASF jedna od top 10 firmi u Njemackoj po uslovima i platama. Dalji rodjak mi tamo radi kao product inovator, ili manager za kvalitetu ,tako nekako. Ima platu preko 3500 eura netto, nema fakultet zavrsen, kupio vlastiti stan, vozi najnoviju E klasu, zena mu radi ako i kad joj je ceif, imaju dvoje djece. Doduse dugo zivi u Njemackoj, preko 25 godina, prakticno je Svabo sa rodjenjem u BIH.HAVANA wrote:Kakav minimalac 2000,jaran mi radi 18 godina na BASF-u 1900 eura izadje.Izolacija.