The BEN10 wrote:VjecitiStudent wrote:Koji lažov

Al pazi ti - i tad se znalo za 700-800 koje se godišnje ukrade, i tad se znalo da su pljačke redovna stvar. I opet policija najbolja!? Ne mogu ni u najboljoj volji da nađem argument zašto bi izjavio tako nešto, pa makar mislio na rad običnih službenika, a ne na glavne...
@Ben vidi ajde navedi slucaj koji policija nije uspjesno rijesila??? Skoro i da ih nema osim onih za koje visa sila (citaj politika) ne daju da ih rijesi. E sad stavi se u poziciju recimo jednog policijaca koji je bez dileme izabrao sam da radi to sto radi i da je recimo danas usao u vatreni okrsaj sa nekim majmunima koji su nekoga ybili i opljackali. Na kraju ih policija pohapsi, preda sudu i taj isti jebeni sud im da uvjetnu ili kaznu za ubistvo da se svako zapita ko ima nekoga kao teret u zivotu sto se ne bi isplatilo taj teret skloniti za nekih 7.5 jebenih godina koliko je dobio Spahovic za hlanokrvno ubistvo.
Policija radi preventivno onoliko koliko im se kaze i dozvoli a tu se vracamo na pricu o jebenim nacelnicima PU i ostalim strukturama koje jebu policajca na ulici u zdrav mozak.
Naravno i u policiji ima sljama kojeg smo mogli vidjeti u direktnom prenosu kada su predali covjeka zastritarima da pred njihovim ocima ubiju hljeb u njemu. Ko je u policiji za to odgovarao? NIKO jer je isla po ko zna koji put paralela: TETIC-DAJDZIC-AMIDZIC-SDA.....dovidjenja i prijatno.
Policija u BiH je vrhunska kad joj se to dozvoli da bude i nikakva kad se pusti niz vodu.
Nisu trkaci na nasim glavnim ulicama od juce...godinama to traje....evo i jutros jebeni bijeli Golf 2 sav iskrpljen vozi slalom izmedju auta i naravno balonja u njemu. Dobra je stvar sto sam negdje procitao da mu treba uzeti momentalno auto i isjeci ga u staro gvozdje ma koliko da je skup. Oni povecaju kazne kontajuci da ce to rijesiti pitanje?? Kako ce rijesti kad vam ne placaju ni ove manje?? To ce biti opet udarac po vozacima koji nisu svezali jebeni pojas ali nece po onom sto ima 40.000 neplacenih jer ih i dalje nece placati. Fino mu uleti specijalna i uzme mu sva auto koja posjeduje i na rezanje pa nek se trka na biciklu.
Ne branim ja policiju ali svi mi udaramo uvijek tamo gdje je najtanje a odlicno znamo svi gdje je glava i posto smo postali pickast narod ne smijemo da dofatimo tu glavu.
Koliko bi nas ovdje izaslo ispred cijevi za 1000 KM???