Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
AmiĐa_Idriz

#6901 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Image

Shhhh :mrgreen:
Mustang1

#6902 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Samo da se ne zaboravi .. Da nije ove odbrane bilo Bog zna gdje bi sada bili !

Mustang1

#6903 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

U pm ! :D Sto ova ne igra umjesto Hendersona ali da cesto zabija golove :D

un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#6904 Re: Liverpool FC

Post by un1ted »

AmiĐa_Idriz wrote:Image

Shhhh :mrgreen:
Wasted potential: Steven Gerrard has represented Liverpool in countless matches against Manchester United over the years... but would he have been better off joining them?
Not even the revelation in Gerrard’s autobiography that he wore a United shirt as a kid and his hero was Bryan Robson would have made a difference to the Anfield fans. Some would call it passion and rivalry, others would call it unreasonable, and it could even be considered a restraint of trade.
Had Gerrard moved to United he would have added at least another Champions League title, and maybe three or more Premier League titles. It could never have happened of course. What a shame.

I ono najbitnije:

Gerrard should have joined United to fulfil his potential
AmiĐa_Idriz

#6905 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Image

Povlačim ono sve što sam o njemu govorio tokom prelaznog roka :oops:
Edin H.

#6906 Re: Liverpool FC

Post by Edin H. »

Neka te stid i sram bude. :oops:

Koliko puta vam moram ponoviti ne igra srce, borbenost i ljubav prema klubu, nego znanje!

Eto reci ti meni, sta da radi Ager sa onom tetovazom sada?
Mustang1

#6907 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Opet ovi Unitedovi vidovnjaci :D
Evo na sportklubu ovaj rece Soupthampton ako ne primi gol imat ce nesto najbolje od 80 i neke kada su bili drugi iza Liverpoola :oops: Nisam pazljivo slusao pa ne znam sve podatke .. Ali sustina je bitna :oops:
AmiĐa_Idriz

#6908 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Edin H. wrote:

Neka te stid i sram bude. :oops:

Koliko puta vam moram ponoviti ne igra srce, borbenost i ljubav prema klubu, nego znanje!

Eto reci ti meni, sta da radi Ager sa onom tetovazom sada?
Ja bih mu počupao te prste i donirao u muzej na Anfieldu 8-)

Image
Mustang1

#6909 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Joj al se dobro odvijaju danasnje utakmice .. Gotovo sigurno ostajemo prvi na kraju dana 8-)
BHF_Manijak

#6910 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Ide tesko gostovanje Newcastleu, koji je uvijek nezgodan bez obzira na stanje na tabeli, onda domaca protiv WBA, to ce biti nagazna mina, a onda gostovanje na Emiratesu. Zanimljive tri utakmice idu. Pet bodova elhamdulillah, sa 7 bi bili jako ozbiljan kandidat za titulu, a o 9 da ne govorim, no to je fakat nemoguca misija, tako da bih sad potpisao 5 bodova.
MyTao

#6911 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

BHF_Manijak wrote:Ide tesko gostovanje Newcastleu, koji je uvijek nezgodan bez obzira na stanje na tabeli, onda domaca protiv WBA, to ce biti nagazna mina, a onda gostovanje na Emiratesu. Zanimljive tri utakmice idu. Pet bodova elhamdulillah, sa 7 bi bili jako ozbiljan kandidat za titulu, a o 9 da ne govorim, no to je fakat nemoguca misija, tako da bih sad potpisao 5 bodova.
5 bodova bi bilo vise nego odlicno. Mislim da to nije nerealno ocekivati, jos samo malo da poprave igru, golova ce sigurno biti, al moraju nauciti da kontroliraju utakmicu da kraja a ne samo da igraju u 1. poluvremenu.
Mustang1

#6912 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Kad se Glen vraca ?
Peryton_

#6913 Re: Liverpool FC

Post by Peryton_ »

I ja bih potpisao 5 s tim da ne izgubimo od Arsenala :)

EDIT : Jesam se pogubio :-) :lol: Ugl. Samo da od njih ne popusimo :-D
Edin H.

#6914 Re: Liverpool FC

Post by Edin H. »

MyTao wrote:
BHF_Manijak wrote:Ide tesko gostovanje Newcastleu, koji je uvijek nezgodan bez obzira na stanje na tabeli, onda domaca protiv WBA, to ce biti nagazna mina, a onda gostovanje na Emiratesu. Zanimljive tri utakmice idu. Pet bodova elhamdulillah, sa 7 bi bili jako ozbiljan kandidat za titulu, a o 9 da ne govorim, no to je fakat nemoguca misija, tako da bih sad potpisao 5 bodova.
5 bodova bi bilo vise nego odlicno. Mislim da to nije nerealno ocekivati, jos samo malo da poprave igru, golova ce sigurno biti, al moraju nauciti da kontroliraju utakmicu da kraja a ne samo da igraju u 1. poluvremenu.
Ma kakav Newcastle, samo odmah polomiti Remija. Onaj Cisse ne bi dao gol ni na sportskom sa dva metra.
Mustang1

#6915 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Ma 2 pobjede a sa Arsenalom sta Bog da :D
Towelie

#6916 Re: Liverpool FC

Post by Towelie »

Peryton_ wrote:I ja bih potpisao 5 s tim da ne izgubimo od Arsenala :)

EDIT : Jesam se pogubio :-) :lol: Ugl. Samo da od njih ne popusimo :-D
Trebalo bi vec za mec sa Njukaslom. Inace ja sam optimista i ocekujem iz sledeca 3 meca 7 bodova. :)
Mustang1

#6917 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Joj kad bi Pastore dosao na zimu a mi bili u top 3,zaostajali za prvim maximalno 5 bodova .. Kakav bi to drugi dio sezone bio :-)
Ajant

#6919 Re: Liverpool FC

Post by Ajant »

Mustang1 wrote:Joj kad bi Pastore dosao na zimu a mi bili u top 3,zaostajali za prvim maximalno 5 bodova .. Kakav bi to drugi dio sezone bio :-)
Ma ja bih na kraju bio prezadovoljan četvrtim mjestom i povratkom u LP nakon toliko vremena. Još je ova ekipa zelena za nešto više.
PrtiBeeGee

#6920 Re: Liverpool FC

Post by PrtiBeeGee »

SLUCAJNOST ILI NE ALI JE ZA NE POVJEROVATI?

1988.
LIVERPOOL JE OSVOJIO TITULU SA 9 BODOVA RAZLIKE,
1989.
LIVERPOOL JE IZGUBIO TITULU ZBOG GOLA PROTIVNIKA U POSLJEDNJIM SEKUNDAMA,
1990.
LIVERPOOL JE PONOVO OSVOJIO TITULU,

2011
MANCHESTER UTD JE OSVOJIO TITULU SA 9 BODOVA RAZLIKE,
2012
MANCHESTER UTD JE IZGUBIO TITULU ZBOG GOLA PROTIVNIKA U POSLJEDNJIM SEKUNDAMA,
2013 MANCHESTER UTD JE PONOVO OSVOJIO TITULU

NAKON TOGA:
LIVERPOOLOV PAD JE ZAPOCEO KADA SU USPJESNOG SKOTSKOG MENAĐERA ZAMIJENILI DRUGIM SKOTSKIM MENAĐEROM

NAKON TOGA:
MANCHESTER UTD JE ZAMIJENIO USPJESNOG SKOTSKOG MENAĐERA SA DRUGIM SKOTSKIM MENAĐEROM...???

If You Know What I Mean :mrgreen:
Last edited by PrtiBeeGee on 08/10/2013 00:34, edited 1 time in total.
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#6921 Re: Liverpool FC

Post by un1ted »

Svake godine ista ocekivanja..jebo te ti ocekujes od tima koji godinama nije vidoo LP da se bori za titulu u EPL :shock: :? Shvatam da si navijac, no de malo objektivnosti jbte :S

Ako mislis na imaginarnu titulu do Bozica, tu se slazem s tobom, Liverpool ima sanse ;)

Samo bih rekao da je jebeno kada se neuspjeh drugog kluba slavi i prizeljkuje nego uspjeh vlastitog.Neki dan procita post vjernog fana liverpoola u kojem bi potpisao sve utakmice do kraja poraze, samo da United ne izbori LP :lol: :lol: :lol: :lol:
Last edited by un1ted on 08/10/2013 00:36, edited 1 time in total.
MyTao

#6922 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

Idi bolan malo na temu United-a... vise postova imas na temi LFC-a :-)
PrtiBeeGee

#6923 Re: Liverpool FC

Post by PrtiBeeGee »

un1ted wrote:
Svake godine ista ocekivanja..jebo te ti ocekujes od tima koji godinama nije vidoo LP da se bori za titulu u EPL :shock: :? Shvatam da si navijac, no de malo objektivnosti jbte :S

Ako mislis na imaginarnu titulu do Bozica, tu se slazem s tobom, Liverpool ima sanse ;)
Zasto da ne???? Nije toliko nemoguce da se i to desi da Liverpool postane prvak... Reko sam ovo 100 puta da su City, United i Chelsea promjenili trenere sto daje malu prednost Arsenalu Liverpoolu i Tottenhamu za tu borbu a evo ko sto se i vidi ti su klubovi dobro i krenuli... Ja znam da ce se kasnije prikljuciti i ostali ( osim UNITEDA jer su stvarno katastrofa ove godine)... a to da ekipa koja nije igrala LP nema sanse za titulom je smijesno!!!!! Pogledaj malo u ostalim ligama sta se desavalo DORTMUND, NAPOLI ILI ROMA, Monpelje, su samo jedni od primjera da nije nemoguce srusiti velike timove sa tog cela... Idealan ti je primjer Dortmund koji je jedan Bajern bacio na koljena dvije godine za redom a gdje su bili prije one prve titule (od dvije zaredom)??????????? NIGDJE bili pred gasenjem dalje Napoli isto, evo sta radi Roma ove sezone 7 od 7 gazi sve gdje su bili predhodnih godina????? Monpelje uzeo titulu PSG koje je potrosio POLA MILIJARDU EURA NA "ZVIJEZDE" !!!!! I ti kazes de malo objektivno gledaj.... Druze idi prati kriket ziv bio...... I u ostalom da ne bude Prti reko Liverpool ce biti prvak, NE ja samo kazem da nije nemoguce da se to desi i ako je i sam BR izjavio da mu je cilj povratak medju prve 4 ekipe i da bi to bio OGROMAN uspijeh za ekipu. Ja se opet potajno nadam tom uspijehu prvaka ali realno ova ekipa Liverpool-a uz dobre partije i jos malo boljom igrom moze doci do te 4-te pozicije!!!!!!!!!!
un1ted

#6924 Re: Liverpool FC

Post by un1ted »

Gledaj, ja nemam nista protiv da se LIV vrati u sami vrh EPL jer tu i pripada, no cinjenica je da to ne ide preko noci. Ovom timu FALI IGRACA, znaci FALI IGRACA SVJETSKE KLASE da bi se mogao boriti s najboljima. Sta mislis zasto CHE ima toliko dobrih igraca !? Zato sto sezona nije 7 kola! Pa vidjeli smo kad COU ne igra kako je LIV bezidejan te ovise od jednom igracu.

Sta ce biti na boxing day, ili u januaru kada im i FA kup pocne gdje sigurno nece igrati druga postava ;)

Liverpool za top 3 MORA IMATI jos najmanje 6-7 kvalitetnih igraca koji mogu napraviti razliku. Za cetvrto mjesto im treba jos 2-3 igraca i malo srece.

Pa pobogu, ti (vi) ciljate na titulu, a ja se ne bih usudio ni pomisliti na to pored toga da LP godinama niste vidjeli. Pa samo zamisli koliko treba uspjeha da se iz top 4 izbaci United, Chelse, Arsenal ili City a da pri tome na to mjesto ciljaju pored Liverpoola jos i Tottenham uz Everton koji je prosle godine sa tim kvazimanagerom zavrsio ispred Liverpoola :)
PrtiBeeGee

#6925 Re: Liverpool FC

Post by PrtiBeeGee »

un1ted wrote:Gledaj, ja nemam nista protiv da se LIV vrati u sami vrh EPL jer tu i pripada, no cinjenica je da to ne ide preko noci. Ovom timu FALI IGRACA, znaci FALI IGRACA SVJETSKE KLASE da bi se mogao boriti s najboljima. Sta mislis zasto CHE ima toliko dobrih igraca !? Zato sto sezona nije 7 kola! Pa vidjeli smo kad COU ne igra kako je LIV bezidejan te ovise od jednom igracu.

Sta ce biti na boxing day, ili u januaru kada im i FA kup pocne gdje sigurno nece igrati druga postava ;)

Liverpool za top 3 MORA IMATI jos najmanje 6-7 kvalitetnih igraca koji mogu napraviti razliku. Za cetvrto mjesto im treba jos 2-3 igraca i malo srece.

Pa pobogu, ti (vi) ciljate na titulu, a ja se ne bih usudio ni pomisliti na to pored toga da LP godinama niste vidjeli. Pa samo zamisli koliko treba uspjeha da se iz top 4 izbaci United, Chelse, Arsenal ili City a da pri tome na to mjesto ciljaju pored Liverpoola jos i Tottenham uz Everton koji je prosle godine sa tim kvazimanagerom zavrsio ispred Liverpoola :)
Slazem se sa tobom da ne ide preko noci NISTA i da nam fali IGRACA SVJETSKE KLASE i da zavisimo od 2-3 igraca!!!!! ALI Liverpool dobro iskoristava i ovo sto ima i pokazali smo da mozemo bez Suareza koji je SVJETSKA KLASA jeste da je na muke ali je islo... Evo i sad bez par igraca Liverpool opet gura uz dobar napad sto govori da i mladi igraci kao i PROSJECNI igraci znaju dati sve od sebe da makar 60% nadomire igraca koji nedostaje... Evo i BR se trudi da to pokrije nedostatke pa mijenja formaciju na 3 5 2... Iskreno meni Liverpool ne igra ni priblizno kao prosle sezone sto je BR i izjavio ali makar ima rezultat koji je izostajao proslih sezona!!!! Mislim ono smijesno zvuci bez igre a ima rezultat a sta bi bilo da ima i igru i rezultat to bi bio maximum i smio bi reci da LIV moze napast titu s'time da je doveo jos makar 2 dobra pojacanja na ljeto KOJA SU IZOSTALA NARAVNO.... Iskreno kazem ti potajno se nadam tituli moze se desit da LIV pocne opadat u formi a mozda zaigra jos bolje to se nez vidjet ce se vremenom... Sto se tice nedostatka DOBRIH IGRACA nadam se da ce se to popraviti u Januaru sa bar 2 kvalitetna igraca... Liverpool ima super mladi pogon evo veceras rasuse Tottenham ko rizu sa 5:0 sto pokazuje da Liverpool ulaze i u mlade nade sto bi se trebalo vremenom pokazati da je to bila prava stvar.... Evo i da te pitam jednu stvar kako je Dortmund uspio da od nekih 10miliona napravi sastav od 200mil eura sastav kojeg svi DANAS gledaju sa strahopostovanjem koji je uspio da izdominira kraj jednog Bajerna koji je SILA u Svijetu pa mogu slobodno reci po meni i najbolja momcad u zadnje 3-4godine, kako Roma od 2-3 prodana igraca napravi ekipu koja gazi sve pred sobom u Italiji pored Juventusa, Napolia da ne kazem Milana i Intera jer su katastrofa ove godine... Ili slobodno mogu reci i Monaka jest da je doveo 3 vrhunska igraca ali opet taj sastav dominira pored jednog PSG-a koji ima igrace za pozelit??????????? Pa mogu spomenuti i Atl.Madrida koji je tik uz Barcelonu i ako moram reci da taj Atl.Madrid gradi ovaj sastav dugo dugo, i u zadnjih 5god su u samom vrhu Spanskog nogometa pa u ostalom osvojili su i Kup UEFA i ne bi me iznenadilo kad bi osvojili Spansku ligu jer igraju fenomenalan nogomet mozda ce neko reci da sam lud gdje ce Atl.Madrid osvojit pored Barcelone ali nije nemoguce osvojiti tu titulu jer ako malo pratis fudbal vidjet ces da svakih 10godina se nadje jedan tim u Spanskoj koji pored Reala i Barcelone uzme titulu opet kazem svakih 10 :-D !!!!!!!!
Post Reply