Bilo bi zanimljivo saznati preko koga Komsicev ured kupuje avionske karte.StupskaBitanga wrote:Možda mu je i domet da ŽK preporuči kakvu destinaciju uz određeni popust
Demokratska fronta Željko Komšić
-
VjecitiStudent
#6901 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
- MaxPayne
#6902 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Što se Željko provaljuje sa ovim MMF-om,a donedavno bio u stranci koja im je crveni tepih prostirala.A konto ovakve bisere mogu samo zeleni prosipati zombijima iz prvih safova.Mada sa ovakvim glasačima može ljude i uvjeriti da je novi Che. 
-
VjecitiStudent
#6903 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Istine radi, moram primijetiti da se MMF u nas prvi put pojavljuje dok su zeleni bili na vlasti.MaxPayne wrote:Što se Željko provaljuje sa ovim MMF-om,a donedavno bio u stranci koja im je crveni tepih prostirala.A konto ovakve bisere mogu samo zeleni prosipati zombijima iz prvih safova.Mada sa ovakvim glasačima može ljude i uvjeriti da je novi Che.
Crveni su ih zbog toga kritikovali, da bi, čim su zasjeli u vlast, nastavili sa istom praksom.
-
StupskaBitanga
#6904 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
VjecitiStudent wrote:Bilo bi zanimljivo saznati preko koga Komsicev ured kupuje avionske karte.StupskaBitanga wrote:Možda mu je i domet da ŽK preporuči kakvu destinaciju uz određeni popust
Sada u Komšićevom timu imamo: ugostitelja/kafić Tito pa ovog turističku agenciju pa imamo prostorije DiF u propaloj LORI (koja je usput uništila Ditu) ako ko ima da nastavi niz
- shiljak
#6905 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Meni su ovi smješni što komentarišu komšića i ovog sa agencijom u negativnom smislu.. Nekako to je isto kao kad komentariše neko kako nema posla a on ga sam nikad nije ni tražio.
Pa kad neko uradi nešto pozitivno obavezno negativni komentar, ili općenito kad se priča o nekom traži se negativna strana... to niđe na svijetu nema
Pa kad neko uradi nešto pozitivno obavezno negativni komentar, ili općenito kad se priča o nekom traži se negativna strana... to niđe na svijetu nema
Last edited by shiljak on 11/12/2013 12:10, edited 2 times in total.
- Corto Maltese
#6906 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pravo se zaratilo između Komšića i SDP BiH. Baš me zanima sa koliko razlike, u tom ratu, pobjeđuje SDA?
-
Great Cornholio
#6907 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pu, pu, pu, pomakni se smjestaCorto Maltese wrote:Pravo se zaratilo između Komšića i SDP BiH. Baš me zanima sa koliko razlike, u tom ratu, pobjeđuje SDA?
- svjezi_ustipak
#6908 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
shiljak wrote:Meni su ovi smješni što komentarišu komšića i ovog sa agencijom u negativnom smislu.. Nekako to je isto kao kad komentariše neko kako nema posla a on ga sam nikad nije ni tražio.
nego, sta ti glumis sa tim sto ne das ljudima da komentarisu kako drugi glume da su fol neke face? to ti fol neka faca, ha?
- Opetja033
#6909 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pa koalicija SDA-DF je izvjesna. Na svim nivoima, naravno nakon izbora. Obavljeni su i razgovori (odavno), a kontakti izmedju te dvije stranke su konstantni. Nemam namjeru iznositi imena ljudi, ko ne vjeruje neka saceka period nakon izbora.Great Cornholio wrote:Pu, pu, pu, pomakni se smjestaCorto Maltese wrote:Pravo se zaratilo između Komšića i SDP BiH. Baš me zanima sa koliko razlike, u tom ratu, pobjeđuje SDA?
- shiljak
#6910 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ne dam zato što glume, ako će već oni da glume onda ću i ja da glumim pa da vidimo ko je veći glumac.svjezi_ustipak wrote:shiljak wrote:Meni su ovi smješni što komentarišu komšića i ovog sa agencijom u negativnom smislu.. Nekako to je isto kao kad komentariše neko kako nema posla a on ga sam nikad nije ni tražio.
![]()
nego, sta ti glumis sa tim sto ne das ljudima da komentarisu kako drugi glume da su fol neke face? to ti fol neka faca, ha?![]()
- lerdi
#6911 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ne izmišljaj bezveze. Nikakav dogovor o koaliciji ne postoji. Poziva i ispipavanja pulsa sigurno da ima, kao i svugdje, jer su kako u DF-u tako i u ostalim strankama svjesni da će sa nekim morati u koaliciju ako žele biti u vlasti. Sve ankete pokazuju da bi DF nakon izbora mogao dobiti značajan dio glasova i naravno da ovi koji su navikli na vlast žele tu da ostanu pa brže bolje pokušavaju koketirati sa DF-om. Sam Komšić je na javnoj tribini rekao da se u koaliciju može sa svakim osim sa fašistima i rušiteljima države, ali naravno pod određenim uslovima. Iz toga i podrške Hanke u skupštini kantona je i konstriuisana kompletna ova priča o koaliciji DF i SDA, ali daleko je to od istine.Opetja033 wrote:Pa koalicija SDA-DF je izvjesna. Na svim nivoima, naravno nakon izbora. Obavljeni su i razgovori (odavno), a kontakti izmedju te dvije stranke su konstantni. Nemam namjeru iznositi imena ljudi, ko ne vjeruje neka saceka period nakon izbora.Great Cornholio wrote:Pu, pu, pu, pomakni se smjestaCorto Maltese wrote:Pravo se zaratilo između Komšića i SDP BiH. Baš me zanima sa koliko razlike, u tom ratu, pobjeđuje SDA?
- Opetja033
#6912 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nisam ni rekao da postoji dogovor o koaliciji (pismeni, usmeni, bilo kakav). Po meni, mozda grijesim, rijec "izvjesno" i "sigurno" nisu sinonimi.lerdi wrote:Ne izmišljaj bezveze. Nikakav dogovor o koaliciji ne postoji. Poziva i ispipavanja pulsa sigurno da ima, kao i svugdje, jer su kako u DF-u tako i u ostalim strankama svjesni da će sa nekim morati u koaliciju ako žele biti u vlasti. Sve ankete pokazuju da bi DF nakon izbora mogao dobiti značajan dio glasova i naravno da ovi koji su navikli na vlast žele tu da ostanu pa brže bolje pokušavaju koketirati sa DF-om. Sam Komšić je na javnoj tribini rekao da se u koaliciju može sa svakim osim sa fašistima i rušiteljima države, ali naravno pod određenim uslovima. Iz toga i podrške Hanke u skupštini kantona je i konstriuisana kompletna ova priča o koaliciji DF i SDA, ali daleko je to od istine.Opetja033 wrote:Pa koalicija SDA-DF je izvjesna. Na svim nivoima, naravno nakon izbora. Obavljeni su i razgovori (odavno), a kontakti izmedju te dvije stranke su konstantni. Nemam namjeru iznositi imena ljudi, ko ne vjeruje neka saceka period nakon izbora.
Postoje samo dvije realne opcije po pitanju koaliranja: SDA i SDP. Kako stvari stoje, prva solucija je najbliza. Barem prema mojim saznanjima.
-
Great Cornholio
#6913 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nacionalističa i "vojna" stranka u koaliciji, ako tako bude ne piše se dobro Državi BiH.Opetja033 wrote:Pa koalicija SDA-DF je izvjesna. Na svim nivoima, naravno nakon izbora. Obavljeni su i razgovori (odavno), a kontakti izmedju te dvije stranke su konstantni. Nemam namjeru iznositi imena ljudi, ko ne vjeruje neka saceka period nakon izbora.Great Cornholio wrote:Pu, pu, pu, pomakni se smjestaCorto Maltese wrote:Pravo se zaratilo između Komšića i SDP BiH. Baš me zanima sa koliko razlike, u tom ratu, pobjeđuje SDA?
-
Great Cornholio
#6914 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ni koalicija SDP i SDA nije bila dobra za Državu BIH, vjerovatno je i ova Željkova " radikalna" stranka proizvod počinjenog "bluda" između nacionalsta i onih koji to nisu.
- madner
#6915 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
SDA je za koaliciju ako bude senior, no posto se sada boje da ce biti junior mjenjaju taktiku.
-
Great Cornholio
#6916 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ma svima njima je jedino bitno da budu u vlasti, zbog toga se se i "prostituišu".madner wrote:SDA je za koaliciju ako bude senior, no posto se sada boje da ce biti junior mjenjaju taktiku.
- madner
#6917 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Politicari koji bi da budu vlast, frapiran sam 
-
Great Cornholio
#6918 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ako za mene glasate ja sam spreman da se žrtvujem za narodmadner wrote:Politicari koji bi da budu vlast, frapiran sam
Ne bih se ja mogao baviti politikom
- madner
#6919 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pa nista od tebe ako se ne izboris za vlast.
Bar sto se tice naroda, plata tebi ide.
Bar sto se tice naroda, plata tebi ide.
-
Great Cornholio
#6920 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ja ne bih mogao biti političar, ne znam lagat', a ne vjerujem da bi neko za mene glasao ako bi mu obećao da će primati platu a neće morati ništa raditi, kad bih rekao da bih jedino za taj ideal bio spreman da se žrtvujem, da bi za takav način života dao i život, ako bi bilo potrebno za revoluciju

- Havatar
#6921 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Hoces da kazes da je Komsic militarista i daje njegova stranka militaristickaGreat Cornholio wrote:
Nacionalističa i "vojna" stranka u koaliciji, ako tako bude ne piše se dobro Državi BiH.
-
Great Cornholio
#6922 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pa izjavama tipa " Ako se RS bude htjela otcijepiti ja ću uzeti pušku da to spriječim", se vidi da je njegova pamet više "vojnička" a nikad vojnici nisu bili uspješni političari.Havatar wrote:Hoces da kazes da je Komsic militarista i daje njegova stranka militaristickaGreat Cornholio wrote:
Nacionalističa i "vojna" stranka u koaliciji, ako tako bude ne piše se dobro Državi BiH.![]()
- madner
#6923 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Marsal kaze ko ba nije uspjesan? 
-
Great Cornholio
#6924 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kakav narod, takvi i političari, takva i Država.
-
dede merdzane
#6925 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Čari demokratije.Great Cornholio wrote:Kakav narod, takvi i političari, takva i Država.