Maloprije dobio ali na e-mail.

Moderator: anex
Nisam dobio ni na e-mail, a prethodna dva sam dobio i na m-ba i na e-mail.
Edit:Na ovaj način, unaprijeđena je brzina isporuke izvoda...![]()
PC Capital Tower na otoci.
Uplata na bankomatu, prenosi/uplate sa racuna na racun (interno, unicredit na unicredit). Mislim da je los jer kod RFB npr. mozes u sred noci prebacit sredstva ili uplatit na bankomat i skoro iste sekunde ce bit dostupno, nije bitno jel nedjelja, praznik ili noc, dok kod Unicredita je do 19:30, sve ostalo ce lec oko 8:00 naredni radni dan ili u subotu.
Ja se žalio na mail, oni me nazvali da mi kazu da je to tako u svakoj banci. A ja imam racun u RF i fino im kazem da nisu u pravu. Navodno nisu znali i proslijediti ce dalje… katastrofa ne znam zbog čega je to takomuki_muky wrote: ↑13/08/2024 22:48Uplata na bankomatu, prenosi/uplate sa racuna na racun (interno, unicredit na unicredit). Mislim da je los jer kod RFB npr. mozes u sred noci prebacit sredstva ili uplatit na bankomat i skoro iste sekunde ce bit dostupno, nije bitno jel nedjelja, praznik ili noc, dok kod Unicredita je do 19:30, sve ostalo ce lec oko 8:00 naredni radni dan ili u subotu.
Isto tako i prikazivanje transakcija napravljene karticom (karticno placanje) u aplikaciji. Slican primjer evo, rajfajzen banka platis nesta u trgovini, kroz minutu je u popisu transakcija na mobilnom bankarstvu.
Licno su mi najbolji i nastavit cu ih koristit, ali mislim da bi trebali rijesit ove “sitnice” s obzirom da ih ja, kao i mnogi drugi smatraju najboljom bankom u Bosni i Hercegovini.![]()
Rekli su da će zamijeniti do 07/25 svima, a ima onih koji su dobili visa karticu 06/24 tako da će njima zamijeniti i prije isteka postojeće kartice.
Iskreno, nisam ni dosad povlačio novac na visa classic karticu, nisam znao ni da može, obzirom da je kreditna kartica u pitanju.-Chesterfield- wrote: ↑20/08/2024 16:26Kako misliš sve isto? Hoćeš li moći povlačiti novac preko paypal sa mastercard?
Kako kasne, trenutno je 08/24, imaju još 11 mjeseci za zamjenu.mc-twin wrote: ↑20/08/2024 16:22Znaci kasne vec mjesec dana s tim. Svasta su oni rekli i govore, pa dok pretvore u djela prodje... Cemo vidjeti...
Ja sam tamo na Paypal temi pročitao da mora biti visa.Del_Boy1 wrote: ↑20/08/2024 16:30Iskreno, nisam ni dosad povlačio novac na visa classic karticu, nisam znao ni da može, obzirom da je kreditna kartica u pitanju.-Chesterfield- wrote: ↑20/08/2024 16:26Kako misliš sve isto? Hoćeš li moći povlačiti novac preko paypal sa mastercard?
Ja te razumih do kraja ovog mjeseca.