Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ovo je jedan od filmova koji imaju neku neobjasnjivo privlacnu atmosferu (vjerovatno je odlicna fotografija zasluzna za to) kao rijetko koji filmovi u zadnjih par godina. Inace film kao film je odlican, bar meni
--------------------
In Hamburg, German-Greek chef Zinos unknowingly disturbs the peace in his locals-only restaurant by hiring a more talented chef.
Film 13 je nesto najgluplje sto sam u zivotu gledao , kako je ono samo glup film
Meni treba preporuka neke fakat dobre komedije , ne mora biti novija , one "kultne" sam pregledao tako da Ace venturu i slicne filmove nemojte preporucivati
Industrialyzer wrote:Film 13 je nesto najgluplje sto sam u zivotu gledao , kako je ono samo glup film
Meni treba preporuka neke fakat dobre komedije , ne mora biti novija , one "kultne" sam pregledao tako da Ace venturu i slicne filmove nemojte preporucivati
alcho wrote:
E ako ti je ovo film koji preporucujes, nisi se ti puno filmova nagledao u zivotu
Meni je okej i bas njega preporucujem...sudeci po tvom avataru jasno je kakvih si se ti filmova nagledo...
Hanna OK film, ko jason bourne samo gore jer ova mala tek usla u pubertet . Cate Blanchett super imala ulogu i dobro je odglumila. Nije lose za pogledati.
mozda je offtopic ali vidim da se mnogima "slika" izbrise ubrzo nakon postavljanja iste....covere mozete brzo i jednostavno uploadovat ovdje : http://www.slikomanija.net/
markioni wrote:Soul Kitchen (2009)
Director: Fatih Akin
Ovo je jedan od filmova koji imaju neku neobjasnjivo privlacnu atmosferu (vjerovatno je odlicna fotografija zasluzna za to) kao rijetko koji filmovi u zadnjih par godina. Inace film kao film je odlican, bar meni
--------------------
In Hamburg, German-Greek chef Zinos unknowingly disturbs the peace in his locals-only restaurant by hiring a more talented chef.
60% of 1 file...
Par puta sam ga (ne)namjerno preskočio a kišno veče mi je nekako idealan tajming za lagano dinstanu komediju, zagorene šerpe, vegetu, S. Karapandžu, F. Akina
Ko voli ovakve filmove a preskočio da pogleda A po meni svi novi se zasnivaju na obradi ovih starih klasika THX 1138 Eraserhead IstrebljivacBlade Runner Le Dernier Combat rani Luc Besson The Quiet Earth They Live