Jbt.....ovi ko na dzenazi....
Ko da znaju da su mrtvi....samo se jos nije sluzbeno objavilo ..
muha_sa wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-r ... /190106013
Dodik: RS je sinonim za slobodu srpskog naroda, a Srbija je sinonim za naš život
mene bi bilo stid tvorevine u cijim su temeljima preko 400 masovnih grobnica, milion protjeranih, hiljade silovanih djevojcica djevojaka i žena
mene bi bilo stid tvorevine ciji su najviši dužnosnici jal vojni jal civilni završili na dugogodišnjim robijama zbog pocinjenih zlocina i genocida.
al..............................................ne do bog da smo svi isti
Znaju da su praznici još samo jednu sedmicu, a onda ih čeka njihov narod na ulicama spominjući im mater.bh.tornjak wrote:
Kome ce da spominju rodiljku,bre..vatrogasac wrote:Znaju da su praznici još samo jednu sedmicu, a onda ih čeka njihov narod na ulicama spominjući im mater.bh.tornjak wrote:

Drago Bojić: Republika straha i smrti
![]()

MarshalDodik wrote: Predsednice proslavimo ga uz jednu baladu![]()
seln wrote:MarshalDodik wrote: Predsednice proslavimo ga uz jednu baladu![]()

Kao da zapad pita jednog zaostalog brdjanina?Tomahawk11 wrote:Mi smo veću NATO, PreCjedniku niko nije javio. Zavalio ovaj snijeg, helikopter osto zatrpan, komunikacije su ionako nesigurne i samo kodirane poruke dolaze do PreCjendikovog bunke....ovaj, vile u Laktašima.
Za sve je kriv onaj Nebojša, on je to u neznanju potpisao, pod uticajem baklave i hurmašica
tabloid wrote:Primjeceni dronovi iznad Banja Luke

tabloid wrote:Pronadjite spijuna MI16 u redovima policije srpske: