Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Joj priče, eto te ko ciganka što kune i nariče
Znači, krađa je sviran sumnjiv ofsajd i faul nad igračem?
Bio je i za nas jedan ofsajd koji je svirao, nije ga zglave bilo.
Ako su to krađe, onda jbg.
I ako porediš sa nesviranim ga penalom na Grbavici, onda fakat nigdje veze.
naravno da je kradja, visegodisnja, i vi se ne bunite jer je vama dobro, ali cete drvlje i kamenje kad dozivite "penal" ko zeljo sto titulu izgubi.normala
kod nas moze sve nekaznjeno, tako igokea moze i da ne igra ligu.
naravno da je nidje veze jer dobiste tri boda nezasluzeno,a i niste nesto pokazali. da smo mi kraina mrtvog muje znam i ja.al daleko od toga da ste vi divovi, i bez sudije dobili bi al malo prekosutra.
to stoji, al vi niste zaradili tri boda na terenu. nego uz pomoc sudije. i tu se sva prica zavrsava. nista sto vec nismo vidjeli i dozivjeli.zivot ide dalje, zrisnji ce opet bit sampinjon i tako
Tomahawk11 wrote:Ma niste karina, al nemate nikog u napadu.
a i kad damo gol, poniste ga
Zbog diskutabilne situacije. Ok, recimo da je pitanje kontakta upitno i da je mogao i da ne svira prekršaj u napadu.
Tu onda dolazimo do priče slobodnog sudijskog uvjerenja.
Da li bi nama svirao? Da li bi vama naš penal? Ne znam.
sumirprimus wrote:to stoji, al vi niste zaradili tri boda na terenu. nego uz pomoc sudije. i tu se sva prica zavrsava. nista sto vec nismo vidjeli i dozivjeli.zivot ide dalje, zrisnji ce opet bit sampinjon i tako
Uz pomoć sudije tamo gdje su diskutabilne situacije? Hajde dobro. Ako to je lakše, eto jeste.
Napisah i ja da je nama svirao ofsajd, zglave ga nije bilo. I nije prvi put. Ja to doživljavam kao slučajnu grešku, a ti kako hoćeš.
sumirprimus wrote:
nije bio. da je bilo kontra ne bi svirao o tome se radi.
da je bio vas go, ili zeljjin ne bi svirao faul u napadu, da je vas igrac bio u situaciji ne bi svirao ofsajd i tako iz godine u godinu. tjt
Opet Azira sa kasikama kontra argumenata. Znaci da podvucemo “kradju”:
Penal sviran i bio,
Faul bio al ne bi bio sviran kontra sarajevskih klubova Aziri rekle kasike,
offside nije bio i to je greska pomocnog suca.
Ja mislim da je ovo dovoljno dokaza za dozivotnu robiju glavnog arbitra....
sumirprimus wrote:
nije bio. da je bilo kontra ne bi svirao o tome se radi.
da je bio vas go, ili zeljjin ne bi svirao faul u napadu, da je vas igrac bio u situaciji ne bi svirao ofsajd i tako iz godine u godinu. tjt
Opet Azira sa kasikama kontra argumenata. Znaci da podvucemo “kradju”:
Penal sviran i bio,
Faul bio al ne bi bio sviran kontra sarajevskih klubova Aziri rekle kasike,
offside nije bio i to je greska pomocnog suca.
Ja mislim da je ovo dovoljno dokaza za dozivotnu robiju glavnog arbitra....
ja argumenta ko je reko? zeko reko? evo verujem ti
to ono kome vise vjerujes meni il svojim ocima?vama nista ne vjerujem.tacka.
ima snimak sve se vidi
i sta god urade nema njima dozivotnih malo ih sklone u stranu pa ih vrate.sudije mislim ,nije da nismo navikli ne?
naravno opet azira i kasike jelde? mislio sam da ste vise u folu torabija i tih vodica
Pitar sa Kariba wrote:Tuzla radi, Sarajevo se gradi....
opcina centar vrednija od 10 drugih opcina, sebija direktorka, buduca premijerka
pavi recite da nema istine
Načuo isto, ali nije za ove teme. Mojne više o tome.
ok al
izvini a sto njega ne opomenes i on provocira na politickoj osnovi!
i sami znate za sve pro0bleme u ligi, i svi kritikuju samo kad njih ocese.
sto jednom ne budu fer pa ne kazu, kad je u njihovu korist?
sumirprimus wrote:i sta god urade nema njima dozivotnih malo ih sklone u stranu pa ih vrate.sudije mislim ,nije da nismo navikli ne?
naravno opet azira i kasike jelde? mislio sam da ste vise u folu torabija i tih vodica
Koliko je to sudija suspendovano na utakmicama Sarajeva?
sumirprimus wrote:i sta god urade nema njima dozivotnih malo ih sklone u stranu pa ih vrate.sudije mislim ,nije da nismo navikli ne?
Koliko je to sudija suspendovano na utakmicama Sarajeva?
pricam ti tomo o tome da iz moje perspektive,sarajevo zeljo nama isto dodje na nasu stetu, al ok sad vam godi pa se malo pravite fini