Milorad Dodik ALL ABOUT
- muha_sa
#68901 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-r ... /190106013
Dodik: RS je sinonim za slobodu srpskog naroda, a Srbija je sinonim za naš život
mene bi bilo stid tvorevine u cijim su temeljima preko 400 masovnih grobnica, milion protjeranih, hiljade silovanih djevojcica djevojaka i žena
mene bi bilo stid tvorevine ciji su najviši dužnosnici jal vojni jal civilni završili na dugogodišnjim robijama zbog pocinjenih zlocina i genocida.
al..............................................ne do bog da smo svi isti
Dodik: RS je sinonim za slobodu srpskog naroda, a Srbija je sinonim za naš život
mene bi bilo stid tvorevine u cijim su temeljima preko 400 masovnih grobnica, milion protjeranih, hiljade silovanih djevojcica djevojaka i žena
mene bi bilo stid tvorevine ciji su najviši dužnosnici jal vojni jal civilni završili na dugogodišnjim robijama zbog pocinjenih zlocina i genocida.
al..............................................ne do bog da smo svi isti
- kmirsad
#68902 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dok je ove Dragane Mitar i ne treba da bude... ne znam hočel biti kakve izložbe te njene zlatnine...tabloid wrote:Braco Srbi,mirno spavajte revolucije nece biti!
Muha šta ti kažeš... bil se malo okitio tim Draganinim zlatnim brošem...
- muha_sa
#68903 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ljubim joj broš 
- kmirsad
#68904 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
muha_sa wrote:ljubim joj broš
- Billy The Pljuc
#68905 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Sudeci po slici na naslovnici pomasna je drug, samo pazljiv budi.muha_sa wrote:ljubim joj broš
- SmokingMan
#68906 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Oni su osuđeni i prije nego im se počelo pakovati suđenje. Vlast želi sve za sebe,apsolutnu dominaciju,posebno medijsku,a opoziciju ni na marginama.Ovo je za njih bilo i previše,i obećali su sebi "nikada se ne ponovilo"criticos wrote:Izgleda da će ovaj 9. siječanj biti pun sječe glava predvoditelja protesta u RS.
- Point.
#68907 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Najljepša je pozlaćena pica. Slatka, miruhne na lavandu i vaniliju.
- kmirsad
#68908 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Jebo picu bez origana i kečapa...Point. wrote:Najljepša je pozlaćena pica. Slatka, miruhne na lavandu i vaniliju.
- Point.
#68909 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Slatka je i ona kad tukne malo na gorgonzolu.kmirsad wrote:Jebo picu bez origana i kečapa...Point. wrote:Najljepša je pozlaćena pica. Slatka, miruhne na lavandu i vaniliju.
- vatrogasac
#68910 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Tragom izjave. Ako nemate para, nećete zlatnu mirisati.
DRAGANA MITAR ŠOKIRALA IZJAVOM:
Pi*ka mi je zlatna!
Bivša modelsica tvrdi kako voli samo luksuzan život, muž joj u svemu udovoljava, a bivšeg dečka ne želi više da vidi, jer je siromašan
- MarshalDodik
#68911 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Predsednice neka je srecan Badnji dan tebi i tvojima i svim hriscanima koji te stuju
Mile mi te volimo
- muha_sa
#68912 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
I NA BADNJI DAN MRŽNJA NE MIRUJE: Pred kapijom Memorijalnog centra u Potočarima ostavljena vreća sa svinjskim otpadom
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/102 ... padom.html
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/102 ... padom.html
- JThomas
#68913 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-p ... /190106065
ovo je predobro, jedan strani uticaj je potpuno izmišljotina ali drugi zato kreira sve. logično pa jel
ovo je predobro, jedan strani uticaj je potpuno izmišljotina ali drugi zato kreira sve. logično pa jel
-
putokaz1
#68914 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Još jedan pokušaj DRŽAVNOG udara u MOM Entitetu
Ustačko-Šiptarsko-Muhadžedinski Lobi uz pomoć Stranih ambasada i domaćih izdajnika iz Pravda za Davida te PDP i SDS izvršili diverziju na Vozu Doboj Banjaluka i time pokušali Državni udar za koji je kriva BN televizija te Bakir...
M.D.
Ustačko-Šiptarsko-Muhadžedinski Lobi uz pomoć Stranih ambasada i domaćih izdajnika iz Pravda za Davida te PDP i SDS izvršili diverziju na Vozu Doboj Banjaluka i time pokušali Državni udar za koji je kriva BN televizija te Bakir...
M.D.
- muha_sa
#68915 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
nisam znao gdje da ovo zaljepim a jako je interesantno za procitat
ovdje cu pošto je ovo najpopularnija tema
https://avaz.ba/vijesti/bih/446425/sta- ... -se-predao
Operacija „Zvijezda od ćilibara“
- Negdje 1997. godine Amerikanci su u Njemačkoj formirali tim koji je radio na realizaciji operacije „Zvijezda od ćilibara“.
Plan je bio spektakularan. Predviđalo se da elitne jedince izvrše desant na Pale i pohapse sve redom – od Karadžića do Koljevića. Znalo se da niko nije nevin.
Osim SAD, u tom timu bili su Francuzi, Nijemci, Holanđani i Italijani. Kada su Britancima prezentirali detalje, bili su užasnuti. Operacija je bila toliko smjela da su oni strahovali ne samo da će propasti već i da će pokrenuti novi, još gori rat u BiH.
No, Amerikanci su bili preokupirani hapšenjem političkog vrha RS iz tog vremena. U dokumentima koje sam našao o tome vidio sam da su se svojski potrudili da razrade svaki detalj. Operacija je u osnovi bila američko-francuski plan.
Propala je jer je jedan francuski oficir, prema ocjeni CIA-e, izgleda „cinkario“ Srbima – prisjeća se Bordžer.
Dodaje i da je zabilježio situaciju kada su se Amerikanci jednom prilikom dali u potjeru za Karadžićem.
- Sve je bilo dramatično, izgledalo je kao da je Karadžić gotov, bio je okružen. A onda su se pojavili francuski vojnici koji su Amerikancima prenijeli naredbu da se udalje jer su upali u zonu koju su kontrolirali Francuzi – navodi on.
https://avaz.ba/vijesti/bih/446425/sta- ... -se-predao
Operacija „Zvijezda od ćilibara“
- Negdje 1997. godine Amerikanci su u Njemačkoj formirali tim koji je radio na realizaciji operacije „Zvijezda od ćilibara“.
Plan je bio spektakularan. Predviđalo se da elitne jedince izvrše desant na Pale i pohapse sve redom – od Karadžića do Koljevića. Znalo se da niko nije nevin.
Osim SAD, u tom timu bili su Francuzi, Nijemci, Holanđani i Italijani. Kada su Britancima prezentirali detalje, bili su užasnuti. Operacija je bila toliko smjela da su oni strahovali ne samo da će propasti već i da će pokrenuti novi, još gori rat u BiH.
No, Amerikanci su bili preokupirani hapšenjem političkog vrha RS iz tog vremena. U dokumentima koje sam našao o tome vidio sam da su se svojski potrudili da razrade svaki detalj. Operacija je u osnovi bila američko-francuski plan.
Propala je jer je jedan francuski oficir, prema ocjeni CIA-e, izgleda „cinkario“ Srbima – prisjeća se Bordžer.
Dodaje i da je zabilježio situaciju kada su se Amerikanci jednom prilikom dali u potjeru za Karadžićem.
- Sve je bilo dramatično, izgledalo je kao da je Karadžić gotov, bio je okružen. A onda su se pojavili francuski vojnici koji su Amerikancima prenijeli naredbu da se udalje jer su upali u zonu koju su kontrolirali Francuzi – navodi on.
- vatrogasac
#68916 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Uskoro se neće moći proći hodnikom kako je Mile počeo redati.

- video
#68917 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
To Guardijane, nek si nam obezbjedio prenos bozicne liturgije iz sestrinske i bratske nam rusije na ovoj tvojoj atv televiziji
Jes da je slika ko sa vhs-a, al to nema nikakve veze, bitno je da cujemo a ponekad i vidimo kako se to originalno radi u nasoj majcici rusiji
Dace Bog pa da ove kolonijalne jezike izbacimo iz skolstva pa uvedemo samo majcinski - ruski!
Jes da je slika ko sa vhs-a, al to nema nikakve veze, bitno je da cujemo a ponekad i vidimo kako se to originalno radi u nasoj majcici rusiji
Dace Bog pa da ove kolonijalne jezike izbacimo iz skolstva pa uvedemo samo majcinski - ruski!
Last edited by video on 06/01/2019 22:36, edited 1 time in total.
-
archi_a
- mO k3
- mayab
#68920 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

– Važno je da budemo posvećeni jedni drugima, da se zaborave svi nesporazumi i da se okrenemo zajedničkom životu u okviru porodice, dragih ljudi, da svima poželimo dobro, a da onima, koji su nekada prema nama možda i zgriješili, oprostimo i da na ovom prostoru živimo život dostojan čovjeka i naroda koji ovdje živi – rekao je Dodik novinarima u Banjaluci.
Dodik je najavio da će u narednih četiri do pet godina u okviru pravoslavnih hramova širom Srpske, gdje za to postoje uslovi, biti izgrađena obdaništa, čime bi se dala nova dimenzija Crkvi u pogledu obrazovanja najmlađih.
On je svim pravoslavnim vjernicima čestitao Badnji dan i sutrašnji Božić tradicionlanim pozdravom “Mir Božiji, Hristos se rodi!”.
- moa
#68921 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nesto su zabrinuti. Nesto nije kako treba sta li se desava, pogledajte samo te poglede i da sto se tice zastava jel ono zastava Kosova 
- vatrogasac
#68922 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Davore, izvini se Predsjedniku što si prema njemu zgriješio.mayab wrote:... a da onima, koji su nekada prema nama možda i zgriješili, oprostimo i da na ovom prostoru živimo život dostojan čovjeka i naroda koji ovdje živi – rekao je Dodik novinarima u Banjaluci.
- bh.tornjak
#68923 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
bem li joj zlataru.....kmirsad wrote:Dok je ove Dragane Mitar i ne treba da bude... ne znam hočel biti kakve izložbe te njene zlatnine...tabloid wrote:Braco Srbi,mirno spavajte revolucije nece biti!
![]()
Muha šta ti kažeš... bil se malo okitio tim Draganinim zlatnim brošem...
- oldtajmer
#68924 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
to se sutra ocekuje sranje
koje vec po redu da je najavljeno
mada sam skeptican jer ja samo informeru vjerujem 
-
tabloid
#68925 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dodik: Na Drini ne može biti NATO granica

https://www.nezavisne.com/novosti/bih/D ... ica/470466
Preti NATO savezu!!!
Alal ti vera,Predcenice.

https://www.nezavisne.com/novosti/bih/D ... ica/470466
Preti NATO savezu!!!
Alal ti vera,Predcenice.
Last edited by tabloid on 06/01/2019 23:59, edited 2 times in total.