Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Capajebo
#68876 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Imam osjecaj da se tek od sada pocinje stvarati Sarajevo kakvo svi zelimo vidjeti. Velike nade polazem u celicnu ruku Jesica, nadam se da ce izvuci maximum iz ekipe tokom ove zimske pauze, i da ce dovesti ciljana pojacanja koja nam itekako trebaju.
-
trener-profesionalac
#68877 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
zanimljivo da sve lose u klubu se veze za ibrakovica a sve dobro za upravu i BP. a dobro se sjecam da ista ta uprava sama tvrdi da ibrakovic nije sam nista potpisivao da je uprava slala covjeka sa njim...dok god dino i klapa nemaju nikakvu odgovornost za ovo nazadovanje necemo nikada imiati ono sto ima dinamo
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#68878 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ma sve to pljuvat' treba, i jedne i druge i treće 
- Stroj-2
#68879 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Što svegat' eto mrziš SelMANAGića toliko ?trener-profesionalac wrote:zanimljivo da sve lose u klubu se veze za ibrakovica a sve dobro za upravu i BP. a dobro se sjecam da ista ta uprava sama tvrdi da ibrakovic nije sam nista potpisivao da je uprava slala covjeka sa njim...dok god dino i klapa nemaju nikakvu odgovornost za ovo nazadovanje necemo nikada imiati ono sto ima dinamo
P.S.
Mi nikada nećemo biti Dinamo jer smo FK Sarajevo
-
trener-profesionalac
#68880 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
nikoga ne mrzim ali je ovo nasa realnost.....Stroj-2 wrote:Što svegat' eto mrziš SelMANAGića toliko ?trener-profesionalac wrote:zanimljivo da sve lose u klubu se veze za ibrakovica a sve dobro za upravu i BP. a dobro se sjecam da ista ta uprava sama tvrdi da ibrakovic nije sam nista potpisivao da je uprava slala covjeka sa njim...dok god dino i klapa nemaju nikakvu odgovornost za ovo nazadovanje necemo nikada imiati ono sto ima dinamo![]()
P.S.
-
NoWayOut
#68881 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
I ja o tome razmišljam, al ako Jesic ne osvoji nista ove sezone pitanje je da li ćemo ga gledati sljedeću sezonu.Capajebo wrote:Imam osjecaj da se tek od sada pocinje stvarati Sarajevo kakvo svi zelimo vidjeti. Velike nade polazem u celicnu ruku Jesica, nadam se da ce izvuci maximum iz ekipe tokom ove zimske pauze, i da ce dovesti ciljana pojacanja koja nam itekako trebaju.
Ako ode Jesic nakon godinu ili pola, opet nas čeka čistka, tjeranje starih dovodjenje novih igrača. Nadam se da ce uprava i mi navijači istrpiti Jesica bez obzira na osvojene pehare ove sezone, jer od mijenjanja trenera smo vidjeli da nema nista.
-
sencobih
#68882 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Sad je vrijeme da Uščuplića dovedu da u ovih 12 kola sto je ostalo osvoji tituluNoWayOut wrote:I ja o tome razmišljam, al ako Jesic ne osvoji nista ove sezone pitanje je da li ćemo ga gledati sljedeću sezonu.Capajebo wrote:Imam osjecaj da se tek od sada pocinje stvarati Sarajevo kakvo svi zelimo vidjeti. Velike nade polazem u celicnu ruku Jesica, nadam se da ce izvuci maximum iz ekipe tokom ove zimske pauze, i da ce dovesti ciljana pojacanja koja nam itekako trebaju.
Ako ode Jesic nakon godinu ili pola, opet nas čeka čistka, tjeranje starih dovodjenje novih igrača. Nadam se da ce uprava i mi navijači istrpiti Jesica bez obzira na osvojene pehare ove sezone, jer od mijenjanja
trenera smo vidjeli da nema nista.
- Capajebo
#68883 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nikada vise na Kosevo ne bi krocio da ga opet vrate.sencobih wrote:Sad je vrijeme da Uščuplića dovedu da u ovih 12 kola sto je ostalo osvoji tituluNoWayOut wrote:I ja o tome razmišljam, al ako Jesic ne osvoji nista ove sezone pitanje je da li ćemo ga gledati sljedeću sezonu.Capajebo wrote:Imam osjecaj da se tek od sada pocinje stvarati Sarajevo kakvo svi zelimo vidjeti. Velike nade polazem u celicnu ruku Jesica, nadam se da ce izvuci maximum iz ekipe tokom ove zimske pauze, i da ce dovesti ciljana pojacanja koja nam itekako trebaju.
Ako ode Jesic nakon godinu ili pola, opet nas čeka čistka, tjeranje starih dovodjenje novih igrača. Nadam se da ce uprava i mi navijači istrpiti Jesica bez obzira na osvojene pehare ove sezone, jer od mijenjanja
trenera smo vidjeli da nema nista.
- nKrkan
#68884 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Kad skrhaju milion bit ce promjena
-
kakaljin
#68885 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ovo je bit da Jesic ostane i slijedecu sezonu bez obzira da li osvojim ili ne osvojimo ista.NoWayOut wrote:I ja o tome razmišljam, al ako Jesic ne osvoji nista ove sezone pitanje je da li ćemo ga gledati sljedeću sezonu.Capajebo wrote:Imam osjecaj da se tek od sada pocinje stvarati Sarajevo kakvo svi zelimo vidjeti. Velike nade polazem u celicnu ruku Jesica, nadam se da ce izvuci maximum iz ekipe tokom ove zimske pauze, i da ce dovesti ciljana pojacanja koja nam itekako trebaju.
Ako ode Jesic nakon godinu ili pola, opet nas čeka čistka, tjeranje starih dovodjenje novih igrača. Nadam se da ce uprava i mi navijači istrpiti Jesica bez obzira na osvojene pehare ove sezone, jer od mijenjanja trenera smo vidjeli da nema nista.
Pa da slijedecu sezonu idemo sa trenerom i timom spremnim za pohode
- nKrkan
#68886 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nastupaju dani
"joj kakva dva igrača dolaze , bravo uprava ...."
- Raigor Stonehoof
#68887 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ovdje svi mrze tebe i krajnje je vrijeme da se samobanujes.trener-profesionalac wrote:nikoga ne mrzim ali je ovo nasa realnost.....Stroj-2 wrote:Što svegat' eto mrziš SelMANAGića toliko ?trener-profesionalac wrote:zanimljivo da sve lose u klubu se veze za ibrakovica a sve dobro za upravu i BP. a dobro se sjecam da ista ta uprava sama tvrdi da ibrakovic nije sam nista potpisivao da je uprava slala covjeka sa njim...dok god dino i klapa nemaju nikakvu odgovornost za ovo nazadovanje necemo nikada imiati ono sto ima dinamo![]()
P.S.
- cpu_fan
#68888 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nemoj svega tinKrkan wrote:Nastupaju dani
- Sarajevski-Seljak
#68889 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Sad ce nas @Sa_u_srcu da se pojavi, sa svojim insajderskim 
- nKrkan
#68890 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Dolaze dvojica s našim papirima kvalitet Serie A i jedan iz Zambije al njega ćemo oženit za neku našu i dobija naše papire 100% ... slijedi šetnja kroz ligu . Bravo Ibrak
Zimski prelazni rok za fudbalere u Premijer ligi BiH trajat će od 25. januara do 19. februara, objavio je Fudbalski savez BiH
Prekratko traje al boli nas Q mi svakako dovodimo igrače bez ugovora
Zimski prelazni rok za fudbalere u Premijer ligi BiH trajat će od 25. januara do 19. februara, objavio je Fudbalski savez BiH
Prekratko traje al boli nas Q mi svakako dovodimo igrače bez ugovora
- Logovan
#68891 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
I "ako lažu mene, lažem i ja vas".nKrkan wrote:Nastupaju dani
I "jedan bivši reprezentativac pred potpisom, sljedeće sedmice zvanično".
Itd.
Hajde @Sa_u_srcu kreni sa provjerenim informacijama. Vakat je.
- nKrkan
#68892 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
....dolazi jedan iz Kurdistana ne smijem ništa govorit ,al kad bude sve gotovo vidjećete da nisam lag'o ..."
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#68893 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Dolazi jedan fudbaler iz Napolija.
- Raigor Stonehoof
#68894 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Higuain?Velkoski wrote:Dolazi jedan fudbaler iz Napolija.
- nKrkan
#68895 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Strinić .... Ibrak jebe i ne vadi 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#68896 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ne smijem otkriti ime, ali kada informacija procuri slavit će se po svim kafanama u Starom Gradu!
- nKrkan
#68897 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ma Insigne ljudi nema druge ... 
- Raigor Stonehoof
#68898 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
vjerujte mu!Velkoski wrote:Ne smijem otkriti ime, ali kada informacija procuri slavit će se po svim kafanama u Starom Gradu!
- nKrkan
#68899 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Avaz će od ovog napravit članak

- jeza u ledja
#68900 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pogledajte pregled 18 kola (ne s televizije vec onaj od nogometnog saveza) i kod drugog gola Borca se vidi jedna zanimljiva licnost na tribini.