Sci-fi post
Gledao sam raspored pa kontam gdje bi mogli ovi konkurenti kiksat .
Sloboda:
Borac (A)
Vitez(A)
Željezničar(H)
Velež (A)
ŠB (H)
Olimpic (A)
Zrinjski ( A)
I imaju utakmicu s nama koja eto može biti clutch al ona nije bitna pored ovih . Eh sad za nas je dobro što je Borac dobio MDK jer su eto napravili dobar korak ka opstanku , imaju 80 dana ko i svi da poslože ekipu i čekaju Slobodu kući gdje se niko nije naigr'o (osim možda nas)

Velež sam ja ovdje spomenuo iz razloga što igraju kod njih u gostima ,a Velež tradicionalno igra zlatno proljeće , samo što je ovo neki drugi Velež . Pa dajte im ljudi naše igrače koji se ne koriste nikako , pošalji juniore , premiraj . Purić bi mogao prvi stopama Veleža da se ja pitam . Ove ekipe Vitez ,Olimpic mogu syebat Husrefove ako budu u borbi za opstanak , a nadat se da hoće .
Za nas je dobro što svi naši konkurenti imaju duel sa ŠB , a mi nemamo . Prosipat će bodove na njima i obratno .
Da i ako negdje pošaljemo igrača stavi klauzu da ne može igrati protiv nas majke ti , scenario Koaduio.
Zrinjski
Široki Brijeg (A)
Čelik (A)
Borac (H)
Radnik (A)
Željezničar (A)
Sloboda (H)
I mi bi njih mogli preskočit na tabeli za samo dva kola

. Uz pobjedu u Mostaru ,i njihov kiks na Pecari u narednom kolu eto nas ispred njih . Samo je sigurno da oni neće dobit na Pecari

, a naša pobjeda pod BB je već teža . Čelik x kući sad idu na Bilino , Radnik x kući i to trebali izgubit , izgubili od Borca u gostima . Imaju naše susjede koji će im vrati ona dva gola u zadnjih 10 minuta

i u zadnjem kolu Sloboda kažu može bit utakmica za titulu ... i kobna za nas
ŠB
Željezničar ( A )
Zrinjski ( H )
Čelik (H)
MDK (A)
Sloboda ( A)
Olimpic (A)
Borac (H)
Radnik (H) zadnje kolo .
Susjede naše nisu dobili dole , izgubili od Čelika , satrali su crnu Mladost koja nas dobije na svome terenu ajd ponovi sad ako možeš protiv ovih .. Slobodu nisu dobili na svome terenu , Olimpic jedva dobili , Borac su dobili al ovaj raspali....i nekako Radnik u gostima (0:1) . Nadat se da će imati proljeće kao prošle sezone
Eto svi naši protivnici imaju prostora za kiks , samo mi moramo odigrat PERFEKTNO proljeće ako se ovi naši nadaju tituli , nešto kao Zrinjski prije dvije sezone kad uvezaše 8 pobjeda i osvojiše, samo što nama treba više
A pazi nam rasporeda
Zriinjski (A)
Pod Dženanom dominirali ali eto ni on ne zna kako smo izgubili . Kup Hurtić mogli smo i dobit prije penala da Benko nije po rutini zicere ful'o. Sad smo dole bez Dulje , Džeme i Kallasija , i tad smo imali Delača .
Čelika (H)
Zadnji put ih dobili kući u finalu kupa , već se zna da će bit 1:1
Rudar ( A)
Ove smo dobili i sa Dženanom ...
Slavija (H)
Od kako je Ješić došao redovna mušterija ...
Vitez ( A )
Mogli nam ljudi dat 4 komada na Koševu ....
Željezničar ( H )
Za osvetu...
Velež (A)
Pošalji im igrače , premiraj ih ali kad budu igrali protiv nas neka primi 3 komada do poluvremena .
Mladost (H)
Ove je sevap natrpat , izgazit pregazit ... al dobili su nas ljudi doduše u eri kapitenove družine
Sloboda (A)
On voli Saraj'vo pravi je Hordaš Husref Musemić jedan je od nas...
Olimpic (H)
Jal revijalna jal za titulu ili eurupu ..pu pu
Ješiću rek'o si gledat ćemo potpuno drugo Sarajevo na proljeće , daj nam skor 10-2-0 ....ili bolje za mene je to drugo Sarajevo ...Mogli smo proći bez ove traume ali