Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
north

#68826 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by north »

Pojačanje (ili kad bi bog dao se Delač vrati)
Pojačanje (Kadušić za utakmice gdje nije rizik gubljenja bodova) Barbarić Stepanov (Kovačević) Almir Bekić
Rustemović Pojačanje (Emerson ako zadovoljava)
Duljević Pojačanje Pojačanje
Cesar (Benko), s tim da ako brazilac ne bude na nivou, a Benko polako ispuhuje, i ovdje bi se dalo razmišljati o opciji pojačanja

Dakle, 4 ili 5 igrača koji bi odmah upali u prvi tim i bili daleko bolji od ovih.....mada znam da neće biti tako, samo sanjam :oops: ...
Norman

#68827 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Norman »

nKrkan wrote:
Norman wrote:Je li se ovo Džemal sjetio majke Skakiću?
Ja taj dio nisam čuo .
2:36 - 2:42.

Džemo u prolazu, između dva rukovanja: "J**** ti ja mater u p****. Skakiću j**** li ti mater."
lijek-za-sve

#68828 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by lijek-za-sve »

north wrote:Pojačanje (ili kad bi bog dao se Delač vrati)
Pojačanje (Kadušić za utakmice gdje nije rizik gubljenja bodova) Barbarić Stepanov (Kovačević) Almir Bekić
Cesar (Benko), s tim da ako brazilac ne bude na nivou, a Benko polako ispuhuje, i ovdje bi se dalo razmišljati o opciji pojačanja

Dakle, 4 ili 5 igrača koji bi odmah upali u prvi tim i bili daleko bolji od ovih.....mada znam da neće biti tako, samo sanjam :oops: ...
cemu sumnja? svi znamo da nam treba tih 4-5 igraca,ako mi znamo zna i uprava i strucni stab,pustimo ih neka rade,bit ce vremena za kuditi ih,ne sekerij se ja cu biti prvi koji ce ih kuditi.
lijek-za-sve

#68829 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by lijek-za-sve »

.
Last edited by lijek-za-sve on 06/12/2015 22:32, edited 1 time in total.
lijek-za-sve

#68830 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by lijek-za-sve »

.
Last edited by lijek-za-sve on 06/12/2015 22:33, edited 1 time in total.
lijek-za-sve

#68831 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by lijek-za-sve »

.
nKrkan

#68832 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by nKrkan »

Image
lijek-za-sve

#68833 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by lijek-za-sve »

nKrkan wrote:Image
rekoh prije jedini kapiten sa mu..ma :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
pinokio04

#68834 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by pinokio04 »

Skidam kapu samo momcima na tribini, Hordama Zla. Ovi kerovi na terenu nek se napuše teki
Za kaznu smanjiti plate po džepu, a onaj ostatk uzeti i dati grupi momcima da troše, nek okrenu janje, vola, šta im srcu drago. Više su ih zaslužile Horde Zla garant, nego kerovi na terenu. Odbit od plate 50 %, i dati Hordama Zla.
north

#68835 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by north »

lijek-za-sve wrote:
north wrote:Pojačanje (ili kad bi bog dao se Delač vrati)

cemu sumnja? svi znamo da nam treba tih 4-5 igraca,ako mi znamoa zna i uprava i strucni stab,pustimo ih neka rade,bit ce vremena za kuditi ih,ne sekerij se ja cu biti prvi koji ce ih kuditi.
Ne sumnjam previše, nego samo naglas razmišljam.... kontam da neće biti baš tako kako se mini čini da bi bilo idealno, ali naravno ko sam ja, samo imam pravo da razmišljam :oops: .....a jasno je da će nešto biti u pauzi....drugo, nikome ne branim da radi, puštam ja svakoga da radi :P , ne hračem, ne pljujem, samo malo konstatacije bez loše namjere i po koga.....Sad se još ko i pravdam :-) , ali mi se učini da ti malo zasmeta što napisah, a nema razloga vjeruj ;-)
lijek-za-sve

#68836 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by lijek-za-sve »

north wrote:
Ne sumnjam previše, nego samo naglas razmišljam.... kontam da neće biti baš tako kako se mini čini da bi bilo idealno, ali naravno ko sam ja, samo imam pravo da razmišljam :oops: .....a jasno je da će nešto biti u pauzi....drugo, nikome ne branim da radi, puštam ja svakoga da radi :P , ne hračem, ne pljujem, samo malo konstatacije bez loše namjere i po koga.....Sad se još ko i pravdam :-) , ali mi se učini da ti malo zasmeta što napisah, a nema razloga vjeruj ;-)
ma drug nije mi zasmetalo ni malo jer smo i ja i ti ovde iz istog razloga...i ja i ti kao i svi mi koji volimo FCS zelimo najbolje ...ali to nekad ne moze odmah i preko noci :) nadam se kao i ti da ce to biti kako treba :thumbup: uzivaj drug :wink:
last mohicans

#68837 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by last mohicans »

Haj sto nas Poskokic jeba ovu utakmicu,vec i narednu bez Duljevica. Lafo nije znao s kim igramo prvu.
Dzemo kakav takav je, također ne moze igrati. Koliko sam upratio i njemu je treci.
Cekamo izvjestaj milog saveza, jebo im Skakic sve po spisku.
NoWayOut

#68838 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by NoWayOut »

1. Ostrakovic
2. Plakalo
3. Pavlović
4. Delač
5. Barić
6. Puric
7. Kallasi
8. Berberović
9. Kadusic
10. Tatomirovic
11. Stepanov
12. Kovacevic
13. Barbarić
14. Mihojevic
15. Kostić
16. Protić
17. Mitrevski
18. Puzigaca
19. Am. Bekic
20. Rustemovic
21. Radovac
22. Ikande
23. Stojcev
24. Cimirot
25. Bilbija
26. Alispahic
27. Kobiljar
28. Hebiboviv
29. Duljević
30. Okić
31. Velkoski
32. Kouadio
33. Al. Bekic
34. Benko
35. Plus ovi akademci
Znaci 40tak igrača medju kojim ima super mega giga pojačanja, i mi nismo u stanju sastaviti jednu ekipu za PLBiH, kojoj neće biti problem pobijediti bar Travnik, Slaviju, i ostala sela i zaseoke po BiH, a ako su ovo sve krampe od igrača, ko je odgovara za trošenje klubskih para na krampe.
Znaci čeka na opet remont, šesti u zadnje tri sezone.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#68839 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Velkoski »

Ibraković je kriv za sve, peder!
north

#68840 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by north »

Mora neko :P ....A klanovi, ima li novih na vidiku, šta kažu?

Sreća pa pauza, još jedan kiks, i bilo bi more "provjerenih" :skoljka:
pinokio04

#68841 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by pinokio04 »

NoWayOut wrote:1. Ostrakovic
2. Plakalo
3. Pavlović
4. Delač
5. Barić
6. Puric
7. Kallasi
8. Berberović
9. Kadusic
10. Tatomirovic
11. Stepanov
12. Kovacevic
13. Barbarić
14. Mihojevic
15. Kostić
16. Protić
17. Mitrevski
18. Puzigaca
19. Am. Bekic
20. Rustemovic
21. Radovac
22. Ikande
23. Stojcev
24. Cimirot
25. Bilbija
26. Alispahic
27. Kobiljar
28. Hebiboviv
29. Duljević
30. Okić
31. Velkoski
32. Kouadio
33. Al. Bekic
34. Benko
35. Plus ovi akademci
Znaci 40tak igrača medju kojim ima super mega giga pojačanja, i mi nismo u stanju sastaviti jednu ekipu za PLBiH, kojoj neće biti problem pobijediti bar Travnik, Slaviju, i ostala sela i zaseoke po BiH, a ako su ovo sve krampe od igrača, ko je odgovara za trošenje klubskih para na krampe.
Znaci čeka na opet remont, šesti u zadnje tri sezone.
Non stop tak u krug. Mi smo ba ekipa dometa, u 10 godina jedna titula i eventualno jedan kup, i kapak. Treba se s tim pomirit i lakše se živi.
Samo pola para dati naših bilo kojem drugom klubu da raspolaže s njima, recimo širokom zrisnko, slobodi, celiku, konama, svi bi imali daleko bolje rezultate nego mi. Ne umijemo i to je to. Rahat patnja
Logovan

#68842 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

pinokio04 wrote: Non stop tak u krug. Mi smo ba ekipa dometa, u 10 godina jedna titula i eventualno jedan kup, i kapak. Treba se s tim pomirit i lakše se živi.
Samo pola para dati naših bilo kojem drugom klubu da raspolaže s njima, recimo širokom zrisnko, slobodi, celiku, konama, svi bi imali daleko bolje rezultate nego mi. Ne umijemo i to je to. Rahat patnja
U zadnjih 10 godina dvije titule i dva kupa. Ne umanjuj! Ne glumi kone da nam umanjuješ broj osvojenih trofeja. :wink:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#68843 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Velkoski »

trener-profesionalac

#68844 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by trener-profesionalac »

poslije gledanja klipa najebem se majke samiru radovcu po hiljadu puta radi grljenja sa sesarom.ako ne odes iz sarajeva noge obije polomio na hiljadu mjesta nasim navijacima prijetis pistoljem a sa sesarom se grlis nakon udaranja tvog igraca..mamu ti jebem i onome ko te drzi u ekipi. 0:52 prvog snimka
al-em

#68845 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by al-em »

Velkoski wrote:Ibraković je kriv za sve, peder!
Normalno. Nek dovede desetog trenera u dvije godine, mozda nas i krene.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#68846 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Velkoski »

Ne valja Husref, potrošen i prevaziđen!
nKrkan

#68847 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by nKrkan »

Ko će odgovarat što imamo 45 igrača na platnom spisku , a koristimo 15 ....
Ali_G

#68848 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Ali_G »

Vraca se standardna atmosfera pljuvanja. Neobicno bi bilo da nije tako :-D
Jbg, danas sam bio ubijedjen da necemo zijanit'. Remi je bio najrealniji. Tesko da cemo odbraniti titulu. Ono sto je vise zabrinjavajuce je vrlo moguca situacija da i na kraju sezone bude velikih tumbanja. To vec ne bi valjalo
pinokio04

#68849 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by pinokio04 »

Ali_G wrote:Vraca se standardna atmosfera pljuvanja. Neobicno bi bilo da nije tako :-D
Jbg, danas sam bio ubijedjen da necemo zijanit'. Remi je bio najrealniji. Tesko da cemo odbraniti titulu. Ono sto je vise zabrinjavajuce je vrlo moguca situacija da i na kraju sezone bude velikih tumbanja. To vec ne bi valjalo
Izboriti evropu po svaku cijenu, a kup gurati, jebajiga druže komandire, takav nam grah pao
Ne umijemo jel ti boga
I jbg
Zato kažem, neko bi sa pola para napravio više posla od nas. Kaže il ne zno , il nejmo
Sarajevski-Seljak

#68850 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Sarajevski-Seljak »

pinokio04 wrote:
Ali_G wrote:Vraca se standardna atmosfera pljuvanja. Neobicno bi bilo da nije tako :-D
Izboriti evropu po svaku cijenu, a kup gurati, jebajiga druže komandire, takav nam grah pao
Ne umijemo jel ti boga
I jbg
Zato kažem, neko bi sa pola para napravio više posla od nas. Kaže il ne zno , il nejmo

Par postova prije pises "volio bi da ispadnemo iz kupa", sad pises ovo.

Napisao si i "naprijed listico", i mislis da te jos neko svata ozbiljno ovdje ?!

Ajd se samobanuj molim te, svoja razmisljanja mozes napisati i na toaletni papir, pa ga fino baciti gdje mu je i mjesto. :oops:

Da si bio pored mene i rekao naprijed listico, takvu bi ti samarcinu zavezo da ti zvoni 15 dana u usima. :twisted: :twisted:
Locked