Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
nKrkan

#68801 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by nKrkan »

Slažem se s tobom ....
cpu_fan

#68802 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by cpu_fan »

trener-profesionalac wrote:nIkad bolji sa finansijama nikada losijia uprava.jedini pravi krivac za sve sto se desava u klubu su oni koji vode klub.od dopustanja amateru uscuplicu da vodi ekipu,do dopustanja igracima da igraju kad im je klincu ceif do toga da umjesto da napredujemo u svakom pogledu mi smo slabiji za 4 stepenice.evo samo primjer streama danas kojii siroki ima sa svake utakmice to govori.uprava je dopustila to da danas igramo haman sa trecom ekipom u odnosu na pocetak prvenstva.mogu samo misliti sta bi se desilo da je ostao uscuplic ,borili bi se za opstanak.ali zato su nasi doevli galatu pred 8000 ljudi i odose u dubai a vi navijaci sto bi rekli ovi iz bordo prijatelja niste kupili udio u klubu,nemate pravo glasa ali budite clanovi kluba,kupujte prekupe artikle iz fan sopa.uprava je ogranicena na grad sarajevo i takvi su nam i rezultati i posjeta.i da zaboravih imamo vip parking.imamo za guzonje koje imaju para sve a za prave navijace koji pojedose svoju jetru jer nismo u stanju napredovati sa ovolikim param nego idemo nazad e te navijace uprava i bordo prijiatelji nabiju na k...c jer nisu imali 1500KM da kupe udio.crveni karton duljevicu i danasnje sudzenje su dokaz da od ucesca NEPOSOSBNOG DINE SELIMOVICA U NEKIM ORGANIZACIJAMA JEDINU KORIST IMA DINO SELIMOVIC A KLUB NIKAKVU.
Je l' ovaj dobar :shock: Izgleda previše magle se naudis'o.
jeza u ledja

#68803 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by jeza u ledja »

trener-profesionalac wrote:nIkad bolji sa finansijama nikada losijia uprava.
Odma paradoks u prvoj recenici. :lol:

Ubij se smijesni covjece.
trener-profesionalac

#68804 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by trener-profesionalac »

cpu_fan wrote:
trener-profesionalac wrote:nIkad bolji sa finansijama nikada losijia uprava.jedini pravi krivac za sve sto se desava u klubu su oni koji vode klub.od dopustanja amateru uscuplicu da vodi ekipu,do dopustanja igracima da igraju kad im je klincu ceif do toga da umjesto da napredujemo u svakom pogledu mi smo slabiji za 4 stepenice.evo samo primjer streama danas kojii siroki ima sa svake utakmice to govori.uprava je dopustila to da danas igramo haman sa trecom ekipom u odnosu na pocetak prvenstva.mogu samo misliti sta bi se desilo da je ostao uscuplic ,borili bi se za opstanak.ali zato su nasi doevli galatu pred 8000 ljudi i odose u dubai a vi navijaci sto bi rekli ovi iz bordo prijatelja niste kupili udio u klubu,nemate pravo glasa ali budite clanovi kluba,kupujte prekupe artikle iz fan sopa.uprava je ogranicena na grad sarajevo i takvi su nam i rezultati i posjeta.i da zaboravih imamo vip parking.imamo za guzonje koje imaju para sve a za prave navijace koji pojedose svoju jetru jer nismo u stanju napredovati sa ovolikim param nego idemo nazad e te navijace uprava i bordo prijiatelji nabiju na k...c jer nisu imali 1500KM da kupe udio.crveni karton duljevicu i danasnje sudzenje su dokaz da od ucesca NEPOSOSBNOG DINE SELIMOVICA U NEKIM ORGANIZACIJAMA JEDINU KORIST IMA DINO SELIMOVIC A KLUB NIKAKVU.
Je l' ovaj dobar :shock: Izgleda previše magle se naudis'o.
jebote tito imal iko da odgovori sa ovo ti nije tacno, ovako je inace.sve recenice od dvije tri rijeci..hajde reci sta nije tacno sta je drugacije mislim ako si spsoban toliko rijeci staviti u recenicu
Baltazar_khan

#68805 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

https://www.youtube.com/watch?v=gDnBrb_oMSg
trener-profesionalac

#68806 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

jeza u ledja wrote:

da malo bolje razmislis nebi ti bio paradoks nego tragedija....imati pare a u bosni biti ovako ponizavan kao danas od sudije je smijesno.imati pare a biti peti u ovakvoj ligi je smijesno.znaci nigdje paradoksa nego tragedija ali dino selimovic i uprava su sebi namjestili mjesta ii osim tana ih niko ne moze smijeniti.njega svakako interesuje vise omladinski od seniorskog pogona tako da....tragedija ne paradoks
Logovan

#68807 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Ovaj video mu možeš postaviti uz 98% postova. :oops:
trener-profesionalac

#68808 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

nijedan odgovor gdje smo napredovali.od titule do danas gdje smo napredovali.jesmo u jednom imamo trenera koji ne jebe ni BP Udruzenje ni njihove ljude na celu kluba..to priznam jer da se njiih pita jos bi klanove gledali u klubu nego konkretno osim glupih recenica
mousstapha

#68809 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by mousstapha »

Treneru, sve nas je pogodila danasnja utakmica. Lajem cijeli dan po kuci, ali nema smisla srati po upravi nakon jednog kiksa. Odoh sebi pustiti neku komediju, ko ce docekati 28.02.2016. i sljedecu utakmicu. :-)
Baltazar_khan

#68810 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

neće ti niko normalan odgovoriti zbog toga što si trol. nisu vamo raja levati pa da se pecaju na tvoje postove. idi na dupli sport pa tamo prcaj, možda ti prođe kod onih tinejdžera :oops:
trener-profesionalac

#68811 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Baltazar_khan wrote:neće ti niko normalan odgovoriti zbog toga što si trol. nisu vamo raja levati pa da se pecaju na tvoje postove. idi na dupli sport pa tamo prcaj, možda ti prođe kod onih tinejdžera :oops:
znaci nemas sta napisati vec da se ne kacis na postove na koje se inace kacis i odgovaras :thumbup:
Sarajevski-Seljak

#68812 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Sarajevski-Seljak »

@Trener-kuracpalac

Ne seri stare ti, niko ba i nije procito tvoj post. Svi znamo da si trol.
cpu_fan

#68813 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by cpu_fan »

trener-profesionalac wrote:
jeza u ledja wrote:

da malo bolje razmislis nebi ti bio paradoks nego tragedija....imati pare a u bosni biti ovako ponizavan kao danas od sudije je smijesno.imati pare a biti peti u ovakvoj ligi je smijesno.znaci nigdje paradoksa nego tragedija ali dino selimovic i uprava su sebi namjestili mjesta ii osim tana ih niko ne moze smijeniti.njega svakako interesuje vise omladinski od seniorskog pogona tako da....tragedija ne paradoks
Ja kako sam skonto ovaj zagovara da kupujemo sudije i utakmice :roll:
lijek-za-sve

#68814 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by lijek-za-sve »

ja sam uvijek u zivotu dijelio ljude na insane i hajvane ,ti mi bacas i jesi ovo drugo :)
Logovan

#68815 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Zamalek SC je u posljednji trenutak otkazao svoj kamp u UAE, te samim tim je i prijateljska utakmica sa Sarajevom zakazana za 10. decembar otkazana.
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=571F9C3F
jeza u ledja

#68816 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by jeza u ledja »

Zamalo!
Baltazar_khan

#68817 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

pa kakav smo to onda ugovor potpisivali s njima?
trener-profesionalac

#68818 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

lijek-za-sve wrote:
ja sam uvijek u zivotu dijelio ljude na insane i hajvane ,ti mi bacas i jesi ovo drugo :)
kad mi neko na moje pisanje odgovori ovako kao ti, nije bitna.znam da sam napisao istinu...
nebitan lik

#68819 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by nebitan lik »

mousstapha wrote:Treneru, sve nas je pogodila danasnja utakmica. Lajem cijeli dan po kuci, ali nema smisla srati po upravi nakon jednog kiksa. Odoh sebi pustiti neku komediju, ko ce docekati 28.02.2016. i sljedecu utakmicu. :-)
On laje svaki dan kad je odvezan pardon kad nije banovan
nKrkan

#68820 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by nKrkan »

Gledaj na 2:09 što Dulju odvajaju .
Norman

#68821 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Norman »

Je li se ovo Džemal sjetio majke Skakiću?
nKrkan

#68822 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by nKrkan »

Norman wrote:Je li se ovo Džemal sjetio majke Skakiću?
Ja taj dio nisam čuo .
lijek-za-sve

#68823 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by lijek-za-sve »

jedino kapiten sa mudima a svi ostali gledaju ko p..ke,pic.ice jedne gdje vam je obraz da gledate kako se kapiten jedini bori za dres....
Ferid Avdic

#68824 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Ferid Avdic »

Nekad pobijedis ,nekad zijanis jebiga sve je to sport,ali opet kad covjek sve sabere i oduzme FK SARAJEVO je bolest kojoj nema lijeka,djaba djevojka,zena,poso sve ,bar je tako kod mene....VOLIM TE SARAJ'VO SAMPIONE
nKrkan

#68825 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by nKrkan »

Ferid Avdic wrote:Nekad pobijedis ,nekad zijanis jebiga sve je to sport,ali opet kad covjek sve sabere i oduzme FK SARAJEVO je bolest kojoj nema lijeka,djaba djevojka,zena,poso sve ,bar je tako kod mene....VOLIM TE SARAJ'VO SAMPIONE
:thumbup:

Vladmir Šavija onaj iz CZ jednom reče " emocije koje mi doživljavamo su rijetkost ali one su tu svake sedmice kada naš klub gubi ili pobjeđuje ,nekome je velika emocija rođenje djeteta ili nešto drugo u životu ali ovo se ne može porediti ni sa čim ".
Locked