Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
nKrkan

#68751 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by nKrkan »

Protiv Travnika x 35 bodova
Protiv Zrinjskog x 36 bodova
Protiv Slavije x 37 bodova
Protiv kona x 38 bodova
Protiv MDK x 39 bodova

Znači samo x , imao bi -1 za prvim .
R2D2_SA

#68752 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by R2D2_SA »

Hajmo akb još 2 da primimo
Dobro sam donio odluku, da moje marke više dugo neć vidjeti govnari. Više sadake zaraditi što dajem umjesto za ulaznicu sirotinji na cesti.

Samo nam reci koja je zadnja utakmica na,kojoj si bio i koje lijekove pijes. Hvala.

Ovdje raja konta da se igra protiv 11 nepomicnih parmaka. Igrali amo u Sirokom!!!! I oni se bore i njima treba i oni imaju ekipu! Mi da smo Bajern imali bi 25 titula a ne 5 u 70 godina i sad teba da ocekujem da cemo sve gaziti i da ce nam se svi saginjati. Nece. Zbig nedostatka Al Bekića se moralo improvizovati i opet j i tako dobro bilo. Borili su se od prve do zadnje, zabili nam ga nakon odbitka a mi fulali zicer, i sad trebam da jebem majku svima. E necu, uz momke sam koji su se danas dobro potukli, vecina ce ih modra poslije utakmice biti, trener je uradio sta je mogao i trebao i branim ih i branicu.
nKrkan

#68753 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by nKrkan »

U Sarajevu koje ja želim trebaju biti:

Delač , Pavlović ,Plakalo

Kadušić , Kallasi , Al. Bekić ,novi lijevi bek , Kovačević , Stepanov , Barbarić i MIhojević

Novi DMF , Novi CMF , još jedan CMF , Rustemović , Reis Emerson

Cezar , Bekić , Osmanović , novo desno krilo i još jedan all arounder

Od akademaca : Veladžić , Gljiva , Čataković , Herić i Mujakić
Logovan

#68754 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

pinokio04 wrote: Bravo široki, kapa dole. Čestitke Slavenu Musi, to j stručnjak, čovjek unaprijed prije utakmice kaže pobjedićemo ih, i tako i bude. Eh to je ljudina i stručnjak. Bravo majstore kapa dole
Akb, želim nam da ispadnemo i iz kupa

Ps: vidi ih mater im jebem ne mogu da dišu poslije utakmice igrači
:shock: :shock:
Idi u selo njihovo pa im čestitaj. Neka te je stid i sram. Fuj, fuj, fuj. Stidi se!

Čuj ti njega želim da ispadnemo iz kupa... :run: Eee ti mi veliki navijač. Fuj. Nemam riječi.
Stroj-2

#68755 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Stroj-2 »

Ja samo čekam dan ko ozeblo sunce kad ćemo imat 25 spremnih igrača u rosteru i da na svakoj poziciji imamo po najmanje 2 igrača negdje i 3, koji će ginut da izbore mjesto ne u prvih 11 nego u prvih 18 igrača i da nikom nije sigurno mjesto nego da se svi tresu ko Agadir, usaditi taj pobjednički mentalitet, e onda ćemo se boriti na 2 fronta i biti NAJozbiljni kandidat za titulu i prestat suspendovat igrače i mjenjat svakih 6 mjeseci stručni štab.
Last edited by Stroj-2 on 06/12/2015 15:55, edited 1 time in total.
Cossack

#68756 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Cossack »

Sigurna najbolja utakica za gledati ove sezone. Trka svih 90 minuta. Momcima svaka cast na borbenosti. Mi za nijansu bolji ali tamo nas neki maler prati i to je to... :roll:
nebitan lik

#68757 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by nebitan lik »

Pinokio nabijem te na taki i tebe i tvoju strast,jel to onaj Musa sto je prokocko titulu prosle godine i njega nabijen takodje
nKrkan

#68758 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by nKrkan »

U Sarajevu su igrali igrači do dolaska Ješića koji nisu shvatili da je ovo njihov plafon , da neće nigdje drugo imati ovakva primanje za onako lelemudanje , sad se to relativno promjenilo ali kasno .
lijek-za-sve

#68759 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by lijek-za-sve »

nebitan lik wrote:Pinokio nabijem te na taki i tebe i tvoju strast,jel to onaj Musa sto je prokocko titulu prosle godine i njega nabijen takodje
pridruzujem se cestitkama kao i ovom R2D2 :izet: za vas ima toliko sportova sem fudbala i FCS :wink:
Cossack

#68760 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Cossack »

Ja na igru i borbu nemam šta prigovoriti. Vidjelo se koliko ko može. Benki se zamjena mora tražiti pod hitno jer njega kad stane onda baš stane. Nadam se da će tu uskočiti ovi brazilci. Radovac isto tako, ako se uskoro značajno ne popravi vrlo lako neće biti ni za klupe. Sredina nam je značajno pala njegovovim ulaskom.

Jbg. ne popravljaju se kiksevi s Koševa, Travnika, Doboj-Kaknja... na Širokom.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#68761 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Velkoski »

Haris Duljević dobio crveni karton u tunelu

http://sport1.ba/haris-duljevic-dobio-c ... -u-tunelu/
Lafo.Mamone

#68762 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Lafo.Mamone »

"Pravi" navijači, izmile iz rupa samo kad treba popljuvati ono što nazivaju svetinjom. Sve s najboljom namjerom, razumije se. Jedva čekate poraz da se ispraznite. Nabijem vas na kurac od sad pa nadalje i ubuduće.
Cossack

#68763 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Cossack »

Velkoski wrote:Haris Duljević dobio crveni karton u tunelu

http://sport1.ba/haris-duljevic-dobio-c ... -u-tunelu/
Kralju napravite više da članci iz augusta ne iskaču pored vijesti od 06.12.! :)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#68764 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Velkoski »

Sad ću skroz izbacit' to, i meni ide na kurac :D
nebitan lik

#68765 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by nebitan lik »

Znaci sad nema Duljevica protiv Zrinjskog smjesno
BHF_Manijak

#68766 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by BHF_Manijak »

nebitan lik wrote:Znaci sad nema Duljevica protiv Zrinjskog smjesno
I Berberovica i Kallasia (zuti).
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#68767 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Velkoski »

BHF_Manijak wrote:
nebitan lik wrote:Znaci sad nema Duljevica protiv Zrinjskog smjesno
I Berberovica i Kallasia (zuti).
Šteta. :mrgreen:
Cossack

#68768 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Cossack »

Velkoski wrote:Sad ću skroz izbacit' to, i meni ide na kurac :D
Hvala :thumbup:
JOSEF K

#68769 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by JOSEF K »

pinokio04 učini nam uslugu i navijaj za ŽeljA. Hem nećeš pljuvati po svetinji, hem ćeš pomoći sirotinji. A i sramota me, vala, takvih navijača.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#68770 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Velkoski »

Sarajevo ubilježilo šest poraza u 18 kola, više nego u protekle dvije sezone zajedno

http://sport1.ba/sarajevo-ubiljezilo-se ... je-sezone/
Grean

#68771 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Grean »

Velkoski wrote:Sarajevo ubilježilo šest poraza u 18 kola, više nego u protekle dvije sezone zajedno

http://sport1.ba/sarajevo-ubiljezilo-se ... je-sezone/
Imal sta za juniore i kadete, jesu li i oni igrali ili su zavrsili prvenstvo?

Pitam jer ste vi jedini uz dupli sport koji uopste pisu o omladinskoj premijer ligi.
Last edited by Grean on 06/12/2015 16:55, edited 1 time in total.
MHAB

#68772 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by MHAB »

Vrijeme za veliki remont. Na žalost po ko zna koji put kod nas. Prodati: Benko, Velkoski, Radovac,Okić, Stepanov. Raskinuti ugovor sa: Alispahić, Ikande i ovi što su već odstranjeni. Hebibović ako ima hroničnu povredu takođe raskid. Plakalo posudba ili raskid ugovora. Dovesti pored brazilaca još minimalno pet igrača uključujući i golmana.

Ne očekujte ništa od naše akademije još minimalno tri godine. Danas se jasno vidjelo da na primjer Kadušić nije bek. Naprijed sa loptom odigrao sasvim korektno, ali defanzivno nije postojao, jer jednostavno momak nije bek nego vezni igrač. Što ga guraju i upropaštavaju na beku ne znam. Akademija još nije u stanju da proizvede ono što treba prvom timu i neće biti uskoro. Ni ostali juniori nisu igrači koji prave razliku. Većina njih mogu biti solidni igrači za ove jadne lige, a ostali ni to. Tek kada sadašnji kadeti stasaju za prvi tim i kada budu odrasli da budu nosioci igre imaćemo ono što želimo. Do tada ako ne budemo dovodili igrače sa strane i ako se okrenemo izdancima naše akademije nećemo moći osigurati ni Europu. O trenerima u omladinskom pogonu i akademiji drugi put. Ako im je najbolji proizvod u zadnjih deset godina Radovac onda to sve govori o njima.....
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#68773 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Velkoski »

Grean wrote:Imal sta za juniore i kadete, jesu li i oni igrali ili su zavrsili prvenstvo?

Pitam jer ste vi jedini uz dupli sport koji uopste pisu o omladinskoj premijer ligi.
Odigrali 15 kola i tu je prvenstvo za njih stalo, nastavak na proljeće.

Kadeti zijanili titulu jesenjeg prvaka u zadnje dvije tekme, a juniori su poprilično tanki.
pinokio04

#68774 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by pinokio04 »

JOSEF K wrote:pinokio04 učini nam uslugu i navijaj za ŽeljA. Hem nećeš pljuvati po svetinji, hem ćeš pomoći sirotinji. A i sramota me, vala, takvih navijača.
Pametnije bi ti bilo da te je sramota ovih nazovi ih igrača, koji nam ovo priređuju, a ne mene. Ko ih jebe, što ih žališ ? Oni su večeras na večeri, na bankovnom računu euri liježu, a ti se sikiraš zbog njih, i stidiš se mene kao navijača koji se buni s razlogom, a ne stidiš se njih.
Samo ti njima ućeraj.
Ja jedino skidam kapu u svoj ovoj priči Navijačima HORDAMA ZLA I PITARIMA. Njima želim svo zdravlje i nafaku, a ovim kerovima, džukelama od igrača želim da odu iz naše svetinje, i da damo da igraju ovi naši juniuori, neće nas bar oni ovako redovno sramotiti kao ove džukele. Dadnite vi juniorima 1/10 plate kao prvotimci što imaju pa ćete vidjeti kako se gine za klub
Cossack

#68775 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Cossack »

pinokio04 wrote:
JOSEF K wrote:pinokio04 učini nam uslugu i navijaj za ŽeljA. Hem nećeš pljuvati po svetinji, hem ćeš pomoći sirotinji. A i sramota me, vala, takvih navijača.
Pametnije bi ti bilo da te je sramota ovih nazovi ih igrača, koji nam ovo priređuju, a ne mene. Ko ih jebe, što ih žališ ? Oni su večeras na večeri, na bankovnom računu euri liježu, a ti se sikiraš zbog njih, i stidiš se mene kao navijača koji se buni s razlogom, a ne stidiš se njih.
Samo ti njima ućeraj.
Ja jedino skidam kapu u svoj ovoj priči Navijačima HORDAMA ZLA I PITARIMA. Njima želim svo zdravlje i nafaku, a ovim kerovima, džukelama od igrača želim da odu iz naše svetinje, i da damo da igraju ovi naši juniuori, neće nas bar oni ovako redovno sramotiti kao ove džukele. Dadnite vi juniorima 1/10 plate kao prvotimci što imaju pa ćete vidjeti kako se gine za klub
Ti očito danas nisi gledao utakmicu.
Locked