kolko sam linkova podijelio i koliko se na njima pregledalo utakmica, ali neka
FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
- trcicu trceci
#6876 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
hvala na linku, zaista
- Banksy
#6877 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Baho, u svom poslu, je bolji od mnogih drugih u svojim poslovima. Kakvi su nam predsjednici države, kakvi novinari, ljekari, profesori, Baho, kao sportski komentator, je odličan.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#6878 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Što se mene tiče, ja sam gledala program FACE tv, pa i njihovu najavu na kanalu uopće nisu imali utakmicu najavljenu, tako, izvini, zadeverala sam se hoće li uopće imati prijenos.trcicu trceci wrote:hvala na linku, zaista![]()
- KatarinaKosaca
#6879 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
FACE TV, fakat, taličan kad radi prijenos utakmica... Željo pobijedio
Što nisu postojali 1985
Što nisu postojali 1985
Last edited by KatarinaKosaca on 16/07/2015 22:29, edited 1 time in total.
- SpecialOffer
#6880 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ovaj voditelj je narkoman.
- karanana
#6881 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
kasno sam se ukljucio pa samo da provjerim da li je iko od njih iz myface-a ili ne dao bog baho uputio poruku marjanu za ozdravljenje? pretpostavljam da jesu ali eto da pitam.
- muha_sa
#6882 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
karanana wrote:kasno sam se ukljucio pa samo da provjerim da li je iko od njih iz myface-a ili ne dao bog baho uputio poruku marjanu za ozdravljenje? pretpostavljam da jesu ali eto da pitam.
šta je Marjanu
- karanana
#6883 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
s prethodne stranice:muha_sa wrote:karanana wrote:kasno sam se ukljucio pa samo da provjerim da li je iko od njih iz myface-a ili ne dao bog baho uputio poruku marjanu za ozdravljenje? pretpostavljam da jesu ali eto da pitam.
šta je Marjanu
Kako je saopćeno, jučer je Mijajlović dobio visoku temperaturu i loše se osjećao, a nakon što je primljen u KCUS Sarajevo utvrđeno je da ima benigni tumor. Danas je trebao biti podvrgnut operativnom zahvatu ali su doktori na čelu sa Ismetom Gavrankapetanovićem odlučili da urade dodatne pretrage tako da će najvjerovatnije biti operisan u naredni utorak.
-
Trgenbauer
#6884 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
kakva je ovo serija na fejsu ? dafaq 
- KatarinaKosaca
#6885 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Mislim da Baho nije, bar ja nisam čula. Molio je Boga da ostane nerješeno sa nulom i rekao da je vrijeme iftara u Sarajevu kad je bilo... uglavnom i žalio se poslije kako jeRijad B. umorankaranana wrote:kasno sam se ukljucio pa samo da provjerim da li je iko od njih iz myface-a ili ne dao bog baho uputio poruku marjanu za ozdravljenje? pretpostavljam da jesu ali eto da pitam.
Za ove u studiju, ne znam, na poluvremenu nisu, ni 5 minuta prije utakmice. Nego, papci ni u tv shemi, ni na onom dole u ekranu nisu imali najavu utakmice, propust veliki....
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
- karanana
#6887 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
oni turski chetnici?Trgenbauer wrote:kakva je ovo serija na fejsu ? dafaq
evo zelenih beretki u akciji. zarobljen je mladic.
Last edited by karanana on 16/07/2015 23:26, edited 1 time in total.
- karanana
#6888 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
bure piskutavo neotesano. ali razumijem....ljubomora i zloba su zajebanane stvari. a nase drustvo pati od tih stvari i u mnogome smo tu gdje jesmo jer nas boli tudji uspjeh i slava. sta ocekivati od covjeka koji je u legendu usao jer je mislio da u igru ulazi cambio? sta ocekivati od takvog znalca kada je u pitanju reakcija na bolest covjeka koji je upisao sebe u legendu svojim znanjem, dozom humora a ponajvise izrazima/nadimcima i recenicama koji ce se vrtiti dok postoji ova zemlja a i duze.
-
Gabrielo
#6889 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Sta je sa Senadovim malim? On je uvijek komentarisao._BataZiv_0809 wrote:Baho
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#6890 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
I Rašo. O jednom trošku.karanana wrote:oni turski chetnici?Trgenbauer wrote:kakva je ovo serija na fejsu ? dafaq
- karanana
#6891 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
a onaj drugi je rasho? trebo sam to skontat ali eto nisam to znao. mladic i lici na sebe, rasho mi ovdje malo ljepse izgleda._BataZiv_0809 wrote:I Rašo. O jednom trošku.karanana wrote:oni turski chetnici?Trgenbauer wrote:kakva je ovo serija na fejsu ? dafaq
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#6892 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Mladica sam i ja na prvu provalio. A po dijalogu sam skontao da je drugi Dabichkaranana wrote:
a onaj drugi je rasho? trebo sam to skontat ali eto nisam to znao. mladic i lici na sebe, rasho mi ovdje malo ljepse izgleda.
- KatarinaKosaca
#6893 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
karanana wrote:. sta ocekivati od covjeka koji je u legendu usao jer je mislio da u igru ulazi cambio?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#6894 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Bolje cambio nego rezanje sudjuke, reklamiranje nekih zmlj deterdzenata i objasnjavanja porodicnog stabla umjesto fudbalske taktike. Da ne spominjem prozivanje miseva i pozdrav raji iz dijasporskih dzemata.
- karanana
#6895 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ja ne mislim tako, ali eto.
deterdzenti su ti koji su nam omogucili da tu tekmu gledamo. objasnjavanje porodicnog stabla je doza humora i duhovitosti unutar prenosa. pozdrav raji je povezivanje sa gledateljstvom. ako to vrijeme i dinamika igre dozvoljavaju, sto da ne?
deterdzenti su ti koji su nam omogucili da tu tekmu gledamo. objasnjavanje porodicnog stabla je doza humora i duhovitosti unutar prenosa. pozdrav raji je povezivanje sa gledateljstvom. ako to vrijeme i dinamika igre dozvoljavaju, sto da ne?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#6896 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Sve okej, svi mi vidimo drukcije. Sa stanovista profesionalizma, oboje je dno.
Jbga na areni kad gledam prenos, konkretno Barsa Bajern. Izlazi Svajnstajger, ulazi Gece i komentator objasnjava takticku zamisao Gvardiole, kako ce se prestrojiti igraci u polju, bas ti bude jasno. Marjan bi se bavio Svajnijevom familijom, sta guzi itd...
Ne sporim da to moze biti simpaticno, niti odricem vaznost sponzorima, ali ne svidja mi se.
Jbga na areni kad gledam prenos, konkretno Barsa Bajern. Izlazi Svajnstajger, ulazi Gece i komentator objasnjava takticku zamisao Gvardiole, kako ce se prestrojiti igraci u polju, bas ti bude jasno. Marjan bi se bavio Svajnijevom familijom, sta guzi itd...
Ne sporim da to moze biti simpaticno, niti odricem vaznost sponzorima, ali ne svidja mi se.
- KatarinaKosaca
#6897 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Od sudžuke i pretplatnike iz dijaspore se živi, ne od have... mada sam se već navikla na Bahu..._BataZiv_0809 wrote:Bolje cambio nego rezanje sudjuke, reklamiranje nekih zmlj deterdzenata i objasnjavanja porodicnog stabla umjesto fudbalske taktike. Da ne spominjem prozivanje miseva i pozdrav raji iz dijasporskih dzemata.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#6898 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Naravno, ali to nije razlog da se od prenosa pravi teferic.KatarinaKosaca wrote:
Od sudžuke i pretplatnike iz dijaspore se živi, ne od have... mada sam se već navikla na Bahu...
- KatarinaKosaca
#6899 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Na provatnoj tv da.. nemaš drugog izvora prihoda... Drugačije traži od onih kojima zakonski moraš plaćati pretplatu, od privatne tv , ne možeš. Košta link, koštaju prava, koštaju ljudi, struja, od čega platiti?_BataZiv_0809 wrote:Naravno, ali to nije razlog da se od prenosa pravi teferic.KatarinaKosaca wrote:
Od sudžuke i pretplatnike iz dijaspore se živi, ne od have... mada sam se već navikla na Bahu...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#6900 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
I arena je privatna Kato.KatarinaKosaca wrote: Na provatnoj tv da.. nemaš drugog izvora prihoda... Drugačije traži od onih kojima zakonski moraš plaćati pretplatu, od privatne tv , ne možeš. Košta link, koštaju prava, koštaju ljudi, struja, od čega platiti?