Vasa najgora date iskustva :P
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Ludzak
#6876 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Jeste li vi žene sve tako lahke kada ste pijane?
- King Theoden
#6877 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Samo me zanima kako je ovaj pustopoljinin amater stigao i do poljupca 
Điš ba curi pričat o drugim trebama, il još gore, pričat o seksu
- kokuz_sa
#6878 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Sta fali bolan..Dino34 wrote:Samo me zanima kako je ovaj pustopoljinin amater stigao i do poljupca
Kazes joj da ti je bivsa bila virtuoz u sexu..i da nema sanse da je ko skine sa prvog mjesta..
Vjeruj zenska huja je cudna...ponudit ce same da je skinu sa trona
- alibaba_i_30_godina
#6880 Re: Vasa najgora date iskustva :P
kokuz_sa wrote:Sta fali bolan..Dino34 wrote:Samo me zanima kako je ovaj pustopoljinin amater stigao i do poljupca
Kazes joj da ti je bivsa bila virtuoz u sexu..i da nema sanse da je ko skine sa prvog mjesta..
Hoće. U većini slučajeva.
Eno vidiš da i moonca se smješka.
- kokuz_sa
#6881 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Pa znam ja sta pricam 
- Ramzess Veliki
#6882 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Izmisljaju gore nego muskarci da su imale seks sa nekim.Ommadawn wrote:Misliš da ne pričaju?
Krenuli izlaziti moja jedna cura i ja. Kroz priču mi spominje neku drugaricu onako i ja polako pokušavam povezati asocijacije ko bi mogla biti ta osoba ali nikako da skontam.
Taman stupili u vezu kad ona meni “Znaš li ti tu i tu?”
Ja sad kontam kad me počne peglati glupostima ali opet odgovorim “Znam. Zašto?”.
“Koliko dobro je znaš?”
“Onako, površno”
“Znači ti smatraš površnim nekoga s kim si imao seksualne odnose?”
“Otkud ti to?”
“Pa ona mi je pričala”
I šta reći?
Poslije moras objasnjavat i pravdat se ni kriv ni duzan ...
- TAFKAP
#6883 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Na jednom studentskom derneku, pocetkom 21. stoljeca... Trijesti "It's My Life" kroz malu sobicu studentskog doma, dok ja onako zelen i nevjest pokusajem da "stupim u kontakt" s jednom domacom...
- "Do you like Bon Jovi?"
- "No thanks, I don't eat Italian Food."
- "Do you like Bon Jovi?"
- "No thanks, I don't eat Italian Food."
- kokuz_sa
#6884 Re: Vasa najgora date iskustva :P
kokuz_sa wrote:Upoznam jednu djevojku u teretani..30 do 32g ima
Dosla na seminar u Sarajevo iz Bijeljine ili Modrice..nisam bas slusao pazljivo, nije me ni interesovalo bas..
Radi u drzavnoj sluzbi..sva po PS..od oblacenja, govora..kultura izbija iz nje..
Izasli na pice, super se proveli, zezancija..smijeh..suze ..
Nije nista bilo tada sem mozda milovanja vrata,ili sklanjanja joj kose sa lica..
I vrati se ona nazad u svoj grad..
Culi se na viber..kliknuli za zezanciju
I ona kaze
Ja cu kao doci da sa tobom provedem vikend..
Uzet ce stan pa da ja dodjem tu..
Tipa super joj druzenje samnom, al tipa nece nista da se desi jer me gleda jaranski .
Nisam uzimao nista za ozbiljno to. Kada za 3 dana salje slike apartmana..
Dosla... I poslikala apartman..vino, jagode..i adresu poslala i kao film cemo naci da dodjem da gledamo i smijemo se a sutra da izadjemo..
I odem ja..
Prvih pola sata bilo bas zezanje, smijanje itd..onda se preslo na trganje odjece i bi sta bi .
Taman nakon tog bi sta bi..
Neko lupa na vrata..
Njen kaze ona bivsi momak..
Ja u stanu gledam imam li sta dohvatit da se cim mogu mlatit kada lik udje..
Ja u gacama a ona otvara vrata..i lik ulazi..
Naglasio sam da je apartman..tipa ide kuhinja, pa sank i odatle se nastavlja soba sa krevetom i stolom..
I sad udje lik..ja cekam reakciju njegovu da ja sta reagujem
Kad on meni
Ti si ok momak, ovo je radi njenih musica, izvini sto moras ovom prisustvovat.
I njih dvoje se sada svadjaju u sobi..
A ja sjeo za sank, onako u gacama. Natocio vino i gledam..
Ona je uzela neku plisenu igracku, on njoj nesto pokusava objasniti i olaksat dusu..a ona sa onom igrackom kao zamahne sapom i kaze mjauuuu..
Kad nakon minut
Lik njoj kaze
Da znas ja sam dosao (opet ne znam koji tacno grad bi..al je gore kraj BiH na granici) samo da ti kazem da ti se vise necu javljati i da ne gajim nade vise..
I lik ode kroz vrata.. a ona dodje zakljuca vrata, i onako hladno kaze
Ja se odoh tusirati pa dodji i ti.
Ostao sam nekih minut tu za sankom, jednostavno nisam mogao to sve obraditi u glavi sto se tad desilo..
Nakon minut sam otisao pod tus..
Cujem se jos sa njoj, nakon svega toga..zezamo se i sve..al nekako drzim se na distanci..
Update..alibaba_i_30_godina wrote:Čuj drži se na distanci.... bolan nagovori je da opet dođe za vikend, a ne mora se zajebavati i tražiti dodatno jagode.
Bila je 5 dana opet ovamo..
Bez da je dolazio bivsi za njom
- alibaba_i_30_godina
#6885 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ovo mi je nekako promaklo. Znači nije bilo ovaj put ''najgore date iskustvo''?!kokuz_sa wrote: Update..
Bila je 5 dana opet ovamo..
Bez da je dolazio bivsi za njom
- pustopoljina
#6886 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Bio je lijep. A i nije odmah poceo kukati.kokuz_sa wrote:Sta fali bolan..Dino34 wrote:Samo me zanima kako je ovaj pustopoljinin amater stigao i do poljupca
- DeNiro
#6887 Re: Vasa najgora date iskustva :P
jedanput upoznam jednu djevojku .. ljepuskasta onako .. nakon nekoliko susreta i ugodnog druzenja, pozove ona mene na kafu .. dosao ja, udjem u dnevnu sobu, pogled mi ”zapara” jedan cosak, sav u plocicama .. pitam je sta je planirala tu, posto nema logike .. kaze, to sam ja tako dala napraviti, kad imamo festu tu razbijamo case .. ok rek’o .. ima smisla 
- pustopoljina
#6888 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Nit' hebi, nit' kuci vodi? Ili?DeNiro wrote:jedanput upoznam jednu djevojku .. ljepuskasta onako .. nakon nekoliko susreta i ugodnog druzenja, pozove ona mene na kafu .. dosao ja, udjem u dnevnu sobu, pogled mi ”zapara” jedan cosak, sav u plocicama .. pitam je sta je planirala tu, posto nema logike .. kaze, to sam ja tako dala napraviti, kad imamo festu tu razbijamo case .. ok rek’o .. ima smisla
- insomnia78
- DeNiro
#6890 Re: Vasa najgora date iskustva :P
pustopoljina wrote:Nit' hebi, nit' kuci vodi? Ili?DeNiro wrote:jedanput upoznam jednu djevojku .. ljepuskasta onako .. nakon nekoliko susreta i ugodnog druzenja, pozove ona mene na kafu .. dosao ja, udjem u dnevnu sobu, pogled mi ”zapara” jedan cosak, sav u plocicama .. pitam je sta je planirala tu, posto nema logike .. kaze, to sam ja tako dala napraviti, kad imamo festu tu razbijamo case .. ok rek’o .. ima smisla
jedno je sigurno .. ne bi mi uredjivala stan
- pustopoljina
#6891 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Da ti znas kako sad ima lijepih plocica...spansko-portugalske sareDeNiro wrote:
jedno je sigurno .. ne bi mi uredjivala stan
-
Fudo387
#6892 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ma sve ok, razbi li ti sta?DeNiro wrote:jedanput upoznam jednu djevojku .. ljepuskasta onako .. nakon nekoliko susreta i ugodnog druzenja, pozove ona mene na kafu .. dosao ja, udjem u dnevnu sobu, pogled mi ”zapara” jedan cosak, sav u plocicama .. pitam je sta je planirala tu, posto nema logike .. kaze, to sam ja tako dala napraviti, kad imamo festu tu razbijamo case .. ok rek’o .. ima smisla
- pustopoljina
#6893 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Mozes li ti razbiti?Fudo387 wrote:Ma sve ok, razbi li ti sta?DeNiro wrote:jedanput upoznam jednu djevojku .. ljepuskasta onako .. nakon nekoliko susreta i ugodnog druzenja, pozove ona mene na kafu .. dosao ja, udjem u dnevnu sobu, pogled mi ”zapara” jedan cosak, sav u plocicama .. pitam je sta je planirala tu, posto nema logike .. kaze, to sam ja tako dala napraviti, kad imamo festu tu razbijamo case .. ok rek’o .. ima smisla
Ja NE MOGU.
ko jednom, hocu ja na judo...ili je ono bilo aikido...jednom otisla...kaze onaj sensei
I od svih ljudi dosao meni vikati- jace! Glasnije!
Reko' haj' 'djenja....jedva docekala da se trening zavrsi.
-
Fudo387
#6894 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Me nema nista draze nego sebi je o glavu razbit.pustopoljina wrote:Mozes li ti razbiti?Fudo387 wrote:Ma sve ok, razbi li ti sta?DeNiro wrote:jedanput upoznam jednu djevojku .. ljepuskasta onako .. nakon nekoliko susreta i ugodnog druzenja, pozove ona mene na kafu .. dosao ja, udjem u dnevnu sobu, pogled mi ”zapara” jedan cosak, sav u plocicama .. pitam je sta je planirala tu, posto nema logike .. kaze, to sam ja tako dala napraviti, kad imamo festu tu razbijamo case .. ok rek’o .. ima smisla
Ja NE MOGU.
ko jednom, hocu ja na judo...ili je ono bilo aikido...jednom otisla...kaze onaj senseida moras pravo glasno vikati haaaaaa haaaa
I od svih ljudi dosao meni vikati- jace! Glasnije!
Reko' haj' 'djenja....jedva docekala da se trening zavrsi.
-
moonca
#6895 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Nije imala tu cast..Fudo387 wrote:
Ma sve ok, razbi li ti sta?
- scarface32
#6896 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Koliko je to onako ljepuskasta?DeNiro wrote:jedanput upoznam jednu djevojku .. ljepuskasta onako .. nakon nekoliko susreta i ugodnog druzenja, pozove ona mene na kafu .. dosao ja, udjem u dnevnu sobu, pogled mi ”zapara” jedan cosak, sav u plocicama .. pitam je sta je planirala tu, posto nema logike .. kaze, to sam ja tako dala napraviti, kad imamo festu tu razbijamo case .. ok rek’o .. ima smisla
- DeNiro
#6897 Re: Vasa najgora date iskustva :P
scarface32 wrote:Koliko je to onako ljepuskasta?DeNiro wrote:jedanput upoznam jednu djevojku .. ljepuskasta onako .. nakon nekoliko susreta i ugodnog druzenja, pozove ona mene na kafu .. dosao ja, udjem u dnevnu sobu, pogled mi ”zapara” jedan cosak, sav u plocicama .. pitam je sta je planirala tu, posto nema logike .. kaze, to sam ja tako dala napraviti, kad imamo festu tu razbijamo case .. ok rek’o .. ima smisla
7 .. na skali do 10
-
zoomba
#6898 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Jajca od guzoveFudo387 wrote:Ma sve ok, razbi li ti sta?DeNiro wrote:jedanput upoznam jednu djevojku .. ljepuskasta onako .. nakon nekoliko susreta i ugodnog druzenja, pozove ona mene na kafu .. dosao ja, udjem u dnevnu sobu, pogled mi ”zapara” jedan cosak, sav u plocicama .. pitam je sta je planirala tu, posto nema logike .. kaze, to sam ja tako dala napraviti, kad imamo festu tu razbijamo case .. ok rek’o .. ima smisla
- Ommadawn
#6899 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Uh, nisu mi jednom šivali glavu zbog toga...Fudo387 wrote:
Me nema nista draze nego sebi je o glavu razbit.![]()
- insomnia78
#6900 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Zadnji bajram u BiH. Nismo ni sjeli opali je jaran ruzno nekako fontana iz glave
Nista, daj prvu pomoc iz auta i ostatak dana je sjedio s ahmedijom
Nista, daj prvu pomoc iz auta i ostatak dana je sjedio s ahmedijom