FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- strong69
#6876 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ja sam jos pod utiscima nakon utakmice. PRESRETAN sam i to mi je jedini osjecaj.
Ali ne mogu da shvatim zasto smo igrali onako lose i nepovezano. Otkud onolika panika u odbrani? Tatomirovic pogada sebi stativu a drugi put odbija loptu u nas gol ali sva sreca pa je Bandovic bio na mjestu. Puzigaca je nestao sa terena. Toliko je bio los da je svaku loptu u napadu izgubio ili jeftino prodao a u odbrani su ga prolazili bez problema. S njegove strane stvoreno 90% sansi za Norvezane. Berberovic kao najiskusniji igrac pravi penal i dobija crveni karton??? Dupovac los kao i kolege mu. Strah me ovakve odbrane protiv Grka...
Ali ne mogu da shvatim zasto smo igrali onako lose i nepovezano. Otkud onolika panika u odbrani? Tatomirovic pogada sebi stativu a drugi put odbija loptu u nas gol ali sva sreca pa je Bandovic bio na mjestu. Puzigaca je nestao sa terena. Toliko je bio los da je svaku loptu u napadu izgubio ili jeftino prodao a u odbrani su ga prolazili bez problema. S njegove strane stvoreno 90% sansi za Norvezane. Berberovic kao najiskusniji igrac pravi penal i dobija crveni karton??? Dupovac los kao i kolege mu. Strah me ovakve odbrane protiv Grka...
- Logovan
#6877 Re: FK Sarajevo - Europa League
Što je lijepo ovako kada ustaneš rano ujutro a pucaš od sreće zbog pobjede voljenog kluba.

- Dr. Kuca
#6878 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ponovo branimo cast Bh fudbala.. Odlicno prvo poluvrijeme dok je drugo za zaborav. Dzemo se ponio ko da ima 18 godina i debituje..
Realno Puzi i Dupe su za klup. Dupe je najgluplji stoper kojeg sam gledo na Koševu, covjek ne zna ni izac ni postavit se ni srusit pravovremeno, trci za frajerom 20 metara i onda ga rusi kod kaznenog.
Realno Puzi i Dupe su za klup. Dupe je najgluplji stoper kojeg sam gledo na Koševu, covjek ne zna ni izac ni postavit se ni srusit pravovremeno, trci za frajerom 20 metara i onda ga rusi kod kaznenog.
-
leo karan
#6879 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ova ekipa treba vjerovat u sebe, nafurat se protiv Grka maksimalno. Uzroke onog blackoutu u drugom poluvremenu detektovati i otkloniti.
Izbacivali smo jace ekipe od Atromitosa, nadam se da cemo ponoviti nastup kao protiv Levskog.
Da je sve u glavama dokaz je ta godina, kada smo prosli Bugare, a onda ispali od Zete.
Izbacivali smo jace ekipe od Atromitosa, nadam se da cemo ponoviti nastup kao protiv Levskog.
Da je sve u glavama dokaz je ta godina, kada smo prosli Bugare, a onda ispali od Zete.
- Sarajevski-Seljak
#6880 Re: FK Sarajevo - Europa League
U proslosti smo uvijek igrali bolje kad smo bili "autsajderi", tako da mislim da bi mogli i sad protiv grka dobro odigrati i aBd proci dalje.
Sto se tice Bilbije mislim da je juce jedan od najboljih pojedinaca na terenu bio, Puzigaca-Berberovic zakazali.
Dupovac i Tatomirovic su ima li pune ruke (noge) posla, bas zato jer su ova dvojica zakazali.
Jel igramo prvu na AFH il u Grckoj ?
Nadam se da je prva na AFH i da ce nas biti jedno 22k

Sto se tice Bilbije mislim da je juce jedan od najboljih pojedinaca na terenu bio, Puzigaca-Berberovic zakazali.
Dupovac i Tatomirovic su ima li pune ruke (noge) posla, bas zato jer su ova dvojica zakazali.
Nadam se da je prva na AFH i da ce nas biti jedno 22k
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6881 Re: FK Sarajevo - Europa League
Okic je odigrao za deset. Covjek je dao dva gola, a mogao se vidjeti kako kod naseg gola oduzima na beku loptu protivnickim igracima. Svugdje ga je bilo 
- Pitarrr82
#6883 Re: FK Sarajevo - Europa League
Taman sretan sto smo prosli i sto idem u Grcku levat s kojim radim a "iznad" mene je mi saopstava da ce tad na odmoru biti i nema ga ko drugi mijenjati
Mora se odbrana malo sabrati, ne znam sta su ocekivali da ce ovi dvije tekme spavati i nece nikako napasti?!
Puzigaca totalno los, volio bih vidjeti Protica od pocetka pa koliko moze a o Dzemi i ne treba govoriti svakako nece igrati prvu.
Mora se odbrana malo sabrati, ne znam sta su ocekivali da ce ovi dvije tekme spavati i nece nikako napasti?!
Puzigaca totalno los, volio bih vidjeti Protica od pocetka pa koliko moze a o Dzemi i ne treba govoriti svakako nece igrati prvu.
- Sarajevski-Seljak
-
golman
#6885 Re: FK Sarajevo - Europa League
Prva kući,a revanš tamo.Sarajevski-Seljak wrote:U proslosti smo uvijek igrali bolje kad smo bili "autsajderi", tako da mislim da bi mogli i sad protiv grka dobro odigrati i aBd proci dalje.
Nadam se da je prva na AFH i da ce nas biti jedno 22k![]()
-
Gandra_1
#6886 Re: FK Sarajevo - Europa League
Kada je repka igrala u Atini sa Grckom, Centrotours je organizovao put sa nocenjem za 225 KM... Pretpostavljam da ce i sada biti slicna ponuda...
Za one koji planiraju autom, gorivo (dizel) plus putarine dodju tamo i nazad nekih 500 KM...
Za one koji planiraju autom, gorivo (dizel) plus putarine dodju tamo i nazad nekih 500 KM...
- Opetja033
#6888 Re: FK Sarajevo - Europa League
Jbt, kako je vrijeme relativan pojam. Ja sam do maloprije bio ubjedjen da je izmedju crvenog kartona Dzemici i Sevkinog gola proslo brat-bratu 10 min.
Minuta k'o godina.
-
north
#6889 Re: FK Sarajevo - Europa League
http://nogomania.ba/predstavljamo-atromitos/
Dio koji mi se ne sviđa, da ipak kod kuće daju puno golova....konto sam da su nešto ko njihoa repka sve po 0-0 ili 1-0, ali ipak znaju davati golove, naravno kad im protivnik dopusti..
Mislim da bi se kod pripreme tekme najviše trebalo raditi na defanzivnom dijelu, naročito po strani kad se branimo, tu smo jučer užasni bili.... i čak mislim da ako je taj Kostić pravi razbijač kako su neki rekli, da bi protiv ovakvog protivnika se moglo razmisliti njega prije Radovca gurnuti u vatru....znam zvuči čudno, ali treba nam neko ko je jak na sredini, Radovac je ipak prefinjeni igrač, još ako su kod njih neke sirovine na tom dijelu terena onda treba biti neko ko će se tu fizički pobiti..mada sumnjam da će Dženo to uraditi..
Dio koji mi se ne sviđa, da ipak kod kuće daju puno golova....konto sam da su nešto ko njihoa repka sve po 0-0 ili 1-0, ali ipak znaju davati golove, naravno kad im protivnik dopusti..
Mislim da bi se kod pripreme tekme najviše trebalo raditi na defanzivnom dijelu, naročito po strani kad se branimo, tu smo jučer užasni bili.... i čak mislim da ako je taj Kostić pravi razbijač kako su neki rekli, da bi protiv ovakvog protivnika se moglo razmisliti njega prije Radovca gurnuti u vatru....znam zvuči čudno, ali treba nam neko ko je jak na sredini, Radovac je ipak prefinjeni igrač, još ako su kod njih neke sirovine na tom dijelu terena onda treba biti neko ko će se tu fizički pobiti..mada sumnjam da će Dženo to uraditi..
-
Mr Hiccup
#6890 Re: FK Sarajevo - Europa League
http://www.centrotours.ba/atromitos_fc_fk_sarajevo
opet ovi s turizmom ccc
strpite se, ubrzo ce i ponuda u organizaciji HZ. atina koja ima toliko navijackih grupa koje su u bratskim odnosima sa dobro znate kim apsolutno nije mjesto za turistiku dan prije, na dan i dan poslije utakmice. a o haos situaciji koja tamo vlada inace, nevezano za navijace - ne treba posebno govoriti. naravno, niko nikome ne moze zabraniti da odabere nacin na koji ce putovati dole, ali nemojte poslije da kukate "jao, razbili mi glavu, a ja samo setao po gradu u majici fks i u japankama".
strpljenja, sve cete saznati na vrijeme kao i uvijek.
opet ovi s turizmom ccc
strpite se, ubrzo ce i ponuda u organizaciji HZ. atina koja ima toliko navijackih grupa koje su u bratskim odnosima sa dobro znate kim apsolutno nije mjesto za turistiku dan prije, na dan i dan poslije utakmice. a o haos situaciji koja tamo vlada inace, nevezano za navijace - ne treba posebno govoriti. naravno, niko nikome ne moze zabraniti da odabere nacin na koji ce putovati dole, ali nemojte poslije da kukate "jao, razbili mi glavu, a ja samo setao po gradu u majici fks i u japankama".
strpljenja, sve cete saznati na vrijeme kao i uvijek.
- JOSEF K
- Sarajevski-Seljak
#6892 Re: FK Sarajevo - Europa League
JOSEF K wrote:Vidi kouča: http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/se ... index.html
Pa nea Dzeno UEFA licencu, a Ibrakadabra ima
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#6893 Re: FK Sarajevo - Europa League
Mr. Hiccup, mudro zbori.
Ova turisticka ponuda je finasijski povoljna, 4 dana oko 200KM, al se ne treba bas zaHebavati sa Atinom. Nije to turizam, navijacki gledano daleko od turizma.
Znam da ce biti raje koja ce se upecati u ovo, bar bus il dva ce ici ovako, ali puno inteligentnije je pricekati ponudu Hz.
Ova turisticka ponuda je finasijski povoljna, 4 dana oko 200KM, al se ne treba bas zaHebavati sa Atinom. Nije to turizam, navijacki gledano daleko od turizma.
Znam da ce biti raje koja ce se upecati u ovo, bar bus il dva ce ici ovako, ali puno inteligentnije je pricekati ponudu Hz.
- omega369
#6894 Re: FK Sarajevo - Europa League
ostvarila se strumfovima najveca zelja za ibrakovica i klupu. vidite da su ipak znali

- GandalfSivi
#6895 Re: FK Sarajevo - Europa League
Nego gdje nam je Pinokio? Nestade lik...
- biske
-
Mr Hiccup
#6897 Re: FK Sarajevo - Europa League
turisticka ponuda centrotransa je izrazito bezobrazna i skupa jer im se moze zbog cinjenice da imaju svoje autobuse - tj. placaju samo smjestaj. svjesni su da ce se sve ostale agencije vrtiti oko te cifre, pa se onda i oni bahate.-LIBERO- wrote:Mr. Hiccup, mudro zbori.
otprilike slican iznos bi trebala biti i HZ organizacija, ali je razlika sto mi moramo platiti i smjestaj i buseve. i nisu tu 4 dana, vec jedno nocenje. skontaj da bi u ovoj varijanti na tekmu dosao izmrcvaren, i poslije iste pravac krevet. sutra eventualno malo prohodao po atini i nazad u bus.
a da ne govorim kakve su probleme raja imala sa centrotransovim vodicima na putu za prag... ti ljudi nikako da shvate da voze navijace, a ne redovnu liniju. dakle pauze za pisanje i kupovinu ne idu kako je njima kurcu cejf vec u dogovoru s grupom.
elem, o tom po tom. ima vakta.
- Pitarrr82
#6898 Re: FK Sarajevo - Europa League
Preko Solazura je bilo sasvim ok ako se dobro sjecam
, iako cini mi se i ono su njihovi busevi i vozaci...
E da bila im je mana ono sto su nas vozali po nekim lijevim putevima da ustede na putarini pa se oteglo u pm
E da bila im je mana ono sto su nas vozali po nekim lijevim putevima da ustede na putarini pa se oteglo u pm
- Baltazar_khan
- Pitarrr82
#6900 Re: FK Sarajevo - Europa League
Baltazar_khan wrote:dagoja
E dagoja je najzesci bio