Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
nihoniho

#6876 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by nihoniho »

Je li neko ima fotografije reprezentativnog centra u Hrasnici ? Mislim , kakvo je stanje , drenaza i sl. Ipak je to nas reprezentativni centar u kom se NEce odrzati pripreme. :lol:
simonese

#6877 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by simonese »

nihoniho wrote:Je li neko ima fotografije reprezentativnog centra u Hrasnici ? Mislim , kakvo je stanje , drenaza i sl. Ipak je to nas reprezentativni centar u kom se NEce odrzati pripreme. :lol:
danas plivanje na programu mozda i waterpolo
nihoniho

#6878 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by nihoniho »

Obilne kisne padavine, na izuzetno perfidan nacin, pokusavaju da uniste atmosferu u reprezentaciji BiH ! Ali iz toga ce Zmajevi izaci jaci ! :thumbup:
Logovan

#6879 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Logovan »

nihoniho wrote:Je li neko ima fotografije reprezentativnog centra u Hrasnici ? Mislim , kakvo je stanje , drenaza i sl. Ipak je to nas reprezentativni centar u kom se NEce odrzati pripreme. :lol:
Teren u Hrasnici je u odličnom stanju.
A1fa
Grijem se na: Lsdydon
Horoskop: **Nepoznato**

#6880 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by A1fa »

Logovan wrote:
Ma jebo to, kako napreduje dotjerivanje enterijera u Bosni i na Bazenima? Ko gostuje u ove dvije sedmice dok su im ,,pripreme''??
Mustang1

#6881 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Mustang1 »

Do kad su oni ovdje ? Kad idu u AMeriku ?
nihoniho

#6882 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by nihoniho »

A1fa wrote:
Logovan wrote:
Ma jebo to, kako napreduje dotjerivanje enterijera u Bosni i na Bazenima? Ko gostuje u ove dvije sedmice dok su im ,,pripreme''??
Nema sansi da se tamo odrze normalni treninzi, nakon ovih kisa ! mogu trckarati, onako za novinare i raju ! :roll:
A1fa

#6883 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by A1fa »

nihoniho wrote:
A1fa wrote:Ma jebo to, kako napreduje dotjerivanje enterijera u Bosni i na Bazenima? Ko gostuje u ove dvije sedmice dok su im ,,pripreme''??
Nema sansi da se tamo odrze normalni treninzi, nakon ovih kisa ! mogu trckarati, onako za novinare i raju ! :roll:
Ima zato gdje je natkriveno i gdje ne kisne, ništa se ti ne sikiraj..
Image
drug_profi

#6884 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by drug_profi »

Ima dvorana za treninge, svakako im vecini treba malo teretane. Kiša će stati za koji dan pa će se moći i na travu.
nihoniho

#6885 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by nihoniho »

A1fa wrote:
Ima zato gdje je natkriveno i gdje ne kisne, ništa se ti ne sikiraj..
Image
Evo, vec je odgodjen trening 17.05 , pocinje cirkus ! :lol:
Ps. kakva je drenaza u restoranu "Bosna", mislim, mogu li se pripreme obavljati bez problema ?
Tomahawk11
Globalni moderator

#6886 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Tomahawk11 »

Seri, seri, moj golube bijeli!
Joj, da sam Pape, skupio bih igrace i u inat frustriranim tipovima sirom nase, ne bih izlazio iz kakve kafane!
Da se bar ima sta pisati, nek vam oci ispadnu od jada :mrgreen:
Butmiran

#6887 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Butmiran »

NIHO NIHO NIHO
A1fa

#6888 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by A1fa »

Tomahawk11 wrote:Seri, seri, moj golube bijeli!
Joj, da sam Pape, skupio bih igrace i u inat frustriranim tipovima sirom nase, ne bih izlazio iz kakve kafane!
Frustriran? pa vidi se ko je balijski kompleksas, po evropi disciplinovano, kod nas moze kako hoce. Govnjivom motkom uletit im treba i sve prebit koga iza 23h zateknes za vrijeme priprema vani, a da nije slobodan dan.
IcedMFEarth

#6889 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by IcedMFEarth »

Valjda smo navijači, ne gonimo robove :oops:
Volio bi ja da su malo profesionalniji ali šta ću kad oni tako hoće, ne mogu ih ne voliti kad su moji :D
nihoniho

#6890 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by nihoniho »

A1fa wrote:
Frustriran? pa vidi se ko je balijski kompleksas, po evropi disciplinovano, kod nas moze kako hoce. Govnjivom motkom uletit im treba i sve prebit koga iza 23h zateknes za vrijeme priprema vani, a da nije slobodan dan.
Ma to ti je , korupcija, nepotizam, javasluk na sve strane , a kad to spomenes, onda si , ili frustriran , ili ustasa , cetnik :roll:

Nego, nema nista od ovih priprema, vec idu price kako se ne treba umarati, treba opusteno, svaki treci dan slobodan, spavanje kuci...pored toga, teren i ne omogucava ozbiljne pripreme...
PS:Sve su mi ovo javili iz Beograda ;-)
simonese

#6892 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by simonese »

Butmiran wrote:
:thumbup: super realno
Udbas

#6893 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Udbas »

A1fa wrote:
Imaš moju podršku, verbalnu. Ulijeći, niko ti ne brani.
Tomahawk11
Globalni moderator

#6894 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Tomahawk11 »

Nego sta nego frustrirani, teski tipovi, slomise se po vazdan vrteci jednu te istu plocu.
Cuj price balijski kompleksas, da te pitam, ne volis ti janjetinu, jel de? Cevape? Tako to? Hajde ne glumi mi ovdje Engleza! :D
SkyLimit

#6895 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by SkyLimit »

Butmiran wrote:
Odlično urađeno,osim neizostavne doze patetike u vidu kako je plasman na SP ujedinio različite narode koji žive u Bosni i Hercegovini,vidim da to forsiraju u svim stranim reportažama o našem timu.Ko u onom dokumentarcu "fudbaleri buntovnici" kad kažu kako je Predrag Pašić u ratu trenirao zajedno djecu čiji su roditelji istovremeno pucali jedni na druge.Zovite me skeptikom,ali nešto ne vjerujem da su djeca pripadnika 1.korpusa Armije BiH i sarajevsko-romanijskog korpusa VRS trenirali zajedno 1993.godine.Izgleda da je dobra priča uvjek dobra priča,pa i kad nije istinita.
IcedMFEarth

#6896 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by IcedMFEarth »

Čak ni na forumu nismo ujedinjeni :D
Havatar

#6897 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Havatar »

Dobro to ne pisu samo za Bosnu nego za sve zemlje koje imaju slicnu situaciju pa dodju do nekog uspjeha
SkyLimit

#6898 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by SkyLimit »

U Obali Slonovače je trajao rat od 2002. godine do 2004. godine.Mandika pleme(braća Toure su jedni od njih) i ostala plemena na sjeveru uz podrške Burkine Faso su preuzeli kontrolu nad sjevernim dijelom države.Drogba je poticao iz plemena koje je podržavalo zvaničnu vladu.On je 2006.godine došao u grad Bouake,središte pobunjenika,evo pogledajte na 5:20 kako su ga dočekali,za mikrofonom je vođa pobunjenika.
https://www.youtube.com/watch?v=1V1J1rFPDc8
Uskoro je i reprezentacija tu odigrala utakmicu.E to je prava priča(doduše kasnije su opet malo pripucali jedni na druge).Naša reprezentacija i dan danas ne može odigrati utakmicu u Banja Luci ili na stadionu u Mostaru.Toliko koliko nas je to fudbal ujedinio.
palermo

#6899 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by palermo »

SkyLimit wrote:U Obali Slonovače je trajao rat od 2002. godine do 2004. godine.Mandika pleme(braća Toure su jedni od njih) i ostala plemena na sjeveru uz podrške Burkine Faso su preuzeli kontrolu nad sjevernim dijelom države.Drogba je poticao iz plemena koje je podržavalo zvaničnu vladu.On je 2006.godine došao u grad Bouake,središte pobunjenika,evo pogledajte na 5:20 kako su ga dočekali,za mikrofonom je vođa pobunjenika.
https://www.youtube.com/watch?v=1V1J1rFPDc8
Uskoro je i reprezentacija tu odigrala utakmicu.E to je prava priča(doduše kasnije su opet malo pripucali jedni na druge).Naša reprezentacija i dan danas ne može odigrati utakmicu u Banja Luci ili na stadionu u Mostaru.Toliko koliko nas je to fudbal ujedinio.
Kako ne može u Mostaru ???
SkyLimit

#6900 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by SkyLimit »

palermo wrote: Kako ne može u Mostaru ???
Misliš da može igrati na "Stadion pod Bijelim Brijegom"?
Post Reply