The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
kakavdanakneiskustvu

#6876 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by kakavdanakneiskustvu »

Pandakonda wrote:Izgleda da će biti uživo na foxu. Samo ne znam da li su ovo oni što se prenose kod nas :-)

Image

izgleda da je to to,i na epg pise da je u 3 i 30
Pandakonda

#6877 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Pandakonda »

Recap svega do sad + komentari produkcije :-)

Tito_i_Partija

#6878 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Tito_i_Partija »

last mohicans wrote:Ja sam nesta misljenja da ce Carl zaplatiti. Nekako bi to na Ricka najviše ostavilo traga, za njegov ubilački nagon i osvetu, mada ce on biti osvetoljubljiv za bilo kojega člana ekipe.
K'o sto bi brat Chmoljo rek'o: "Oj Indijo" :roll:

Da te podsjetim:
Anybody moves, anybody says anything, cut the boy’s other eye out and feed it to his father and then we’ll start. You can breathe, you can blink, you can cry, hell you are all going to be doing that.
Znaci, nema apsolutno NIKAKVE sanse da Rick i Carl fasuju u ovoj sceni. Ama bas nikakve.
last mohicans

#6879 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by last mohicans »

Jbg vi, pa ima li insan slobodu da nagađa i pogađa? Eto kao gdje ces ba na njega pomisliti pored svih drugih. Ne shavatam pojedince. Po stripu je Glen trebao biti odavno u vječnim lovištima, a nije, iako znamo da se strip ne prati do kraja, što je i dobro. Neki se ovdje potpuno identificirali sa serijom i glavnim junacima,pa bi i reditelje glumili. Ako bi glavni likovi po defoltu bili zaštićeni od pogibija, serija nema imala dobar feedback, po meni. Ko je pratio sve sezone, zna da nisu bili povlašteni, zato serija i jeste dobra. Onaj za koga odavno ocekujemo da odapne, tipa Glen, ne bio neko vauu iznenađenje i nešto neocekivano,osim što bi bio brutalno ubijen. Mislim da su i ostale pogibije glavnih likova bile prilično brutalne i neočekivane. Pa strpimo se do ponedjeljka.
Tito_i_Partija

#6880 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Tito_i_Partija »

last mohicans wrote:Jbg vi, pa ima li insan slobodu da nagađa i pogađa? Eto kao gdje ces ba na njega pomisliti pored svih drugih. Ne shavatam pojedince. Po stripu je Glen trebao biti odavno u vječnim lovištima, a nije, iako znamo da se strip ne prati do kraja, što je i dobro. Neki se ovdje potpuno identificirali sa serijom i glavnim junacima,pa bi i reditelje glumili. Ako bi glavni likovi po defoltu bili zaštićeni od pogibija, serija nema imala dobar feedback, po meni. Ko je pratio sve sezone, zna da nisu bili povlašteni, zato serija i jeste dobra. Onaj za koga odavno ocekujemo da odapne, tipa Glen, ne bio neko vauu iznenađenje i nešto neocekivano,osim što bi bio brutalno ubijen. Mislim da su i ostale pogibije glavnih likova bile prilično brutalne i neočekivane. Pa strpimo se do ponedjeljka.
Ovdje sam prest'o citat', jer tu pokazujes koliko nemas pojma o cemu pricas. Ne bih sad da stavljam ovdje spoilere iz stripa zbog drugih forumasa, al' de majke ti saberi se, klikni na link, i malo citaj.

http://walkingdead.wikia.com/wiki/Glenn_(Comic_Series)
Pandakonda

#6881 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Pandakonda »

Ako bi sad ubili Glenna postavlja se pitanje čemu onda ona glupost sa kontenjerom na početku sezone ? Mogli su ga komotno tad ubit i onda još jednog lika u finalu. Glenn bi dobio dobru smrt (umro kako je i živio, pomagajući ljudima) i u finalu ubit nekog tako da ljudi dobiju utisak da niko nema plot armor. Po menu su najsigurniji Rick, Carl, Daryl.
Logovan

#6882 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Logovan »

last mohicans wrote:Jbg vi, pa ima li insan slobodu da nagađa i pogađa?
Nema. :wink: :mrgreen:
dale cooper

#6883 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by dale cooper »

Pandakonda wrote:Ako bi sad ubili Glenna postavlja se pitanje čemu onda ona glupost sa kontenjerom na početku sezone ? Mogli su ga komotno tad ubit i onda još jednog lika u finalu. Glenn bi dobio dobru smrt (umro kako je i živio, pomagajući ljudima) i u finalu ubit nekog tako da ljudi dobiju utisak da niko nema plot armor. Po menu su najsigurniji Rick, Carl, Daryl.
Foreshadowing?

Apsolutno. :thumbup:
Daryl Dixon

#6884 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Daryl Dixon »

Logovan wrote:
Daryl Dixon wrote:
Logovan wrote:Brko će ostati, siguran sam.

evo sad sam bas naisao na spojler prve epizode ove sezone sto nam predstoji i nisam zadovoljan.. :| imam link ako hoces da ti posaljem u inbox da ne bi kmecali neki ako postavim ovdje... ili nek citaju na svoju odgovornost :mrgreen:
Samo šalji. :mrgreen:
zaboravio da ti posaljem, halali.. :D

evo link ispod, spominje se sve, ogrtaĆi, pokrivaĆi itd..

ZpojlerĆiĆ..

Ćitate na svoju odgovornost..

https://imgur.com/mKUAVs2
dale cooper

#6885 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by dale cooper »

Daryl Dixon wrote:
zaboravio da ti posaljem, halali.. :D

evo link ispod, spominje se sve, ogrtaĆi, pokrivaĆi itd..

ZpojlerĆiĆ..

Ćitate na svoju odgovornost..

https://imgur.com/mKUAVs2
Ne mogu sad dočekati da vidim kako će se ovo odigrati na ekranu (ako je istina naravno). :mrgreen:
Ne zvuči loše.
Daryl Dixon

#6886 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Daryl Dixon »

@dale tebra meni ima logike, vidjet cemo za par dana hoce li se sta poklopiti :) :thumbup:
dale cooper

#6887 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by dale cooper »

Daryl Dixon wrote:@dale tebra meni ima logike, vidjet cemo za par dana hoce li se sta poklopiti :) :thumbup:
Pa uklapa se sa onim što su oni sa Spoiling Dead upratili prilikom snimanja, ko fali, ko ne i tako dalje.
Tako da je ovaj gore spojler možda jedini "real deal" u moru raznih drugih koji su se zadnjih mjeseci
i dana pojavili na netu. Čudno, ali meni stvarno ne smeta što sam pročitao, jer kao što rekoh, interesuje
me kako će to sve odigrati na tv-u. Po meni neće mi nimalo umanjiti emotivni impact, posebice ako
se to dobro odradi.
Daryl Dixon

#6888 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Daryl Dixon »

dale cooper wrote:
Daryl Dixon wrote:@dale tebra meni ima logike, vidjet cemo za par dana hoce li se sta poklopiti :) :thumbup:
Pa uklapa se sa onim što su oni sa Spoiling Dead upratili prilikom snimanja, ko fali, ko ne i tako dalje.
Tako da je ovaj gore spojler možda jedini "real deal" u moru raznih drugih koji su se zadnjih mjeseci
i dana pojavili na netu. Čudno, ali meni stvarno ne smeta što sam pročitao, jer kao što rekoh, interesuje
me kako će to sve odigrati na tv-u. Po meni neće mi nimalo umanjiti emotivni impact, posebice ako
se to dobro odradi.
potpisujem :) :thumbup:
Daryl Dixon

#6889 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Daryl Dixon »

dupli
Pandakonda

#6890 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Pandakonda »

Kreator stripa je rekao kako su koristili dosta mjera osiguranja da se nebi desio leak. Jedan od tih je da su unajmili dvojnike (body double) određenih glumaca tako da ljudi misle da su na setu. Također su neke glumce/ice premjestili na drugu lokaciju da bi mi dobili pogrešan utisak ko je tu a ko ne. Bilo je i nekih sitnih mjera tipa da su imali kontrolu nad društvenim mrežama glumaca da se ne bi desio neki slip. (tipa kada je Daryl objavio sliku na instagramu sa Rickom gdje ima krvi na licu, što smo mi tek vidjeli prije par dana u sneak peeku). Tako da ako je ovo gore istina taj gore spoiler je pogrešan. Možemo se samo nadat da će nas AMC iznenadit :-)

http://www.hollywoodreporter.com/live-f ... ers-939077
Tito_i_Partija

#6891 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Tito_i_Partija »

Daryl Dixon wrote:
dale cooper wrote:
se to dobro odradi.
potpisujem :) :thumbup:
Takodje. Ovo sto sam procit'o zvuci dobro, samo da se to jos snimi kako treba. :)
last mohicans

#6892 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by last mohicans »

Tito_i_Partija wrote:
last mohicans wrote:Jbg vi, pa ima li insan slobodu da nagađa i pogađa? Eto kao gdje ces ba na njega pomisliti pored svih drugih. Ne shavatam pojedince. Po stripu je Glen trebao biti odavno u vječnim lovištima, a nije, iako znamo da se strip ne prati do kraja, što je i dobro. Neki se ovdje potpuno identificirali sa serijom i glavnim junacima,pa bi i reditelje glumili. Ako bi glavni likovi po defoltu bili zaštićeni od pogibija, serija nema imala dobar feedback, po meni. Ko je pratio sve sezone, zna da nisu bili povlašteni, zato serija i jeste dobra. Onaj za koga odavno ocekujemo da odapne, tipa Glen, ne bio neko vauu iznenađenje i nešto neocekivano,osim što bi bio brutalno ubijen. Mislim da su i ostale pogibije glavnih likova bile prilično brutalne i neočekivane. Pa strpimo se do ponedjeljka.
Ovdje sam prest'o citat', jer tu pokazujes koliko nemas pojma o cemu pricas. Ne bih sad da stavljam ovdje spoilere iz stripa zbog drugih forumasa, al' de majke ti saberi se, klikni na link, i malo citaj.

http://walkingdead.wikia.com/wiki/Glenn_(Comic_Series)
Strip ne čitam i nisam ni rekao da čitam. Mišljenje o Glenu sam iznio na osnovu ove teme i tobože onih koji prate strip a govorili su da je, ako pratimo strip, trebao davno otići. Ja sam takav zaključak stekao. Sad ako sam fulio, izvinjavam se uvaženom auditoriju koji ima vremena da prati i strip. Ne kontam što se palite ko kutnjaci. De nam recite ko bi to po vama trebao odapeti, da se mi "neupućeni" ne provaljujemo.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#6893 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Chmoljo »

Đekna!
Pandakonda

#6894 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Pandakonda »

Ništa, ključaj temu do ponedjeljka da neko nebi "izletio" sa spoilerom :-D
Chmoljo

#6895 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Chmoljo »

:thumbup:

ko ima šta reći, rekao je... :D ako zaboravim otključati poslije 11 u ponedjeljak, šaljite PP :D
Chmoljo

#6896 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Chmoljo »

Jebiga...

I posrali su se u cejf sa ovom necenzurisanom verzijom... Sad bih ko trebo cekati 12 da vidim rascopanu glavu...

:roll:
sumirprimus

#6897 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by sumirprimus »

Ecjebiga ejb ode jebiga ba i producenti.haj ovaj drugi al ridji :roll:
Last edited by sumirprimus on 24/10/2016 22:24, edited 1 time in total.
sumirprimus

#6898 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by sumirprimus »

I sace odugovlacit citavu sezonu sa osvetom.bizi ba
RLewis

#6899 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by RLewis »

Sve u svemu neocekivan rasplet oko "lika" koji ce zaplatiti

Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk
Chmoljo

#6900 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Chmoljo »

Nije bas neocekivan. O ovome se najvise nagadjalo. A drugo je sta je ko od nas prizeljkivao. Ja prvi.

Al hajd, nisu se ustrtarili pa ubili nekog relativno nebitnog.
Post Reply