Moderator: Chloe
Sosed HasoChuckie wrote:
Intimus wrote:

covjek akrobata sa izgleda 3 rukedrekalica28 wrote:ne znam šta je ovo, ali mi je interesantno.![]()
![]()
naravno, prirodni airbag je dovoljanEntropio wrote:
mislim da sam skontao, kljun s vratom mu je lijeva ruka(da lijeva), ova desna noga mu je desna ruka, lijeva noga mu je lijeva noga a desnu je sakrio, i glava mu je na prsima ptice.drekalica28 wrote:ja vidim 3 ruke ali nikako cijelog čovjeka.
to je neki onda mnogo mal i pljosnat čiko.Mr.Penguin wrote:mislim da sam skontao, kljun s vratom mu je lijeva ruka(da lijeva), ova desna noga mu je desna ruka, lijeva noga mu je lijeva noga a desnu je sakrio, i glava mu je na prsima ptice.drekalica28 wrote:ja vidim 3 ruke ali nikako cijelog čovjeka.
cim mu je lijeva noga one velicine onda je mali čiko ili dijetedrekalica28 wrote:to je neki onda mnogo mal i pljosnat čiko.Mr.Penguin wrote:mislim da sam skontao, kljun s vratom mu je lijeva ruka(da lijeva), ova desna noga mu je desna ruka, lijeva noga mu je lijeva noga a desnu je sakrio, i glava mu je na prsima ptice.drekalica28 wrote:ja vidim 3 ruke ali nikako cijelog čovjeka.![]()
![]()
tebi se spavaMr.Penguin wrote:ubi me ova hipnoza
ne spava mi se toliko, nego hoce mozak kroz oci da mi izadje.drekalica28 wrote:tebi se spavaMr.Penguin wrote:ubi me ova hipnoza
![]()
![]()
![]()