Manchester United FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Madrid

#6876 Re: Manchester United FC

Post by Madrid »

Sarajevo1946 wrote:A vi ne shvatate da dolazi nekakav zastoj po pitanju tih transfera, Real koči transfer radi 3-4 miliona gore - dole. Barcelona i Real ako ne daju pare za igrača, neće ih niko drugi dati. A Barceloni i Realu Rooney trenutno nije prioritet, naprotiv. Ukoliko ga Ferguson bude prodavao, 40-ak miliona funti je maksimum koji može izvući.
Ma Realu pored 2 igraca slicne kvalitete ne treba Rooney, i sebe i Moua bi polio benzinom kad bi platio 60m Rooneya :lol:
Barca vec mozda i moze se raspitati, ali tesko :D
skafiskafsnjak

#6877 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

@odesveuhonduras, ne mozes RVP uporedjivati ... njega su prodali posto poto jer bi otisao dzabe po isteku ugovora. Rooney ima jos par godina ugovora i zato ga Ferguson moze prodati kome hoce.
A jesi siguran da City ne bi plattio mnogo miliona ? jah jah inace se ne rasipaju ..ne znam odkud mi to :D
Riddle

#6878 Re: Manchester United FC

Post by Riddle »

Madrid wrote:Ako neko kupi Rooneya za 60m (osim Citya i mozda PSG), slobodno me podjsetite da vam se izvinem i kazem da nemam pojma o fudbalu, a do tad vam se samo mogu smijat na sve to :D
PS: Rooney nikad nece dostici Ibrinu klasu :!:
Ne brini, nikome nije potrebno tvoje izvinjenje. Uostalom, do prodaje nece doci.
odesveuhonduras wrote:Nani je vrhunski igrač ali jednom u 5 utakmica maksimalno. Kad bi Unitedu neko ponudio 25 miliona funti, ferguson bi ga na leđima odnio. Pogotovo sad kad ima Younga sa kojim je United bolji duplo.
Zelim vjerovati da si u svom elementu i da se zajebavas. Young? :lol:
missko

#6879 Re: Manchester United FC

Post by missko »

Ima Anzi Mackala para ko blata a Celsija svi zaboravili. Murinjo Runija ako bude na trzistu ne bi propustio ni za sta na svijetu.
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#6880 Re: Manchester United FC

Post by odesveuhonduras »

ne, ne zahebavam se.. lani ste izgubili titulu kad je matori izbacio younga iz ekipe pod pritiskom medija tbog onih simuliranja.. frajer po utakmici pošalje 10 upotrebljivih centaršuteva bar, a to je osnova vaše igre; vraća se u obranu i generalno je mnogo korisniji igrač. To što je smrad je svakako uvjet da igra za United. :D

Nani odigra vrhunski jednu utakmicu, zabije dva i asistira dva, i onda je igrač manje u slijedećih 5. I utakmice protiv Evertona i Fulhama su ti odličan primjer za to.

Sve u svemu, ja sam puno mirniji kad stari petljanac izabere Nani-a ;-)
Last edited by odesveuhonduras on 26/08/2012 15:53, edited 1 time in total.
Teufik

#6881 Re: Manchester United FC

Post by Teufik »

Koji vam je k...c?
The Sun objavi clanak a vi se odmah zaletili da ga prodate.

C...c...c
ultima_palabra

#6882 Re: Manchester United FC

Post by ultima_palabra »

odesveuhonduras wrote:Nani je vrhunski igrač ali jednom u 5 utakmica maksimalno. Kad bi Unitedu neko ponudio 25 miliona funti, ferguson bi ga na leđima odnio. Pogotovo sad kad ima Younga sa kojim je United bolji duplo.
U pravu si... mada se ne slažem za Younga, on boluje od istih boljki kao Nani. Valencia koji je pet puta manje talentovan je sad korisniji od obojice.
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#6883 Re: Manchester United FC

ultima_palabra wrote:
U pravu si... mada se ne slažem za Younga, on boluje od istih boljki kao Nani. Valencia koji je pet puta manje talentovan je sad korisniji od obojice.
Po meni je Young puno konstantniji. Zna i on odigrati lošu utakmicu ali rjeđe, i generalno se puno više trudi od Nania.

Nani je naravno 5 puta veći talent, tehnički malo iza kolege mu iz reprezentacije ali džaba mu to kad nema konstante, nikad neće biti "world class" ako to ne promijeni.
missko

#6884 Re: Manchester United FC

Post by missko »

Nanijeva mana je sto se ne zna podrediti kolektivu, dok to Jang puno bolje cini, velicina igraca se ogleda u tome da shvati suigrace i da bude shvacen, a kod Nanija samo ide ako se igra onako kako to njemu odgovara i samo ako je nesto ekstra raspolozen. Mislim da je Nani zavrsio s Unitedom ove godine, pokazao je volju za odlaskom i kasnije se pokajao ali izgleda da poslije tandaranja nema kajanja
ultima_palabra

#6885 Re: Manchester United FC

Post by ultima_palabra »

odesveuhonduras wrote:
ultima_palabra wrote:
Po meni je Young puno konstantniji. Zna i on odigrati lošu utakmicu ali rjeđe, i generalno se puno više trudi od Nania.

Nani je naravno 5 puta veći talent, tehnički malo iza kolege mu iz reprezentacije ali džaba mu to kad nema konstante, nikad neće biti "world class" ako to ne promijeni.
Ma nije to velika razlika... Nani igra jednu dobro, pa pet slabo. Young u većim intervalima, igra dva mjeseca dobro, pa pet slabo :D
miki.ba

#6886 Re: Manchester United FC

Post by miki.ba »

U suštini njima Fergi ne dozvoljava da budu world class, ko god se malo pocne kofrcit ovaj mu klempu opali.
Zato je prodo Ronalda jer se ovaj bunio sto je naklupi.
Nanija krenulo u 2011 al je poceo biti sebican i odma je izgubio standardno mjesto.
Znaci politika je kad se kaže ManUtd da se pomisli na sir Alex Ferguson, a ne ko u Barseloni gdje se odma pomisli na Messija.
Fergi nece mangupe, on hoce radnike klasicen koji svoje radno mjesto moraju voliti, a ako ne noga.
Zato ce i Rooney dobiti nogu.
skafiskafsnjak

#6887 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

miki.ba wrote:U suštini njima Fergi ne dozvoljava da budu world class, ko god se malo pocne kofrcit ovaj mu klempu opali.
Nanija krenulo u 2011 al je poceo biti sebican i odma je izgubio standardno mjesto.
Znaci politika je kad se kaže ManUtd da se pomisli na sir Alex Ferguson, a ne ko u Barseloni gdje se odma pomisli na Messija.
Fergi nece mangupe, on hoce radnike klasicen koji svoje radno mjesto moraju voliti, a ako ne noga.
ima istine, itekako ...
Madrid

#6888 Re: Manchester United FC

Post by Madrid »

Ma napravio je Fergi dosta igraca, ali kako kaze narodna, ne moze se od g***** pita pravit :D
Nego niko ne spominje Cleverleya, meni je pravo dobro odigrao jucer, mada sam do sada smatrao da i nije za prve postave :-)
miki.ba

#6889 Re: Manchester United FC

Post by miki.ba »

Madrid wrote:Ma napravio je Fergi dosta igraca, ali kako kaze narodna, ne moze se od g***** pita pravit :D
Nego niko ne spominje Cleverleya, meni je pravo dobro odigrao jucer, mada sam do sada smatrao da i nije za prve postave :-)
Meni je bio loš, izgubi 3-4 cite lopte na sredini beze.
Cini mi se da nema ideje, ne zna zakljucati loptu, što je nužno na toj poziciji.
Teufik

#6890 Re: Manchester United FC

Post by Teufik »

miki.ba wrote:U suštini njima Fergi ne dozvoljava da budu world class, ko god se malo pocne kofrcit ovaj mu klempu opali.
Ne provaljuj se
miki.ba wrote: Nanija krenulo u 2011 al je poceo biti sebican i odma je izgubio standardno mjesto.
Nidje veze
miki.ba wrote: Znaci politika je kad se kaže ManUtd da se pomisli na sir Alex Ferguson, a ne ko u Barseloni gdje se odma pomisli na Messija.
To je jasno
miki.ba wrote: Fergi nece mangupe, on hoce radnike klasicen koji svoje radno mjesto moraju voliti, a ako ne noga.
Svaki normalan trener to hoce.
skafiskafsnjak

#6891 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

Madrid wrote:Ma napravio je Fergi dosta igraca, ali kako kaze narodna, ne moze se od g***** pita pravit :D
Dobro je nekao jucer, pod pritiskom je kad tu Scholes igra ... a jucer nije igrao, i mali odmah dobar. Mislim da Giggs i Scholes iduce sezone odose...
Teufik

#6892 Re: Manchester United FC

Post by Teufik »

Bio je dobar juce.Prosle sezone ga je povreda omela u razvoju,valjda ove bude vise srece po njega.
Jokericious

#6893 Re: Manchester United FC

Post by Jokericious »

Ferguson je morao pustiti Ronalda jer je ovaj zelio ici. Cuj otjerao ga. :lol:
Nije covjek zelio da zivi u Manchesteru i to je to.
skafiskafsnjak

#6894 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

CollegeGunner wrote:Ferguson je morao pustiti Ronalda jer je ovaj zelio ici. Cuj otjerao ga. :lol:
Pa nije nuzno morao, bio jos koju godinu pod ugovorom... ali zasto drzati nezadovoljnog igraca u ekipi . Slicna stvar je bila sa RVP u Arsenalu, samo sto su ga morali dati jeftinije jer je ugovor isticao ...
Ako je ovo sa Rooneyem istina, da je u svadji s Fergijem i on ce otici ...samo cisto sumnjam da ce otici za male pare .
odesveuhonduras

#6895 Re: Manchester United FC

kad može, hoće on tako... al mu je rooney mogao onu njgovu nenu klepiti, ne bi opet ništa.. jer u zadnje dvije godine bez rooneya bi završili ko liverpool lani. ferguson se voli "iživljavati" na mlađariji i onima koji su zamjenjivi, onda to malo napumpa po medijima da ga se ti isti boje i tako izgradio sebi autoritet tough guy-a.. povuče on ručnu kad mu je to u korist. što bi onaj irski mesar rekao - dok sam bio igračina, mogao sam šta sam htio - kad sam prešao 30-u, onda se fergie počeo kofrčiti ;-)

a to da je otjerao ronalda okači mačku o rep.. toliko ga je tjerao da je reala prijavio uefi
Last edited by odesveuhonduras on 26/08/2012 16:54, edited 1 time in total.
miki.ba

#6896 Re: Manchester United FC

Post by miki.ba »

@Teufik
Dobro pojasni sta sam slago ?
Ako misliš da je Ronalda prodao zbog para varaš se, prodo ga je zato sto je seronja.
Ako misliš da Nani nije izgubio mjesto zbog sebicnosti, reci zašto je.
A druga je prica što je Nani sad van forme.
Jokericious

#6897 Re: Manchester United FC

Post by Jokericious »

Ma previse igraci slobode imaju. Nije dosta sto zaradjuju ogromne svote novca, vec i rade sta hoce.
Evo recimo ovo sto Modric radi je zalosno. Ja bi ga ostavio u rezervama da trune. Mislim da ima dosta godina ugovora.
miki.ba

#6898 Re: Manchester United FC

Post by miki.ba »

CollegeGunner wrote:Ferguson je morao pustiti Ronalda jer je ovaj zelio ici. Cuj otjerao ga. :lol:
Bio mu je doba Manchester dok nije poceo sjediti na klupi.
odesveuhonduras

#6899 Re: Manchester United FC

CollegeGunner wrote:Ma previse igraci slobode imaju. Nije dosta sto zaradjuju ogromne svote novca, vec i rade sta hoce.
Evo recimo ovo sto Modric radi je zalosno. Ja bi ga ostavio u rezervama da trune. Mislim da ima dosta godina ugovora.
malo govno.. do 2016. mu je ugovor
Madrid

#6900 Re: Manchester United FC

Post by Madrid »

miki.ba wrote:@Teufik
Dobro pojasni sta sam slago ?
Ako misliš da je Ronalda prodao zbog para varaš se, prodo ga je zato sto je seronja.
Ako misliš da Nani nije izgubio mjesto zbog sebicnosti, reci zašto je.
A druga je prica što je Nani sad van forme.
Ja sta, vec zbog para, United je bio u velikim dugovima, ne znam kakvo je sada stanje oko toga, ali one njegove vlasnike samo pare zanimaju...
Post Reply