SMINKA oliti MAKE-UP
Moderator: anex
-
zamzija
#6876 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Prtizzanko - Ooodlična ideja za kinđurijadu! 
- ema_
#6877 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Evo, žene, kojoj treba
http://www.ekupon.ba/?utm_source=sax728 ... ium=banner
Piše da vrijedi za idućih 6 mjeseci, znači ako se koja udaje i sl.
http://www.ekupon.ba/?utm_source=sax728 ... ium=banner
Piše da vrijedi za idućih 6 mjeseci, znači ako se koja udaje i sl.
- eluna
#6878 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
još samo da im dođe i ona Blending brush, još mi to fali, a ona podloga za sjenu je za sada ok .... doduše, malo prakse treba sa novim četkicama i za šminkanje sa podlogom jer do sada nisam to koristila, ali će i to da bude ok
inače, jutros sam zlatno-smeđa
-
debela
#6879 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
gdje da nadjem kvalitetno siljalo za olovke? imam obicno iz knjizare, ostro je ali mi pucaju spicevi sa njim. sto vise siljim ono sve gore. pa ne mogu svakih 10 dana novu olovku kupovati
dajte mi kakav pametan prijedlog.
- eluna
#6880 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
meni sad stiglo sa elf-a ...probala sinoć i odlično jedebela wrote:gdje da nadjem kvalitetno siljalo za olovke? imam obicno iz knjizare, ostro je ali mi pucaju spicevi sa njim. sto vise siljim ono sve gore. pa ne mogu svakih 10 dana novu olovku kupovati![]()
- Nadinka
#6881 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
ja mislim da j ekod mene alessandro, ono duplo, za debele i tanke olovke, godinama me sluzi jako dobro. prije sma kupovala oriflame, i ono je icni mi se bilo ok. znam da ima i art deco na svojim policama.debela wrote:gdje da nadjem kvalitetno siljalo za olovke? imam obicno iz knjizare, ostro je ali mi pucaju spicevi sa njim. sto vise siljim ono sve gore. pa ne mogu svakih 10 dana novu olovku kupovati![]()
-
debela
#6882 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
zene hvala. uzela bih neko koje mogu odmah kupiti, nista narucivanje. alessandro cu pogledati osim ako nije skup kao ostale njihove stvari.
- Nadinka
#6883 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
ja se stvarno ne sjecam ni kad sam ga kupila, ali ne vjerujem da j ebio nesto puno skup, nisam valjda bila u nekom manijakalnom stanju kad sam ga kupovaladebela wrote:zene hvala. uzela bih neko koje mogu odmah kupiti, nista narucivanje. alessandro cu pogledati osim ako nije skup kao ostale njihove stvari.
- alica.k
#6884 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
hahahahaNadinka wrote:ja se stvarno ne sjecam ni kad sam ga kupila, ali ne vjerujem da j ebio nesto puno skup, nisam valjda bila u nekom manijakalnom stanju kad sam ga kupovaladebela wrote:zene hvala. uzela bih neko koje mogu odmah kupiti, nista narucivanje. alessandro cu pogledati osim ako nije skup kao ostale njihove stvari.pogledaj i art deco, vjerujem da je i ono dobro, kao ovo bude ksupo
prejako!
- ema_
#6885 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ima od Essence, 2 km, baš praktično, još ima onaj veći otvor pri vrhu da se ne nakupljaju vrhovi olovaka. 
-
debela
#6886 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
essence 2 km, to je onda to za pocetak. ne bude li valjalo nece mi biti ni zao 
- kakav nered
#6887 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
cure pošizit ću
oko mi suzi već 3 dana, a ja naravno ne mogu da ne diram i skinem šminku s pola oka :S katastrofa... jutros nisam stavljala sjenu ispod oka, da mi se ne vidi
ali opet mi smeta jer su mi oči nekako umorne od toga...
kontam da je alergija jer mi se to dešava svako proljeće ali kad sam imala problema s plućima testirala sam se na alergije i nisam ispala alergična ni na što... dešava li se to još ikome??? trebam li piti neke vitamine, nešto... baš me nervira...
kontam da je alergija jer mi se to dešava svako proljeće ali kad sam imala problema s plućima testirala sam se na alergije i nisam ispala alergična ni na što... dešava li se to još ikome??? trebam li piti neke vitamine, nešto... baš me nervira...
- Michun
#6888 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Get a massive 20% off your order today at www.eyeslipsface.co.uk by using the code MAGIC20UK for UK Customers, MAGIC20EU for EU Customers at checkout. Please remember to choose your shipping options before applying the code.
A minimum order (excluding shipping) of £10 applies, the code expires at 10am (UK time) 12 April 2011.
A minimum order (excluding shipping) of £10 applies, the code expires at 10am (UK time) 12 April 2011.
- eluna
#6889 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
kakav nered wrote:cure pošizit ćuoko mi suzi već 3 dana, a ja naravno ne mogu da ne diram i skinem šminku s pola oka :S katastrofa... jutros nisam stavljala sjenu ispod oka, da mi se ne vidi
meni se to dešavalo od vjetra ...... kasnije se ispostavilo da je bio problem sa sinusima, jer su suzni kanali i sunusi povezani ....... tako da prekontroliši sinuse .......... pogotovu ako te počesto boli glava i to u predjelu iznad nosa a između obrva
- bez_ideje
#6890 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Mene stalno suze obljevaju na vjetru,suncu,jakoj svjetlosti.......kupi dobre suncane naocale
doduse....meni ne razmaze sminku

doduse....meni ne razmaze sminku
- eluna
#6891 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Michun wrote:Get a massive 20% off your order today at http://www.eyeslipsface.co.uk by using the code MAGIC20UK for UK Customers, MAGIC20EU for EU Customers at checkout. Please remember to choose your shipping options before applying the code.
jooooooooooooojjjjjjjjjjjj imaju blending brush ...... poručuje li ko iz sarajeva???? ostalo sam dobila jučer
- VenomousV
#6892 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
isteklo im je to u 10... cekamo free shipping sad 
- Michun
#6893 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
fakat!!! pa sto su stavili prije sat. shegaVenomousV wrote:isteklo im je to u 10... cekamo free shipping sad
- kakav nered
#6894 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
ne bole me sinusi nikada, ali šmrcam 365 dana godišnje (sinusi 100% )... znači ni na more ne mogu bez maramicaeluna wrote:kakav nered wrote:cure pošizit ćuoko mi suzi već 3 dana, a ja naravno ne mogu da ne diram i skinem šminku s pola oka :S katastrofa... jutros nisam stavljala sjenu ispod oka, da mi se ne vidi
meni se to dešavalo od vjetra ...... kasnije se ispostavilo da je bio problem sa sinusima, jer su suzni kanali i sunusi povezani ....... tako da prekontroliši sinuse .......... pogotovu ako te počesto boli glava i to u predjelu iznad nosa a između obrva
bude mi tako i na jesen tek kad zahladi i na proljeće kad otopli... desetak dana... ali dok prođe izludim...
ima li nešto da ne moram ići doktoru??
Last edited by kakav nered on 12/04/2011 11:55, edited 1 time in total.
- alica.k
#6895 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
kakav nered, vjetar neki puse vec par dana, oko ti se osusi i onda se pokusava navlaziti tako sto puno suzi, al posto suze idu prema dole :d a ne u oko onda nista od toga..
cesce trepci, mozda kupi neke umjetne suze i ukapavaj s vremena na vrijeme i bice to ok
. (znaju one sto nose lece o cemu ja pricam...)
a i idi svakako vidjet sinuse, sto eluna kaze.
cesce trepci, mozda kupi neke umjetne suze i ukapavaj s vremena na vrijeme i bice to ok
- VenomousV
#6896 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Michun wrote:fakat!!! pa sto su stavili prije sat. shegaVenomousV wrote:isteklo im je to u 10... cekamo free shipping sad
nisu, stavili su jucer :S
mozda fejs zahebava ez južual...
al haj jos 3 hiljade lajkova i imamo free shipping
- kakav nered
#6897 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
fazon je što to počne čim ujutro otvorim oči... nisam vani gotovo nikako... kuća-auto-posao-auto-kuća... znači na svježem zraku svega 2 min... (socijalni život mi je trenutno katastrofaalica.k wrote:kakav nered, vjetar neki puse vec par dana, oko ti se osusi i onda se pokusava navlaziti tako sto puno suzi, al posto suze idu prema dole :d a ne u oko onda nista od toga..
cesce trepci, mozda kupi neke umjetne suze i ukapavaj s vremena na vrijeme i bice to ok. (znaju one sto nose lece o cemu ja pricam...)
- kakav nered
#6898 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
nije do vjetra...i kući mi takobez_ideje wrote:Mene stalno suze obljevaju na vjetru,suncu,jakoj svjetlosti.......kupi dobre suncane naocale![]()
doduse....meni ne razmaze sminku![]()
šminku razmažem sama... jer stalno brišem maramicom... da ne diram ne bi... ali hajde ne diraj
i nije mi to toliko frka, nego što su mi oči umorne... ne mogu da se koncentriram na posao... baš smeta...
- eluna
#6899 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
možda zbog toga i jeste ........ ali za svaki slučaj kontroliši sinuse, ......... meni je to sve prestalo kad su se sinusi začepilikakav nered wrote:fazon je što to počne čim ujutro otvorim oči... nisam vani gotovo nikako... kuća-auto-posao-auto-kuća... znači na svježem zraku svega 2 min... (socijalni život mi je trenutno katastrofaalica.k wrote:kakav nered, vjetar neki puse vec par dana, oko ti se osusi i onda se pokusava navlaziti tako sto puno suzi, al posto suze idu prema dole :d a ne u oko onda nista od toga..
cesce trepci, mozda kupi neke umjetne suze i ukapavaj s vremena na vrijeme i bice to ok. (znaju one sto nose lece o cemu ja pricam...)
a i idi svakako vidjet sinuse, sto eluna kaze.)
- eluna
#6900 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
onda kontrola vida ..... ako već nemaš dioptriju, onda vjerovatno imaš početak male dioptrije ...... pa se oči umaraju, mada i češanje i brisanje umara oči ........ još ako stalno buljiš u monitorkakav nered wrote:nije do vjetra...i kući mi takobez_ideje wrote:Mene stalno suze obljevaju na vjetru,suncu,jakoj svjetlosti.......kupi dobre suncane naocale![]()
doduse....meni ne razmaze sminku![]()
![]()
šminku razmažem sama... jer stalno brišem maramicom... da ne diram ne bi... ali hajde ne diraj
i nije mi to toliko frka, nego što su mi oči umorne... ne mogu da se koncentriram na posao... baš smeta...