Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
spinel_ wrote: ↑16/02/2021 08:33https://youtu.be/5qyI4DLEJ9Y?t=1205
Evo rece covjek da se ljudi od 80+ godina nijednom vakcinom ne vakcinisu nego su to sad kako je Covid promijenili.
A mene ovdje napadoste kako ja generalisem i tretiram te osobe kao manje vrijedne.
Vidimo ko ih tretira tako. Svijet, elita, WHO pa i vi donekle.
Jos samo nam objasni da su amerikanci unistili jugu, da je sarajevo granatirano od strane cia, mi6,
spinel_ wrote: ↑16/02/2021 08:33https://youtu.be/5qyI4DLEJ9Y?t=1205
Evo rece covjek da se ljudi od 80+ godina nijednom vakcinom ne vakcinisu nego su to sad kako je Covid promijenili.
A mene ovdje napadoste kako ja generalisem i tretiram te osobe kao manje vrijedne.
Vidimo ko ih tretira tako. Svijet, elita, WHO pa i vi donekle.
Jos samo nam objasni da su amerikanci unistili jugu, da je sarajevo granatirano od strane cia, mi6,
Dođem čisto da se nasmijem glupostima koji pojedini ovdje valjaju.
Čip!
Smijat ces se i 2025 kad budes brnjicu nosao.
Ne nosim je ni sad, čisto sumnjam da ću i 2025. A vama ću se smijati i 2025. Pod dejstvom čipa, naravno.
Čuj ne nosi masku. Jesi li ti svjestan da svojom neodgovornošću možeš nekoga da ubiješ time što ne nosiš masku. Svog deku, baku, neku staru nanu u tramvaju. Zbog ovakvih neodgovornih pojedinaca imamo što imamo. Garant još tulumariš gdje ne postoji distanca...cccc.
I onda nešto pričaš protiv ćipova koje nitko drugi ovdje ne spominje, a sam si neodgovaran građanin spram ove strašne bolesti. Kakvo licemjerje. Umjesto da stojiš iza svojih riječi i hrabro istupiš kada dođu vakcine i primiš par shotova od različitih proizvođača, a on ne nosi ni masku koja je glavni štit i brana od virusa. Kakva neodgovornost!
adsubzero wrote: ↑16/02/2021 09:32
Covjek je fasciniran 3D filmovima i hologramima.
Mislim fino, samo ne vidim kakve to veze ima sa ovom temom
A tebe, pa ako ovo nije dokaz reptilske nadmoći, ne znam šta jeste Jes vidio lava, isto pravi - ja se usro Možeš onda mislit šta tek još mogu napravit, a drže nam u tajnosti... Čip u vakcini - sitnica
Dozer wrote: ↑16/02/2021 10:54
Sta kazu jutros na N1.... Mogucnost ponovne zaraze onih koji su preboljeli koronu/covid je smanjena za 91%. Novo istrazivanje
Al' mojne Ivermectin, daj vakcine
AstraZeneca vec sad uduplala prihode. O Pfizeru da ne pricamo
zagortenej wrote: ↑16/02/2021 10:39Bill Gates: Koronavirus je dječja igra u odnosu na klimatske promjene
Osnivač Microsofta Bill Gates želi u sljedećih pet godina uložiti ukupno dvije milijarde dolara u projekte i pokretanje tvrtki kako bi se izbjegle klimatske promjene. Potrebne su inovacije kako bi se izbjegla klimatska katastrofa, rekao je Gates u izjavi objavljenoj u ponedjeljak u njemačkom poslovnom dnevniku Handelsblatt. To ne bi bilo nemoguće, ali bilo bi vrlo teško, dodao je.
Ne nosim je ni sad, čisto sumnjam da ću i 2025. A vama ću se smijati i 2025. Pod dejstvom čipa, naravno.
Čuj ne nosi masku. Jesi li ti svjestan da svojom neodgovornošću možeš nekoga da ubiješ time što ne nosiš masku. Svog deku, baku, neku staru nanu u tramvaju. Zbog ovakvih neodgovornih pojedinaca imamo što imamo. Garant još tulumariš gdje ne postoji distanca...cccc.
I onda nešto pričaš protiv ćipova koje nitko drugi ovdje ne spominje, a sam si neodgovaran građanin spram ove strašne bolesti. Kakvo licemjerje. Umjesto da stojiš iza svojih riječi i hrabro istupiš kada dođu vakcine i primiš par shotova od različitih proizvođača, a on ne nosi ni masku koja je glavni štit i brana od virusa. Kakva neodgovornost!
Čak ti ni cinizam ne ide od ruke
Čip!
Budi miran, možda ti šanem kakvu dobru seriju i film da pogledaš