Dijasporci loze sa strane i nagovaraju domicilne da se pobiju.Velkoski wrote:ja ću ratovati protiv trećeg entiteta iz švicarske
Teski supci.
Dijasporci loze sa strane i nagovaraju domicilne da se pobiju.Velkoski wrote:ja ću ratovati protiv trećeg entiteta iz švicarske
Aj bizi.Velkoski wrote:pa iskreno, ne bi bila neka šteta da se pobijemo svi između sebe
Inat- mana ili vrlina.Benjo34 wrote:Fakat nikad neću shvatit naš mentalni , mislim nas Bošnjaka. Daleko od toga da branim riđobradog al, hebemo mu majku kad , hebemo mu majku kad pokaže zube. Ne može nam niko ugodit. Nije ni čudo što ne znamo izabrat pravog lidera
Pa pratim dovoljno ne baš pretjerano jer imam i drugih zanimacija u životu,problemnatravunu wrote:
Ako imalo pratiš ove naše šugave nazovi političare, jasno ti je da to ne bi bio nekakav "hrvatski entitet", nego hadezeovski entitet, gdje bi Čović i ekipa vječito vladali, i imali vječiti imunitet od kaznenog progona, a Hrvate u Sarajevu ili u Posavini ko grebe
Meni nije bas za najvise ocjene.Banksy wrote:Bakir odličan kod Stankovića.
Stanković hronično glup i nepripremljen, čemu se ne može pomoći, ovaj put i iznimno agresivan, tendenciozan i zlonamjeran, s plitkim upadicama i gafovima koje je Bakir, nažalost, propustio poentirati, uz Raspudića jr (??) koji postavlja pitanja, dno,
Bakir odličan, bez greške, možda je bio malo grublji jer kreće predizborna, a grubost uvijek pali u predizborno vrijeme, ali sve što je rekao je tačno i ispravno, od do (minus Busuladžić), potpis, bravo.
Ne postoji ni grb federacijeGrean wrote:Meni nije bas za najvise ocjene.Banksy wrote:Bakir odličan kod Stankovića.
Stanković hronično glup i nepripremljen, čemu se ne može pomoći, ovaj put i iznimno agresivan, tendenciozan i zlonamjeran, s plitkim upadicama i gafovima koje je Bakir, nažalost, propustio poentirati, uz Raspudića jr (??) koji postavlja pitanja, dno,
Bakir odličan, bez greške, možda je bio malo grublji jer kreće predizborna, a grubost uvijek pali u predizborno vrijeme, ali sve što je rekao je tačno i ispravno, od do (minus Busuladžić), potpis, bravo.
Prije svega bio je nepripremljen za to pitanje i prilicno banalizovao pricu o hrvatskom TV kanalu. Malte ne rekao da nema nista protiv uz opasku da bi morao trpiti Livanjske deklaracije sto implicira da bi taj kanal imao zasebnu uredjivacku politiku. On to vec tim prejudicira.
Samo voditelj je debil, cuj sta vam smeta sahovnica na svjedocanstvima bosnjacke djece, takva je drzava. Moron se mogao informisati da postoje samo dva oficijelna grba, onaj drzavni i Federacije.
Fudo387 wrote:Strasno je kakvim se podvalama pokusavaju koristiti ne bi li sebi isposlovali amin za razvaljivane drzave.
Sreca je sto su nevidjeni glupsoni i krug za njihove budalastine sveden je na lokalnu misu zadusnicu.
Pazi ti majmuna, doslo razgovarati o buducnosti zemlje a jedini argument za uspostavljanje svog fasistickog brloga, Bakir pravi kalifat. I onaj File naucio da kaze, aj bizi u pm dosadnu.
ma njima je BiH tako komlikovana da im se uopšte ne da zahmetiti oko toga, a i zašto bi ?Grean wrote:Meni nije bas za najvise ocjene.Banksy wrote:Bakir odličan kod Stankovića.
Prije svega bio je nepripremljen za to pitanje i prilicno banalizovao pricu o hrvatskom TV kanalu. Malte ne rekao da nema nista protiv uz opasku da bi morao trpiti Livanjske deklaracije sto implicira da bi taj kanal imao zasebnu uredjivacku politiku. On to vec tim prejudicira.
Samo voditelj je debil, cuj sta vam smeta sahovnica na svjedocanstvima bosnjacke djece, takva je drzava. Moron se mogao informisati da postoje samo dva oficijelna grba, onaj drzavni i Federacije.
Ozbiljno?Nurudin wrote:ma njima je BiH tako komlikovana da im se uopšte ne da zahmetiti oko toga, a i zašto bi ?Grean wrote:Meni nije bas za najvise ocjene.Banksy wrote:Bakir odličan kod Stankovića.
Sve što znaju je to što im Čović plasira
GandalfSivi wrote:Bake nelos, uz par ograda. Sa pozitivne strane, nije nasjeo na par relativno glupih provokacija od strane Stankovica, stavise fino je spustao loptu kad je trebalo.
S druge strane, nije tesko ispadati kada pricamo o nekim univerzalnim stvarima oko kojih se vecina nas slaze. Da su tu bila pitanja o kriminalu, korupciji, nepotizmu, pa cak i o obnovi tuzbe protiv Srbije, ili o odnosu prema vlasti i raspodjelu funkcija, druga bi prica to bila. A u ovoj emisiji je mogao biti Bakir, Zeljko, Nermin, bilo ko, to bi bilo vise manje isto...