BAKIRE ODLAZI

Post Reply
Fudo387

#6876 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Fudo387 »

Velkoski wrote:ja ću ratovati protiv trećeg entiteta iz švicarske
Dijasporci loze sa strane i nagovaraju domicilne da se pobiju.
Teski supci.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#6877 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Velkoski »

pa iskreno, ne bi bila neka šteta da se pobijemo svi između sebe :mrgreen:
karanana

#6878 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by karanana »

Ok je bio ridji
Fudo387

#6879 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Fudo387 »

Velkoski wrote:pa iskreno, ne bi bila neka šteta da se pobijemo svi između sebe :mrgreen:
Aj bizi.
moonca

#6880 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by moonca »

Benjo34 wrote:Fakat nikad neću shvatit naš mentalni , mislim nas Bošnjaka. Daleko od toga da branim riđobradog al, hebemo mu majku kad , hebemo mu majku kad pokaže zube. Ne može nam niko ugodit. Nije ni čudo što ne znamo izabrat pravog lidera
Inat- mana ili vrlina. :-)
Kejn

#6881 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Kejn »

Nejma mosta izgleda :(
Lincoln-Burrows

#6882 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Lincoln-Burrows »

problemnatravunu wrote:
Ako imalo pratiš ove naše šugave nazovi političare, jasno ti je da to ne bi bio nekakav "hrvatski entitet", nego hadezeovski entitet, gdje bi Čović i ekipa vječito vladali, i imali vječiti imunitet od kaznenog progona, a Hrvate u Sarajevu ili u Posavini ko grebe ;-)
Pa pratim dovoljno ne baš pretjerano jer imam i drugih zanimacija u životu,
Hrvati u Posavskom kantonu su već i sada realno proporcionalno zastupljeni u DN,
dok Hrvati Sarajeva koje spominješ već nekoliko izbora niti ne mogu izabrati svog
predstavnika iz tehničkih razloga jer ih je malo, kada bi svi izišli i birali jednog te istog
kandidata taj bi možda prešao izborni prag ali to su već teorije, tako da legitimni
hrvatski kandidat iz Sarajeva i tehnički nije legitiman. Mislim da se o ovome priča
na drugoj temi pa zanemari ovaj moj upis.
Grean

#6883 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Grean »

Banksy wrote:Bakir odličan kod Stankovića.

Stanković hronično glup i nepripremljen, čemu se ne može pomoći, ovaj put i iznimno agresivan, tendenciozan i zlonamjeran, s plitkim upadicama i gafovima koje je Bakir, nažalost, propustio poentirati, uz Raspudića jr (??) koji postavlja pitanja, dno,

Bakir odličan, bez greške, možda je bio malo grublji jer kreće predizborna, a grubost uvijek pali u predizborno vrijeme, ali sve što je rekao je tačno i ispravno, od do (minus Busuladžić), potpis, bravo.
Meni nije bas za najvise ocjene.

Prije svega bio je nepripremljen za to pitanje i prilicno banalizovao pricu o hrvatskom TV kanalu. Malte ne rekao da nema nista protiv uz opasku da bi morao trpiti Livanjske deklaracije sto implicira da bi taj kanal imao zasebnu uredjivacku politiku. On to vec tim prejudicira.

Samo voditelj je debil, cuj sta vam smeta sahovnica na svjedocanstvima bosnjacke djece, takva je drzava. Moron se mogao informisati da postoje samo dva oficijelna grba, onaj drzavni i Federacije.
Last edited by Grean on 04/02/2018 18:51, edited 2 times in total.
RtrnOfSalisbury

#6884 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by RtrnOfSalisbury »

najvaznije je jesul mu placeni makar putni troskovi :D
karanana

#6885 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by karanana »

Grean wrote:

Stanković hronično glup i nepripremljen, čemu se ne može pomoći, ovaj put i iznimno agresivan, tendenciozan i zlonamjeran, s plitkim upadicama i gafovima koje je Bakir, nažalost, propustio poentirati, uz Raspudića jr (??) koji postavlja pitanja, dno,

Bakir odličan, bez greške, možda je bio malo grublji jer kreće predizborna, a grubost uvijek pali u predizborno vrijeme, ali sve što je rekao je tačno i ispravno, od do (minus Busuladžić), potpis, bravo.

Prije svega bio je nepripremljen za to pitanje i prilicno banalizovao pricu o hrvatskom TV kanalu. Malte ne rekao da nema nista protiv uz opasku da bi morao trpiti Livanjske deklaracije sto implicira da bi taj kanal imao zasebnu uredjivacku politiku. On to vec tim prejudicira.

Samo voditelj je debil, cuj sta vam smeta sahovnica na svjedocanstvima bosnjacke djece, takva je drzava. Moron se mogao informisati da postoje samo dva oficijelna grba, onaj drzavni i Federacije.
Ne postoji ni grb federacije
archi_a

#6886 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by archi_a »

Postoji grb federacije, i on je kao "prelazno" rjesenje izabran. Koristi se zastava Bosne i Hercegovine, koja je ujedno i zastava fBiH. Mozda i kao trajno rjesenje.
sportman1

#6887 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by sportman1 »

Fudo387 wrote:Strasno je kakvim se podvalama pokusavaju koristiti ne bi li sebi isposlovali amin za razvaljivane drzave.
Sreca je sto su nevidjeni glupsoni i krug za njihove budalastine sveden je na lokalnu misu zadusnicu.
Pazi ti majmuna, doslo razgovarati o buducnosti zemlje a jedini argument za uspostavljanje svog fasistickog brloga, Bakir pravi kalifat. I onaj File naucio da kaze, aj bizi u pm dosadnu.

ne treba se cuditi.
pustopoljina

#6888 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by pustopoljina »

Kad nekom udari slava u glavu. Stankovicu je izgleda dosadio posao, a ufurao se pa misli da je dovoljno da se pojavi.kako moze ovoliko failati?
Bice da mu je odnos hrvatske sa srbijom jaca strana...lik o bosni tri cuke nema.
I senada je postalo mucno gledati...sve nesto ofrlje.
a i bakir odavno izgleda k'o da mu je dosadilo radno mjesto.
dustaban

#6889 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by dustaban »

znate sta...

Bakir mi je danas bio bez greske.

Tesko mi je to priznati, ali moram.
asker

#6890 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by asker »

A znaci Cho laprdo o kalifatu u Briselu?
:-)

Koji je to ljigo u pm.

Bake dobar, jedino mislim da je trebao uzeti minut da objasni gledateljstvu, koje vjerujem u velikom broju gleda ovu emisiju, a hebe im se za politicku situaciju u BiH, sljedece:
1. U ovom trenutku predsjednik BiH je Hrvat
2. Predsjednik FBiH je Hrvat
3. Ministar finansija je Hrvat
4. Ministar odbrane je Hrvat
5. Nacelnik staba OS BiH je Hrvat
Itd itd...

Toliko o ugrozenosti i majorizaciji. Mnogi u Hrvatskoj pojma nemaju, cuju za Komsica i to je to.
GeeTnT

#6891 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by GeeTnT »

Meni je najaca kirbetova „imaju li bijelci pravo glasat za Obamu“ :lol:
Nurudin
Location: "Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve između toga.

#6892 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Nurudin »

Grean wrote:

ma njima je BiH tako komlikovana da im se uopšte ne da zahmetiti oko toga, a i zašto bi ?
Sve što znaju je to što im Čović plasira
mayab

#6893 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by mayab »

Bake solidan kod Stankovica, nisam njegov(Baketov) fan, ali čovjek govori ispravno, sa stanovišta (jednog od tri) predsjednika države!
Govorio realno i nepristrasno, činjenicama, u interesu države BiH !
Za razliku od Čovketovog gostovanja u istoj emisiji prije koji mjesec, koji je korektno odradio sat vremena emisije, ali sa vise demagogije i šuplje, a kasnije se potezima u javnosti pokazao ko je i šta je!
Stankovića prilično cijenim, i volim tu njegovu emisiju koju pratim od kad postoji, tako da mi nije jasno kako se uspio provaliti kad je izjavio da je Komšić rekao da je prvo Bošnjak, pa onda Hrvat!Naravno Komšić je rekao BOSANAC !
Od Stankovića me to više čudi jer sam kaže da prati situaciju u BiH, i kako je sam jednom rekao "Bosna i Hercegovina je njegova velika ljubav"
Fudo387

#6894 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Fudo387 »

Nurudin wrote:
Grean wrote:

ma njima je BiH tako komlikovana da im se uopšte ne da zahmetiti oko toga, a i zašto bi ?
Sve što znaju je to što im Čović plasira
Ozbiljno?
BiH je neka tacka u orbiti Planete X negdje u petoj Galaksiji pa informacije o istoj mozes dobiti samo ako Challenger nesto posalje?
Naivno ti je to da ne znaju o cemu se radi i da su dezinformisani, istina je da je sve dio tupavog velikodrzavnog projekta za kojeg se mislilo da je sa Mesicem sahranjen.
No sreca, tu je jos uvijek civilizovani Svabo da to posamara.
GandalfSivi

#6895 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by GandalfSivi »

Bake nelos, uz par ograda. Sa pozitivne strane, nije nasjeo na par relativno glupih provokacija od strane Stankovica, stavise fino je spustao loptu kad je trebalo.

S druge strane, nije tesko ispadati kada pricamo o nekim univerzalnim stvarima oko kojih se vecina nas slaze. Da su tu bila pitanja o kriminalu, korupciji, nepotizmu, pa cak i o obnovi tuzbe protiv Srbije, ili o odnosu prema vlasti i raspodjelu funkcija, druga bi prica to bila. A u ovoj emisiji je mogao biti Bakir, Zeljko, Nermin, bilo ko, to bi bilo vise manje isto...
Maraschino

#6896 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Maraschino »

U kalifatu nema potrebe za promjenama. Ustase mogu krenuti na aparate. :izet:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#6897 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Chmoljo »

GandalfSivi wrote:Bake nelos, uz par ograda. Sa pozitivne strane, nije nasjeo na par relativno glupih provokacija od strane Stankovica, stavise fino je spustao loptu kad je trebalo.

S druge strane, nije tesko ispadati kada pricamo o nekim univerzalnim stvarima oko kojih se vecina nas slaze. Da su tu bila pitanja o kriminalu, korupciji, nepotizmu, pa cak i o obnovi tuzbe protiv Srbije, ili o odnosu prema vlasti i raspodjelu funkcija, druga bi prica to bila. A u ovoj emisiji je mogao biti Bakir, Zeljko, Nermin, bilo ko, to bi bilo vise manje isto...
:thumbup:
animus

#6898 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by animus »

Bake nastavlja sa dobrim nastupima. Sve odradio drzavnicki i skoro bez greske. Najbolje kad im na kraju rece da BiH i u ovakvoj ludjackoj situaciji ima najveci porast izvoza i smanjenje nezaposlenosti u regionu. Plus im rece da ce se graditi autoput od 8 milijardi EU bez zaduzivanja. Neka se zamisle svi gdje bi mi bili da nije dejtona i rata.
P.S.
Jedino bi trebao izbaciti ono krivljenje face. Fakat glupo izgleda taj tik i takodjer ono kasljanje na silu i stavljanje ruke.
drug_profi

#6899 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by drug_profi »

Gdje sad ispade 8 milijardi eura? To se heftično dupla cifra? Sljedeće hefte 16 milijardi....
3,5 milijarde je ovo što turci obećavaju.
statixx

#6900 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by statixx »

Samo pogledati na temi o SDA njihov podmladak sa Zahiragicem na celu, koja je ono sirovina. Plakat cemo za Bakirom i ovom starijom generacijom za koju godinu.
Post Reply