Bloo wrote:arzuhal wrote:mousstapha wrote:Ibadet je imati seks sa suprugom.

Tako je, to spada u dobra djela, u sevape, u nešto na što se čovjek podstiče

tipa osevapila se daj mi bona

?
Pa može se i to uključit, što da ne
A sad samo zerru ozbiljnije (jer ni u prošloj rečenici nisam bio posve neozbiljan

): bez obzira kako ateisti ili pripadnici drugih religija ili koncepata gledaju ili osuđuju islam, za muslimane je islam
vjera života, vjera koja ne zaboravlja, ne negira, ne proturječi ovozemaljskom životu, biološkom životu, normalnom životu čovjeka, i podstiče ga da sve svoje prohtjeve i potrebe te vrste zadovoljava u okvirima mjere, kako bi ostao u nekakvim normalnim okvirima a koje određuje sam Stvoritelj, s obzirom na to da je povijest pokazala kako ljudski rod, kad god odluči i krene da sam nađe
mjeru stvari, počne pravit belaje

Dobro, drugi će reći da tako stoji i s religijom
Kako god bilo: seks nije tabu u islamu, kao tema (jedino je griješno javno iznositi detalje svog seksualnog života, na bedački način kako to mnogi znaju i umiju), a seksualni život je nešto najprirodnije i na njega se podstiče
u okvirima dozvoljenog, odnosno
u okvirima braka. Kao što će čovjek imati
poene time što je napojio pticu, mačku, kakvu živuljku, ili što nije bezveze lomio biljke, ili što se osmjehne komšiji, prijatelju, ženi, djetetu, tako će imati i
poene od seksa sa svojom suprugom, za razliku od oduzimanja poena, žutog ili crvenog kartona u slučaju seksa u kaznenom prostoru s onom s kojom nije u braku...