ko voli drame evo jedna vrlo dobra skoro pa odlična.
ovaj film je bio konkurent filmu Nema zemlje za starce 2008 godine za Oskara. Braća Coen su doduše te godine dobili Oskara ali po meni ovaj Biće krvi nije ništa lošiji.

Moderator: _BataZiv_0809

totalni beton.AC_grom_DC wrote:volite li drame?
ko voli drame evo jedna vrlo dobra skoro pa odlična.
ovaj film je bio konkurent filmu Nema zemlje za starce 2008 godine za Oskara. Braća Coen su doduše te godine dobili Oskara ali po meni ovaj Biće krvi nije ništa lošiji.
gledala u kinu, ocekivala mnogo vise od ovog filma, na kraju me nekako razocarao...Tercius wrote:

Emko77 wrote:
I ja i javolim svaki film s njimfree kick wrote:CRANK

E ako ti je ovo film koji preporucujes, nisi se ti puno filmova nagledao u zivotuTercius wrote:
alcho wrote:E ako ti je ovo film koji preporucujes, nisi se ti puno filmova nagledao u zivotuTercius wrote:
volim filmove s njim ali nekako u zadnje vrijeme snima sve i svasta... nedavno odgledah 13Digla_da_kreci wrote:I ja i javolim svaki film s njimfree kick wrote:CRANK![]()
Nedavno gledala Blitz, podosadan mi bio...al' zbog njeg izdrzah do kraja![]()
Sad jedva cekam ovaj Killer Elite
Hiran wrote:Dobar

nista narocito, nekako kljakavo sklepan.Partijaner wrote:Valjal ista ovaj film, je li ko gledao ? Gledano po traileru nekako mi baca malo na SAW![]()

bacanje vremena, film je i vise nego dosadanLucazode wrote: Skinut u 1080p, ću da se osladim![]()
![]()
zavidim ti. po prvi put ces gledati donija.Partijaner wrote:Nisam gledao, al evo vec se skida. Hvala ti johny care moj
naprotiv, film je tonbe.armin.i.am wrote:bacanje vremena, film je i vise nego dosadanLucazode wrote: Skinut u 1080p, ću da se osladim![]()
![]()

bum pogledao veceras , cini se dovoljno lud da mu dam sansu hehevinnie_jones wrote:za oba filma, dajem blagu prednost Following-u radi ostrvskog šmeka, dramatizacije, twist-a itd.
evo i od mene jedan crno bijeli, kad je bal...![]()
http://www.imdb.com/title/tt0103905/