Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
jeza u ledja

#68726 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by jeza u ledja »

wickerman wrote: Ako je susprendovao cijelu ekipu Partizana(vjerovatno niko nije valjao od tih) onda indicija kaze da se nesto slicno moze desiti i ovdje.
U svakom slucaju ce vrijeme pokazat.
Bas cijelu ekipu suspendovao?

Ovi igraci o kojima govorimo nisu suspendovani, vec liferovani.

A ovi sto su sigurni sutra u pobjedu , ne znam na osnovu cega? Sutra kada zijanimo onda cete bas vi najvise kukati jer necete moci vjerovati da smo zaboga zijanili, opet, od SB.
wickerman

#68727 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by wickerman »

jeza u ledja wrote:
wickerman wrote: Ako je susprendovao cijelu ekipu Partizana(vjerovatno niko nije valjao od tih) onda indicija kaze da se nesto slicno moze desiti i ovdje.

A ovi sto su sigurni sutra u pobjedu , ne znam na osnovu cega? Sutra kada zijanimo onda cete bas vi najvise kukati jer necete moci vjerovati da smo zaboga zijanili, opet, od SB.
hoces da kaze da je ugovor raskinut sa tatomirevicem pa je liferovan? nisam to znao
ako je jos u timu, njegov status je suspendovan.
strong69

#68728 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by strong69 »

jeza u ledja wrote:

Na osnovu borbenosti koju pokazujemo a kakvu nikad nismo imali u zadnjih nekoliko godina. Ako izgubimo ja necu kukati. Pasce mi tesko ali necu kukati. Ko smo, sta možemo i znamo vidjecemo na proljeće. I trener ce tada pokazati koliko vrijedi.
leo karan

#68729 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by leo karan »

Kako nam Jesa Kasapin ispunjava snove.
Kako ih je doveo u red, jaoo.
Kako je mangupski skinuo pritisak s ekipe i natovario ga sebi na vrat, kao Mourinho u najboljim danima.
:thumbup:

Medjutim sutra predvidjam zijan, oni ce odigrat 120% i uzet nas, to se uvijek desi. Ljudi ne podbace nikad protiv nas.
Al vidjet cemo, nikad ne znas...
nKrkan

#68730 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by nKrkan »

Leo priča aka sablja u procentima "ako je ekipa na 300% a ti na 100% nemoj igrat ". :D , nek budu naši duplo borbeniji ako je potrebno . Ja kontam da nas nadigrat neće , al da će ga zabit ono hinjski na sreću to hoće .
emigrazione

#68731 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by emigrazione »

jeza u ledja wrote:

Uz igru, ili tacnije zalaganje, koje pokazuju u zadnjih pak utakmica meni poraz nece tesko pasti...boze moj i poraz je dio sporta...
Inace, FKS ima najbolji igracki kadar sigurno, zasto bi se bilo koga trebalo plasiti...
nebitan lik

#68732 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by nebitan lik »

wickerman wrote:
jeza u ledja wrote:
wickerman wrote:Jesic ce vise igraca rastjerat nego sto ih FKS moze potpisati.
Svi govore super, jer je u biti otjerao one koji nam i vecini idu na q.
Kako je krenulo, ja sam siguran da ce doci na red i oni koji ne trebaju, a koji ce se porijeckat oko neke gluposti. Bas me interesuje kad recimo Benko ili Rustemovic budu suspendovni.
Ja ne vidim nijednu indiciju da ce se tjerati neko ko ne treba da se tjera, pogotovo ne Benko ili Rustemovic.

Mozda jedino mislim za Hebibovica da bi trebao ostati. Alispahic isto cao cao.
Ako je susprendovao cijelu ekipu Partizana(vjeromvatno niko nije valjao od tih) onda indicija kaze da se nesto slicno moze desiti i ovdje.
Suspendovao je odnosno stavio na listu per kvalifikacije za ulazak u grupe uefa bitne igrace iz prvog tima,razlog tome je taj da su mu odredjeni krimosi prijetili da neki igraci moraju igrat,a lik hladno prvi put u tim gurne Jovetica,takodje nadji ko je i Kezmana gurnuo itd
north

#68733 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by north »

Slažem se sa konstatacijom da samo neka se bore, izginu, pa i eventualni poraz se onda lakše halali...Samo, treba biti pošten i znati prepoznati tu borbenost, bojim se da među nama ima onih koji kad prvi gol primimo, taman da smo do toga izginuli ko na frontu, opet krenu sa pljuvanjem igrača, i na kraju pogotovo ako se zijani..Šta hoću reći, treba utakmicu odgledati, uvidjeti realno jesu li dali sve od sebe, a ne prije tekme pričati samo neka izginu samo mi je to važno, a sutra npr. neka primimo gol u 5 minuti, opet će se odmah pljuvati igrači, tjerati i tako to, od nekih...To me užasno nervira, jer nekad nismo realni ni prema tim igračima, iako su u prošlosti toliko puta pokazali da su zreli za dobrog degeneka....

Ne smijem sutra ništa prognozirati, samo bespoštedna borba, uklizavanje, puno znoja prolivenog, da se to fino vidi, a za rezultat, šta bog da....
Logovan

#68734 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

lider wrote:Ja sam siguran u poraz od 1:0 sutra, i hajmo jovo na novo
Šta hajmo jovo na nanovo? :?
TOM SCHOLZ

#68735 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by TOM SCHOLZ »

Velkoski wrote:Realno nam ne gine poraz sutra.
Jest ako uplakani bude na golu.Taj mali pod hitno na posudbu ili na prodaju još bolje...Nemam ništa lično protiv momka,ali nije on kalibar ni da bude treći golman na golu svetinje. :shock:
jeza u ledja

#68736 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by jeza u ledja »

nebitan lik wrote: Suspendovao je odnosno stavio na listu per kvalifikacije za ulazak u grupe uefa bitne igrace iz prvog tima,razlog tome je taj da su mu odredjeni krimosi prijetili da neki igraci moraju igrat,a lik hladno prvi put u tim gurne Jovetica,takodje nadji ko je i Kezmana gurnuo itd
Znaci nije suspendovao "cijeli tim Partizana" ili nisam povezao?

Nama su Tatomirovic i Puzigaca bili standardni prvotimci, bitni igraci jelte, pa su suspendovani. I jeste wick suspendovani su ali im je noga.
Nebitno mislim prica je o tome da lik konta da ce sad zaredati po cijeloj ekipi i samo sjeci glave jednu po jednu. Ja ne vidim razlog niti indicije da to uradi.

Mi smo imali preglomaznu ekipu i ekipu punu krtica. Koliko vidim samo takvi se uklanjaju.

Npr prosle sezone su suspendirani igraci koji nista niscim nisu imali veze, manje vise je bilo nejasno zasto su suspendovani i zasto bi to trebalo biti bitno. Ovaj put je malo drukcije. Cak je i jedan suspendovani vracen - Stepanov.

Za sutra, u pravu ste, strong i north, i ne znam ko jos. Bitno je samo da se bore. Ako vidimo da su se borili i eventualni poraz ce nam lakse pasti.
Samo se bojim, da mnogi nece moci prepoznati tu borbenost, u slucaju loseg rezultata. Zivi bili pa vidjeli.
Ako izgubimo - bice komentari tipa kako to da je onako borbena ekipa u zadnjih 5 kola otisla u Siroki i skinula gace.
animus

#68737 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by animus »

Ja sam samo siguran da cemo danas primiti gol i to po obicaju veoma rano. Hocemo li nakon toga uspjeti da damo barem dva nije sigurno ali se nadam. Mi to mozemo samo da nas malo sreca posluzi. Ni nerijeseno nije lose. Ostali bi u igri a njima dodatno pokvarili planove. Pritisak je svakako vise na njima.
PriNc_ba

#68738 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by PriNc_ba »

2-3 za nas danas :thumbup:
ferrante071

#68739 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by ferrante071 »

Čitam... Ne vjerujem šta čitam. Pa pogledam da nisam fulio pdf? Ali nisam... Šta je ljudi kakav je ovo pesimizam? Da se razumijemo ja sam realan do bola, ali ovo što čitam je bezveze... Sve ok nismo dole imali pobjedu do sada to stoji ali tradicije su tu da se ruše! Možda baš sada...Danas.
Majke mi k'o da se u najmanju ruku sastajemo sa Barcelonom pa neka atmosfera izgubićemo i to je to...
Halo koji vam je?
Igramo pristojno u zadnje vrijeme, igrači se bore, dajemo golove pa u čemu je problem? Pa nisu svemirci u širokom! Dajte da odigramo pa ćemo vidjeti...
Volim te Sarajevo
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#68740 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Velkoski »

LIVE: Poznati sastavi Širokog Brijega i Sarajeva za derbi

Pročitajte više na: http://sport1.ba/live-ko-otpada-iz-trke ... -sarajevo/
pinokio04

#68741 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by pinokio04 »

Bravo Ješiću bravo Plakalo, bravo fks. Mater vam jebem svima nesposobnu. Samo nas treba guziti, nismo mi ni za što drugo nego da dajemo guzice. Samo naprijed lištico.
Moje marke neće više dobiti za ulaznice, opravdana odluka odavno.
Hajmo akb još 2 da primimo
Dobro sam donio odluku, da moje marke više dugo neć vidjeti govnari. Više sadake zaraditi što dajem umjesto za ulaznicu sirotinji na cesti.

Bravo široki, kapa dole. Čestitke Slavenu Musi, to j stručnjak, čovjek unaprijed prije utakmice kaže pobjedićemo ih, i tako i bude. Eh to je ljudina i stručnjak. Bravo majstore kapa dole
Akb, želim nam da ispadnemo i iz kupa

Ps: vidi ih mater im jebem ne mogu da dišu poslije utakmice igrači
Last edited by pinokio04 on 06/12/2015 14:52, edited 2 times in total.
Sarajevski-Seljak

#68742 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Sarajevski-Seljak »

.
art vandeley

#68743 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by art vandeley »

ovaj trenutni tim nema taj kvalitet koji se prizeljkuje, valja do kraja sezone izboriti izlaz u europu a onda na ljeto ponovo gradit tim itd. poznata praksa
Zavatoni

#68744 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Zavatoni »

Sa 6 poraza se ne moze racunati da ces odbraniti titulu... EL i kup su nam sad realni ciljevi. Odbrana titule vise nije.

Ikande mozda ima kvalitet...ali i hronicnu povredu...kao i hronicnu neozbiljnost...opravdano ga treba otjerati.
Radovac moze ostati za neke neozbiljnije utakmice, ali nema kvalitet niti pristup igri koja se trazi u Sarajevu.
Rjesiti se Velkoskog i Okica u pauzi i stvarati neko bolje borbenije Sarajevo...sa mladjim snagama...i sa kapitenom Duljevicem!!!!
Cafe Camargue

#68745 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Cafe Camargue »

pinokio04 wrote:Bravo široki, kapa dole. Čestitke Slavenu Musi, to j stručnjak, čovjek unaprijed prije utakmice kaže pobjedićemo ih, i tako i bude. Eh to je ljudina i stručnjak. Bravo majstore kapa dole
idi navijaj za olmpic matere ti
testni_akaunt

#68746 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by testni_akaunt »

pinokio04 wrote:
Bravo široki, kapa dole. Čestitke Slavenu Musi, to j stručnjak, čovjek unaprijed prije utakmice kaže pobjedićemo ih, i tako i bude. Eh to je ljudina i stručnjak. Bravo majstore kapa dole

i

???

Ko si ti? Ko su ovi koje se nakon poraza javljaju?
pinokio04

#68747 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by pinokio04 »

Zavatoni wrote:Sa 6 poraza se ne moze racunati da ces odbraniti titulu... EL i kup su nam sad realni ciljevi. Odbrana titule vise nije.

Ikande mozda ima kvalitet...ali i hronicnu povredu...kao i hronicnu neozbiljnost...opravdano ga treba otjerati.
Radovac moze ostati za neke neozbiljnije utakmice, ali nema kvalitet niti pristup igri koja se trazi u Sarajevu.
Rjesiti se Velkoskog i Okica u pauzi i stvarati neko bolje borbenije Sarajevo...sa mladjim snagama...i sa kapitenom Duljevicem!!!!
Da naravno, ali to treba i javno obznaniti i proznati, ne navlačiti raju bzvze. Stvaraju kontraefekat i prave budale od nas.
Ja bih volio da mlade ubaci pa budemo 8-9 na kraju, da ispadnemo i iz kupa i da ne izborimo Evropu. Al da mladji naraštaji izrastaju koji će poslije ginuti na terenu
jeza u ledja

#68748 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by jeza u ledja »

poznata nasa praksa da se u hodu rjesavaju stvari, umjesto da se o tome misli na ljeto.

doveli se igraci koji ne igraju, suspendovali se igraci koji su trebali biti nogirani. zadrzao se trener koji to nije. na kraju ispadne da si sam sebi skracivao prednost koju si imao.
jeza u ledja

#68749 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by jeza u ledja »

pinokio04 wrote:
Zavatoni wrote:Sa 6 poraza se ne moze racunati da ces odbraniti titulu... EL i kup su nam sad realni ciljevi. Odbrana titule vise nije.

Da naravno, ali to treba i javno obznaniti i proznati, ne navlačiti raju bzvze. Stvaraju kontraefekat i prave budale od nas.
Ja bih volio da mlade ubaci pa budemo 8-9 na kraju, da ispadnemo i iz kupa i da ne izborimo Evropu. Al da mladji naraštaji izrastaju koji će poslije ginuti na terenu
pa jel ubacio mlade?
kad bi kadusic ili osmankovic dobili inace sansu u ovakvoj utakmici kod nekih drugih trenera? nikad
pinokio04

#68750 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by pinokio04 »

Cafe Camargue wrote:
pinokio04 wrote:Bravo široki, kapa dole. Čestitke Slavenu Musi, to j stručnjak, čovjek unaprijed prije utakmice kaže pobjedićemo ih, i tako i bude. Eh to je ljudina i stručnjak. Bravo majstore kapa dole
idi navijaj za olmpic matere ti
Predugo sam ja na tribini da bih napustio Fks, svoju veliku ljubav. Samo sam dosta omudro i opametio se. Nisam više strastven i ostrašćen. Sad me više vodi razum nego srce. A razum mi kaže, da pni primaju enormne plate za ove uslove a ja se nerviram. Što će mi to u životu. Jel mi treba ?
Veća sadaka je udjeliti par maraka sirotinji ili nekom, nego dati njima da ih se gleda .
Jel nije tako ????
Ako nije tako, onda si ti u dubokoj zabludi, ostrašćen, i onda možeš što se mene tiće i po snijegu i po kiši za njima, dubit na glavi, davajući im podršku.
Od mene ne više, samo kada budu opravdavali uloženi novac onda okey.
Oni se poslije ovog poraza smiju, sjede, plata liježe boli ih ćuna, a ti se nerviraj zbog njih, nek ti raste pritisak šećer, masnoća zbog njih. Nisam li u pravu za nerviranje?? Nije ti jednostavno ako voliš fks ...On ode većeras guzit s punk novčanikom, a ti sjedi pa opet njemu 5 km za kartu. Nek te pravi budalom. Tako razum govori.
Eh doduše, ima i ona izreka, dok je kaže budala pametni će živjeti. Nadam se da nisi u toj kategoriji.
Ili možda vjeruješ ješiću plakalu i inim igračima i njihovim izjavama, biće bolje bićemo prvaci itd.. A ne vjeruješ svojim očima i razumu.
Vele ljudi, i magarac je umro u nadi. Eh, tačno, samo ja neću da budem magarac, pogotov ne na konto ovih igrača trenera, i njihovog pristupa svetom dresu.
Pozz
Locked