Cafe Camargue wrote:pinokio04 wrote:Bravo široki, kapa dole. Čestitke Slavenu Musi, to j stručnjak, čovjek unaprijed prije utakmice kaže pobjedićemo ih, i tako i bude. Eh to je ljudina i stručnjak. Bravo majstore kapa dole
Akb, želim nam da ispadnemo i iz kupa
idi navijaj za olmpic matere ti
Predugo sam ja na tribini da bih napustio Fks, svoju veliku ljubav. Samo sam dosta omudro i opametio se. Nisam više strastven i ostrašćen. Sad me više vodi razum nego srce. A razum mi kaže, da pni primaju enormne plate za ove uslove a ja se nerviram. Što će mi to u životu. Jel mi treba ?
Veća sadaka je udjeliti par maraka sirotinji ili nekom, nego dati njima da ih se gleda .
Jel nije tako ????
Ako nije tako, onda si ti u dubokoj zabludi, ostrašćen, i onda možeš što se mene tiće i po snijegu i po kiši za njima, dubit na glavi, davajući im podršku.
Od mene ne više, samo kada budu opravdavali uloženi novac onda okey.
Oni se poslije ovog poraza smiju, sjede, plata liježe boli ih ćuna, a ti se nerviraj zbog njih, nek ti raste pritisak šećer, masnoća zbog njih. Nisam li u pravu za nerviranje?? Nije ti jednostavno ako voliš fks ...On ode većeras guzit s punk novčanikom, a ti sjedi pa opet njemu 5 km za kartu. Nek te pravi budalom. Tako razum govori.
Eh doduše, ima i ona izreka, dok je kaže budala pametni će živjeti. Nadam se da nisi u toj kategoriji.
Ili možda vjeruješ ješiću plakalu i inim igračima i njihovim izjavama, biće bolje bićemo prvaci itd.. A ne vjeruješ svojim očima i razumu.
Vele ljudi, i magarac je umro u nadi. Eh, tačno, samo ja neću da budem magarac, pogotov ne na konto ovih igrača trenera, i njihovog pristupa svetom dresu.
Pozz