Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#68702 Re: Premijer liga BiH
Ukratko, nas uvijek pokradu, manje ili vise. I zato i jesmo najnetrofejniji. Rekoh prije, pusti napadace, kupi sudiju i eto bodEva.
- bleee_sa
#68703 Re: Premijer liga BiH
Tebe sam zagotivio, nemoj da sad moram mjenjati mišljenje radi tih jeftinih klišea.plain vanilla wrote:Ukratko, nas uvijek pokradu, manje ili vise. I zato i jesmo najnetrofejniji. Rekoh prije, pusti napadace, kupi sudiju i eto bodEva.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#68704 Re: Premijer liga BiH
Jeste li danas pokradeni?plain vanilla wrote:Ukratko, nas uvijek pokradu, manje ili vise. I zato i jesmo najnetrofejniji. Rekoh prije, pusti napadace, kupi sudiju i eto bodEva.
-
Bazinga1234
#68705 Re: Premijer liga BiH
Pomirila se sa sudbinom.plain vanilla wrote:Ukratko, nas uvijek pokradu, manje ili vise. I zato i jesmo najnetrofejniji. Rekoh prije, pusti napadace, kupi sudiju i eto bodEva.
- plain vanilla
#68706 Re: Premijer liga BiH
Hajde ba, razocaras i ti mene, pa opet se duramo nekakobleee_sa wrote:Tebe sam zagotivio, nemoj da sad moram mjenjati mišljenje radi tih jeftinih klišea.plain vanilla wrote:Ukratko, nas uvijek pokradu, manje ili vise. I zato i jesmo najnetrofejniji. Rekoh prije, pusti napadace, kupi sudiju i eto bodEva.
Vama ne bi ponistili gol.Tomahawk11 wrote:Jeste li danas pokradeni?plain vanilla wrote:Ukratko, nas uvijek pokradu, manje ili vise. I zato i jesmo najnetrofejniji. Rekoh prije, pusti napadace, kupi sudiju i eto bodEva.
- BHF_Manijak
#68707 Re: Premijer liga BiH
Ma ja pricam o kuknjavi i plakanju obostranom, boli me bolan qrac za greskama, kad su igraci poluamateri, kao i sudije. Gresaka ima milijardu, jer je vode idioti i ja sam vjecno stanovista da prvi kroz cilj prodje ipak na kraju najbolji ili najmanje los, kako hoces, dok kod ostalih kroz cijelu sezonu pratim plakanja kako se ovom ili onom steli i navlaci.Pitar sa Kariba wrote:Pa de ba @BHF napisi te sudijske greske u nasu korist. Ali da su u rangu vaseg drugog gola Zrinjskom na Grbavici. Evo ja cu prvi priznati ako ih ima.
Samo je pitanje kome vise koja prica odgovara u datom momentu odnosno ko je ostecena strana, a ko je profitirao.
Vasa je prednost sto pricu znate okrenuti u svoju korist, kako god islo. I kad vas se proziva, opravdano ili ne, onda ide kao sto rekoh "kupili smo, sta je", helem nejse sastavi pjesmicu "sve smo kupili" i slicno. Navijaci Zeljeznicara da su pametni, isto bi radili u peridou 2009-2013.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#68708 Re: Premijer liga BiH
Znači, misliš da jeste.plain vanilla wrote: Vama ne bi ponistili gol.
Zašto nama ne bi?
- bleee_sa
#68709 Re: Premijer liga BiH
Sutra kad bi prvenstvo završilo ovo bi bila najregularnija titula od rata pa na ovamo.
- plain vanilla
#68710 Re: Premijer liga BiH
Hajde ba Tomo, ne pravi se nevjest. Eto famoznom sampionskom igrom danas osvojili ste tri boda. Razbili nas ko beba zvecku. Bravo.Tomahawk11 wrote:Znači, misliš da jeste.plain vanilla wrote: Vama ne bi ponistili gol.
Zašto nama ne bi?
- bleee_sa
#68711 Re: Premijer liga BiH
Na ovakvim utakmicama se osvajaju titule. 
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#68712 Re: Premijer liga BiH
Nema druge nego da se Gosk, Zeljo i Zrinjski u naredne tri utakmice brane 
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#68713 Re: Premijer liga BiH
"oPsajd"

Penal

Ne mogu da nadjem kvalitetan snimak fula u nasem kaznenom.
@BHF
, nisam te bio odmah skont`o.
Ja mislim da nam je danas presudilo (kao sto odavno na Kosevu nije) zadnjih petnaestak minuta kad je ekipa pala, kad su pocela bezvezna gubljenja lopti i panika. Ustade sjever, istok i zapad i povedose "ooo Saraj`vo"....
Obicno su do sada isle psovke i pljuvacina, ali danas

Penal

Ne mogu da nadjem kvalitetan snimak fula u nasem kaznenom.
@BHF
Ja mislim da nam je danas presudilo (kao sto odavno na Kosevu nije) zadnjih petnaestak minuta kad je ekipa pala, kad su pocela bezvezna gubljenja lopti i panika. Ustade sjever, istok i zapad i povedose "ooo Saraj`vo"....
Obicno su do sada isle psovke i pljuvacina, ali danas
- plain vanilla
#68714 Re: Premijer liga BiH
@Sliver, ne citas redom postove, inace bi znao da ste bili puno bolji.
Necete da priznate da vas sudije drugacije gledaju, vise opraštaju, cesto zazmire.
Penal je bio nesretan, ali nije sporan. Ponisteni gol je li-la, mogao se i ponistiti, a mogli su i priznati. Sigurna sam da bi vama priznali. Dok se vi i Zeljovci svadjate koga sudije vise poguraju, trebate se sjetiti da je tu uvijek neko bio i ostecen. To mi daje za pravo da mislim da vama ne bi ponstili gol.
Necete da priznate da vas sudije drugacije gledaju, vise opraštaju, cesto zazmire.
Penal je bio nesretan, ali nije sporan. Ponisteni gol je li-la, mogao se i ponistiti, a mogli su i priznati. Sigurna sam da bi vama priznali. Dok se vi i Zeljovci svadjate koga sudije vise poguraju, trebate se sjetiti da je tu uvijek neko bio i ostecen. To mi daje za pravo da mislim da vama ne bi ponstili gol.
- Dinostula
#68716 Re: Premijer liga BiH
Drug evo gledam 10 puta ovaj gol Slobode i ne vidim nikakvog faula.Ne znam da li je faul bio kod prvog udaranja glavom ali ovaj dole lik nije Pidru ni dofatio.Udara glavom,lopta se odbija od stativu i Kovacevicu kroz noge.Natrcava drugi i klizecim salje loptu u mrezu.Isto kao sto je bio penal za Krupu protiv Zelje i onaj ofirni protiv Slobode.Treba biti posten ali se realno Sarajevu,Zelji i Zrinjskom zna navuci dosta toga u odnosu na neke hajmo reci manje klubove.Tomahawk11 wrote:Jeste li danas pokradeni?plain vanilla wrote:Ukratko, nas uvijek pokradu, manje ili vise. I zato i jesmo najnetrofejniji. Rekoh prije, pusti napadace, kupi sudiju i eto bodEva.
- Pitar sa Kariba
- Ricken
#68718 Re: Premijer liga BiH
Bravo majstore. Objektivno ako nekog guraju to su ova 4 kluba iz vrha. I to je tako, tako je bilo i u onoj bivšoj ligi.Dinostula wrote:Drug evo gledam 10 puta ovaj gol Slobode i ne vidim nikakvog faula.Ne znam da li je faul bio kod prvog udaranja glavom ali ovaj dole lik nije Pidru ni dofatio.Udara glavom,lopta se odbija od stativu i Kovacevicu kroz noge.Natrcava drugi i klizecim salje loptu u mrezu.Isto kao sto je bio penal za Krupu protiv Zelje i onaj ofirni protiv Slobode.Treba biti posten ali se realno Sarajevu,Zelji i Zrinjskom zna navuci dosta toga u odnosu na neke hajmo reci manje klubove.Tomahawk11 wrote:Jeste li danas pokradeni?plain vanilla wrote:Ukratko, nas uvijek pokradu, manje ili vise. I zato i jesmo najnetrofejniji. Rekoh prije, pusti napadace, kupi sudiju i eto bodEva.
Ono što je meni zanimljivo da Sarajevo nije briljiralo, i da je Sloboda, da je imala više sreće, trebala pobjediti.
Moglo bi se reći da im nije prijala pauza.
- Ricken
#68719 Re: Premijer liga BiH
Pitar sa Kariba wrote:
Ja i?
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#68720 Re: Premijer liga BiH
Ja razumijem da su zeljeznjcari navikli da im se ovo ne svira. Ali to ne znaci da je to ispravno. Ruka na ledjima,guranje pri skoku, uvijek je bio faul i na centru terena a ne u 5metara.
- Ricken
#68721 Re: Premijer liga BiH
Realno ono bi se u bilo kojoj drugoj tekmi priznalo.plain vanilla wrote:@Sliver, ne citas redom postove, inace bi znao da ste bili puno bolji.
- Ricken
#68722 Re: Premijer liga BiH
Ja nevidim to guranje.Sliver wrote:M nista, gledamo kako Pidro umjesto na loptu skace naprijed prema golu. Tako inace odbrambeni igraci rade,da ne bi loptu koja ide prema njima slucajno izbili iz svog 16erca
- Pitar sa Kariba
#68723 Re: Premijer liga BiH
Nista i, eto vam dine pa tabirite....
Kmecanje na "lobotomiji"...... neprocjenjivo!
Kmecanje na "lobotomiji"...... neprocjenjivo!
- Ricken
#68724 Re: Premijer liga BiH
Samo da znaš ovaj faul nećete dobiti niti protiv nas, niti protiv Zrinjskog ili Širokog. O Europi nećemo pričati, jer tu ste lekciju nadam se apsolvirali.F&N wrote:Ja razumijem da su zeljeznjcari navikli da im se ovo ne svira. Ali to ne znaci da je to ispravno. Ruka na ledjima,guranje pri skoku, uvijek je bio faul i na centru terena a ne u 5metara.
- Ricken
#68725 Re: Premijer liga BiH
Ne znam kako ti vidišSliver wrote:Pa je li do mene sto ti ne vidis!?Ricken wrote:Ja nevidim to guranje.Sliver wrote:M nista, gledamo kako Pidro umjesto na loptu skace naprijed prema golu. Tako inace odbrambeni igraci rade,da ne bi loptu koja ide prema njima slucajno izbili iz svog 16erca