Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Bazinga1234

#68701 Re: Premijer liga BiH

Post by Bazinga1234 »

plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#68702 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

Ukratko, nas uvijek pokradu, manje ili vise. I zato i jesmo najnetrofejniji. Rekoh prije, pusti napadace, kupi sudiju i eto bodEva.
bleee_sa

#68703 Re: Premijer liga BiH

Post by bleee_sa »

plain vanilla wrote:Ukratko, nas uvijek pokradu, manje ili vise. I zato i jesmo najnetrofejniji. Rekoh prije, pusti napadace, kupi sudiju i eto bodEva.
Tebe sam zagotivio, nemoj da sad moram mjenjati mišljenje radi tih jeftinih klišea. :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#68704 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

plain vanilla wrote:Ukratko, nas uvijek pokradu, manje ili vise. I zato i jesmo najnetrofejniji. Rekoh prije, pusti napadace, kupi sudiju i eto bodEva.
Jeste li danas pokradeni?
Bazinga1234

#68705 Re: Premijer liga BiH

Post by Bazinga1234 »

Pomirila se sa sudbinom. :D
plain vanilla

#68706 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

bleee_sa wrote:
Tebe sam zagotivio, nemoj da sad moram mjenjati mišljenje radi tih jeftinih klišea. :D
Hajde ba, razocaras i ti mene, pa opet se duramo nekako :mrgreen:
Tomahawk11 wrote:
Vama ne bi ponistili gol.
BHF_Manijak

#68707 Re: Premijer liga BiH

Post by BHF_Manijak »

Pitar sa Kariba wrote:Pa de ba @BHF napisi te sudijske greske u nasu korist. Ali da su u rangu vaseg drugog gola Zrinjskom na Grbavici. Evo ja cu prvi priznati ako ih ima.
Ma ja pricam o kuknjavi i plakanju obostranom, boli me bolan qrac za greskama, kad su igraci poluamateri, kao i sudije. Gresaka ima milijardu, jer je vode idioti i ja sam vjecno stanovista da prvi kroz cilj prodje ipak na kraju najbolji ili najmanje los, kako hoces, dok kod ostalih kroz cijelu sezonu pratim plakanja kako se ovom ili onom steli i navlaci.
Samo je pitanje kome vise koja prica odgovara u datom momentu odnosno ko je ostecena strana, a ko je profitirao.

Vasa je prednost sto pricu znate okrenuti u svoju korist, kako god islo. I kad vas se proziva, opravdano ili ne, onda ide kao sto rekoh "kupili smo, sta je", helem nejse sastavi pjesmicu "sve smo kupili" i slicno. Navijaci Zeljeznicara da su pametni, isto bi radili u peridou 2009-2013.
Tomahawk11
Globalni moderator

#68708 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

plain vanilla wrote: Vama ne bi ponistili gol.
Znači, misliš da jeste.
Zašto nama ne bi?
bleee_sa

#68709 Re: Premijer liga BiH

Post by bleee_sa »

Sutra kad bi prvenstvo završilo ovo bi bila najregularnija titula od rata pa na ovamo.
plain vanilla

#68710 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

Tomahawk11 wrote:
plain vanilla wrote: Vama ne bi ponistili gol.
Znači, misliš da jeste.
Zašto nama ne bi?
Hajde ba Tomo, ne pravi se nevjest. Eto famoznom sampionskom igrom danas osvojili ste tri boda. Razbili nas ko beba zvecku. Bravo.
bleee_sa

#68711 Re: Premijer liga BiH

Post by bleee_sa »

Na ovakvim utakmicama se osvajaju titule. :kiss:
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#68712 Re: Premijer liga BiH

Post by mali_milojica »

Nema druge nego da se Gosk, Zeljo i Zrinjski u naredne tri utakmice brane :D
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#68713 Re: Premijer liga BiH

Post by Pitar sa Kariba »

"oPsajd"
Image

Penal
Image

Ne mogu da nadjem kvalitetan snimak fula u nasem kaznenom.

@BHF :thumbup: , nisam te bio odmah skont`o.

Ja mislim da nam je danas presudilo (kao sto odavno na Kosevu nije) zadnjih petnaestak minuta kad je ekipa pala, kad su pocela bezvezna gubljenja lopti i panika. Ustade sjever, istok i zapad i povedose "ooo Saraj`vo"....
Obicno su do sada isle psovke i pljuvacina, ali danas :thumbup:
plain vanilla

#68714 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

@Sliver, ne citas redom postove, inace bi znao da ste bili puno bolji.
Necete da priznate da vas sudije drugacije gledaju, vise opraštaju, cesto zazmire.
Penal je bio nesretan, ali nije sporan. Ponisteni gol je li-la, mogao se i ponistiti, a mogli su i priznati. Sigurna sam da bi vama priznali. Dok se vi i Zeljovci svadjate koga sudije vise poguraju, trebate se sjetiti da je tu uvijek neko bio i ostecen. To mi daje za pravo da mislim da vama ne bi ponstili gol.
Nadzorna_ploca

#68715 Re: Premijer liga BiH

Post by Nadzorna_ploca »

Rutinski.
Dinostula

#68716 Re: Premijer liga BiH

Post by Dinostula »

Tomahawk11 wrote:
Drug evo gledam 10 puta ovaj gol Slobode i ne vidim nikakvog faula.Ne znam da li je faul bio kod prvog udaranja glavom ali ovaj dole lik nije Pidru ni dofatio.Udara glavom,lopta se odbija od stativu i Kovacevicu kroz noge.Natrcava drugi i klizecim salje loptu u mrezu.Isto kao sto je bio penal za Krupu protiv Zelje i onaj ofirni protiv Slobode.Treba biti posten ali se realno Sarajevu,Zelji i Zrinjskom zna navuci dosta toga u odnosu na neke hajmo reci manje klubove. :D
Pitar sa Kariba

#68717 Re: Premijer liga BiH

Image
:skoljka:
Ricken

#68718 Re: Premijer liga BiH

Post by Ricken »

Dinostula wrote:
Tomahawk11 wrote:
Drug evo gledam 10 puta ovaj gol Slobode i ne vidim nikakvog faula.Ne znam da li je faul bio kod prvog udaranja glavom ali ovaj dole lik nije Pidru ni dofatio.Udara glavom,lopta se odbija od stativu i Kovacevicu kroz noge.Natrcava drugi i klizecim salje loptu u mrezu.Isto kao sto je bio penal za Krupu protiv Zelje i onaj ofirni protiv Slobode.Treba biti posten ali se realno Sarajevu,Zelji i Zrinjskom zna navuci dosta toga u odnosu na neke hajmo reci manje klubove. :D
Bravo majstore. Objektivno ako nekog guraju to su ova 4 kluba iz vrha. I to je tako, tako je bilo i u onoj bivšoj ligi.

Ono što je meni zanimljivo da Sarajevo nije briljiralo, i da je Sloboda, da je imala više sreće, trebala pobjediti.
Moglo bi se reći da im nije prijala pauza.
Ricken

#68719 Re: Premijer liga BiH

Post by Ricken »

Pitar sa Kariba wrote:Image
:skoljka:

Ja i?
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#68720 Re: Premijer liga BiH

Post by F&N »

Ja razumijem da su zeljeznjcari navikli da im se ovo ne svira. Ali to ne znaci da je to ispravno. Ruka na ledjima,guranje pri skoku, uvijek je bio faul i na centru terena a ne u 5metara.
Ricken

#68721 Re: Premijer liga BiH

Post by Ricken »

plain vanilla wrote:@Sliver, ne citas redom postove, inace bi znao da ste bili puno bolji.
Necete da priznate da vas sudije drugacije gledaju, vise opraštaju, cesto zazmire.
Penal je bio nesretan, ali nije sporan. Ponisteni gol je li-la, mogao se i ponistiti, a mogli su i priznati. Sigurna sam da bi vama priznali. Dok se vi i Zeljovci svadjate koga sudije vise poguraju, trebate se sjetiti da je tu uvijek neko bio i ostecen. To mi daje za pravo da mislim da vama ne bi ponstili gol.
Realno ono bi se u bilo kojoj drugoj tekmi priznalo. :D
Ricken

#68722 Re: Premijer liga BiH

Post by Ricken »

Sliver wrote:M nista, gledamo kako Pidro umjesto na loptu skace naprijed prema golu. Tako inace odbrambeni igraci rade,da ne bi loptu koja ide prema njima slucajno izbili iz svog 16erca :D
Ja nevidim to guranje.
Pitar sa Kariba

#68723 Re: Premijer liga BiH

Nista i, eto vam dine pa tabirite....

Kmecanje na "lobotomiji"...... neprocjenjivo! :D
Ricken

#68724 Re: Premijer liga BiH

Post by Ricken »

F&N wrote:Ja razumijem da su zeljeznjcari navikli da im se ovo ne svira. Ali to ne znaci da je to ispravno. Ruka na ledjima,guranje pri skoku, uvijek je bio faul i na centru terena a ne u 5metara.
Samo da znaš ovaj faul nećete dobiti niti protiv nas, niti protiv Zrinjskog ili Širokog. O Europi nećemo pričati, jer tu ste lekciju nadam se apsolvirali.
Ricken

#68725 Re: Premijer liga BiH

Post by Ricken »

Sliver wrote:
Ricken wrote:
Sliver wrote:M nista, gledamo kako Pidro umjesto na loptu skace naprijed prema golu. Tako inace odbrambeni igraci rade,da ne bi loptu koja ide prema njima slucajno izbili iz svog 16erca :D
Ja nevidim to guranje.
Pa je li do mene sto ti ne vidis!?
Ne znam kako ti vidiš :lol:
Locked