Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
DonieBrasco

#68676 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by DonieBrasco »

Za ovo sto se desava u Banja Luci i RS opcenito, ja samo mogu reci srbi iz tog entiteta ko vas šiša glasali ste opet za Dodika izvolite gledati i uzivati.
megaman4

#68677 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by megaman4 »

DonieBrasco wrote:Za ovo sto se desava u Banja Luci i RS opcenito, ja samo mogu reci srbi iz tog entiteta ko vas šiša glasali ste opet za Dodika izvolite gledati i uzivati.
Dodik je sa danasnjim danom izgubio RS. Toliko.
horkesh

#68678 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by horkesh »

moa wrote:
jazzer wrote:Dosao je u Sarajevu s dobrom namjerom da i nama u FBiH omoguci bolji zivot ali ga ovi neradnici i mutikase iz Sarajeva
opstruiraju :oops: . Umjesto da mu daju neogranicene ovlasti kao Predsjedniku i vrhovnom komandantu, oni odugovlace sa izborom ekonomskog maga Zorana Tegeltije u vijece ministara. Kako Guardian dobro rece jedne prilike, ovi iz Sarajeva krenu negdje da ne dodju nigdje :) a jos pri tome i skrnave BiH. :) .
Dodik: Ako stranke iz FBiH hoće da skrnave BiH, neka je skrnave, ja se za nju neću znojiti
Ako i Guardian odustane od nas, nema nam spasa. Ako se to desi ja prodajem svu imovinu koju imam, pakujem kofere
i pravac Sumska. Ne zelim da mi cijeli zivot prodje u blatu i kaljuzi Federacije dok mi je bolji zivot udaljem samo dvije trolejbuske stanice. :)

https://poskok. info/drzavnik-i-ujedinitelj-bh-naroda-dodik-cestitao-bozic-katolickim-vjernicima/

ne znam jel ovo tema za HDZ ili ovdje :D
Vidio sam i ja to :-D

I na kraju su najjači:
Komšić nije ništa čestitao. Jer Bošnjaci ne slave Božić. No Komšićev savjetnik jeste izvrijeđao Kolindu najprizeminijim seksističkim rječnikom.
Tri rečenice, tri laži.
vatrogasac

#68679 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vatrogasac »

Image
Image
Image
Image
MarshalDodik

#68680 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by MarshalDodik »

megaman4 wrote:
DonieBrasco wrote:Za ovo sto se desava u Banja Luci i RS opcenito, ja samo mogu reci srbi iz tog entiteta ko vas šiša glasali ste opet za Dodika izvolite gledati i uzivati.
Dodik je sa danasnjim danom izgubio RS. Toliko.
Image
asker

#68681 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by asker »

Sta ono svi svjetski mediji Bosnian Serb pa Bosnian Serb :shock: ???
Znali taj neki Washington Post da je Precednik to ukino :?
Ima samo Serb, ustvari, sve velikim slovima, znaci SERB!!!!
vatrogasac

#68682 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vatrogasac »

:shock:

Image
dembele

#68683 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by dembele »

Odlazeća administracija kreira i uređivačku politiku NYT.
Juliuscezar

#68684 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Juliuscezar »

tema otvorena 20 bajrama , a Dodik tu, svaka najava mu produzi vijek jos 6 mjeseci
tabloid

#68685 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by tabloid »

Predcenik Dodik stize u Banja Luku

Image

SutuVacija je vanredna,predcenice - rece Lukac i posla obezbedjenje.
noviclan

#68686 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by noviclan »

Ma jevo im je mile sve ide mile lajkovackom prugom
Maharadza

#68687 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maharadza »

Samo mlati krezubu đikansku stoku...a sve dok je istovremeno kradeš i ekonomski uništavaš genocidnu...o ti najveći među BH patriJotama...PRECJEDNIČE NAŠ! :bih:
archi_a

#68688 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

A šta se to kao dešava u BanjaluKi? Šta fotomontirate, izvrćete, izmišljate i podmećete?!? Sramote ljudske!
Ništa vam ja to nevErujem i možete to okačiti mački o rep, sa svojim fotomontažama. Jedini slobodarski medij pi si ti vi nije izvjestio o ovome i sve što se desilo je da je na ulici napadnut policajac patriota i da to komšić koristi da iz federacije prelije probleme i zahtjeva reformu policije. Eto vam ga na, a vi sad nastavite sa podmetanjima i izmišljanjima lažnih vijesti i lažnih protesta na ulicama. Nigdje nikoga, kakvi protesti, šta jeeeeee?!?

Image

Ebem ti lebac slobodarski, nepristrasni, javnoserviski srBski. :mrgreen:
tabloid

#68689 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by tabloid »

Image

Nakon sagledavanja situVacije Kim Un Jong izjavio da se u republici srpskoj postuju ljudska prava.
seln

#68690 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by seln »

prljavi Hare wrote:Još udario i na dragog Acu kojemu je "Nobelova nagrada za mir" za dlaku pobjegla,a nema ni mjesec dana
kako je dragi Aco dobio drugu najveću međunarodnu nagradu za mir koju dodjeljuje venecijanski filmski Festival,
"Zlatni lav"!Image
Image
Je li slika lava na ovoh potvrdi?Je li zlatan? Piše li "Leone doro per la pace"?E moj Janjiću! :lol: :lol: :lol:
Pa budale ne znaju da je lav stari simbol mira.
asker

#68691 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by asker »

archi_a wrote:A šta se to kao dešava u BanjaluKi? Šta fotomontirate, izvrćete, izmišljate i podmećete?!? Sramote ljudske!
Ništa vam ja to nevErujem i možete to okačiti mački o rep, sa svojim fotomontažama. Jedini slobodarski medij pi si ti vi nije izvjestio o ovome i sve što se desilo je da je na ulici napadnut policajac patriota i da to komšić koristi da iz federacije prelije probleme i zahtjeva reformu policije. Eto vam ga na, a vi sad nastavite sa podmetanjima i izmišljanjima lažnih vijesti i lažnih protesta na ulicama. Nigdje nikoga, kakvi protesti, šta jeeeeee?!?

Image

Ebem ti lebac slobodarski, nepristrasni, javnoserviski srBski. :mrgreen:

Bolest
spreca

#68692 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by spreca »

Laktasenko je vjesto vruc krompir uvalio onoj muskobanjastoj curci iz Teslica.....ona ce uglavno sva govna progutati dok ce se Rudonja oprati
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#68693 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

spreca wrote:Laktasenko je vjesto vruc krompir uvalio onoj muskobanjastoj curci iz Teslica.....ona ce uglavno sva govna progutati dok ce se Rudonja oprati

Šta ima vrhovni komandant Guardian sa ovim dešavanjima?Ništa!Ljudi ne razumiju koje on sada obaveze ima koje po ustavu izvršava kao
vrhovni komandant BiH,a preCednica Željko moraće sama da se izbori sa ovom narandžastom revolucijom koju je MI6 započeo tačno na
katolički Božić što samo govori da imperijalističkim agentima ništa nije sveto. :-D

Guardian može preCednici Željku pomoći tu i tamo ponekim savjetom a i to više u privatnoj režiji,ali zvanično ništa jer nije po Ustavu a za
Guardiana je Ustav sve i svja! :mrgreen:

Podrška preCednici Željku u beskompromisnoj borbi protiv Monktonovih i Bazbijevih plaćenika,te domaćih izdajnika. :kiss:
Tipicoti

#68694 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tipicoti »

Image
mayab

#68695 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mayab »

prljavi Hare wrote:
spreca wrote:Laktasenko je vjesto vruc krompir uvalio onoj muskobanjastoj curci iz Teslica.....ona ce uglavno sva govna progutati dok ce se Rudonja oprati

Šta ima vrhovni komandant Guardian sa ovim dešavanjima?Ništa!Ljudi ne razumiju koje on sada obaveze ima koje po ustavu izvršava kao
vrhovni komandant BiH,a preCednica Željko moraće sama da se izbori sa ovom narandžastom revolucijom koju je MI6 započeo tačno na
katolički Božić što samo govori da imperijalističkim agentima ništa nije sveto. :-D

Guardian može preCednici Željku pomoći tu i tamo ponekim savjetom a i to više u privatnoj režiji,ali zvanično ništa jer nije po Ustavu a za
Guardiana je Ustav sve i svja! :mrgreen:

Podrška preCednici Željku u beskompromisnoj borbi protiv Monktonovih i Bazbijevih plaćenika,te domaćih izdajnika. :kiss:
:izet: :izet: :izet:
Image

Hrabra Guardianova milicija u borbi protiv belosveckog ološa
:serbo:
noviclan

#68696 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by noviclan »

A sta je ova baba dovela unuku kao stit protiv miletovih
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#68697 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

noviclan wrote:A sta je ova baba dovela unuku kao stit protiv miletovih
Izdajnici čak i najmanju djecu počinju učiti izdaji,čim progovore. :mrgreen:
tabloid

#68698 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by tabloid »

mayab wrote: Image

Uzas!!!Od ovakve brutalnosti jedino je gore bacanje srpske nejaci lavovima na pocetku rata.

Image
SaraFina

#68699 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by SaraFina »

Mile VELIKISrbine čaršija je uz tebe!
mO k3

#68700 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

tabloid wrote:
mayab wrote: Image

Uzas!!!Od ovakve brutalnosti jedino je gore bacanje srpske nejaci lavovima na pocetku rata.

Image
jeli ti @pici kakav rodjak?? ovo je njegov najbolji lav
Locked