Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#68651 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

"Drži vodu dok kamere odu"

Projekat rekonstrukcije sportske i rekreativne aktivnosti u Sportskoj dvorani „Nevesinjka“ u Nevesinju doživio je fijasko tako što je dvorana
koja je otvorena 20. decembra – počela da prokišnjava 21. decembra!Image

Image

https://www.rtvbn.com/3934002/drzi-vodu-dok-kamere-odu
Jasno je iz video priloga da je riječ o tek nekoliko kapljica vode ali izdajnici orgijaju i to bez imalo stida nazivaju "prokišnjavanjem"!? :?
A i tih par kapi što je ušlo u dvoranu djelo je imperijalističkih sabotera.Engleski specijalci su krov izbušili tokom noći,samo kako bi oljagali
jedan transparentan i veliki investicioni cilkus u Nevesinju.Imperijalistima smeta sve ono dobro učinjeno za narod.Image
Matzan

#68652 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Matzan »

prljavi Hare wrote:

Projekat rekonstrukcije sportske i rekreativne aktivnosti u Sportskoj dvorani „Nevesinjka“ u Nevesinju doživio je fijasko tako što je dvorana

Image

Jasno je iz video priloga da je riječ o tek nekoliko kapljica vode ali izdajnici orgijaju i to bez imalo stida nazivaju "prokišnjavanjem"!? :?
A i tih par kapi što je ušlo u dvoranu djelo je imperijalističkih sabotera.Engleski specijalci su krov izbušili tokom noći,samo kako bi oljagali
jedan transparentan i veliki investicioni cilkus u Nevesinju.Imperijalistima smeta sve ono dobro učinjeno za narod.Image

Image

:mrgreen:
problemnatravunu

#68653 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by problemnatravunu »

Bogme juče u Beogradu, Guardian morao da igra ulogu najvećeg Srbina, i da brani vaskoliko Srpstvo od napada sa svih strana, jer ona pi_da Vučić sve nešto smiruje, sve se nešto snebiva juče , dok Guardian nije otvorio karte i nagovorio se svima , a posebno onom jadi i tzv.Crne Gore Đukanoviću!
Stvarno, ne znam kako precjenik to sve stiže i izdržava!
:izet: :izet: :izet:
KB9

#68654 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by KB9 »

prljavi Hare wrote:

Image

jel more lopta oskocit kad se baci u baru? ako more igraj i ne seri omladino :skoljka:
seln

#68655 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by seln »

prljavi Hare wrote:

Image

Odlazeca administracija je ostavila otvorene prozore.
seln

#68656 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by seln »

Milenkov buraz wrote:
tabloid wrote:Poruka koju je poslala americka administracija preko Johna Sullivan-a Dodiku:

Image
:lol: :lol: :lol: Pod mač bato...
-Jesi ti domacin kuce?
-Jesam!
Bam, bam bam...
mayab

#68657 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mayab »

Image
Image

:lol: :lol: :lol:
:izet: :izet: :izet:
cyprus

#68658 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by cyprus »

Šta se ovo Pajo Patak ispiša po Miloradu u Rudom? :-D
mayab

#68659 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mayab »

Image
prljavi Hare

#68660 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

cyprus wrote:Šta se ovo Pajo Patak ispiša po Miloradu u Rudom? :-D
Izdajnički narod je prešao sve granice,pa da su Turke doveli ozbiljnije bi se ponašali. :mrgreen: Promptno izglasati "Željkanov zakonik" koji je
naravno predložila preCednica Željko,a koji će omogućiti hapšenje i procesuiranje svih ovakvih devijantnih pojava u rš. :-D

Narode,pa kako te nije stid? :? Vrhovni komandant Guardian dao je za narod dušu,srce,svog sebe je uložio u pomoć narodu(ni na balet ne stigne
više otići često kao prije :roll: ),a oni ovako vraćaju?Image

Fuj za ovakav narod!ImageImage
tabloid

#68661 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by tabloid »

Image

U Federaciji,Dodik ljubi dvaput.
Ima Bosne_Bice Bosne
Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.

#68662 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Ima Bosne_Bice Bosne »

tabloid wrote:Image

U Federaciji,Dodik ljubi dvaput.
A, tebe, pa ne ljubi se sa Kacavendom... :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#68664 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

Image

Mojne mi tih linkova, da se fino vidi PreCjednik :)
jazzer

#68665 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by jazzer »

Tomahawk11 wrote:Image

Mojne mi tih linkova, da se fino vidi PreCjednik :)
Pa nije valjda da Neda planira radjati u ovim godinama? :?

Ako zeli u pravim je rukama, ko ce odraditi posao bolje od Guardiana ali ipak mi malo cudno..
Matzan

#68666 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Matzan »

Nema kod Guardiana NE DA, već mole da uđu u program. :izet: :D
arzuhal

#68667 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by arzuhal »

seln wrote:
Milenkov buraz wrote:
tabloid wrote:Poruka koju je poslala americka administracija preko Johna Sullivan-a Dodiku:

Image
:lol: :lol: :lol: Pod mač bato...
-Jesi ti domacin kuce?
-Jesam!
Bam, bam bam...
ImageImageImageImageImage

turad lojava... :twisted:
putokaz1

#68668 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by putokaz1 »

Pa ovog Do THE Dicka ni RUDO ne sluša jedino ga SDA bezprijekorno sluša
prljavi Hare

#68669 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

24.12.2018. / 20:00h BiH - Dušan Janjić za Vijesti.ba

Došli smo do tačke kad se Dodiku i Vučiću mora reći: "Stanite ljudi, idete u rat" :? :-)

https://vijesti.ba/clanak/432992/dosli- ... dete-u-rat

..........

Naglašava kako smo došli do tačke kad se Dodiku i Vučiću mora reći: "Stanite ljudi, idete u rat. Ovo vas vodi u rat ponovo s najvećim silama
svijeta - NATO-om, uz distancu Rusije".

- Niko neće braniti RS, a vojske nemaju, pare su potrošili na druge stvari - potcrtava Janjić.

Prokomentarisao je i sinoćnju donatorsku veče u okviru humanitarne akcije "S ljubavlju hrabrim srcima", koja je u Banjoj Luci održana pod
visokim pokroviteljstvom predsjednice RS-a Željke Cvijanović. Donatorskoj večeri prisustvovali su Dodik, Cvijanović, premijeri RS-a Radovan Višković i Srbije Ana Brnabić, i druge visoke zvanice, a prema prvim procjenama, prikupljeno je više od 1,4 miliona KM.

Janjić ocjenjuje kako se radi o vrhuncu cinizma i ignorisanja naroda.

- Pa, tamo su sjedili milioneri. Kako ih nije sramota? Prave cijeli cirkus oko tzv. pomoći djeci, umjesto da su anonimno otvorili novčanike i
uplatili dva miliona. I da to niko od njih ni ne osjeti. Dakle, radi se o jednoj politici koja ne priznaje realnost, ljude, ali ni djecu - zaključuje
Janjić u razgovoru za Vijesti.ba.

D.K.

Šta li je natjeralo ovog živahnog starčića da piše ovakve i slične prljave pamflete uperene uperene protiv vrhovnog komandanta BiH,
legendarnog Guardiana?Image

Ne treba odmah biti grub,Janjića je možda siromaštvo natjeralo da uzme prljave petro dolare od strane NATO špijuna
i svoje špekulacije i mešetarenja javno objavljuje.Možda je bolest ndb u pitanju?Demencija?Šizofrenija? :mrgreen:

Ako nije ništa od ovoga,onda neka se stitidi,još u njegovim godinama.... :roll: Guardian je dokazani mirotvorac,čovjek kompromisa
i kreator relaksiranih situacija.Još udario i na dragog Acu kojemu je "Nobelova nagrada za mir" za dlaku pobjegla,a nema ni mjesec dana
kako je dragi Aco dobio drugu najveću međunarodnu nagradu za mir koju dodjeljuje venecijanski filmski Festival,
"Zlatni lav"!Image
Image
Je li slika lava na ovoh potvrdi?Je li zlatan? Piše li "Leone doro per la pace"?E moj Janjiću! :lol: :lol: :lol:

Janjiću na znanje!Sve što je imao para uza se,tu noć je Guardian donirao u dobrotvorne svrhe,čak i konobaru je rekao da će mu za piće ujutro donijeti da plati jer je sve što je imao donirao! :-D

Najplemenitije namjere jednog kruga ljudi otvorenih dobrih srca,ovaj Janjić je popljuvaoImage i niko od nadležnih da reaguje?Sramota!Image
Tomahawk11
Globalni moderator

#68670 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

Tako je, PreCjedniče, samo hapsi bagru, šta ima da se buni i galami na trgu dok se održavaju bitne sjednice i formira vlast državetine :thumbup:
jazzer

#68671 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by jazzer »

Dosao je u Sarajevu s dobrom namjerom da i nama u FBiH omoguci bolji zivot ali ga ovi neradnici i mutikase iz Sarajeva
opstruiraju :oops: . Umjesto da mu daju neogranicene ovlasti kao Predsjedniku i vrhovnom komandantu, oni odugovlace sa izborom ekonomskog maga Zorana Tegeltije u vijece ministara. Kako Guardian dobro rece jedne prilike, ovi iz Sarajeva krenu negdje da ne dodju nigdje :) a jos pri tome i skrnave BiH. :) .
Dodik: Ako stranke iz FBiH hoće da skrnave BiH, neka je skrnave, ja se za nju neću znojiti
Ako i Guardian odustane od nas, nema nam spasa. Ako se to desi ja prodajem svu imovinu koju imam, pakujem kofere
i pravac Sumska. Ne zelim da mi cijeli zivot prodje u blatu i kaljuzi Federacije dok mi je bolji zivot udaljem samo dvije trolejbuske stanice. :)
Tomahawk11
Globalni moderator

#68672 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

Ovo PreCjednik između redova hoće da nam kaže - nema klime u njegovom uredu u Sarajevu :shock: :-) :twisted: :oops:
MarshalDodik

#68673 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by MarshalDodik »

Mile crta Vucicu kako treba sa anarhistima i stranim placenicima :izet:
Posle ovog cemo videti od cega je pravljen Aleksandar i ima li cuku ?
moa

#68674 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by moa »

jazzer wrote:Dosao je u Sarajevu s dobrom namjerom da i nama u FBiH omoguci bolji zivot ali ga ovi neradnici i mutikase iz Sarajeva
opstruiraju :oops: . Umjesto da mu daju neogranicene ovlasti kao Predsjedniku i vrhovnom komandantu, oni odugovlace sa izborom ekonomskog maga Zorana Tegeltije u vijece ministara. Kako Guardian dobro rece jedne prilike, ovi iz Sarajeva krenu negdje da ne dodju nigdje :) a jos pri tome i skrnave BiH. :) .
Dodik: Ako stranke iz FBiH hoće da skrnave BiH, neka je skrnave, ja se za nju neću znojiti
Ako i Guardian odustane od nas, nema nam spasa. Ako se to desi ja prodajem svu imovinu koju imam, pakujem kofere
i pravac Sumska. Ne zelim da mi cijeli zivot prodje u blatu i kaljuzi Federacije dok mi je bolji zivot udaljem samo dvije trolejbuske stanice. :)

https://poskok. info/drzavnik-i-ujedinitelj-bh-naroda-dodik-cestitao-bozic-katolickim-vjernicima/

ne znam jel ovo tema za HDZ ili ovdje :D
Acid25

#68675 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Acid25 »

Opet MI6 pustio sa lanca svoje plaćenike.
Nije im dosta. Oni hoće još nasilja. Oni hoće rat u šumskoj!
Locked